89387
PlayStation3
  • TomStorm
    Üdv!
    Készülök venni PS3-at viszont soha nem volt még konzolom ezért kis segítség kellene.
    Melyiket érdemes venni?Nem is tudom melyik a legújabb kiadás és netezni is szeretnék rajta pl.you tube,SG+különböző fórumok,online filmek nézése.Lehetséges lenne ez és ingyen menne a Multiplayer és a netezés?
  • DarkSector
    Beyond Two Souls Early Access DEMO
    Publikus DEMO október 2-3

Android kontroller fav. :D

Ha kell segítség szólj! :)
    Kértem egy kódot, nekem megy. :D
  • DarkSector
    Amúgy nekem sincs demo a PSN-en.
  • DarkSector
    PRE-DEMO?
    Lehet csak néhány előfizető stb.

Más régió...bla-bla-bla.
  • Szabi84
    milyen demo? Beyond? én nem találom
  • kirol
    Leszedtem. Kegyetlen jó játék!
  • arty
    csinálj egy US-t, szedd le azzal
  • kirol
    Már megy a PSN, de nem fogadja el a kódot.
    Azt írják, csak US-en érvényes. Honnan látom, hogy az accom az US-es e? Mert nem emlékszek és lehet, hogy angol és nem US.
  • The Protector
    Jah.A srác megbízható.Annyit mondtam csak neki,hogy ha kijászotta küldje el a címre.MEsélte,hogy hol tart és amit mesélt az már nagyon a vége.A fasz se gondolta volna,h 2hétig ül rajta még pluszban mert mással is játszik,és nem speedrunban végignyomja.
  • Kongy
    ajaj, ez rosszul hangzik :D
  • DarkSector
    Jaj nemgond, nyugodtan letólhatta volna haverod, csak azért paráztam nehogy eltünjön a postán...:D

Én is küldtem és az sem ért ki.:S
  • The Protector
    Szia.

Sajnos hiba csúszott a rendszerbe,a Last of Us-t kölcsönadtam havernak akinek mondtam,hogy ha végzett vele postázza el neked.Vártam azt,hogy megjöjjön neked és rámírsz,hogy minden fasza.A leveledre nem akartam válaszolni,hogy legyen meglepi,hogy egyszer csak megérkezik.Na most a srác elfelejtette özölni,hogy még nem mostanában viszi végig,picsánrúgtam egy kicsit érte(mivel azt hittem már feladta és napok kérdése az egész).Hétfőn szóltam rá,hogy ideje lenne feladni.Ha minden igaz már feladta neked a saját címéről,ajánlva!!!De írok privit,rákérdezek nála.
  • kirol
    Közben már rájöttem, miért nem megy. :(
    Én is a Beyond -ot akartam letölteni.

25/09/13
    PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 18:15 BST on Wednesday 25 September 2013 to 00:15 BST on Thursday 26 September 2013.
  • Kongy
    Pont most szarakszik mikor kijött a Beyond demó... meg a Dragon's Dogma Dark Arisen ingyenes... :@
  • Kongy
    Hát bejelentkezik, de a Store már nem megy.
  • kirol
    A PSN megy most nálatok?
  • DarkSector
    Üdv, én nem tudom mivan, ha elküldted a játékot, mert én nem kaptam még meg.

WTF.

Most küldtem Forza 2-őmet Blackcalibrának, itt sg-n, és 1.5 hete nem ment el...
    mifaszvan? strájkolnak?
  • The Protector
    Csatlakozom.Olyan szintű overbrightolt képet kapsz tőle,hogy kiég a szemed.Nagyon szépen mutatnak a játékok,tényleg hd-ban futnak rajta(720p) de viszont ha nincs részletes beállítási lehetőséged a monitorral akkor kegyetlenül szar képet ad.Arra gondolok itt,hogy havas,fehér részeken a játékokban semmit nem látsz,fel kell húznod a brightness max-ra,hogy lásd a részleteket,viszont ekkor kisül a szemed.Én meg tudtam oldani jó beálításokkal,olyan 90% körül sikerült összehoznom de már nem zavaró.Én azt tanácsolnám,h add el a monitort és vegyél egy HDMI-s moncsit ami támogatja a HDCP-t,jah és legyen rajta hang kimenet is!!!!

