PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csináltam egy inFamous 1-es videót 😊

AnuluWork
A TLOUnál is feltúrtam a netet, hátha van mód 3Dre. De nem volt ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ha lesz rá módod, nézd meg az U3at 3Dben! Komolyan, élmény.

Vadnokedli
hát én bf1942 - bf2 - bf2142 - bfbc2 - bf1943 - bf3 - bf2 mod: PR azzal még most is játszok

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Moby
Miért, miket próbáltál eddig? Mármint 3d típusból, és játékból?

Adversus solem ne loquitor

Én bad company 2-ben mélyültem el igazán. Én azt tartom a generáció legjobb multis csapatjátékának. Bf3 is jó, de valahogy a bc2 nekem jobban bejött.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Vadnokedli
Hát én BF 'veterán' vagyok, tudom én mint kell tiltani. Régi tapasztalatok <#idiota>

Mondjuk a bázis kempelés és a légi jármû lopás tiltása nem rossz ötlet.

Vadnokedli
Mi nem tiltunk semmit egyik szerveren se csak a bázis kempelést , légijármû lopást a nagy mapos szerveren- a zibán a C4/ Claymore (csak a szemét dolgokat 😄 ) amúgy én is diceoson játszok csak- mert 10/8 szerverre ha belépek tuti lebannolnak mert hát. szerintem kicsit jobb vagyok az átlagnál de nem mondom hogy profi vagyok ezért egyhuzamban le lõhetem a rosszpaszban lévõ admint és paff.. a kis köcsög sír és bann. 😄

Ezért játszom én csakis szervereken... nem kellenek a kiskirályoskodó bérlõk 😊, félre ne értsd nem rád gondolok. Ps3-ra nincs meg a bf3, csak x-re és pc-re, de mindegyiken csakis gyári szerverek. Jól ki vannak az ilyen játékok balance-olva, nem szeretem amikor megszabják, hogy mivel játszhatok. A legjobb amikor a tankos bérlõ minden anti tankos holmit tilt a szerverén 😊. Na az a legalja. Vagy amikor szar napja van , én 3-szor lelövöm zsinórban és kidobnak. NEM MAGUNKRA VENNI! értem?

Vadnokedli
Uh basszameg, baszhatok ki mindenkit aki nem vágja a szerver szabályzat témákat.. aztán kapom mind 3 szerverrel kapcsolatban az írkálásokat -.- fasza lesz. 😄 <#banplz>

DarkSector
Hát engem mindigis zavart a szemcsis téma, jobban szeretem 2d-be.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AnuluWork
Azért az Uncharted 3 3Dje baszott nagy élmény.

Bf3-ban amúgy is sokan vannak, de most még többen lesznek ha szerdától ingyen lesz a pluszosoknak. Lesz jó sok kezdõ.

Moby
Igen, az jó lett volna 😞

Tibi7
MW3!!!
DarkSector
Jó de ironizáltam, ez nem élet, 1 film. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
abban biztam, h a poláros 3D majd leváltja a splitscreent 😞

Forza.

Moby
Ez nem a jelen, ez már a múlt. Az elmúlt 1 évben már szar sem jött, de az év eleji CES-n látványosan a tévé gyártók is abbahagyták a 3d propagálást.

Moby
Igen. az avatarral berobbant, ömlött a 3d tartalom. Játékokban is.
Aztán 1-2 év alatt ki is múlt.

kirol
Az nagy kár lenne.

DarkSector
Volt amikor élt a 3D? 😄

Moby
A 3d meghalt. Béke poraira. Senkit nem érdekel már, sajnos.

Vadnokedli
Mással nagyon nem is éri meg próbálkozni. Van egy két autós- de hamar kihal mindegyik sajna.

AnuluWork
Ezt én is hiányoltam az U3 után. 😞

BF3
FuRiONight
Milyen multis játékokat ajánlotok amivel ma is sokan játszanak?

[PC GAMING]

TDC Geronimo
Last of usban nincs. Játék dobozán szokták írni meg mikor indítod játékot bejön a splash screen a 3D értesítésrõl.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kirol
A The Last of Us -ben esetleg van 3D?
Hol van az feltüntetve, hogy egy játék támogatja e a 3D-t, vagy sem?

