89387
PlayStation3
-
#53747 Most akkor mit is kell látnunk?
Így egyszer végig nézve, ugyanis nem sok különbséget látok!;))) -
#53746 zsír új Conquest trailer
demo 3 héten belül, megjelenés előtt
még 1 InFamous -
#53745 A hírhedt GT összehasonlító video-k egyike:
Resident Evil 5 demo PS3-box -
#53744 Yakuza 3 - 1
Ez a város volt az első részben is első blikkre. ezek random utcai harcok, és eddig is mindig szöveggel ment a beszólogatás, az átvezetők szinkronosak, felirattal jöhetne ide is. Töltés megszűnt úgy látom.
Yakuza 3 - 2
Harc közben a jónép lezárja adott útszakaszt és amíg le nem verünk mindenkit, nem mehetünk tovább. Az utcáról felkaphatunk ezt azt (bicikli, reklámtábla), hogy azzel verekedjünk. (Piac nem volt eddig, a méretes hal nem sz@r :D)
Yakuza 3 - 3 -
#53743 CoD World at War trailer
akinek még nincs meg, nézze meg, neten 8 küldit olvastam, de van benne vagy 14-15 és átlag tempóban simán 10 óra (ha nem rohansz!) + multi, nagyon jó lett (és lehet trófeákat gyűjteni)
Afro Samurai vérhent trailer (animéból, Samuel L. Jackson hangjával, hip-hop zenével) -
#53742 -
#53741 Lumines Supernova
IGN teszt, 8.5, 100 puzzle, 50 küldi, stb.
15$ -
Paddy #53740 Csáó mindenkinek! Leírom mi lenne a nyomorom! Szóval eddig kentem a Fifa Street 3-al online nem volt gubanc. Pár napot kihagytam, mikor fel akartam menni onlinra, akkor kérte az emailcimem meg a jelszavam, de eddig viszont sosem kellett. Ott a menuben nem találtam regisztrációra lehetőséget( a game eredeti). Szerintetek mi a teendő?
Válaszotokat köszönöm és jó játékot kívánok minden PS3 tulajnak!! -
#53739 pre-owned azt jelenti, hogy használt -
#53738 Mahjong Tales
Január eleje, 10$, trófea támogatás, sztori mód, kézzel rajzolt hátterek. Amúgy sima Mahjong.
-
#53737 Szerintem nem?! :O -
#53736 InFamous preview 2 + video -
#53735 újonnan 40£, használtan 20£.
CDGalaxis akció:
- Valkyria Chronicles: 13.490 (ezressel drágább csak, mint külföldről postával)
- Condemned 2: 7.990
Media Markt:
- Army of Two, Burnout Paradise, Uncharted 1, NFS Carbon, Heavenly Sword, Fifa Street 3: 7.490
-
Foxhound1980 #53734 nem. az a használt. -
Foxhound1980 #53733 köszi -
#53732 Nekem az UK-ról leszedett kosztüm NEM jelenik meg az USA verziós játékban a ruhák között, gondolom ez fordítva is igaz. -
#53731 Jol latom,h a game.co.uk-n az uj MGS4 19 font? -
#53730 Hú ez teccik, úgy tűnik valami sztorival is megpróbálkoztak. Ez jó! -
#53729 Hi,
attól félek nem, de valaki bepróbálhassa, hátha. Hm végül is ingyenes kieggel ki lehet próbálni.
Szal EU játék és USA-ról az ingyen télapó kosztümöt ki kéne próbálni, ha az megy, megy a fizetős is. Én már leszedtem EU-ról, aki még nem tette meg próbálja ki, erre kérjük, köszi! -
Foxhound1980 #53728 Sziasztok!
Kérdés! USA LBP add-on megy EU-s gémmel? Jön az MGS kieg és az nekem kell, meg a LBP amúgy is kellene már. Shop To-n 23.50 lenne ptg-el együtt ami elég baráti... -
#53727 InFamous gameplay
nem sz@r! -
#53726 fffffuck
-
#53725 fasza... már is megbánhatom hogy UK verziót vettem.
Ismer valaki amcsi oldalakat, ahonnan magyarországra is szállítanak, megbízható, és akciók is szoktak lenni? (mint pl shopto) -
#53724 Cserélte. Amúgy az az akció csak két napig tartott, szóval már tök mindegy. -
#53723 csak nem bookline-nál vetted az akció keretében? :D -
Jimanszky #53722 Sajnos nem járok Pesten, de biztosíthatlak, hogy remek állapotban van a játék, lemez is karcmentes!Nyugodtan vedd meg tőlem, mindenki ismer a fórumról, senkit nem verek át! -
#53721 ja far cry2 szintén itt, (gyenge a font ráadásul) 6100 postaköltséggel. Megéri? :D -
#53720 dögöljön meg a shopto... :P 6,3K az endwar... én meg még 9,2K-ért vettem előző héten... csesszék meg. -
#53719 Ha Budapesti vagy és a személyes átvétel is megfelel akkor lehet érdekel. :) -
#53718 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D:D -
#53717 A rendes működés mióta probléma, bárminél? :D -
#53716 Lumines Supernova, kedd, 15$ -
kosta #53715 az baj hoygha lecseréltem a régi tv-m egy HD tv-re elindítottma a pst és nem kellett újra inditanom hanem müködött egyből rendesen? -
Jimanszky #53714 Army of Two Eladó!!!Egy nagyszerű co-op játék, teljesen jó állapotban 6000-ért.Előreutalással, postát állom/levegőbuborékos boríték, ajánlott elsőbbségi/
Vigyétek, nagyon jó móka egy haverral!! -
jocco #53713 Ok, köszi, meg nézem ott is, Amugy elég hülyeség ez az összevissza reggelés, hogy mért nem lehet egy reggel elérni az összes storet...na de mind1 ez van sajnos. -
#53712 Pedig ott is kell lennie. Csak nem emlékszem most így fejből, hogy hol pontosan :D Csinálj egy új usert és regelj USA store-ra is. Ott külön van a demoknak rész. -
jocco #53711 Egyébként demókat honnan tudok letölteni mert a storban (UK) még nem sikerült ráakadnom, vagy nem is ott kellene keresni? -
#53710 elvileg idén, asszem jövő hét --> 12.23. kedd
Crash Commando nagy multi móka, ha egyszer leülsz mellé nehéz felállni, botok mindig kiegészítik a csapatokat ha nincs elég ember.
Powerup Forever meg szimplán szép és mintha nem lenne "pálya széle". -
#53709 Hú ez de király!:DDD
Mikor lesz? -
#53708 Ez kegyetlen :D