89387
PlayStation3
  • EmThor
    Game of the Year: Grand Theft Auto IV
    Studio of the Year: Media Molecule
    Best Shooter: Gears of War 2
    Best RPG: Fallout 3
    Best Individual Sports Game: Shaun White Snowboarding
    Best Handheld Game: Professor Layton and the Curious Village
    Best Graphics: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    Best Game Based on a Movie or TV Show: LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
    Best Music Game: Rock Band 2
    Best Driving Game: Burnout Paradise
    Best Action Game: Grand Theft Auto IV
    Best Soundtrack: Rock Band 2
    Best Xbox 360 Game: Gears of War 2
    Best Wii Game: Boom Blox
    Best PS3 Game: Little Big Planet
    Best PC Game: Left 4 Dead
    Best Original Score: Rock Band 2
    Best Multiplayer Game: Left 4 Dead
    Best Independent game:World of Goo
    Best Fighting Game: Soul Calibur IV
    Best Male Voice: Michael Hollick as Niko Bellic in Grand Theft Auto IV
    Best Female Voice: Debi Mae West as Meryl Silverburgh in Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    Big Name in the Game Male: Kiefer Sutherland in Call of Duty: World at War
    Big Name in the Game Female: Jenny McCarthy in Command & Conquer: Red Alert 3

Brütal Legend Trailer

mafia 2

Fight Night 4 lett bejelentve

és most már hagyjatok :D
  • EmThor
    god of war 3
    uncharted 2

• dante3
    valami már megy a tv-ben! :)
  • greyfox
    akkor a kábelt dugod a routerba, modem nélkül :D
  • greyfox
    A lényeg, hogy HDCP kompatibilis dvi csatlakozója legyen.
    Sztem minimum 22"- wide.
  • Jimanszky
    Helló!
    Szerintem formázd meg a vinyót!
  • zsolesz78
    sziasztok.most vettem egy ps3-at és az a gondo hogy a ratchetand clank tools of destruction játék nem indul,azt irja ki hogy:Your HDD has insufficient space.you need 419mb availablefor the initial setup of rachet&clark:tools of destruction.please create some free space and try again.press and hold the PS button then choose quit game to quit the application.a hdd-én van szabad 64 giga!Mit csináljak?Mi a baj?help!
  • ggeerryy
    Én most vettem tegnap :) és egy sdtv-n nyomom és nagyon durva így is nekem egy ps2 után de nem merek belegondolni hogy milyen lehet egy HDtvn :D
  • pero001
    Szevasztok!
    Úgy néz ki a héten megtudnám venni végre a Ps3-at, viszont nem lesz pénzem egy lcd TV-re is, csak januárba. Milyen monitort tudnátok ajánlani hogy addig tudjak játszani? Nem kell semmi extra, felső kategóriás! Tényleg csak az alap, hogy tudjak játszani!

Kössz előre is!
  • ggeerryy
    Az a baj hogy nincs modemem mert digi net van és az csak annyi hogy behuztak egy kábelt és kész, már van is net szóval semmi modem nincs :S és igen az a különbség a két játék közöt hogy a versus akció lesz, remélem valami olyasmi mint a dirge of cerberus de most nem lövöldözős téma hanem iszonyat kardos legalábbis remélem és a XIII meg a megszokot parancsokat kiadunk és nyomja de majd meglátjuk hogy milyen kivitelben lesz nekem már az XII ben is bejött az újétás szerintem azt fejlesztették tovább de igazából ebből semmi se biztos :D a videókat nyomják agyba főbe de egy normális gameplay még egyről sincs :S
  • Jimanszky
    THX
  • Csabesz100
    Itt nézd!
  • Jimanszky
    Srácok!!Van valami link a ma éjjeli VGA's 2008hoz?
    Jön a God of War III gameplay video!!!
  • Sippie
    az attól függ. Gondolom van modemed, amin a neted jön. Akkor veszel egy routert, meg 2 UTP kábelt. Amelyik a géped és modem közt volt, azt átdugod routerbe (LAN1, LAN2 stb tökmind1) a modembe is bedugsz egyet, azt a WAN-ba dugod, és a PS3 és routert összekötöd. Én nekem sem volt semmi közöm a routerekhez először, aztán csak olvastam a használati útmutatást, és viszonylag simán be tudtam üzemelni. A ps3-al szoptam egy kicsit, de azt egyszerűen beállítottam szervernek végül, és működött minden.
  • Sippie
    na én meg azt hallottam hogy a versus akció játék lesz... de lehet baromság, én se tudtam amúgy mi a különbség, meg miért XIII mindkettő, meg amúgyis :D
  • ggeerryy
    :D nah akkor hogy is van ez a routeres dolog ? :D
  • predator0
    Ebben az esetben mégiscsak router kell neked, ha több gépen akarod használni a netet.
  • ggeerryy
    Akkor ha veszek egy internetkábel elosztót és az egyik megy a számítógépbe a másik meg a psbe az nem jó ? nem zavarja be a kettő egymást ? nem értek az elektronikához azért kérdezek ennyit bár ez lehet hogy alap lenne :S
  • brodix
    Tudtommal a két játéknak két egészen más története van.
    Tehát veheted úgy is,hogy az egyik a 13. a másik a 14. game,ugyanolyan csodálatosan gyönyörű grafikával.
  • Tibor
    Plazma kevesebbet fogyaszt jóval, de 26 collig még nem számít a fölött már érdemes elgondolkozni, a képe meg a plazmának a legjobb ma. Színek sokkal jobban kijönnek rajta.
  • predator0
    Lehet venni, de csak ezért szerintem felesleges. A kábel olcsóbb.
  • ggeerryy
    Azon ne muljon veszek :D vagy azt csak úgy nem lehet venni ?
  • predator0
    Kell hozzá egy wireless router. Ha nincs, akkor nem írok feleslegesen :D
  • ggeerryy
    Köszi a sok infót!!! erről wireless kábel nélküli internet csatlakozásról tudnál küldeni egy privátott amiben bővebben leírod hogy mi merre meddig ? meg akkor az most gáz ha itthon digi net van ?
  • szokal
    Uncharted mellett Far Cry 2 helyszín is elérhető a Home-ban.

