PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a letöltés, installálás, patchelés az elõjáték része <#idiota>

LeventeV
Én a BF3 2 gigás patchére várok már lassan 2 órája. Mivel a multi része annyira nem érdekel, ha jól kiszámolom akkor a letöltés+telepítés+patchelés több idõbe telik mint magát a játékot végigvinni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Vadnokedli
Amióta ezt leírtam azóta csak 4% ot haladt- szóval. Van benne reál hogy 600 perc mire lejön. <#banplz> Én rá érek. érted.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

davidka003
Direkt szopatja a Sony a népet. Akkora szánalom. A faszért nincs benne alapból a patch.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Vadnokedli
Senkit se tévesszen meg a PAYDAY letöltési mérete ha Store-ból szedi mert majd kell hozzá egy patch- ami 3600Mb kb és 660 percet ír letöltési idõnek. 50/50 es net mellett

SpeedXHUN
köszi!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

LeventeV
Köszi a választ. Én egy Samsung 32C530-at használok, de szerintem érik a csere. Beruháznék egy Sony 40R470-re, vagy egy hasonló Samsungra pl 40EH5450 (bár a kettõ közül inkább a Sony).

Bil Ur Sag
Ezzel viszont egyetértek.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Moby
> Egyszerûen csak nekem, az igényeimnek minden tekintetben megfelelt.

Tulajdonképpen ez az egyetlen lényeges szempont (tényleg) 😊

Ma azt lehet mondani, hogy ezek árban jól beékelõdtek a hagyományos monitorok és a nagyobb méretû tévék közé, ami azért (is) érthetetlen, mert a digittunerek/settopboxok filléres kacatok lettek. Ha lefelé mozdult volna az áruk, ahogy szinte minden másnak, még ajánlható is lenne, de ilyen 70k környékén már nehezen indokolható vétel.

Adversus solem ne loquitor

Bil Ur Sag
Kb. 60-ért vettem anno boltból. Most mennyiért megy azt nem tudom.
Nálam anno sokat nyomott a latba az is, hogy amikor megvettem akkor még egy egy szobás garzonban laktam, 40négyzetméteren. A szoba, az az egy darab már ami volt nagyon kicsi volt. Akkor úgy gondoltam, hogy célszerûbb egy kisebb képernyõs "csoda" oda, hiszen ezt tudja a szobám adta lehetõségeket, méreteket maximálisan kihasználni. Ugyanakkor senkinek nem mondom, hogy ilyet vegyen. Sõt. Ennél a cuccnál, sokkal jobbak kaphatóak manapság már a piacon, ahogyan te is írod. Egyszerûen csak nekem, az igényeimnek minden tekintetben megfelelt. Ám, lehet én vagyok az igénytelen ilyen téren.

Moby
Én ezekbe a hitvitákba nem akarok belemenni, én használtam egy rövid ideig ilyet monitornak, és bár a TN panelesek között valóban szép képe van, ez kétségtelen, de az összes ilyen cucc rettenetesen túl van árazva. 90 környékén ma már 32-es, ips paneles tévék kaphatóak ami már nem ez a liga.

szerk: a túlárazás természetesen a méret/technológia összefüggésében értelmezendõ.

Bil Ur Sag
válaszoltam. <#smile>

Bil Ur Sag
monitor tv 😄
tudom tudom...ha bele akarunk kötni akkor a monitor tv az nem tv hanem monitor.
Függetlenül ettõl, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Ráadásul szerintem árban is nagyon fekszik. Persze kinek mi.
Valaki meg sem áll a fél milliós HD csodatévék alatt...köszönöm arra nekem sem igényem, sem anyagi keretem nincsen. Viszont megértem, ha valakinek a non plus ultra az igénye.

Kongy
Írtam PM-et.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Ez egy monitor, nem tv. <#fejvakaras>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Bil Ur Sag
Samsung XL2370 Full HD LED. Bátran merem ajánlani, mert ragyogó képe van neki. 3 HD tévé is megfordult már nálam, három különbözõ gyártótól (LG,Philips) de ennyire szép képe egyiknek sem volt. Talán SANYIX felhasználó megtud erõsíteni benne, hiszen neki is ilyen modellje van. Nem tudom, õ mennyire van vele megelégedve.

Moby
Bundle-ben biztosan nem volt.
Azt szokták eladni (gépdobozból kivéve) "oem" starter kitnek, ami nyilvánvalóan soha nem létezett 😄

Géppel együtt adták valamikor réges régen. Mondom össze rakom már, kipróbálom a heavy rain-t majd move-al, de már az egész házat átforgattam érte. Ezek szerint hiába 😊.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Moby
Ha a starter kitre gondolsz, akkor nem (bár szerintem sehogysem 😊 )

Srácok a move-hoz alapból jár a navigációs kontroller?

LeventeV
Milyen tv-d van?

Bil Ur Sag
Aki igényt tartana egy Metal Gear Rising: revengeance promo játékra, az írjon rám privátban.