Én még csak a Crysis 3-ban láttam 3D-s menüpontot, semmi másban. 😞

dave9004
ok látom júli 3 😊
dave9004
júliusi ps+ játékok mikortól elérhetõek? (magyar accal már most?)
Szabi84
most nem a 20ezer forintos last of us-ra gondoltam

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kongy
Háát azért elég jó akciók vannak, meg az alapárak is reálisak egy-egy régebbi játéknál (pl Bayonetta, Vanquish), de az új játékok 20eFt körül vannak, szóval azok rohadtul nem érik meg.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
Ha van lehetõség a magyar storeon le is húznak mint a szar 😊

Szabi84
Én regisztrálva vagyok magyarra, usa-ra meg uk-re, magyaron is vásároltam, de UK többet a választék miatt, ha van lehetõség magyaron vásárolok, az is a fõ acc-om.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

arty
UK
bankkártya nem nyerõ - pontkártyát kell venni, akkor 1font=320ft-ra ki lehet jönni

Forza.

DarkSector
THX. 😊

Ha 3d-s a tv-s akkor ps3 settingsben egy display auto detect után megjelenik az u3 menüben a 3d opció.

DarkSector
Srácok Uncharted 3 menüjében nincsen 3D kapcsoló, simán csak a tv-n átnyomom 3D-be és ennyi? <#conf>

dave9004
itthoni bankkártyás csak magyarról megy nem? akkor magyar.
nekem magyar (plusos) és UK-s van (ezzel játszok inkább)
a kártyás fizetés miatt van magyar. de persze PSN cardokkal nem gond a UK-s 😊
kérdés:

létre akarok hozni egy új PSN accot, a régi accom USA-s, szerencsére nem okoz nagy gondot a váltás, sosem vásároltam semmit erre az accra

az lenne a kérdésem melyik országra érdemesebb az új accot regisztrálni, UK-ra vagy itthonira?

elsõsorban az itthoni bankkártyás vásárlás miatt kéne az új acc, az USA accról egyáltalán nem ment a vásárlás

kössz

The Protector
Tegnap végigjátszottam a Last of Us-t.Olyan 80%ban mindenhova benéztem,így volt 15óra.
Eszméletlenül jó lett ez a játék.Teljesen patent minden szinten.Hangok,grafika,minden lenyûgözõ benne.Összességében 10/10-es game de pár dolgot hiányoltam benne,amivel ezt a poszt.apok. témát még lehettt volna erõsíteni.Hiányoztak nekem az NPC-k,szegény emberek és elkeseredett nem kõkemény túlélõk.Összességében szerintem megérdemel minden elismerést.
A multija is nagyon jó lett.Ügyes ez a Naughty dog,el tudta intézni azt,hogy mindenki lopakodjon és ne az legyen mint az AC multikban,hogy futozik a sok hülye mindenfele.Itt ha futsz,tuti megdöglesz.Ez nagyon tetszik benne!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Tényleg elég jó, de a mentési rendszer elég trükkös. Checkpointokat nem ment, csak helyszínek elõtt... ami nem valami jó, mert lehet nincs idõm félórát játszani vele egyhuzamban, és akkor ha mentés elõtt hagyom abba, oda minden addigi dolog.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
Közben látom már a Tools Of Destructionnal is nyomod. Legjobb rész.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
A Motorstorm óriási kedvenc. Elõre felhívom a figyelmedet, bitang nehezek. Ha mindent aranyra akarsz hozni (elsõ helyre) akkor kösd fel a gatyád 😊 A biztonság kedvéért a helyedben beszereznék még egy kontrollert 😄

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
Igen?

Kongy
Már csak a bossfightok miatt is. Meg eleve mivel elõzmény nem lehet olyan jó, mint egy bosszúhadjárat fináléja szvsz.

DarkSector
Miért lenne jobb a 3.rész? 😊

Kongy
Az Ascension aligha 😄 Inkább a God of War 3. Meg persze az 1-2 is zseniális.

DarkSector
Korrekt? A ps3 legjobb játéka szerintem a TLOU után. 😊