89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Most akkor mit is kell látnunk?
    Így egyszer végig nézve, ugyanis nem sok különbséget látok!;)))
  • EmThor
    zsír új Conquest trailer

demo 3 héten belül, megjelenés előtt

még 1 InFamous
  • EmThor
    A hírhedt GT összehasonlító video-k egyike:

Resident Evil 5 demo PS3-box
  • EmThor
    Yakuza 3 - 1

Ez a város volt az első részben is első blikkre. ezek random utcai harcok, és eddig is mindig szöveggel ment a beszólogatás, az átvezetők szinkronosak, felirattal jöhetne ide is. Töltés megszűnt úgy látom.

Yakuza 3 - 2

Harc közben a jónép lezárja adott útszakaszt és amíg le nem verünk mindenkit, nem mehetünk tovább. Az utcáról felkaphatunk ezt azt (bicikli, reklámtábla), hogy azzel verekedjünk. (Piac nem volt eddig, a méretes hal nem sz@r :D)

Yakuza 3 - 3
  • EmThor
    CoD World at War trailer

akinek még nincs meg, nézze meg, neten 8 küldit olvastam, de van benne vagy 14-15 és átlag tempóban simán 10 óra (ha nem rohansz!) + multi, nagyon jó lett (és lehet trófeákat gyűjteni)

Afro Samurai vérhent trailer (animéból, Samuel L. Jackson hangjával, hip-hop zenével)
  • Ombika
  • EmThor
    Lumines Supernova
    IGN teszt, 8.5, 100 puzzle, 50 küldi, stb.

15$
  • Paddy
    Csáó mindenkinek! Leírom mi lenne a nyomorom! Szóval eddig kentem a Fifa Street 3-al online nem volt gubanc. Pár napot kihagytam, mikor fel akartam menni onlinra, akkor kérte az emailcimem meg a jelszavam, de eddig viszont sosem kellett. Ott a menuben nem találtam regisztrációra lehetőséget( a game eredeti). Szerintetek mi a teendő?
    Válaszotokat köszönöm és jó játékot kívánok minden PS3 tulajnak!!
  • EmThor
    pre-owned azt jelenti, hogy használt
  • EmThor
    Mahjong Tales

Január eleje, 10$, trófea támogatás, sztori mód, kézzel rajzolt hátterek. Amúgy sima Mahjong.

• Ombika
    Szerintem nem?! :O
  • EmThor
    InFamous preview 2 + video
  • EmThor
    újonnan 40£, használtan 20£.

CDGalaxis akció:

- Valkyria Chronicles: 13.490 (ezressel drágább csak, mint külföldről postával)
    - Condemned 2: 7.990

Media Markt:

- Army of Two, Burnout Paradise, Uncharted 1, NFS Carbon, Heavenly Sword, Fifa Street 3: 7.490

• Foxhound1980
    nem. az a használt.
  • Foxhound1980
    köszi
  • dualview
    Nekem az UK-ról leszedett kosztüm NEM jelenik meg az USA verziós játékban a ruhák között, gondolom ez fordítva is igaz.
  • Ombika
    Jol latom,h a game.co.uk-n az uj MGS4 19 font?
  • NEXUS6
    Hú ez teccik, úgy tűnik valami sztorival is megpróbálkoztak. Ez jó!
  • EmThor
    Hi,

attól félek nem, de valaki bepróbálhassa, hátha. Hm végül is ingyenes kieggel ki lehet próbálni.

Szal EU játék és USA-ról az ingyen télapó kosztümöt ki kéne próbálni, ha az megy, megy a fizetős is. Én már leszedtem EU-ról, aki még nem tette meg próbálja ki, erre kérjük, köszi!
  • Foxhound1980
    Sziasztok!

Kérdés! USA LBP add-on megy EU-s gémmel? Jön az MGS kieg és az nekem kell, meg a LBP amúgy is kellene már. Shop To-n 23.50 lenne ptg-el együtt ami elég baráti...
  • EmThor
    InFamous gameplay

nem sz@r!
  • EmThor
    fffffuck

• Sippie
    fasza... már is megbánhatom hogy UK verziót vettem.

Ismer valaki amcsi oldalakat, ahonnan magyarországra is szállítanak, megbízható, és akciók is szoktak lenni? (mint pl shopto)
  • predator0
    Cserélte. Amúgy az az akció csak két napig tartott, szóval már tök mindegy.
  • Sippie
    csak nem bookline-nál vetted az akció keretében? :D
  • Jimanszky
    Sajnos nem járok Pesten, de biztosíthatlak, hogy remek állapotban van a játék, lemez is karcmentes!Nyugodtan vedd meg tőlem, mindenki ismer a fórumról, senkit nem verek át!
  • Sippie
    ja far cry2 szintén itt, (gyenge a font ráadásul) 6100 postaköltséggel. Megéri? :D
  • Sippie
    dögöljön meg a shopto... :P 6,3K az endwar... én meg még 9,2K-ért vettem előző héten... csesszék meg.
  • Amse
    Ha Budapesti vagy és a személyes átvétel is megfelel akkor lehet érdekel. :)
  • aabelus
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D:D
  • predator0
    A rendes működés mióta probléma, bárminél? :D
  • EmThor
    Lumines Supernova, kedd, 15$
  • kosta
    az baj hoygha lecseréltem a régi tv-m egy HD tv-re elindítottma a pst és nem kellett újra inditanom hanem müködött egyből rendesen?
  • Jimanszky
    Army of Two Eladó!!!Egy nagyszerű co-op játék, teljesen jó állapotban 6000-ért.Előreutalással, postát állom/levegőbuborékos boríték, ajánlott elsőbbségi/
    Vigyétek, nagyon jó móka egy haverral!!
  • jocco
    Ok, köszi, meg nézem ott is, Amugy elég hülyeség ez az összevissza reggelés, hogy mért nem lehet egy reggel elérni az összes storet...na de mind1 ez van sajnos.
  • predator0
    Pedig ott is kell lennie. Csak nem emlékszem most így fejből, hogy hol pontosan :D Csinálj egy új usert és regelj USA store-ra is. Ott külön van a demoknak rész.
  • jocco
    Egyébként demókat honnan tudok letölteni mert a storban (UK) még nem sikerült ráakadnom, vagy nem is ott kellene keresni?
  • EmThor
    elvileg idén, asszem jövő hét --> 12.23. kedd

Crash Commando nagy multi móka, ha egyszer leülsz mellé nehéz felállni, botok mindig kiegészítik a csapatokat ha nincs elég ember.

Powerup Forever meg szimplán szép és mintha nem lenne "pálya széle".
  • NEXUS6
    Hú ez de király!:DDD
    Mikor lesz?
  • predator0
    Ez kegyetlen :D