89387
PlayStation3
-
#53507 Pont ezert jottem ,h beirjam , de latom mar megeloztek! Faxa LBP-m se lesz karira igaz meg ps3-am se ert vissza garibol! :( -
#53506 Bakker... EmThornak tényleg igaza volt. Most mondták be, hogy csomó külföldről rendelt csomag Ferihegyen vesztegel. Valszeg a miénk is. Éljen. -
#53505 Köszi a linket! Holnap elolvasom, mert a ma éjszakát a bulinak kell szentelni! :-) -
#53504 Onnan nem rendeltem, de szerintem annyira nincs nagy különbség, max az árakban.
Annyiért amennyiért ott adják szerintem simán megéri.
Itt egy teszt róla. -
#53503 Köszi! Te rendeltél már innen? Ha jól láttam, neked megvan a játék! Megéri megvenni? -
#53502 Oldalukon ugyanazt írja, mint game-n :)
Europe - Royal Mail - 3 to 5 business days £2.95 per order -
#53501 A gamestation.co.uk-n mennyi a szállítási költség? Onnan hány nap alatt szokott ideérni a cucc?
25 font a Prince of Persia. Ennyiért nagyon megéri! Mostanában olyan akciók vannak, hogy folyamatosan rendelni kell valami játékot! Csődbe fogok menni! :-) -
#53500 Lehet egy új karriert látunk kibontakozni?! :-) Éneklésből kereskedés! :-) -
Jimanszky #53499 Simán megér annyit!;)Nem értem miért baj ez.. -
#53498 Ott a FAQ. Vagy ha van valami célirányos kérdésed, akkor akár ez a fórum is.
EU-s verziójú PS3-ból csak a 60 gigás (volt) kompatibilis PS2-es játékokkal, amit már nem gyártanak. Az újabb változatok 40, 80, 160 gigás már nem az. -
#53497 Olvasgattam itt ott, h PS2 kompatibilitás problémák vannak. Vannak? Mennyire jelentős gond ez?
Most készülök átállni konzolra, valaki tudna esetleg egy rövid használati útmutatót összedobni?
Előre is köszi! -
#53496 Igen van különbség. Általában ott kicsivel több minden van és bizonyos cuccok előbb jönnek ki ott. -
#53495 thx,már huzom is a demokat:)
us és eu store tartalma között van különbség?mert ha igen akko keresek egy amcsi címet is:D -
kufi #53494 Köszi :D -
#53493 van esze -
#53492 Most kiosztok mindenkit :D
Amse: Csak PS3-al tudsz hozzá demokat letölteni, pc-vel nem lehet.
brodix: Igen, az only ps3. Ha FF rajongó vagy, akkor egyértelmű, hogy mindkettőt érdemes megvenni.
DoNorBi: Természetesen lehet magyar accountot létrehozni. Store viszont nincs. Így érdemes mellette UK, US accountot (nekem mindkettő van) tartani. Bármilyen valós cím jó hozzá az adott országból. Googleval keress egyet és probáld meg azt.
kufi: Nem lehet. Csak olyan accounttal lehet elérni a Home-ot amelyikhez store van. -
#53491 - Magyar címmel tudsz játszani neten.
- PS Store-ról letöltéshez a gép menüje (XMB) első opciójában csinálj új profilokat, és azokhoz psn regisztációt. Találsz kamu címgenerátort, ha felnézel kicsit, használd ezt.
- Tehát csinálsz mondjuk egy Donorbi nevű proflt, a saját címeddel, és ezt használod játékra. Letöltéshez meg csinálsz egy UKStore nevű profilt és ehhez egy angol PSN reget, USStore nevű profilt és USA PSN reget, és kész is vagy! -
kosta #53490 Jim Jim te nagy mágus vagy Azt a Tomb Raidert kb 8500 vetted újonnan és te 10ér árulod -
kufi #53489 Magyar accal be lehet jelentkezni home betaba? vagy csak us-uk -
#53488 hello everyone!
psn regisztáció segítségre van szükségem,nagyon kezdő vagyok benne.
hallottam h magyarként is lehet csatlakozni csak nem lehet tölteni de azt is h egyáltalán nem lehet magyarként.
másik h külföldiként milyen adatokkal lehet bejutni?a cím generátor most nem müködik:(
segítséget előre is köszönöm! -
#53487 na,én most néztem meg a FF Versus XIII trailert.
