89387
PlayStation3
-
#85852 Hajszárítóval melegítsd fel, majd azonnal kezd el lehúzni, hibátlanul lejön.
Ettől még rohadjanak meg a sógorok. -
#85851 Külön tokot hol lehet venni? Mármint eredetit, nem kínai gagyi vackot. -
#85850 A legalapabb kiadást is fogyaszthatóvá teszik. Ott már volt ebből per is. Nálunk még nem, ezért e pofátlanság. :) -
#85849 Ha jobban megfigyeled, különböző játékokon különböző helyen van, de egyfajta játékon egy helyen :DD de am ez tökmind1, abbahagyhatnák, azt kész. Nem tudom amcsiban hogy tudják megoldani, hogy szép legyen a borító, érdekes nem ragasztgatják össze, meg nem basszák rá kínaiul is, hogy mi a faszról szól a játék... -.- ja meg 200 nyelven, hogy CSAK PS-en.. nem az ONLY szóra nem tud rákeresni senki googlefordítóban magától, aki nem érti... -
#85848 És a többi játék? :D
ez csak véletlen. :D -
#85847 Pont ez az, hogy nem! :D Nekem is ugyanott van a matrica a TLOU-nál. Ez nem véletlen! -
#85846 Jah és véletlenszerű helyre?
Milyen gép az?
Kiss Józsi? :D -
#85845 hehe :D de az is lehet, hogy ezeket gép ragasztja... szvsz :D -
#85844 Jah oda lesz ragasztva, és filctollal rá lesz írva hogy 4.5 :D
Télleg római számmal hogy írnád le hogy 4.5? :D -
#85843 Lehet venni tokot.
De gondold le, te mikor dolgozol és utálod amit csinálsz, nem azon járna az eszed hogy akkor szopjon más is?
Pl vendéglős vagy azt beleköpsz a levesbe.
Ez tök természetes dolog, pár idióta robotol a cimedligyárban, mérgesek mert hajtják őket aztán ez az egy szórakozásuk van, ne fosszuk meg őket ettől. :) -
#85842 Majd a GTA V-nél is a GTA felirat közepén lesz, figyeljétek meg! :D -
#85841 Én is tiszta ideg voltam, amikor így megkaptam, de nem az első PS3 játékom, ahol ilyen okádék helyre ragasszák fel. -
#85840 Nekem is pont ott van, PS3 játékgyűjteményem videoban pont ezt kifogásoltam :D -
Prof William #85839 Új Ps3-as játékom beszerzése után ismét felmerült bennem kérdés...
Ki a f*sz rakja rá azokat a matricákat?
Mintha még fizetnének is neki hogy a lehető legrosszabb helyekre b**sza rá azokat a szarokat, hogy azok minél nagyobb helyet takarjanak ki a borítóból.
Egy "szép" példa...
Más helyre nem ment volna?
Ráadásul ezek nem nem azok könnyen lehúzható matricák, hanem ha le akarod szedni akkor búcsút mondhatsz a borítónak, hacsak nincs magas fokú vegyészeti ismereted.
Utálom az ilyet...
-
#85838 Csapj a kezire. :D -
#85837 Én is, de nyilván pl ha barátnőm próbálná beletenni azt a lemezt, akkor rohadtul félnék :D -
#85836 Jah értem, hát nekem azzal nincs bajom, rutinból tolom, van ennek is technikája. -
#85835 Hát bele kell pattintani, és ha szerencsétlenül pattintod el is törhet, vagy karcolódik. -
#85834 Hogy nem tesz jót a lemezeknek? Karcol?.
Nemgáz, 2-3k-ért később lehet őket pótolni. :) -
#85833 Kár, hogy Super Slim. Nekem is az van, és kicsit szar a blu-ray lejátszó része.. nem tesz jót a lemezeknek, de tény, hogy jóval kisebb, mint a Slim, meg az alap.. -
#85832 Van egy másik csomag is ugyanott:
Playstation 3 SuperSlim alapgép 500 GB Beyond Two Souls Bundle pakk ajándék Last of Us játékkal
-
#85831 eléggé :) -
#85830 nemazé de váó. :D -
#85829 Első gépnek jó lenne? :D -
#85828 Hehehe :D
-
#85826 pont most léptem ki belőle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van ez a George nevű boss, akinek a lova folyamatosan fingik:Dhehe, már az utlosó fomrában van lógnak a belei! Hiába lövöm(a beleit) azok a rohadt kukacok amiket odarókázik a földre folyton megölnek, már vagy tízszer nekifutottam! Legion hunter-en játszom
micsoda beteg egy játék ez:D -
#85825 Dead Island érdekelne. -
#85824 oks remélem hamar. :P -
#85823 Az hát :D Majd ha eljutsz az ominózus fejezethez.. haha :D -
#85822 Megyeget, elkezdtem már, csak még idő kéne hogy folytassam, de eddig mindig közbejött valami. :D
Tény hogy beteg egy játék. :D -
#85821 Azám, hogy megy a Shadows of the Damned ? :D -
#85820 :) -
#85819 Ez megtisztelő :)
Nekem magyar accom van, tudom ritka az ilyen :D De pont most GTA 5 előtt nem biztos, hogy sok időm lesz, de majd szentelek egy kis plusz időt a pluszos játékoknak :D -
#85818 Vadnokedli, neked küldtem privátot. -
#85817 Nálad jó helyen van! :) -
#85816 Használ egészséggel. Joypad-hez kaptam, de angol accountom van nekem is, meg minden haveromnak. -
#85815 Én lennék az :$ Köszönöm szépen! :) -
#85814 Nagyon rendes vagy reméljük olyan ember viszi el aki megköszöni majd. :) -
#85813 Normál -
#85812 Gondoltam, akkora jó fej leszek, hogy be sem férek az ajtón. A leggyorsabb magyar account-tal megvert ps3 tulajnak 90 napos PSN+ tagság:
2N3J-DFND-3T6J
Have fun!