89387
PlayStation3
-
#53307 pixeljunk monstersben is lehet videót csinálni. ha jól emléxem 2 féle minőséget tud: youtube és egy kicsit jobb -
#53306 Szerintem az mese kategória. Egyetlen egy frissítésben sem írták ezt a funkciót és amelyik játékban akarták eddig is meg tudták oldani, hogy lehessen screenshotot készíteni. Videorögzítést (gameplay) én még a PixelJunk Eden-en kivül egyik game-ben sem láttam. Az is youtube minőségű. -
#53305 A movietyme-rol sima levelkent jön, es nincs postadij. A többi stimmel... -
Norbi7 #53304 Eddig mindig csak 1 játékot rendeltem egyszerre, nem tudom hogy kezelik ha egyszerre többet rendelsz, hogy egybe küldik vagy külön és így külön postaköltség. -
#53303 azt hiszem pont itt olvastam,hogy kép lett készítve XMB-ben.
Tehát lehet játékról készíteni képet/video-t úgy,hogy mondjuk megnyomok egy gombot? -
#53302 Neked 2 game 1 csomagban jott 1 postaktsg-vel? -
#53301 Kb ilyen a víz, talán szebb is. A fizikája mintha kicsit még jobb is lenne.
A nagy tereket eszméletlen hangulatosan tudja megjeleníteni a program, és tényleg van hogy tucatszám rohannak rád a dögök, félelmetes!
A környezet rombolható részei, asztalok székek, akármik is elég jó fizikát kaptak, bár ez nem egységes.
Sajna nem egységesen csúcs szintű a program kidolgozottsága, helyenként ha rábukkansz a turpisságokra, akkor elég B kategóriás megoldások is vannak benne. De örüljünk inkább, hogy emiatt nem csúsztatták a megjelenést. -
#53300 Bannerba talalsz vagy FAQ-ban segitseget ehhez! -
Paddy #53299 Sziasztok! A mai nap csatlakoztam én is a PS3 tulajdonosok táborához. Lenne egy kérdésem. Csináltam egy accountot a Playstation store-ra, de ha fellépnék, akkor azt irja, hogy ebben aaz országban nem elérhető a cucc. Gondolom új accountot kellene akkor kreálni(csak nem Magyarországi címmel), a kérdésem az, hogy milyen adatokat adjak meg?
Az online játék amúgy megy azzal nincs gond, csak a store-t nem tudom elérni pedig nagyon jó lenne pár demot leszedni onnan:(
Válaszotokat előre is köszönöm!
Jó játékot mindenkinek! -
#53298 Call of Duty 5
a grafika tűéles és tükörsimán fut, nem volt semmiféle install vagy ilyesmi. szintén intenzív a single (hajam leégett, dobhártya kiszakadt a sok robbanástól meg a feltekert hangtól). scriptelt, de végre látszik a golyónyom az ellenen és a hullát is lehet néha molesztálni + van vér, végre de hogy 15+ korhatárt hogy kapott... kiszakadt (scriptelt 2. pálya eleje) agy, felgyújtott ellenfelek, torkonszúrás...
multi gond nélkül megy, nem értem más mire panaszkodott, tükörsima, lagmentes, most is vannak fen 30.000+ szóval... igen addiktív :) mekkora már németekkel győztünk TDM-ben, Hitler szólt a végén hozzánk :) -
#53297 a sajátom, szóval lehet orálisan kielégíteni :)
a resi 2 víz kapott némi fizikát (nem csak effekt, valós fizika), ezért faszaság, de van nála szebb is -
#53296 http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3171719 -
#53295 Bar orulnek mondjuk videogames-en hasonlo kategoriaju akcionak, de ha lesz akkor rendelek onnan is es ezt meg eladom! :) -
Norbi7 #53294 szívesen, bezzeg én még 30 GBP-ért rendeltem a MS2-őt. -
Norbi7 #53293 Mi az hogy és ráadásul ajánlottan jön, 3,5 Font a posta! -
#53292 Ennél is szebb a víz??? -
#53291 GRAT
Tudsz mutatni képeket a játékból...?
