89387
PlayStation3
  • Ombika
    Szerintem a posta az unnepek miatt is lassabb, mert tulterheltek ugye!
  • Csabesz100
    Pedig tuti, hogy ez van. Nekem is így szokott lenni. Ha csak nézegetem az oldalt, akkor font-on van, ha viszont bejelentkezek, akkor átáll euro-ra. Először engem is meglepett, de már hozzászoktam, hogy bejelentkezés után vissza kell váltanom font-ra.
  • EmThor
    nem hiszem h 2008-ban szükség van router állításra netes játékhoz
  • szokal
    Mint korábban írtam, nem fogadta el a bankkártyámat a PSN, úgyhogy e-bay-en vettem egy network cardot. E-mailen küldték a kódot 1-2 órán belül. Működik a dolog. Jó alternatíva a vásárláshoz.

Más. Régebben linkelt valaki egy olyan oldalt, ahol a különböző routerek konfigurálását írták le. Kiválasztottad a routert, azt, hogy mit akarsz elérni vele (pl.: ps3 netes játék) és köpte az adatokat. Akinek megvan a cím linkelje be legyen szíves.
  • EmThor
    Épp' nézem a Két Torony 4. lemezét (hogyan készült) erre mi fogad?

4 zsíros Conquest trailer (felső 4. dec. 11.-i dátummal)

Itt meg némi friss írott anyag is.
  • EmThor
    na, USA-n van fenn egy új LOTR trailer, gametrailers-en már fenn van 1-2 hete, "good to be bad" fantázianevű, de 107 centin lesz ez az igazi :)

ja, meg van ilyen is ingyé:

--> Mercenaries 2 Blow It Up Again Content Pack (free)

Mercenaries 2: World in Flames is ready to blow it all up… again!
    File size: 389 MB
  • EmThor
    az jó ár, vigyétek
  • Sippie
    nem hiszem, mitől állítódna át? már a preorder részen jobboldalt át volt rakva 25 fontra aztán csak lestem hogy mivan. De egész nap összevissza ugrált az ára az tény.
  • Jimanszky
    Logitech Formula EX.Nem vág földhöz anyagilag és szerintem elég jó ár/érték arányban.
  • cloud.strife
    Van egy origi eladó Driving force pro-m.
    24e
  • predator0
    Ahhoz nem :) Ettől még utálom őket :D
  • Csabesz100
    Nem jön be a Home! Mindegy, majd holnap. Inkább Pure-ozok még egy kicsit, az úgyis jobban bejön! :-)
  • Csabesz100
    13Mb-t tölt le a Home!
  • EmThor
    na aszongyák fenn van a home, 77mb

kormány -> logitech driving force pro, logitech driving force gt

Uncharted 2 -> Marco Polo elveszett hajója után folyik majd a hajsza, Claudia Black társaságában

• Csabesz100
    Szerintem ha veszel, akkor vedd a Logitech G25-öt. Nem olcsó, de ez a legjobb! Írtad, hogy nem a legjobb, legdrágább kell, de ha egyszer pénzt szánsz rá, akkor szerintem hosszú távra érdemes beruházni! Nem fogod megbánni! Nekem is ez van (annyira rákattantam, hogy még ülést is vettem hozzá :-) ), először furcsa volt, de ha megszokod, utána a joy-t el is felejted autós játékokhoz!
  • Thundercore
    Kormányban mit ajánlatok, mit vegyek? Nem kell a legprofibb, csak ki szeretném próbálni ,milyen kormánnyal játszani, még sosem volt kormányom se pc-n, se ps2-ön.
  • Thundercore
    Akkor én baromi béna vagyok :) Szerintem még sehol sem vagyok 4 óra játék után.
    Ráadásul itt van még további 4 új játékom, aminek neki kellene állni, meg jön Little Big Planet is, meg talán Resistance 2. is befut valamikor.
  • EmThor
    a csomagok késésének meg köze lehet a Ferihegyi sztrájkhoz, nem? utáljátok őket!!!!44 :)
  • EmThor
    install miatt ne aggódj, vagy van, vagy nincs, ha van gyorsabb a cucc, tomb raider kb. 7-8 óra átlagos játékidővel bír
  • Jimanszky
    Ez van, kedves Predator:)
  • Norbi7
    már egy pár ember, akik kérdeztek egy-két dolgot a rendeléssel kapcsolatban rendesen lefőttek hogy a kosárban sokkal több lett az ára. elfelejtettem mondani nekik előre. :) persze mikor elsőnek rendeltem nekem is okozott néhány nehéz percet.
  • kufi
    Koszi akkor bebuktam chimera ruhat :D
  • ipnightle2
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
    A Tomb Raider: Underworld megvan valakinek?
    :) Gondolom, mert olvastam pár hsz-ben.
    Szóval az érdekelne, hogy ez a játék se másol fel semmi játékadatot első indításkor mint pl. az Uncharted. Mert csak ennél a két játékomnál tapasztaltam, hogy a mentéseken kívül a "játékadat" menübe nem másoltak fel pár MB, vagy GB-ot. Az Underworld tényleg nem másol fel semmit, vagy csak a vinyómon kevés a hely (kb. 3 GB) és azért nem telepít? Vagy ha kellene neki a hely, akkor nem is tudnék játszani, ameddig nem törölnék vmit?
    A játékadatok ha jól tudom a gyorsabb futtatásért felelnek, nem pörgeti jobban a lemezt ennek hiányában a gép? Nem használódik el a fej jobban?
    Ja és a COD: World at War telepít első futtatáskor, vagy csak a mentést rakja fel?

