89387
PlayStation3
-
#53787 Én eddig csak vob-bal próbálkoztam, az jó, viszont csak egy hangsáv van, amit konvertálás előtt beállítok. A többi formátum (m2ts, mp4) támogatja a több hangsávot? -
#53786 Köszi a gyors választ, müxik. -
#53785 mkv kiterjesztésű fájlt maximum Linux feltelepítésével tudsz lejátszani, ezt viszont csak ezért nem ajánlom, amúgy is ennél sokkal egyszerűbb átalakítani olyan formátumra, amit a PS3 lejátszik (m2ts, vob, mp4). Ez egy program (mkv2vob), megfelelő nagyságú pendrive és pc-től függően 5-10 perc kérdése. -
#53784 Pest de inkább privátban tárgyaljuk meg a részleteket :) -
#53783 2 kérdés:
-van-e bármilyen megoldás arra, hogy egy MKV-t tartalmazó DVD lemezt vigyen a cucc?
-89k-ért LBP Bundle jó vétel? -
hkari #53782 Hello. Nekem kéne a GTA. Hol laksz?:D -
#53781 én mp4be szoktam konvertálni a cuccokat eddig nem volt vele gondom -
#53780 A joyok töltőkábelével csatlakoztasd és úgy nyomd meg a PS gombot. -
#53779 Eladó egy GTA4 akinek esetleg kell , kifogástalan 5500 Ft !
Bocs a hirdetésért :) -
#53778 Most vettem 2. kontrollert a ps3-hoz. A kérdésem az lenne, hogy miként tudom felismertetni a masinával? Sima ps gomb megnyomásával csak villog a joy és a ps nem ismeri fel. Előre is köszi a válaszokat. -
#53777 Más konténerformátum. Nem volt még vele gondom. Lehet a vobbal se lenne, de ez van beállítva és ezt használom. Magyarul: Semmiben, mivel ugyanúgy nem alakítja át sem a video, sem az audio részt. -
Foxhound1980 #53776 Miben más mint a VOB? -
#53775 MKV-t VOB-ra, bár én m2ts kiterjesztésű fájlra szoktam :D -
#53774 ja akkor mit kellett konvertálni? :D amúgy van olyan dvd-m amit a dvd lejátszó megtud nyitni, de a ps3 valami hibát ír ki és nem játsza le -
#53773 DVD filmet miért kéne konvertálnod? :) Azt maximum csak ki kell írni és kész. -
#53772 régebben volt róla szó, de már nem emléxem, hogy mire is kell átkonvertálni a dvd filmet hogy a ps3 is lejátsza? MKV2 vagymi? és milyen progival is? :) -
kosta #53771 ja értem azt hittem köze van a ps3as játékokhoz..pl szebb lesz -
#53770 Ha nem ps2 kompatibilis a géped, vagy ha az, de nem játszol ps2 játékokkal, akkor érdemes inkább kikapcsolni. -
kosta #53769 köszi predator -
kosta #53768 az lemaradt hoyg a game settings be az hogy PS UPSCALER az mi? és a PS SMOOTHING?nekem mind a kettő OFF azokat bekell kapcsolni? -
#53767 Elvileg igen. Ha valamiért mégsem manuálisan beállíthatod magadnak. -
kosta #53766 ha vettem egy lcd tv-t és rádugoma ps-t magától beállitja a legjobb felbontást stb? -
#53765 Conquest interjú -
#53764 Na. Végre kezdenek jól alakulni az árak. -
Jimanszky #53763 Így van -
Foxhound1980 #53762 Leheletnyivel jobbak a textúrák, amúgy az átvezetőknél nem véltem még azt a minimális különbséget sem felfedezni. Jó verzió lesz, legalább mint a DMC4. -
#53761 Semerre. Tudomásom szerint december 18-a óta Japánban adják az új gépekhez promolemez formában, amin sok minden van még a demon kívül. Majd jön valamikor store-ra is. -
Jimanszky #53760 Picit szebb boxon, parányit jobbak a színek és simábban fut.Picit PS3-on bereccen:S -
#53759 Resident Evil 5 ps3 demo merre van ha már így kint van egy video? :) -
#53758 Dehogy kezdődik... csak ezt a vallás témát ebben a topikban egyszer végigjátszottuk :D -
#53757 Jajjaaj, kezdődik, Apa kezdődik!;DDD -
#53756 Szal nem akarsz közénk tartozni? Nem baj, mi szóltunk!
De jön majd a hosszúpéesek éjszakája és megtiszticcsúk, a mi nemzetünket az ilyen hitetlenektől, akik még a wiimádóknál is rosszabbak.
Vigyázz, mert a végén még saját, pályát kapsz a KZ2-ben, mint boss. -
#53755 Ilyen már volt... nem emlékszel?
Múltidéző rovatunkat láttyák:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040798867&no=47244
A kép nem látszik, mert azóta mások az SG-s linkek, de itt van:
-
#53754 mind náci fanboyok vatytok :D az ilyeneket elviszi a wiesenthal központ, mint szökött háborús bűnös. nem, ti rosszabak vatytok :D
-
#53753 Crash Commando 8.5 -
#53752 Lassan kéne valami fanbolyista pártot, esetleg vallást alapítani. A jelképünk lehetne mondjuk EmThor melle!
-
#53751 :D -
#53750 Nem nagyobb... fanboy vagy :D:D -
#53749 Vazze tényleg!;DDD
Amúgy akinek csak PS3-a/XBox-a van, az akkor most mit is csináljon? Valamelyik tábornak tömeges öngyilkosságot kéne elkövetnie, vagy mi van?
OK, kb 1 éve szerintem úgy ahogy még volt értelme ezeknek a videóknak, hogy az ember tisztán lásson 1-2 dologban, de most már olyan felesleges erőlködés. Pláne, hogy a GT 1-2X olyan luftot rúgott, mint Józsibá a szombat délelötti barátsogoson, 3 fröccs után. -
#53748 PS3-on nagyobb a melle. És az enyém is nagyobb. Kb. ennyi értelme van valóban :)