PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
na fent a bf3 meg a saints row a pluson
oneal1
naah elvileg jó hozzá, azt írja, hogy tudja😊

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi a válaszokat, természetesen van hdmi rajta, de a hdcp-t nemtudom😊 rákeresek

!Forza Ferrari!

The Protector
Nekem sem tûnt fel.HDCP-re gondoltam de a másikat írtam le.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84
Szia! veszprémi vagyok, samsung monitorom van hdmi-vel , megy vele😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

drop
sziasztok bocs a kérdésért de elvileg ma jön új instant game bf3 stb de nem látom a instant game menübe miért van ez?elõzõ még benne vanak,honlapon már látszik hogy ot van de a ps3még nem uk accont.bocs kezdö vagyok még benne.

Kongy
Nem tudjátok miért lehet az, hogy a God of War 3-ban sokszor akadozik a hang? Mintha nehezen olvasná a lemezt, közben meg hibátlan, karcmentes...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Jó, hogy nem RHCP 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

LaliK
Én már a "HDCP"-t is "DHCP"-nek olvastam 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

n000rbi
Bazz, ha nem szólsz, akkor fel se tûnik, hogy nem HDCP-t írt 😊

Kicsit fordítva írta le, mi úriemberek módjára "nem vettük észre" 😛.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

LaliK
Dynamic Host Configuration Protocol? 😄
Látom te is rendszergazda lehetsz

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

The Protector
igen.DHCP nélkül cseszheti az ember.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

davidka003
Vagy DVI is jó.
De HDCP úgytudom kell hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
van hdmi bemenete? igen -> menni fog

Forza.

oneal1
sziasztok! van valakinek ps3 a veszprém környékén aki tudna segíteni?

akarok venni ps3-at újra, de közben másik monitort vettem, ki kéne próbálni a mostanival mielõtt megvenném.

vagy van valakinek tapasztalata ezzel?: samsungs24b350

!Forza Ferrari!

n000rbi
Save-et nyomtál a legördülõ menüben, miután átállítottad?

The Protector
ilyen.
De az a baj h nekem az átállítást sem jegyzi meg.

Szabi84
közben átállítottam, csak nem értettem miért ilyen béna az alapkiosztás vagy van ennek valami oka? nem játszottam még Gran Turismoval

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Én is ravaszra tenném a gáz-féket. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Állítsd át...

Minden gombot át lehet állítani a menüben.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szabi84
miért ilyen béna a gombkiosztás? X-el gyorsítok? nemértem

Bil Ur Sag
Egyetértek.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Na igen, de ezaz, hogy a gt-nek végülis nem a zúzda a lényege, az már más kérdés, hogy én elvárnám, hogy a kocsi lerongyolódjon... 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Bil Ur Sag
Persze azért szuperlatívuszokban ott sem kell beszélni (gyorsan ide vetem mielõtt valaki betámadna azzal, hogy na az sem nagy eresztés) csak megjegyeztem, hogy árkád címhez képest fasza lett. Téptem is párszor a hajamat miatta.

Bil Ur Sag
Vicces, de ott van pl. a Motorstorm ami totál árkád (nem is akar más lenni), de olyan sérülésmodellje van a játéknak, hogy szerintem sok nem árkád cím is megirigyelné.

Ez azért túlzás, hogy gáz mert a gt széria tényleg nem errõl szólt. Ha nagyon hc-ba nyomod akkor az a lényeg, hogy még csak hozzá se érj semmihez... 😊 Másrészrõl viszont én már az 5tõl is azt vártam, hogy kap majd egy jó sérülésmodellt(nem csak külsõleg) hanem úgy, hogy az kihasson a kocsi tulajdonságaira. Persze tényleg nem lenne hülyeség, hogy ez kibe kapcsolható legyen(ha zavar valakit), de akkor be lehessen állítani, úgy, hogy egy erõsebb ütközéssel tényleg annyi legyen a verdának(ahogy a való életben). 😊

Elõkerült egy ilyen a szekrény aljáról:
Logitech gt

vagy 10 éve lett véve ps2-höz és nagy meglepetésemre iszonyat jó a gran turismo 6 demoval. Nem is gondoltam, hogy kezeli a ps3.

DarkSector
FM4-em van csak nálad pihen...😄

Nevezheted ezt a fakó csunyácska pályát te más koncepciónak a véleményem ugyanaz...de minnya inditom a demo-t. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
ne videokból szakérts: szedd le a demot és nézd meg a saját szemeddel. nem szebb az fm4, csak más a koncepció, amit te szebbnek tartassz ... 😊

(fm4ed vanmár? vagy demot nézted?)

Forza.

DarkSector
Oks egyrészt, de én utálom ha véletlen összetörök egy autot, utána meg elkezd balra húzni agy lassabb lesz vagy bármi...meg külsõre is szebb ha nem törik a verda. 😊

Kongy
Beleéléshez kell. Anélkül szappantartó szimulátor bármelyik játék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Ez nem errõl szól, nekem pl a törés egyenesen undotrító dolog, lehesen választani de ne legyen kötelezõ.

DarkSector
Ja én nem a nextgen-re céloztam, hanem hogy a Forza 4 ami szerintem az ediggi legdurvább autós játék, youtube láttán messze szebb.

Itt rossz ránézni a pályára milyen fakó ocsmány, már elnézést a kocsi meg mint valami gagyi banános doboz.
Pedig a trailerekben jobbnak tûnt, sõtt régebben is a GT1-4 szerintem messze jobbnak tûnt ettõl, de puding próbája az evés....

Lehet csak mert hozzászoktam a Forza-ban hogy szép színes minden itt nagyon fakó színtelen minden ....szerintem, most nem az hogy összeugrasztom a 2 játékot, de vicces.

Kongy
Szvsz 2013-ban sérülések nélkül kiadni egy autós játékot gáz.

Videó alapján én sem estem hanyatt, de szerintem egészen jó. Persze helyén kell kezelni a dolgot, mivel még mindig ps3-ról beszélünk ugye, így nem is érdemes túlzottan nagy elõrelépést várni... 😊 Azt viszont tényleg nehezményezem, h a polyphony nem nagyon erõlteti a sérülést, ebben pl abszolút nincs... :/

DarkSector
én kíváncsi vagyok, youtube után eléggé alacsonyak az elvárásaim.

Nem rossz!

Szabi84
kiprószálom, GT5 demot amúgy sem találtam

DarkSector
Jó szar mi? 😄

The Protector
Köszönöm.

Már letöltöttem akkor ezek szerint,de nem indítottam el.
Viszont az a gondom vele h nem jegyzi meg a beállításaimat,azaz az irányítást.Hiába állítok be vmi pl R2=gyorsítás,nem jegyzi meg hanem semmisnek veszi azaz üres gomb lesz belõle.

TDC Geronimo
Az a gt6 demo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Protector
de nekem csak gt academy 2013van.Vagy külön kéne lennie GT6 demonak is?
US és UK storen is ugyan ez.

Szemezgetek naruto játékokkal, itt tud ajánlani valaki? Ninja storm 2, vagy a Ninja storm generationst venném meg. Melyik a legjobb? Egyéb javaslatot is meghallgatok... 😊

LeventeV
Megtaláltam közbe... US Store-t figyeltem, azt hittem arra kerül fel hamarabb.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bil Ur Sag
+1

LeventeV
Melyik Store-ról?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

arty
gt6 demot szedje mindenki! 😊

1gb ...

Forza.

Bil Ur Sag
Kedvenc ps3-as játékom! Szuper videó.

Csináltál. Úgy biza! <#wave>