89387
PlayStation3
  • Rockstar
    Közben külföldi fórumokat böngészve rátaláltam a megoldásra:

1. PS3 kikapcsol
    2. Kikapcsolt állapotban a bekapcsoló gombot nyomva tart
    3. Először pittyen egyet, majd kettőt.
    4. Gomb elenged és elindul a recovery menu
    5. Itt kiválasztjuk a file system restore menüpontot és elindítjuk. (Nálam egyből kiírta, hogy a hard drive corrupted)
    6. Rendbeteszi a vinyót, majd utána normálisan elindítva a PS3-at le lehet törölni a corrupted data-t.
  • Ombika
    Routeren keresztul kell osszekotni es megosztani a konyvtarat?
  • DoNorBi
    majd holnap énis bevizsgálom,kiváncsi vagyok hd filmek hogyan néznek ki
  • Thundercore
    nem tudom, alap baállítással probáltam, igaz xvidhez nem is fogom használni.
  • Thundercore
    Viszont most találtam egy hátrányt, sötét képeknél nem tökéletes, eléggé olyan jellege van, mintha xvides filmet néznék, kockásodik, és néha mintha beragadna pár pixel. Ez a film ráadsul kivan írva lemezre is, vobként, és úgy nincs ilyen baja. Na majd elválik hoszabb távon, hogy mit lehet kihozni belőle.
  • 0ckH4M
    Nekem nem megy az a media server xvid videóval. Amikor Ps3-on rámegyek, kiírja a gép, hogy unsupported data. Mit kéne beállítanom?
  • DoNorBi
    akkor mondok jobbat:Dblu ray formátumba,mindenféle konvertálás nélkűl
    nekem ez a favorit
  • predator0
    Régebben én is ezt használtam konvertálásra, de aztán miután rájöttem, hogy kell jól használni az mkv2vob-ot kiderült, hogy az még a hangot sem konvertálja. Persze ki mit szeret :)
  • DoNorBi
    na az oriási!van egy hallom hd ready,full hd mkv filmem,az nagy könnyebség lesz h nem kell átkonvertálnom őket.
  • Thundercore
    igen! 3 filmet próbáltam mkv formátumban.
  • DoNorBi
    mkv fájlokat viszi?
  • DoNorBi
    mkv mp4 konvertáláshoz ezt ajánlom:totál egyszerű mégis nagyszerű program!
    csak a hangot konvertálja a képet kopizza,minőségveszteség ezáltal nincs;)
    media servernek meg itt egy másik alternaitva:sokan dicsérik,még nem probáltam
    Milyen kártyával megy az uk Store vásárlás?
  • Thundercore
    bocsi a hivatkozás nem lett jó, de ha kimásoljátok, müködik
  • Thundercore
    Délután kiprobáltam ezt a progit: URL=http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list]Ps3mediaserver[/URL] gépen csak el kell indítani, pc-t ps3-mal összekötni, kiválasztani programban a nyelvet, illetve feliratot (be kell írni hun, eng stb...), illetve megosztani a könyvtárat, meghajtót... Ps3-on lehet élvezni az 1080p-t :) Mivel nekem viszonylag gyenge pc-m van, ez tökéletes megoldás lesz, úgy néz ki. Kipróbáltam xvid-es fimekkel, az is jó, ha van mellette felirat automatikusan hozzárakja.
  • Rockstar
    Leakartam törölni ma egy demot a PS3-ról. Elkezdte törölni, majd egyszer csak kiírta, hogy korrupt adat és megállt. Kb. a felét törölte le, a másik felét meg nem engedi, mindig kiiírja, hogy probléma lépett fel a törlés során, a filet meg korrupt adatnak mondja. Hogy lehet ezt letörölni?