Bil Ur Sag
Konzoljátékos "karrierem" során több hd tévé is megfordult már nálam, de meg mernék esküdni rá, hogy mind közül ennek van a legszebb képe. Fõleg a nagyon szép színeinek köszönhetõen. Nem bántam meg anno, hogy beruháztam rá.

Bil Ur Sag
Na igen! Én is fogtam a fejemet miatta.

Kongy
Nem tudom közületek ki játszott a Shadows of the Damned-del, de basszus ez a játék egy kalap szar. Elvittem Act 4-ig, néha buziskodott korábban is, de most olyan rész van ami egyszerûen pofátlanul idegesít. Jönnek a szörnyek, amik ha odaérnek hozzám megölnek egy ütéssel nekem meg egy szar shotgun szerû fegyverrel kéne szétkapnom õket. Ki találta ezt a baromságot KI??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Nekem is wifirõl maxon tölt le.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

dave9004
38 perc 20%
1,1megával tölt, ahogy a laptoppal is töltenék ha tenném.
wifirõl.
Anubys
26 óra - 52%. Ilyen fos wifi-vevõt, ami ebben van, életemben nem láttam.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Vadnokedli
PS3 > Bekapcsol > elkezd tölteni, de leáll és csak piros fény marad hátra- FAT 50gigás

Körülbelül annyi volt, de az már mi, hogy még a lemezrõl is installál 8 gigát ami lassan 40 perce megy és a háromnegyedénél tart.

arty
~1.5-2 óra, attól függ épp milyen gyors a psn

Forza.

Vadnokedli
Nekem Lemezrõl egybõl elindul. <#banplz>

Épp most csinálom. Nevetséges, hogy az évek alatt megjelent patch-ek szám szerint 23, külön vannak fent és nem egy nagy patch az egész. Kíváncsi leszek meddig fogja csinálni.

kösze 1napja jöttem rá hogy egy jelenet-et 3x vágtam rá xDD na m1 meg aláírásodba nézem ugyanolyan tv-nk van!😄

Bil Ur Sag
Akkor még nem telepítettél Gran Turismo 5-öt 😊)

csodálatos ez a PS Network, 6 órán át töltötte le a BF3at, aztán mostmár 1,5 órája telepíti 😊 <3 SONY

FuRiONight
Olcsòn is be lehet szerezni a jàtèkokat csak mindenhol szèt kell nèzni èa külföldi akciòkat kell figyelni.

[PC GAMING]

Bil Ur Sag
Na ez meg a másik! Igazad van.

Szabi84
én nem értem ezt a trófea jelzést, vagyis mikor pl összehasonlítom magam egy másik játékossal, nem tudom mit jelentenek az ábrák😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Easy-t én sem szeretem fõleg ps-n, ennek leginkább az az oka hogy túl drága egy játék ahhoz hogy gyorsan végigvigyem , inkább szenvedek vele pár hétig, jobban bevésõdik az ember fejébe😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vadnokedli
Én rá voltam függve a platinzásra meg úgy a trófeákra.. De miután 13 as szintû lettem(trófea rajmester szint) már leszarom<#banplz>

Bil Ur Sag
Az GOW akart lenni és nem GOD.
Csak nehéz úgy írni melóhelyrõl, hogy a mellettem lévõ gépen éppen a fõnök filmet néz 😊

Bil Ur Sag
Vicces, de én sem vagyok egy nagy trófea vadász. Ugyanakkor a legkedvesebb játékaimat hajlandó vagyok akár többszöri alkalommal is kijátszani. Egy játékban elsõ sorban a történet érdekel, illetve a hangulat és az élmény amit ad. A GOD elsõ része is ötször fordult meg a gépemben. Ugyanakkor a játszd ki 5 óra alatt a játékot, hát... Olvasgatva a fórumokat nem lehetetlen. Easy-n. Easyn "erkölcsbõl" nem játszok ki semmit 😄 De visszatérve az eredeti témára, például egy Uncharted-ben mindvégig élveztem a trófeákhoz kapcsolódó feladatokat. Nagy kedvencem a kincskeresés. A naughty dog még ezeket a látszólag teljesen negyedrangú kis dolgokat is olyan ízlésesen, szépen dolgozták ki hogy szinte öröm felkutatni értük az eldugottabb szegleteket. De csak azért, hogy "na most akkor ezt platinára hozom, és nyomom robot módjára" én sem szoktam.

Én ebben a betegségben xbox-on szenvedtem, itt igyekszem nem elkapni 😊.

Bil Ur Sag
God Of War 1 kettõ trófeára a platináról. (:

TDC Geronimo
Igen. Amúgy meg mindegy meddig van fent, mert meg kell mindet venni és akkor késõbb is leszedheted bármikor. Ezért érdemes minden hónapban "megvenni" minden +-os játékot, hátha késõbb megjön hozzá az ember kedve.

SpeedXHUN
Olyan sokáig ,ezekszerint mindig van egy játék,ami végig fent van,és nem cserélik?

TDC Geronimo
1 évig

SpeedXHUN
Uncharted meddig lesz még fent?

Bil Ur Sag
Pontosan már nem emlékszem melyik játékkal, de korábban nekem is voltak hasonló problémáim. A lemez az én esetemben is hibátlan volt.