89387
PlayStation3
  • lobig
    Sziasztok!

Kérdezném, hogy mit veszíthetek, ha megveszek egy GT5 Prologue-t a kiskönyv nélkül 5000-ért? Mi van abban a kiskönyvben, amit adnak a lemezhez?
    Köszi!
  • Amse
    Wii Baseball és a TV esete mégjobb :)
  • EmThor
    Famitsu

--> MGS i! ---> MGS Touch for iPod and iPhone

all over my face

White Knight Chronicles: 7/7/8/7

--lots of optional content
    --big boss battles
    --simplistic combat
    --customizable combos
    --is basically like every other Level 5 RPG. Sadness befalls the land.
    --Online has chat issues and a reviewer "hopes it will be patched in the future"
  • EmThor
    így van, így van, itt a karácsony meg minden :)

btw múltkor állt a gamecon (napközben) karbantartás volt? tesztjeiteket szeretem olvasni!
  • baggins
    Én nem így gondolom, de ezen biztos nem veszünk össze. ;)
  • GTheo
    Meg még az lenne a kérdésem, hogy rendesen lehet vele internetezni? Programokat lehet rá tenni? Egeret lehet rá kötni valahogyan? Mert máshogy fura lenne internetezni :\
  • GTheo
    Sziasztok!
    Jön a karácsony, eddig egy új PC-t szerettem volna, de rájöttem, hogy ha veszek egy PC-t(kb. 150 ezer Ft), meg egy monitort hozzá(kb 50 ezer Ft), akkor azt a PC-t jövőre már cserélhetném is le, hogy ha a legújabb játékokkal szeretnék játszani, úgy hogy szépek is legyenek. Szóval elhatároztuk, hogy veszünk egy PS3-at és egy Full HD LCD TV-t. Drágábban jön ki, de Házimozi rendszer is, csak még kell hozzá 5.1 hangfalszett. Olvasgattam a FAQ-t, neten is olvasgattam a PS3-ról. Mik a fontosabb tudnivalók róla még ?
  • EmThor
    wii és a betört tv igaz története :)
  • jocco
    Köszönöm a tipekket majd lassan pótlom a hiányosságokat, hát legalább is majd ahogy a kassza engedi...de ugy látom van mit bepótolni :)
  • NEXUS6
    Tudtam valami kimaradt:)
    A Ratchet az tényleg klasszis a maga kategóriájában.
  • NEXUS6
    Resistance2, Uncharted, Valkyria, LBP, Motorstorm2, GT5P.
  • Papesz
    Ízlés dolga, de szerintem:
    Uncharted: Drake's Fortune
    Ratchet & Clank: Tools Of Destruction
  • jocco
    Hát nekem annó mondjuk a Ps2 kellett venni, hogy rájöjjek hogy lehet normális játékokat (GOW1-2, Shadow of the Colossus, ICO, RE4, GT4, Black, stb) is játszani. Életem legnagyobb játékai konzolhoz köthetök (na jó most a Left4Dead mindent üt nállam pc-n az online játékok közt) . Ps3-at meg csak egy hete vettem de ezt se bántam meg, a lassan jövö cimeket látva, jövöre megint meg lesz a napi betevö :)
    Egyébként tudnátok ajánlani pár cimet amit érdemes beszerezni, vagy legalábbis kár lenne kihagyni az eddigi termésböl.
  • predator0
    Nem kell finomkodni. Ki van írva, hogy "WAREZ = azonnali BAN!" + aki warez miatt vagy erre várva vesz PS3-at az tényleg AZ...
  • Papesz
    Sikerült elb.sznom az idézetet...

Na mindegy, remélem érthető, hogy mit szerettem volna ezzel mondani.
  • Papesz
    [qoute]mióta ps3ra veszek eredeti játékot, megtudtam milyen az hogy becsüljek valamit amiért megdolgoztam![/qoute]
    Nem nagyon akarnék belefolyni ebbe a vitába, de azt azért megjegyezném, hogy ott van némi gáz, ha Neked ehhez egy PS3 kellett.
  • tomi890125
    héhéhéhé én nem faszkalapoztalak le és ne forgasd ki a szavakat, én csupán azt írtam hogy itt senki nem támogatja a warezt, másrészt ha lenne rá flash vagy valami egyéb akkor már tele lenne a topik warezes hszekkel
    a mondatommal csupán azt próbáltam közölni, hogy miért vettél ps3at ha warezolni akarsz? vagy egyáltalán minek vettél konzolt!
    mióta ps3ra veszek eredeti játékot, megtudtam milyen az hogy becsüljek valamit amiért megdolgoztam! pcn meg nem játszok :P
  • Thundercore
    Nekem is megjött ma shopto-ról a csomagom a Little Big Planettel :D
  • Rinike
    2 éve megvan a ps3-mam és gondoltam, h mostanr már lesz valami hack.Olyan mint én? Ez miféle minősítés? Attól, hogy máshogy gondolkodunk, hogy más véleményünk van, nem kéne le fas*kalapozni a másokat.
  • tomi890125
    olcsóbb is, van rá warez, hogy az olyan emberek mint te a megjelenés előtt végigtolják és telenyomják youtubot ingame videókkal
  • tomi890125
    neked nem itt a helyed :D ménem xrottyott vettél?
  • Rinike
    Sziasztok.Ha valaki tud valamilyen lehetőséget másolt játék elindításához, kérem írjon privát üzenetben.
  • NEXUS6
    Ó az még csak a kezdet, vannak 100X dúrvább boszok is.;DDD
    A hentelés csak most kezd majd beindulni, előszörre én is volt, hogy naponként 1 csekpontot mentem csak!;)))
    Nem volt nehéz, csak egyszerűen annyira adrenalin pumpa, hogy nem bírja az ember.
  • balla27
    sziasztok!lenne 1 kérdésem.csak ezek a drága headsetek jók a ps3-hoz?nekem 6 ezer forintot nem nagyon ér meg,de 4000ft-ért jó lenne
    .köszi a segítséget
  • leipsig
    Sziasztok !