• predator0
    System settings / System Information alatt tudod ellenőrizni a szabad tárhelyet.
    Ami a helyet szokta foglalni az az általad felrakott kép, zene, videó és a játékok által feltelepített adatok. Utóbbit a játékok résznél találod a Game Data Utility-ben.
    Tévés kérdést passzolom, nekünk LCD van.
  • ggeerryy
    Szép képe legyen ...
  • Tibor
    Sokat fogyasszon? Szebb képe legyen?
  • ggeerryy
    én 80-ast vettem abba se volt semmi utp kábel.... és még valamit szeretnék megkérdezni még pedig azt hogy honnan tudom hogy mennyi van a vinyón azt hol lehet megnézni ? meg hogy mik foglalják a helyet? ... még valami szeretnék venni hozzá tvt és nem tudom melyik lenne az előnyösebb a plazma vagy az lcd? .... azért kérdezem mert nem tudom hol hallottam olyat hogy játszani az lcd jobb ??? ez igaz ?
  • mrzsul
    Heló. Mi lessz a külömbség a Final Fantasy XIII és a Final Fantasy XIII Versus közt??? Ugyanis ma néztem róluk két videót de ez vmi nagyon brutális game lessz.
  • tarti19
    igen 60-as:D
  • predator0
    60 gigásod van? Enyém 40 gigás, nem volt benne, dobozán sem írja, hogy ez tartozéka.
  • tarti19
    alapból jár hozzá UTP kábel...
  • predator0
    Nekem wireless megy róla a net, de szerintem pont ugyanolyan RJ45-ös UTP Patch kábel kell bele, mintha egy számítógépet kötnél netre, semmi extra.
  • avengir
    Nekem nincs ps3am, de a konzolokból kiindulva nem valószínű. Arra vannak kitalálva, hogy összerakod, bekapcsolod és élvezd a játékot.
  • ggeerryy
    Hi Mindenkinek!!! vettem ps3at és érdeklődni szeretnék hogy ha vezetékesen akarok csatlakozni az internetre akkor tényleg igaz az hogy ethernet kábel kell mert különben felmelegedhet meg ilyenek???? bocsi ha hülyeség a kérdés de nincs senkinek se körülöttem gép ezért érdeklődök itt ! a választ előre is köszönöm !
  • EmThor
  • Norbi7
    Az én shopto-tól hétfőn rendelt játékom viszont pénteken megjött.
  • Jimanszky
    Azt biztos nem:D.Így alakult, nem kívánok ebből rendszert csinálni, ráadásul nagyon rendes volt a srác, aki megvette.Nem érzem, hogy átvertem volna!
  • EmThor
    imádkozz h ne kevejék el. btw sokat gondolkoztam, hogy UK-ból 3 nap alatt ideér akkor átjön mondjuk Frankfurtig géppel utána kamion? kizárt, végig repülő lesz ez