89387
PlayStation3
-
#53467 hát pedig szvsz nem lesz nagyon magyar store. De ne legyen igazam -
#53466 Ez kicsit nevetséges.
Mivel a magyar accomat használom játékra és azon vannak a haverok is, így most akkor a Home miatt mindenki keresztbe-kasba jelölgesse meg a haverjait? Röhej... Remélem hamarosan lesz magyar Store mert ez kezd nagyon béna lenni.... :( -
#53465 Tipp: Nézd meg, hogy annál a résznél, ahol belépnél a store-ba nincs-e egy új, Home menü. Ha ott van, akkor egyértelmű, ha nincsen, akkor talán UK vagy USA store-n keresd meg a Home-hoz tartozó letöltéseket. -
#53464 hello!
aki nem kapott beta code-ot,annak hogy kell letölteni?
csak kíváncsiságból kérdem. -
#53463 Mi volt a problémád? -
ztahity #53462 de már nem is érdekel. éljen magyarország -
ztahity #53461 most sem válaszol senki -
ztahity #53460 a többivel sem tudom hogy kell, mert nem segít senki! már vagy két hete kértem segítséget! -
#53459 magyar accountal nem lehet fellépni. -
mrzsul #53458 Hát egyáltalán nemtudok. De olvastam cheh fórumokon hogy sokan nemtudnak ugyanis nekem cseh storeom van. Na mindegy remélem mihamarabb kijavítják. Addig meg megyek Burnoutozni -
ztahity #53457 Marha jó, hogy mindenki tudja használni a home-ot, csak én nem! -
#53456 szvsz szerintem vannak még leállások, merthogy béta, és folyamatosan kell foltozni a cuccost. Vagy egyáltalán nem is tudsz fellépni? -
mrzsul #53455 Heló. Nemrég írtam csak nemigen válaszolt senki. Olyan ír ki nekem a playstation home hogy the connection to the server was lost C-932. Ez mit jelent??? Másnál is volt ilyen???? -
szokal #53454 Köszi a linket Predator. Ezt kerestem.
-
#53453 Köszi mind2őtöknek a segítséget, így már látja a pendrive-ot és sikerült az update is.
A wifi jel olyan 20% körül van, de a notim se mindenhol tud csatlakozni szóval szerintem a ps is ezért küszködik. -
#53452 megjött endwar
2 nap alatt angliából, el sem hittem :O -
#53451 Amikor kilistáztatod vele az elérhető wifi helyeket, akkor emlékeim szerint kiírja a jel erősséget is. A pendrive legyen fat32-re formázva. Ha csak a gyökérkönyvtárába másolsz médiafájlokat alapból nem fogja felismerni. Ebben az esetben háromszöget kell nyomni ahelyett, hogy x-et nyomnál az USB eszközön, és itt a Display All-t kell választanod. Így láthatod a fájlokat is. Ékezet ne nagyon legyen benne.
USB-ről frissítés esetén a netről letöltött update fájlt a pendrive-on PS3 azon belül UPDATE könyvtárakba kell tenni. Nagybetű fontos. Csak így ismeri fel. -
#53450 Pendrive maradhat, csak FAT32-re formatáld, NTFS-t nem ismeri. -
#53449 Hi!
Bocs a láma kérdésekért, de 50.000hsz között nehéz megtalálni a választ pedig kerestem...
Jól gondolom, hogy valószínűleg gyenge a wifi jel a PS-nek, ha csatlakozásnál (kulcs ellenőrzés vagy ip lekérés közben) timeout-al failed-et jelez vagy ennek lehet más oka is?
Frissíteni akartam a fw-t, de így csak a külső hordozóról való lehetőség maradt ami szintén nem jön össze, mert nem látja a 16gb-os pendriveom.
Mégsose csatlakoztattam semmit hozzá szóval lehet csak én vagyok amatőr, de se zenét se képet semmit nem talál szóval gyanítom, hogy nem is látja. Próbálkozzak másik pendrive-al vagy van megoldás?
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv! -
#53448 íjjj... akkor real triggerst nem rendelek onnan, a postaköltség több mint a cucc :D
viszont, kaptam a postás itt hagyott egy értesítőt, rajta a shopto-s szöveggel. ez azért furcsa mert szerdán rendeltem, és már megjött volna :O -
#53447 Sajnos a shopto-nál úgy van, ahogy tomy8614 írta! :-( -
#53446 ha shopto-tól rendelted akkor 2 posta van. ők mindent külön csomagban adnak fel és mindenre külön postaköltség jön -
#53445 látom, köszi már előrendeltem :) viszont, real triggerst is előrendeltem, de mindegyiknek +3,50 font Postaköltséget számolt, nem lehet valahogy hogy egy csomagba küldjék, azzal még amit a cart-ba raktam? nem akarok mindegyikre 1000 Postaköltséget perkálni. -
mrzsul #53444 Heló!!! the connection to the server was lost C-931. Ezt írja ki a playstation home. Ez mi??? -
hkari #53443 Sziasztok. Tegnap vettem egy gépet:) Nagyon tetszik meg minden,de szeretném rádugni egy Creative Megaworks 550-es hangfalszettre. Nem kellene,hogy 5.1 legyen,mert ahhoz kéne erősítő. Ha simán a 2 rca-t alakítom át Jack-nek akkor elég durva alapzaj van sajnos. Hogy lehet ezt megoldani? -
#53442 fallout 3 trófeák -
#53441 Probáld meg másik kártyával. Nem mindegyiket fogadja el. -
#53440 mind a 2ttőn van... accom. de nem fogadja el a dombornyomásos kártyám mert ugye generátorral csináltam a lakcímet hozzá ezt ki lehet valahogy küszöbölni? -
#53439 Nem semmi.... olyasmi gyűrűm nekem is van. Magyarországon (állítólag) egy helyen kapni. -
#53438 De még nem késtél le róla. Most is annyi még! -
#53437 EU verzióban artbook helyett van elf köpeny tű -
#53436 off, na ez gyűjtői kiadás, 15k
lotr online -
#53435 Hol akadtál el egyáltalán? Első körben nézd meg, hogy ahhoz a játékhoz, amihez le akarsz tölteni valami kiegészítést melyik régióba tartozik (USA, EU) és azon a store-n probálkozz. -
#53434 Itt a link azért. -
#53433 LOL :D
apropó, a motorstorm 2 milyen játék? :) 20 fontot megér? :D -
#53432 Ki ez a picsa? Lara Croft muterja? -
#53431 és tényleg eurora vált... a picsába :S akkor ezt benéztem. -
#53430 kártyával kell fizetned érte. -
#53429 Valakí vésse már be nekem pls privátba, h hogyan tudok store-ről letölteni addonokat a gameekhez.... -
szokal #53428 Viszont szükség volt egy firmware frissítésre :)
Mindenesetre köszi.
Ettől függetlenül a ps3 network beállításainál továbbra is azt írja ki a gép, hogy a router nem támogat valami "data fragments" továbbítást, ezért gondok lehetnek bizonyos játékoknál. Na mindegy... Eddig úgy néz ki, működnek a dolgok.