A másik, amit mostanában tapasztalok, néha napi szinten, a fagyás. Játék közben egyszer csak kifagy és onnantól kezdve csak akkor indul újra, ha hátul a főkapcsolóval ki-be kapcsolom. 40Gb modellem van. Másnak van ilyen gondja? Mit lehet tenni? Előre is köszi a válaszokat.
  • ztahity
    értem. köszi!
  • JohnnySmith
    Tökéletes, nekem T260HD-m van de a T220 is tudja a HDCP-t...
    Hangot meg passz sajna csak optikán tudod vagy HDMI-n...
  • ztahity
    örülnék, ha valaki segítene a monitor ügy érdekében, mert nem értek hozzá! Légyszi privibe!
  • EmThor
    lol b+ vibrátor méretű pen drive :D

apropó 32 drive, aqua.hu-n (király hely) láttam csendes pécét, venti nélküli táp, passzív hűtésű proci és vinyó helyett ilyen 32-es flash drive, kurvanagy!
  • Győri Devi
    hogyha az EU verziós FC2höz leszedek az USA storerol addont jó lesz hozzá?
  • predator0
    Nekem ilyenem van és baromi jó. Amikor én vettem kétszer ennyibe került, kb. 1-2 éve. Annyiért már ez bőven elég :D
    Amúgy vannak olcsóbbak is, de a 10 év garancia az 10 év garancia :D
  • Ombika
    Masikkal nem probaltad amit aszem itt is linkelt vki nem olyan reg!?
  • ztahity
    van ötletetek, hogy tudnék mellé hangot varázsolni, hogy ne keljen vennem optikai kábellel ellátott hangrendszert?
  • ztahity
    samsung Ez jó?
  • ztahity
    Helló! Kérek mindenkit, aki tudna nekem tanácsot adni, hogy milyen monitort vegyek! 60 ezer forintig kéne, ps3-hoz. 1080i támogatás jó lenne ha lenne benne, de lényegében elég a 720 is. Melyik lenne az a monitor ami teljesen kompatibilis vele? Előre is köszi!
  • Jimanszky
    Sajna nem tudom mit tegyek..valakinek megy a tversity Vista-val??
  • EmThor
    köszi mindenkinek a segítséget, egyelőre maradok a pen drive-nál, mert konvertálnom se kellene, a PC rá van kötve a tévére...

!
    Tarti: megvárom a demót, megjelenés előtt kinn lesz, aztán meglátom mert lesz DLC, de USA meg EU nem tudom fog-e tudni együtt játszani... szal kiderül
  • ballor
    Az baj, de valahogy lehet a sima Media Playert is úgy belőni.
  • Jimanszky
    Tököm kivan ezzel a Vista-val!!Nem lehet rá feltenni
  • ballor
    Tegyél fel egy media servert és azon küldd át a gépre. Ott nem számít a méret!
  • Amse
    4 gigánál nagyobb file-okkal amúgy sem tudsz mit csinálni, mert a FAT32 nem kezeli és a ps3 meg ugye csak azt olvassa. :)
  • tarti19
    Emthor LOTR-t te hol rendeled elő? Mert nekem 5-én lesz pénz a számlámon, aztán ha úgy van jöhet a mehet:P:D
  • EmThor
    kipróbáltam ezt az mk2vob-ot, pc-n eléggé kockásodott a kész mpeg file, de ps3-on csak 1szer, szal jónak mondható.

de mit csináljak, egy 4.5 gb-os mkv-val, megy egy 4 gigás pen drive-al? :) gondolom nem sokat, marad a sorozatok átkonvertálása, de jó progi
  • EmThor
    itt egy pár játék le van árazva akit érdekel
  • Jimanszky
    rejtett üzenet a HOME-ban:D
  • predator0
    Egy másik fórumon pont ebben a pillanatban írt be valaki egy új media server progit, ami állítólag tök jó. Ezzel is lehet probálkozni.
  • predator0
    Tversity-vel is megprobálhatod, de abban én nem tudok segíteni.
  • Thundercore
    Sejtettem. Nem akkora gond, de sokszor megnézem(nézném) a filmeket eredeti hanggal is.
  • predator0
    Szerintem nem. Legalábbis mkv2vob-al biztos nem lesz több hangsávos.
  • 5c0rp330n
    őszintén szólva inkább telepítenék linuxot, minthogy minden film előtt szopjak a konverttel és másolgatással. szóval van bármiféle megoldás? egy másik topicban említettek vmi tversity mediaszerver névre hallgató cuccot, amivel lehet hasonlót csinálni.