Köszönöm szépen előre is a választ!

Egyébként nagyon jó game az új TR most vagyok mexikóban. Kb. milyen hosszú a játék? Még hány helyszín várható? Köszönöm!
  • Csabesz100
    Most nézem, még mindig 19.99 font a LBP! Ha kell siess, nehogy lekésd!
  • Csabesz100
    Azért láttad többnek, mert amikor előrendelted, akkor fontra volt állítva az oldal nálad, utána meg euróra! Ha kivetted előrendelésből, akkor buktad ennyiért! Erre figyelj oda legközelebb!
  • predator0
    Nézd meg, hogy a játékod milyen régiós. EU vagy USA. Abból a store-ból kell venned a cuccot is. Különben nem fog menni.
    Jim: Hát ezt akkor érdemes volt megvenned...
  • kufi
    sziasztok kene egy kis help.
    Letoltottem(vettem) egy costume-ot LBP-hez de ha felinstalallom nem talalom sehol a jatekba.Hogy lehet elohivni?
    Koszi elore is.
  • Jimanszky
    Srácok!!
    Kihagyhatatlan ajánlat!!!10k-ért zsír új Tomb Raider Underworld!!!Mint a fóliás, csak az már hiányzik róla.1X volt a gépben, 2 napos!!Most jobban kellene a pénz, ezért eladó!!Előreutalással, postát állom!!!
  • Sippie
    aha tegnap lbp-t előrendelésre tettem 19,99-ért, aztán később néztem 25,9-et számolt volna.
  • Jimanszky
    295Ft körül van a Font!!!OMFG!!!O-o
  • Csabesz100
    Néztem az LBP-t is, de nem láttam benne fantáziát! Mindenki dicséri, de engem valahogy nem fog meg! Lehet, hogy csak ki kellene egyszer próbálni! Hm...
    A MGS4-is megvan megjelenés óta, de az sem volt szerintem 30 percnél többet a gépben! Pedig szép, jó, de mindig jött valami más!
  • carterx
    Home-ról van valami hír?
  • Csabesz100
    Akkor még nem aggódok! Remélem nem hitte azt a postás a borítékra, hogy trombita?!
  • Norbi7
    oké, mindenképpen.
  • predator0
    Én másodikán rendeltem onnan valamit és az sem jött még meg. Ugyanaz a postásunk :D:D
  • Norbi7
    jaja, nekem meg időm van kevés mostanában, kezdődik a vizsgaidőszak.
    egyébként a LBP is elfogyott. :)
  • Csabesz100
    Majd szólj, hogy sikerült-e összehozni!
  • Csabesz100
    Nem tudjátok, hogy mi van mostanában a GAME-mel? Dec. 5-én postára adtak 2 játékot és még most sem ért ide! Csak nem nyelte be a posta?!
  • Norbi7
    még előbb vissza kell szereznem a régi dvd lejátszómat. úgy voltam vele nem kell az nekem. :) egyébként csak bátyámnál van, ő se használja, csak érte kéne mennem, de ma lusta voltam.
  • Csabesz100
    Igen, igazad van, de annyira nem létszükség a játék. Csak azért rendeltem meg, mert gondoltam 7000-et megér nekem. Még így is van itthon olyan játék, ami kijátszásra vár! MGS4, Midnight Club, Viking, Ferrari Challenge, COD4, plussz most jön (remélem holnap befut) a Tomb Raider és a Motorstorm Pacific Rift.