Hamarosan megyek Bécsbe , nemtudtok valami jó boltot ahol jó áron kapok PS3-at?

Mert a Bécsi Media Markt ba drágább átszámolva mint itthon !

Köszi!
  • ballor
    azzal is lehet
    én a TVERSITY-t használom
  • tomijee
    Csaoo! Tud valaki olyan Media Server porgramot amivel lehet .vob videót meg lehet osztani?? mert próbáltam media playeral de nem sikerült.
  • EmThor
    egy kicsit el tetszik lenni tévedve, én még mindig úgy tartom, hogy a játékkultúra egy jórésze PC-ről jött és ma is a legtöbb játék kijön oda is. egyébként is miből gondolod, hogy pc-n vagy akár konzolon nem találják néhányan unalmasnak a játékot? majd legközelebb ;) pedig nem rossz szerintem, sok kocsikázáson kívül igen intenzív!
  • baggins
    Ez a Far Cry 2 mennyire egy unalmas, gyík játék!!! Látszik, hogy PC-n mennyire gyér a játékkínálat, ettől a sz@rkupactól vannak elájulva. Tessék messze elkerülni.
    Sebaj, lesz helyette új basszgitárom a Rock Bandhez, fullos végre a zenekar.
  • Sippie
    bazz, közben megnéztem emil-t már levonták a pénzt :D bár valszeg csak holnap adják fel, úgyhogy talán péntekre jön megint :)
  • Sippie
    az laza, 6 órán belül eltűnt az akció, bekaphatják :D mikor lesz game-en sales frissítés?

Csabesz100: Igen shopto. Előző héten szerdán rendeltem egy játékot, és péntekre meg is jött, szóval asszem innen rendelek :D
    amint megérkezik hozzájuk a game, akkor vonják le az összeget. Resi2-ről sajna lemaradtam, pedig annyiért azt is megvettem volna :S na nembaj, majd februárban KZ2.
  • szokal
    Most már nekem is azt írja, viszont a kártyámról a megrendeléskor érvényes 20+pp összeget vonták hál' Istennek. Gondolom gyorsan rájöttek, hogy ez így nem lesz buli nekik.

Más. Shop.to-ról csütörtökön rendelt Brothers in Arms hétfőn megjött.
    A pénteken rendelt LBP, Civ Rev. (darabja szintén 20 font) pedig úton van.
  • Csabesz100
    A shopto-n van előrendelve? Nekem a Resistance 2 van, de még ki sem tudom fizetni, mert nem engedi! Ilyenkor hogy lesz? Amikor érkezik be hozzájuk, utána fogom tudni csak kifizetni?!
  • Sippie
    jó után kimaradt egy *lenne :D szóval jó lenne ha holnapig feladnák.
  • Sippie
    wir müssen die zombi ausrotten :D (sose tanultam németet :D )
  • Sippie
    én úgy tudom hogy a zombik NPC-k, mivel a végén már elég sokan jönnek, és nektek kell darálni őket.

Akinek megjött LBP, mondjon már valami véleményt :) (nekem még előrendelve van, szombaton már majdnem levonták a pénzt, csak limit van, azóta viszont egyszer sem próbálkoztak... jó holnapig feladnák, akkor még péntekre itt lehet a cucc, ha már endwarral jól beszoptam Ubisoft okosság miatt...)
  • Ombika
    MEgjott nekem is Shopto-tol LBP-m! Kifogastalanul! :)
  • EmThor
    Na menjünk jó német bajtársainkkal zombit írtani!

"es ist zeit für sauberen.." :D

határolódjon el, ki merre lát xD
  • Foxhound1980
    Thx. Izzadtam is rendesen mert nem SW-ek és az áruk sem az a szint... Mikor vettem ezeket vagy nem volt még strike vagy épp indult.
  • tomi890125
    lehet online tolni a zombis cod5öt? értem úgy hogy pl én vagyok a zombi (egyik) és másnak kell túlélni a támadást vagy ilyesmi? vagy hogy zajlik az online zombizás? aki tolta már az írjon már egy kis infót, érdekelne :D