:D -
#53290 Hopp mar rendelem is thx, remelem estig meg tart az akcio, igaz ez Eus LBP lesz! :) -
#53289 Megpróbáltam a Resistance 2-t, iszonyat intenzív, sodor magával, grafikailag meg tényleg 2. rész, rengeteget javult a nyitócím óta a sorozat! Bioshock víz terén felkötheti a gatyót. Na jó nem, de szép! -
#53288 a bankkártya másolatát? lószart. de ha nem klikkelsz rám a friendlist-ben és a PSL-en, többé nem válaszolok! -
#53287 aha, és szállítanak magyarországra is? -
#53286 amikor vetted az endwart, te elfaxoltad a kártyád másolatait a movietime-nak? nézem hogy kérik, de faxom sincs, akkor hogy a rákba? -
#53285 Gratula! -
-
#53283 Egy 14"-os CRT monitor ingyen elvihető. (garázsba, biztonsági kamerának, ajtótámasztéknak-jelenlegi funkciója-kiváló) Érdekessége, hogy a Hallmark TV csatorna tulajdonosának a felesége nézett rá s azon keresztül a világra annak idején. -
#53282 japán store-on meg elég rég óta van White Knight Story 5 perces ingame video + Yakua 3 HD trailer is...
-
#53281 ha megjön, nekem ez pénteki rendelés, vasárnapi egyenkénti feladás (1 postaköltségen)
az egyik legszebb díszdoboz, amit láttam!
-
greggorius #53280 PS3:
MIRROR'S EDGE :9500FT
FRACTURE ELADO: 9000FT
OVERLORD:Raising Hell: 9000FT
Mindharom hibatlan, karcmentes.
Keresek Fallout3 vagy Bioshock-ot.
Tel:70/610-5664 -
Norbi7 #53279 az szép!
Egyébként a shopto-n a Motorstorm: Pacific Rift, Little Big Planet és Resistance 2 ha hiszitek ha nem, kemény 20 Font/db. Az első kettő azonnal rendelhető, a Resi 2-nél még csak készlet várható! -
#53278 ~105k (348 font)
-
#53277 egyébként mondtam már milyen román hideg van kinn? háromnegyed 7kor még látszottak a csillagok O_o
úgy néz ki lesznek letölthető ps2 címek
meg van ilyen is
-
#53276 Persona 4
utolsó PS2 játék amit megveszek -
#53275 EU-ba mind2 figura benne lesz. Súlykorlát miatt viszont passz h kerül-e emberi áron ide.
crash commando az 5 volt DICE (ME, BF:BC) tagtól
-
#53274 figura + cd soundtrack + BD anime movie + guide + game
-
Coronita21 #53273 én a demóval nem játszottam.. de ez a játék fantasztikus, a kurvaéletbe, ilyen játékélményem még nem volt horror játékokat kedvelőknek kötelező a game! sokan mondják hogy tiszta silenthill, hát ez a játék kicsit odaveri, bár az új silenthillel még nem játszottam, de tervben van az is! a négyel egyszer próbálkoztam de nekem az túl monoton lassú, és jóformán semmi nem történik benne.. láttam videókat a Homecomingról, egypróbát megér! -
#53272 A demó alapján annyira nekem sem jött be, de gondoltam egy próbát megér! És nem csalódtam! Kajak rettegsz játék közben! Rég éreztem ilyet játék közben! A legdurvább a zene! Nagyon el lett találva! El tudom képzelni annak a lelkivilágát, aki ezt kigondolta! :-) -
0ckH4M #53271 Csak a demot próbáltam. Azért nem voltam annyira oda. -
#53270 Én is végigtoltam a Siren-t! Nekem is nagyon bejött! -
Coronita21 #53269 én most jáccok az új sirennel, befosok olyan jó!! nem lehet letenni a játékot -
#53268 A Home-ban a karakterem kinézetét meg lehet változtatni? Pont állítgattam, hogy milyen is legyen, erre network error! :-/ Nem pont úgy néz ki, ahogy szeretném! :-)