89387
PlayStation3
  • cloud.strife
    Hajszárítóval melegítsd fel, majd azonnal kezd el lehúzni, hibátlanul lejön.
    Ettől még rohadjanak meg a sógorok.
  • Anubys
    Külön tokot hol lehet venni? Mármint eredetit, nem kínai gagyi vackot.
  • a.carkey
    A legalapabb kiadást is fogyaszthatóvá teszik. Ott már volt ebből per is. Nálunk még nem, ezért e pofátlanság. :)
  • Kongy
    Ha jobban megfigyeled, különböző játékokon különböző helyen van, de egyfajta játékon egy helyen :DD de am ez tökmind1, abbahagyhatnák, azt kész. Nem tudom amcsiban hogy tudják megoldani, hogy szép legyen a borító, érdekes nem ragasztgatják össze, meg nem basszák rá kínaiul is, hogy mi a faszról szól a játék... -.- ja meg 200 nyelven, hogy CSAK PS-en.. nem az ONLY szóra nem tud rákeresni senki googlefordítóban magától, aki nem érti...
  • DarkSector
    És a többi játék? :D

ez csak véletlen. :D
  • Kongy
    Pont ez az, hogy nem! :D Nekem is ugyanott van a matrica a TLOU-nál. Ez nem véletlen!
  • DarkSector
    Jah és véletlenszerű helyre?
    Milyen gép az?
    Kiss Józsi? :D
  • Kongy
    hehe :D de az is lehet, hogy ezeket gép ragasztja... szvsz :D
  • DarkSector
    Jah oda lesz ragasztva, és filctollal rá lesz írva hogy 4.5 :D

Télleg római számmal hogy írnád le hogy 4.5? :D
  • DarkSector
    Lehet venni tokot.

De gondold le, te mikor dolgozol és utálod amit csinálsz, nem azon járna az eszed hogy akkor szopjon más is?
    Pl vendéglős vagy azt beleköpsz a levesbe.
    Ez tök természetes dolog, pár idióta robotol a cimedligyárban, mérgesek mert hajtják őket aztán ez az egy szórakozásuk van, ne fosszuk meg őket ettől. :)
  • Kongy
    Majd a GTA V-nél is a GTA felirat közepén lesz, figyeljétek meg! :D
  • TDC Geronimo
    Én is tiszta ideg voltam, amikor így megkaptam, de nem az első PS3 játékom, ahol ilyen okádék helyre ragasszák fel.
  • Kongy
    Nekem is pont ott van, PS3 játékgyűjteményem videoban pont ezt kifogásoltam :D
  • Prof William
    Új Ps3-as játékom beszerzése után ismét felmerült bennem kérdés...

Ki a f*sz rakja rá azokat a matricákat?

Mintha még fizetnének is neki hogy a lehető legrosszabb helyekre b**sza rá azokat a szarokat, hogy azok minél nagyobb helyet takarjanak ki a borítóból.

Egy "szép" példa...

Más helyre nem ment volna?

Ráadásul ezek nem nem azok könnyen lehúzható matricák, hanem ha le akarod szedni akkor búcsút mondhatsz a borítónak, hacsak nincs magas fokú vegyészeti ismereted.

Utálom az ilyet...

• DarkSector
    Csapj a kezire. :D
  • Kongy
    Én is, de nyilván pl ha barátnőm próbálná beletenni azt a lemezt, akkor rohadtul félnék :D
  • DarkSector
    Jah értem, hát nekem azzal nincs bajom, rutinból tolom, van ennek is technikája.
  • Kongy
    Hát bele kell pattintani, és ha szerencsétlenül pattintod el is törhet, vagy karcolódik.
  • DarkSector
    Hogy nem tesz jót a lemezeknek? Karcol?.

Nemgáz, 2-3k-ért később lehet őket pótolni. :)
  • Kongy
    Kár, hogy Super Slim. Nekem is az van, és kicsit szar a blu-ray lejátszó része.. nem tesz jót a lemezeknek, de tény, hogy jóval kisebb, mint a Slim, meg az alap..
  • a.carkey
    Van egy másik csomag is ugyanott:

Playstation 3 SuperSlim alapgép 500 GB Beyond Two Souls Bundle pakk ajándék Last of Us játékkal

• arty
    eléggé :)
  • DarkSector
    nemazé de váó. :D
  • hungary27
    Első gépnek jó lenne? :D
  • DarkSector
    Hehehe :D

• Szabi84
    pont most léptem ki belőle:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van ez a George nevű boss, akinek a lova folyamatosan fingik:Dhehe, már az utlosó fomrában van lógnak a belei! Hiába lövöm(a beleit) azok a rohadt kukacok amiket odarókázik a földre folyton megölnek, már vagy tízszer nekifutottam! Legion hunter-en játszom

micsoda beteg egy játék ez:D
  • fook
    Dead Island érdekelne.
  • DarkSector
    oks remélem hamar. :P
  • Kongy
    Az hát :D Majd ha eljutsz az ominózus fejezethez.. haha :D
  • DarkSector
    Megyeget, elkezdtem már, csak még idő kéne hogy folytassam, de eddig mindig közbejött valami. :D

Tény hogy beteg egy játék. :D
  • Kongy
    Azám, hogy megy a Shadows of the Damned ? :D
  • DarkSector
    :)
  • Kongy
    Ez megtisztelő :)

Nekem magyar accom van, tudom ritka az ilyen :D De pont most GTA 5 előtt nem biztos, hogy sok időm lesz, de majd szentelek egy kis plusz időt a pluszos játékoknak :D
  • Anubys
    Vadnokedli, neked küldtem privátot.
  • DarkSector
    Nálad jó helyen van! :)
  • Anubys
    Használ egészséggel. Joypad-hez kaptam, de angol accountom van nekem is, meg minden haveromnak.
  • Kongy
    Én lennék az :$ Köszönöm szépen! :)
  • DarkSector
    Nagyon rendes vagy reméljük olyan ember viszi el aki megköszöni majd. :)
  • Vadnokedli
    Normál
  • Anubys
    Gondoltam, akkora jó fej leszek, hogy be sem férek az ajtón. A leggyorsabb magyar account-tal megvert ps3 tulajnak 90 napos PSN+ tagság:
    2N3J-DFND-3T6J

Have fun!