89387
PlayStation3
  • tarti19
    Nekem Lotr rendelés lesz hamarosan leadva:P :D:D:D
  • Jimanszky
    Akkor remélem én holnap megkapom a játékot.Grat!
  • Thundercore
    Ma megjött első game.co.uk rendelésem :) Mirror's Edge és Tomb Raider Collectors, hibátlanul, igaz két külön levélküldeményként. Gyorsak voltak, csütörtökön rendeltem meg.
  • Jimanszky
    Ja azt tudom te:).Vasárnap hajnali 3kor live meg minden, de ilyen egy hülye reklámot:D
  • EmThor
    videojáték díjazó műsor + itt mutatják be először a világon a GoW 3 ingame jelenetet, unch2 ingame jelenetet + pletyka is van
  • Jimanszky
    Hát ez meg mi a szar? xD
  • Jimanszky
    próbáld ki másik eszközzel, hogy működik-e, lehet a bemenet ment tönkre..vagy dugd át a másikba és úgy próbáld meg, hogy megy-e a PS3.HDMI-t nem szabad ki-be huzogatni,ha megy a tv!
  • EmThor
    Jack Black b+

:D de ezekből van még :) nem is tudtam ekkora esemény ez, valahol utólag megnézzük hétfő délelőtt vagy még éjjel live
  • G3gI
    megcsinaltam de csak scart on megy hd-re atalitom semmi sekep sehang es nemtudom miert :(((
  • Jimanszky
    Nekem Gameplay meg pénteken a TR-t:)
  • EmThor
    Akit érdel, a Game külön adta fel a cuccom, pénteki ME megjött, többit vasárnap (van posta?) adták fel, szal héten megjön remélem szerda-csüt. fele
  • EmThor
    legtöbbet eladott játékok japánban

1 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -- 671,706
    2 Minna no Golf 5 (Hot Shots Golf: Out of Bounds) -- 408,175
    3 Shin Sangoku Musou 5 (Dynasty Warriors 6) -- 371,443
    4 Gundam Musou (Dynasty Warriors: Gundam) -- 317,580
    5 World Soccer Winning Eleven 2008 (Pro Evolution Soccer 2008) -- 316,533
  • greyfox
    Tartsd nyomva a kikapcs gombot amíg nem pittyeg újra.
    (default videobeallitasokat nyomja vissza)
  • G3gI
    CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE, CHANGE COMPUTER DISPLAY INPOT TO 1280X1024@60HZ ezt irja ki akkor mitudok csinalni??
  • Jimanszky
    FPS
  • Jimanszky
    Beszarok!!!Ilyen van??Milyen FP-ekhez jó??Nagyon állat:)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Hi ol!

Nem tudjátok honnan tudnék Mo.-n szerezni PS3hoz XFPS rateup-ot?
    Nemesfém nevü üzletet már hívtam ,elfogyott.Apróneten találtam még egy hirdetést , de ott is elfogyott.Valami tip?
    Előre is thx.
    bb
  • DarkSector
    kábelcsere.
  • Okami Amaterasu
    hogy tudok sd beállitásról hdre menni?
  • EmThor
    csak egy fémdoboz :)

• EmThor
    nem tom létezik-e ilyen elosztó, esetleg vegyél egy kis lcd tévét, úgyis itt a karácsony, óriási akciók vannak!

Resi5 se fogja megváltani a világot, rongybaba fizika is necces, stb. de nem is ezt várom tőle, hanem egy fasza folytatást, és elég olcsó lesz újonnan
  • Foxhound1980
    Resi5 demo coop gémpléj.

ááá brutális az a g.cinagy fejszés állat. KELL :D
  • Shelton
    Hi! lenne 1 problémám, adott 1 ps3, 1 gép és 1 monitor a ps-t és a gépet is a monitoron használom hdmi-dvi és sima dvi kábellel, hogy lehetne azt megoldani h egyszerre legyenek rákötve a monitorra h ne kelljen ki-be dugdosni a kábeleket?
  • Foxhound1980
    vagy GTA IV LOOOL
  • EmThor
    Annyira nem, de szeretem a világot és jó a sztorit(!) (ugyanez nem mondható el a star wars-ról), szóval tartalmas szórakozást várok tőle, többet nem. Persze örülni fogok, ha tényleg fasza lesz! :wink: :wink:

Btw keressünk vissza mi volt a Kane & Lynch megjelenése előtt? :)

• Foxhound1980
    Látom kicsit be vagy őrülve a stuffra
  • EmThor
    I can has it nao?

• balla27
    sziasztok!tudja -e valaki,hogy a gt5 japán verzióval tudok-e multizni?én nem találtam ,ilyen menüpontot
  • Freedy
    Széép. Nem gondoltam volna, hogy azt a grafikát valóban összetudják hozni, m,int ami az e3-on volt.
  • Jimanszky
    Nem gyengén jobb lettBár a robbanások nem annyira tetszenek.
  • EmThor
  • Jimanszky
    Kapcsold ki és tarts nyomva a power gombot, amíg egy pittyenést nem hallasz.
  • Tyler Durden
    Nekem a vidi alapján nagyon bejött, ha csak ilyen sima single player hentelés, akkor is be fogom szerezni. Amúgy meg nálam ha a hangulat adott és a játék magával ragad, akkor kis túlzással c64es grafikája is lehet a game-nek (:
  • G3gI
    hali ps3mamba alitgatam a displayt, mert monitoron jatszotam 1 darabig utana rakototem h tv-re es nem adott kepet atetem scart csatlakozosra ugy kaptamkepet de mikor atalitotam ott ujra hd akkor nem kaptam kepet jatszotam vele 1 darabog es most mar scarton se kapok kepet se hd-n ilyenkor mitudok csinalni ? :)
  • OliApa
  • tomi890125
    cirka=kb
  • Freedy
    köszönöm a segítséget, már írtam a ps3 tulajnak, hogy mehet a csere.

cca. mit jelent?
  • OliApa
    Olvasó bekrepál, cca. 15 rugó. Nem tömeges, nem kell darázni!
  • Freedy
    Teljes mértékben meggyőztetek. De azért megkérdezem, hogyha valami hiba mégis fellépne, mégis mire lehet számítani, és milyen javítási árak vannak?

Warezzal tisztában vagyok, hogy nincs, úgyse szoktam olyan sokat játszani, hogy szükségem legyen rá. Majd szépen cserélgetek, meg miegymás:D
  • Jimanszky
    THX
    Azonnal cseréld le!!!60-as a legjobb valóban!