Hát basszus ez vmi hihetetlen.
Különben a Versus only PS3 lesz?
Csak a sima XIII-t adják box-ra is?
egyébként sztetek melyiket lesz érdemesebb előbb megvenni? a simát,vagy a versus-t? -
#53486 ja meg lesz Midnight Club kieg is, új városrész, új autók -
#53485 hello!
próbáltátok azt az UFO-s game-et? :) -
#53484 Helló!
Nem sikerül sehogy sem a wifi-re rácsatlakozni a ps-el és kábel meg nincs itt szóval amíg ez meg nem oldódik nem is tudok letölteni demo-kat? Vagy lehet azt a notiról is amit átrakok pendrive-al? Ha igen pls írja le valaki hogyan. Köszönöm!
Üdv! -
#53483 Én is elég jól elhülyéskedtem benne, de nagyon kéne már valami értelmes tartalom is. -
Demeter #53482 Azóta mondjuk nem csinálta és tegnap végre sikerült belépnem a Home-ba. Igy elsőre meg kell, hogy mondjam nem rossz. Főleg ha ez majd kikerül a beta fázisból. De így is igen ígéretesnek tűnik. -
#53481 Esetenként előfordult nálam is fagyás.
A Homenál mondjuk még nem, bár az ugye még elég béta, szal nem kell megijedni.
Szerintem. -
Papesz #53480 Megerősítve.
Nem szebb a képe mint az X360-nak, ez a játékoktól függ. Az egyiken ez a szebb, a másikon az. -
Jimanszky #53479 Nem nem semmi, hanem MGS4 alázás:) -
#53478 Nagyon NFS szorongató.... (direkt nem írtam hogy GT :) ) -
#53477 uncharted home space kódok
további uncharted 2 scan képek
hozzáért a CNN
"The differences between Blu-Ray and DVD are hard to see on a TV less than 50" " -
#53476 conquest fejlesztői interjú - 12.12. - gonosz kampány -
#53475 supercar challenge
ferrari challenge folytatása, tavasszal jön, szebb grafika, jobb AI (u.az a motor várhatóan) -
#53474 Hát ez valami nagyon durva!!! -
Demeter #53473 Hát nem! Én emiatt a gém miatt döntöttem úgy, hogy PS3-at veszek. És ha egyszer végre kijön akkor azt hiszem nekem végem! :) -
#53472 sziasztok, bocs a hülye kérdésért, meg olvastam is, de kérlek erősítsétek meg: a ps3 szép HD-s tv-n...mert most csak egy rendes van, most vettem ps3at, meg konzolt életemben először és nagyon megijedtem, mert hát...nem olyan szép mint vártam. amúgy, jól gondolom h elvileg szebb képe van, mint az xboxnak, vagy ez attól függ kit kérdezek? :D (nem láttam korábban egyiket sem, mostiscsak a ps3at ugye). -
#53471 Nincs valakinek eladó GTA4-e véletlen 5000-6000 Ft körüli áron ? :) -
Demeter #53470 Srácok volna egy kérdésem a Home-ot illetően. Mennyire úgymond "normális" amit tegnap produkált a Home. Letöltöttem majd felinstalláltam annak rendje és módja szerint. Majd jött egy kis ismertető és majd a nagy semmi. Egész pontosan lefagyott minden. De olyannyira, hogy semmire sem reagált a gép. Igy nem maradt más mint, hogy kikapcsoljam hátul. Mióta megvettem a gépet (lassan egy éve) ez volt az első fagyása. Kérdésem az volna, hogy most ennyire beta volna még ez a Home, hogy ilyet produkáljon????? Ja és persze próbáltam utána is (igaz nem fagyott le) de egyszerűen nem működött a Home. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a problémával, jól gondolom??? -
#53469 Nem semmi ez a trailer! -
#53468 vagy talán arra több a sansz, hogy inkább elérhetővé teszik a home-ot más országbelieknek is