Anno közöltem képeket,hogy néznek ki a játékok a kábellel.
  • n000rbi
    Szerintem is elnyújtja inkább. (én játszottam a HDTV előtt 16:10-es képarányú 19"-os monitoron:))
  • arty
    vagy méginkább elnyujtott képe ... (nem hiszem h egy ilyen kis monitor képes a képet képarányhelyesen kiadni)

ráadásul a vga "átalakító" más módon is rontja a képet... én nem vennék ehez a kijelzőhöz ps3at.
  • JaSoN HuNTeR #85912
    Köszönöm a segítséget.
  • The Protector
    16/10 miatt szopni fogsz mert a ps3 csak 16/9 et tud,tehát valszeg lesz fekete csíkod.
  • JaSoN HuNTeR #85910
    Ilyen monitorom van. LG W1934S
  • The Protector
    Tessék.Több mint 1 éve használom.
  • JaSoN HuNTeR #85908
    adj. :)
  • The Protector
    Egy speckó kábel kell hozzá.Ha kell adok linket,én is azt használom.
  • Vadnokedli
    HDCP képes a monitor?
  • JaSoN HuNTeR #85905
    d-sub -os LCD monitorra hogyan tudom rákötni a PS3 slimmet?
  • Kongy
    Aha, ezt jó tudni :D Kár hogy egy PS1-es játékom sincs eredeti cd-s.. :(
  • arty
    De viszi.

_MINDEN_ ps3 játszik ps1 játékokat.
    _RITKA_ az a ps3 ami játszik néhány ps2 játékot. (régi, főleg usa modellek)
  • DarkSector
    Tudom.
    Én tudtam. :)
  • Kongy
    Ja vágom XD Akkor csak a multit fizettetik meg... Zsír.
    PS3 az más téma, ott a multi is ingyenes, nem kell hozzá Plus.
  • DarkSector
    Persze, miértne? :D

Ps3-on lehet? :D
    A felhasználók pénze soha sem büdös. D:
  • Kongy
    Lehet amúgy XLive előfizetés nélkül is vásárolni?
  • DarkSector
    Jah akkor ennyi, mg arcade-ból gyors szerintem názd meg a Shadow Complex-et.
  • Kongy
    Sztem igen..

Alan Wake-et végigvittem PC-n, annyira nem volt nekem maradandó, Forza azért kizárt, mert autós játékokat nem szeretem :D Gran Turismo 5-tel is kb fél órát játszottam, aztán megköszöntem szépen, és letettem a kontrollert xD Gears Judgment is érdekel amúgy, Gears 1-et imádtam, meg érdekel a sztori is, szóval majd arra is sort kerítek.
  • DarkSector
    Van pár cím, Alan Wake ha nincs PC-d, vagy néhány arcade, Forza még esetleg.
    Meg pár cím. De azok nem olyan minőséget képviselnek mint amiket felsoroltál.

Amúgy Gears Judgement is fasza.
  • DarkSector
    Akkor azt mondod az SSPS3 csak és kizárólag bréj lemezeket kezel? :P
  • Kongy
    NA LOL persze :DD Biztos nem viszi... FAT vitte, és az is csak a PS2 játékokat.

Valami említésre méltó X360 exkluzív játék valaki?:D PS3 topikban aktuális de sebaj! XD Gears, Halo, Fable 2, sztem kb ennyi :D
  • DarkSector
    Super Slim-em van, nekem azt mondták a PS2-ő nem megy, az 1-es játékait viszi....

Nekem PS1-re kéne a RE2, de vazze 2200ft az ebay-en, míg 500-1000ft-ért van RE4 meg Code VX. :D