89387
PlayStation3
  • Thundercore
    Én eddig csak vob-bal próbálkoztam, az jó, viszont csak egy hangsáv van, amit konvertálás előtt beállítok. A többi formátum (m2ts, mp4) támogatja a több hangsávot?
  • Tyler Durden
    Köszi a gyors választ, müxik.
  • predator0
    mkv kiterjesztésű fájlt maximum Linux feltelepítésével tudsz lejátszani, ezt viszont csak ezért nem ajánlom, amúgy is ennél sokkal egyszerűbb átalakítani olyan formátumra, amit a PS3 lejátszik (m2ts, vob, mp4). Ez egy program (mkv2vob), megfelelő nagyságú pendrive és pc-től függően 5-10 perc kérdése.
  • Smuge
    Pest de inkább privátban tárgyaljuk meg a részleteket :)
  • 5c0rp330n
    2 kérdés:
    -van-e bármilyen megoldás arra, hogy egy MKV-t tartalmazó DVD lemezt vigyen a cucc?
    -89k-ért LBP Bundle jó vétel?
  • hkari
    Hello. Nekem kéne a GTA. Hol laksz?:D
  • Győri Devi
    én mp4be szoktam konvertálni a cuccokat eddig nem volt vele gondom
  • predator0
    A joyok töltőkábelével csatlakoztasd és úgy nyomd meg a PS gombot.
  • Smuge
    Eladó egy GTA4 akinek esetleg kell , kifogástalan 5500 Ft !
    Bocs a hirdetésért :)
  • Tyler Durden
    Most vettem 2. kontrollert a ps3-hoz. A kérdésem az lenne, hogy miként tudom felismertetni a masinával? Sima ps gomb megnyomásával csak villog a joy és a ps nem ismeri fel. Előre is köszi a válaszokat.
  • predator0
    Más konténerformátum. Nem volt még vele gondom. Lehet a vobbal se lenne, de ez van beállítva és ezt használom. Magyarul: Semmiben, mivel ugyanúgy nem alakítja át sem a video, sem az audio részt.
  • Foxhound1980
    Miben más mint a VOB?
  • predator0
    MKV-t VOB-ra, bár én m2ts kiterjesztésű fájlra szoktam :D
  • Sippie
    ja akkor mit kellett konvertálni? :D amúgy van olyan dvd-m amit a dvd lejátszó megtud nyitni, de a ps3 valami hibát ír ki és nem játsza le
  • predator0
    DVD filmet miért kéne konvertálnod? :) Azt maximum csak ki kell írni és kész.
  • Sippie
    régebben volt róla szó, de már nem emléxem, hogy mire is kell átkonvertálni a dvd filmet hogy a ps3 is lejátsza? MKV2 vagymi? és milyen progival is? :)
  • kosta
    ja értem azt hittem köze van a ps3as játékokhoz..pl szebb lesz
  • predator0
    Ha nem ps2 kompatibilis a géped, vagy ha az, de nem játszol ps2 játékokkal, akkor érdemes inkább kikapcsolni.
  • kosta
    köszi predator
  • kosta
    az lemaradt hoyg a game settings be az hogy PS UPSCALER az mi? és a PS SMOOTHING?nekem mind a kettő OFF azokat bekell kapcsolni?
  • predator0
    Elvileg igen. Ha valamiért mégsem manuálisan beállíthatod magadnak.
  • kosta
    ha vettem egy lcd tv-t és rádugoma ps-t magától beállitja a legjobb felbontást stb?
  • EmThor
    Conquest interjú
  • OliApa
    Na. Végre kezdenek jól alakulni az árak.
  • Jimanszky
    Így van
  • Foxhound1980
    Leheletnyivel jobbak a textúrák, amúgy az átvezetőknél nem véltem még azt a minimális különbséget sem felfedezni. Jó verzió lesz, legalább mint a DMC4.
  • predator0
    Semerre. Tudomásom szerint december 18-a óta Japánban adják az új gépekhez promolemez formában, amin sok minden van még a demon kívül. Majd jön valamikor store-ra is.
  • Jimanszky
    Picit szebb boxon, parányit jobbak a színek és simábban fut.Picit PS3-on bereccen:S
  • Smuge
    Resident Evil 5 ps3 demo merre van ha már így kint van egy video? :)
  • predator0
    Dehogy kezdődik... csak ezt a vallás témát ebben a topikban egyszer végigjátszottuk :D
  • NEXUS6
    Jajjaaj, kezdődik, Apa kezdődik!;DDD
  • NEXUS6
    Szal nem akarsz közénk tartozni? Nem baj, mi szóltunk!
    De jön majd a hosszúpéesek éjszakája és megtiszticcsúk, a mi nemzetünket az ilyen hitetlenektől, akik még a wiimádóknál is rosszabbak.
    Vigyázz, mert a végén még saját, pályát kapsz a KZ2-ben, mint boss.
  • predator0
    Ilyen már volt... nem emlékszel?
    Múltidéző rovatunkat láttyák:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040798867&no=47244
    A kép nem látszik, mert azóta mások az SG-s linkek, de itt van:
  • EmThor
    mind náci fanboyok vatytok :D az ilyeneket elviszi a wiesenthal központ, mint szökött háborús bűnös. nem, ti rosszabak vatytok :D

• EmThor
    Crash Commando 8.5
  • NEXUS6
    Lassan kéne valami fanbolyista pártot, esetleg vallást alapítani. A jelképünk lehetne mondjuk EmThor melle!
  • JohnnySmith
    :D
  • predator0
    Nem nagyobb... fanboy vagy :D:D
  • NEXUS6
    Vazze tényleg!;DDD
    Amúgy akinek csak PS3-a/XBox-a van, az akkor most mit is csináljon? Valamelyik tábornak tömeges öngyilkosságot kéne elkövetnie, vagy mi van?

OK, kb 1 éve szerintem úgy ahogy még volt értelme ezeknek a videóknak, hogy az ember tisztán lásson 1-2 dologban, de most már olyan felesleges erőlködés. Pláne, hogy a GT 1-2X olyan luftot rúgott, mint Józsibá a szombat délelötti barátsogoson, 3 fröccs után.
  • EmThor
    PS3-on nagyobb a melle. És az enyém is nagyobb. Kb. ennyi értelme van valóban :)