89387
PlayStation3
  • Ombika
    Nem tudjatok, hogy mikor szoktak uj akciokat kiirni? shopto.net illetve game.co.uk....
  • EmThor
    rise of the argonauts

6.2\10 ---> 20£ :D
  • Demeter
    Jó a link! :) Amúgy vágom azt a linket amire hivatkoztál de sajna az sem segített. Ja és próbáltam több bank kártyáját de mindhiába. Szal nem vágom, hogy mi lehet a gond... :(
  • szokal
    Ez érdekes. Először arra gondoltam, hogy nem vagy netre kötve, és azért nem látod, de akkor nem tudnád nézni a Store-t se.
    Nálam magától megjelent a Home ikon az XMB-ben a Store fölött. Az más kérdés, hogy nem mindig tudok csatlkozni hozzá.
    Letölteni 1-200 megát tölt csak le (ahogy bővülnek a helyszínek lesz ez több is), de lefoglal magának a merevlemezen több mint 1 gigát (pontosan nem emlékszem).
  • predator0
    LINK
    Hacsak nem olyan géped van, ami ps2 játékokkal is kompatibilis, akkor felejtős. Egyébként azokhoz a ps2-es gémekhez jó, amik merevlemezre is másolnának fel adatokat.
  • Geeb
    Sziasztok!
    Meg tudná mondani valaki, hogy a Storeról letölthető "PS2 System Data" mire jó?
  • ipnightle2
    Sziasztok!
    Mi van a Home-al? Most értem rá, hogy kipróbáljam, erre se az USA, se az UK reggemnél nincs semmi! Se ikon az XMB-be, se a Store-on vmi utalás rá, semmi? Mit csináljak? Valahogy meglehet oldani?
    Mondom abszolút semmi jel nincs, még csak a puszta létezéséről se sehol! :(
    Ki akartam próbálni, de ha ilyen körülményes sz@r, akkor hagyom a francban. Mennyit tölt a vinyóra különben, mert más fórumokon eltérő véleményeket hallottam. Köszönöm szépen!

Ja és nincs valakinek egy Új, fóliás EU-s, COD: World at War?
    Vagy nem tud szerezni jó áron? Vevő lennék egyre! ;) Köszönöm!
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Nem kell valakinek egy Mirror's edge? 11 ezer foritn bontatlan, alkudni szabad! Privizzetek!

Ha reklám hát jöjjön a büntetés :D
  • Sippie
    LOOOL :D:D:D először csak néztem mi ez a mellek, de legalább akkor kellemes percet okoztál neki, ha már a bankkártyája nem megy :D:D
  • mano76
    Üdv...

Létezhet , hogy a PS3 HDMI-vel van összekötve az erősítővel, s a PS3 audio setting-nél automata felismerésnél csak PCM 44 kHZ 2ch. és PCM 48 kHz 2 ch. érzékel.
    Nálatok mit jelez a fenti konfiggal audio settingben...??
    Megköszönöm a válaszotokat.
    Üdv...
  • predator0
    Nem bakker, mert csöcsökre gondoltam tényleg :D:D:D:D
    Na, idei év legnagyobb beégése díjat megnyertem :D
    Amúgy ezt akartam beírni.
  • Louis Cyphre
    Jó kis linket adtál meg!:)
    Nem erre gondoltál véletlenül?
    link
  • Jimanszky
    Ezt megjegyeztem..
    ÁÁ, én leálltam.Nem bírom a tempót.Majd meglesz, ha meglesz
  • predator0
    Csak a pontokért csinálom :D:D:D
  • Jimanszky
    Köszöntem, hogy türelmes vagy
  • predator0
    Csak úgy lehet, ha PS3-al töltöd le. Regisztrálj USA és/vagy UK store-ra.
    Segítség itt.
  • predator0
    Az sem mindegy, hogy melyik bank kártyája.
    Ezt azért nézd meg. Anno leírtuk, hogy kinek mi, mivel megy. CIB bankos nincs köztük.
  • Demeter
    US Store-on próbálkozom már egy ideje de mindhiába. És már a lehetséges összes kártyával kipróbáltam (Visa, Master, Internetkártya, Virtuális kártya stb..) de mindig azt a választ kapom, hogy a kártya adat nem érvényes. De amúgy ez már csak azért is felettébb furcsa, mivel ezen kártyák némelyikét szoktam rednszeresen használni pl iTunes-beli vásárlásra. És ott minden gond nélkül megy a tranzakció! Akkor itt vajon miért nem??????????
  • 0ckH4M
    Engem érdekelne a dolog, írtam e-mailt is.
  • GTheo
    Úgy lehet hogy egyből letölteni PS3-ra, vagy le kell tölteni gépre és kiírni DVD-re?
    Ha van wifi internetkapcsolat, akkor ugyanúgy lehet multizni, mintha pl. géppel CoDoznék neten?
  • predator0
    Melyik storeban probáltad és milyen alapú ez a kártya (VISA, MASTERCARD stb.)?
  • samanzen
    Hello!

Ha van kedved és hétvégenként ráérő időd, játéktesztelés várja a jelentkezőket a ZEN Stúdióban.
    Konzol: PS3
    A game: The Punisher: No Mercy (trailer:
    http://www.gametrailers.com/player/43001.html ) (azóta még szebb lett :) )
    Multiplayer: 8 játékos
    Helyszín: Budapest, XII. ker.

