89387
PlayStation3
  • Kongy
    Csak eredetit :D Játékok beszerzése meg elég necces :D Nincs PS1-em.. ez a legújabb Slim ráadásul szval nem visz PS1-es játékokat.. asszem FAT vitt.

Én most vettem X360-at a Gears of War trilógia miatt (pontosabban 2-3) meg kipróbálom akkor már a Halo-t.. :D Ha ezekkel megvagyok sztem eladom azt is.
  • DarkSector
    Na ezaz ez amolyan ha olcsó megveszem, de sokmindenre nem használnám énsem, csak max 1-2 retro dologra. :P
  • DarkSector
    Ugye? :D

Amúgy eredetit visz csak? :D

PS1-ed nincs? D:
  • davidka003
    11-ért vettem én is. Kb 1 hetet használtam. Jó fos volt.
    Box mellett am sincs időm rá. Azért adtam el.
  • Kongy
    11-ért én se venném meg.. :D 20 ezer körül már X360-at kapsz kb.
  • DarkSector
    Hát ehhez mrten kell elvárni érte ft-ot is. :D

én vennék magamnak, de most 11 az sok lenne.
  • Kongy
    Mondjuk azt megnézném aki manapság PS2-t vesz XD Esetleg egy szülő a kisgyereknek...talán.
  • Kongy
    Jólvan ne cinkeljetek már, így is én adom Vaterán a legolcsóbban, keressetek rá! :DD
  • DarkSector
    /2? :D

Felét kézpénzben még okéznám, de a másik felét inkább tárgyban tudnánk leokézni, ha úgymond segítenék rajtad. :D
  • Vadnokedli
    öccá!
  • Kongy
    *PS4
  • Kongy
    Most, hogy így közeleg a PS3 valaki nem kíván megszabadítani ettől a PS2-től? :D
  • DarkSector
    "Sony: játssz PlayStation játékokkal PC-n!

A Sony szeretné, ha bárki játszhatna PlayStation játékokkal attól függetlenül, hogy rendelkezik-e PlayStationnel vagy sem.
    Amikor a Sony megvette a Gaikait, kicsit megijedtünk attól, hogy mit kezd majd vele, milyen sorsot szán a szolgáltatásnak és az értékes fejlesztőcsapatnak.
    Aztán amikor megtudtuk, hogy PlayStation 3-as játékokat lehet streamelni PlayStation 4-re és Vita TV-re, igazából meg sem lepődtünk - a húzás kiszámítható volt, de mindenképp örömteli. Shuhei Yoshida, az SCE Worldwide Studios elnöke szeretné, ha a PlayStationös játékok nyújtotta élményt a PC-sek, a Blu-Ray lejátszóval vagy okostévével rendelkezők, a mobilosok és a tabletesek is átélhetnék. Ez a Sony végső célja, hogy ne csak Sony eszközök tudják futtatni a PlayStationre írt játékokat, hanem gyakorlatilag bármi. (Ha reálisak akarunk lenni, akkor az állításhoz hozzátennénk, hogy a „bármi”-be valószínűleg nem tartozik bele az Xbox 360 és az Xbox One, de meglátjuk.)
    A next-gen Gaikai egyelőre csak az Egyesült Államokban indul valamikor 2014-ben, a Sony a sávszélességbeli különbségek miatt tart attól, hogy Európában is sikerülhet-e mindenkinek ugyanazt a színvonalat biztosítani, így az sem biztos, hogy mi egyáltalán megkapjuk valaha."

Üdvözlünk RDR (PC) és PS3 emulátor.
    Mondjuk a Gaikai-nál sajna van lagg.II
  • dave9004
    magyarral szedtem le, uk-n tolom jah én is :)
  • fook
    Battlefield 3 tesztelve. Tényleg ingyenes , de magyar storeon nem volt season pass , csak UK storeon.
  • Avitt
    Megoldottam :D. Azért nem fogadta el a kódot mert Magyarország volt a hazámnak beállítva a PSN accounton. Átraktam UK és megy minden. De azért kösz a helpet
  • Avitt
    Am van serial dea kár hova írom mindenhol ezt írja: The code you entered may not be correct or may no longer be valid . Please check your entries...... Se a Store-ban se az alap Menüben. sehol nem fogadja el a játékon belül meg sehova nem lehet beírni csak a kiegészítőkhöz...... Mostz akkor mivan? :D
  • DarkSector
    Bocs Arty mondja ingyenes.
  • Avitt
    És hol tudom megvenni az online passt? mert sehol sem találom. Store-on belül csak a Reedem Code van de oda beírom a 12 karakteres kódot amit adtak és Incorrect.... pedig nmagybetűkkel helyesen írom be és nem jó. Próbáltam csak simán a Ps menüben is van Reedem Code menü oda is hiába írom úgyhogy szerintem már nem kell hozzá. Viszont a multi meg hibát ír hogy Online Pass check failed.....
  • DarkSector
    Ja nem arra gondoltam, hanem mondjuk ha odaadod egy másik embernek használtan.
  • davidka003
    Miért lennénk átverve? Benne volt az új játék árában.
  • Neoncsoves
    Ez jó kérdés, ez EA SPORTS játékokon legalábbis már nincs ez a gyökérség. (NHL14-en tesztelve!)
  • fook
    Összes játékukon?
  • DarkSector
    aha, vagyis eltörölték már a pass-t?
    akkor aki régen fizetett érte az nem érzi magát átverve? :D
  • arty
    ugytudom már nincs online pass az EA játékokra....

az lehet még, h meg kell venni a psn-en az online pass-t, ám az ingyenes (de akkor is meg kell venni!)
  • DarkSector
    Kód elvileg a tokban, Reedem-elni kell a PS3 menüben vagy éppen a játék egyik menüpontjában gondolom.
    Kis füzet hátulján a tokban nincs serial? vagy egy külön lapon?
  • Avitt
    Hali. Lenne egy kérdésem. 2 napja vettem egy ps3-mat 500 gigás slim. megvettem a sima alap BF3-mat . Feltelepítem updatel minden megy a single ahogy kell viszon ha rámegyek a multira csak gondolkozik kicsit majd kiírja hogy: Onlinr Pass check failed. Please try again later.

Valaki tud segíteni hogy hova kell beírni a kódot amit adtak vagy kell valahol regelni még vagy mit kell csinálni?. (van playstation network accountom az nem lehet gond) :D
  • fook
    Last of us-ban hogy lehet feljebb tenni a nehézséget ?
    Last of us-nak nincs topikja?
  • Kongy
    Felőlem meghalhat, addig végigviszem amit akarok:D Amúgy is túladok rajta még az Xbox One előtt.
  • davidka003
    Reméljük nem hal meg 2 héten belül ha már ilyen olcsó volt.
  • Vadnokedli
    Ide többet nem írhatsz, kérelmezem SGröl is a permanent ban-t
  • Kongy
    Gyerekek.. elárultam a Sony-t.. vettem egy Xbox 360-at, 24-ért... :( Gears of War 2-3-Judgment kombó érdekel, plusz esetleg Halo 4 :D
  • DarkSector
    Nemtudom. :D
    lehet régiótól függően. :D
  • kirol
    Ez most okt. 8-án, vagy 10-én jelenik meg?
  • DarkSector
    Android kontroller!

• DarkSector
    A 2 játékért adok egy csomag gumicukrot. :D
  • Vadnokedli
    Vigyétek el ezt a 2 játékocskát.
  • Prof William
    Szintén kösz.
  • Szabi84
    kösz a tippet
  • DarkSector
    Igen igen, vagy hőlégfúvóval. :)