Az első tesztalkalom időpontja: 2008 dec. 20, szombat. Tervezett menetrend:
    - érkezés 10-re, singleplayer, ismerkedés a játékkal;
    - pizzarendelés dél körül (a vendégünk vagy természetesen :) ) aztán
    - multiplayer kb. 16:00-ig,
    - majd a hátralevő 1 órában válaszolni kellene a kérdéseinkre (mi tetszett, mi nem, csak kicsit részletesebben :)).

Ha sok hasznos észrevétellel javítod a játékot, akkor meghívunk legközelebb is, a neved megjelenhet a készítői listában ha akarod. Ha
    bármi ezzel kapcsolatos kérdésetek van, vagy jelentkezni szeretnétek, ide írjatok: [email protected].

Figyelem, a játék "kicsit" véres, a megcélzott korhatár Mature, szóval aki nem bírja az erőszakot, ne jöjjön :D
  • Demeter
    Srácok volna egy kérdésem. Használ vki közületek CIB Internetkártyát a store-ból való vásárlásra? Csak azért kérdem mert a mai napig egyszerűen nem tudtam megoldani, hogy tudjak vásárolni a store-ból. Erre a csajom a CIB-től igényelt egy ilyen kártyát (ami kimondottan csak internetes vásárlásra van) és a mai nap meg is jött. Próbáltam ezzel is de ezt sem fogadta el. :( Mindig azt dobja ki, hogy a kártya adatai nem érvényesek. Egyszerűen már szétbasz az ideg emiatt! Már próbáltam az én kártyáimmal, próbáltam az övéivel, próbáltam virtuális kártyával is de mind hiába. Egyszerűen nem akar összejönni. :( Vki tudna dobni vmi helpet, hogy mit csinálhatok rosszul, hogy nem működik???

Thx!
  • hkari
    Ki milyen headsetet használ a géphez? Szeretnék venni bluetooth headsetet,de nem tudom melyiket.
  • Sippie
    hát meg mondjuk MGS4... :P
  • NEXUS6
    Szerintem az internetről!;)))
  • GTheo
    Demokat hogy lehet letölteni ps3-ra?
  • Jimanszky
    Még ilyen tv betörőset:DD.De most képzejétek el..Apuka megveszi karácsonyra fiának az lcd tv-t.Ráköti a wii-t, hogy kipróbálja a bowling-ot:DDD.Resi 5 demo a héten várható?Vagy azt csak a widescreen honban?:)
  • tomi890125
    cod5
  • Amse
    Esetleg, ha tud valaki hasonló/jó kooperatívban végigjátszható game-at az írja meg. Köszi!
  • Amse
    Tudja valaki, hogy a PS2-es és a PS3-as Splinter Cell Double Agent között van e történeti / küldetések közzötti különbség? A PS2-est végigtoltam haverral, de most PS3-ra csak akkor szerezném be, ha nem ugyan azt kell végigjátszani...
  • EmThor
    Hong-Kong-i store-on meg vannak jó video anyagok, tessék tölteni, ingyen van, klippek, stb.

• baggins
    Na, ennek örülök. Ja, karbantartás volt, másfél napig nem voltunk elérhetőek.
  • EmThor
    WKC review

Summary:
    Lots of optional content.
    Big boss battles.
    The combat system is simplistic.
    Online chat has some issues that the reviewer hopes get patched in the future.
    Reviewer #1 mentioned that he wished there was an autorun option because it's hard to chat and fight at the same time.

Offline play is balanced.
    You can create your own combos. Fighting is fun.
    The SNS system is difficult to use, in the future it would be nice if they patched it.

A beautiful world with huge monsters and intense battles.
    Descriptive narrative and events in the single player mode.
    The combat system can be repetitive.
    Armor synthesis to easily strengthen weapons, is good.

Not complex, easy to get into.
    Creating combos is fun, however, the way the menu works could be more polished.
    The online mode's future depends on if they upgrade it.
    For the time being, the chat function is inconvenient and needs improving.
  • EmThor
    ?!

• EmThor
  • lobig
    ohhh, akkor benevezhetnék arra a kiskönyv scan-re? nagyon örülnék neki.
  • Amse
    Lehet rá Linux-ot tenni, de azért egy pc-t (netezés, letöltés, adatmozgatás, cd írása, zene hallgatás) nem fog helyettesíteni. Egy olcsó notebook-ot még beterveznék mellé amit szintén rá lehet kötni egy lcd tévére.
  • Amse
    Semmi nincs a kis könyvben ami lényeges lenne, de ha nagyon érdekel be tudom scan-elni. Csak a szíved mélyen fogod érezni, hogy hiányzik a makulátlan eredeti dobozos GT5 :)
    Én az Uncharted-et vettem meg platinum verzióban és semmiben sem roszabb csak ott van a tokon és a cd egy sárga alapon fekete betűkkel, hogy platinum és amikor ránézek eszembejut, hogy dejó lenne ez is standard borítóval...
  • EmThor
    Resi5, ez is sz@r lesz :D