89387
PlayStation3
-
TomStorm #85932 Üdv!
Készülök venni PS3-at viszont soha nem volt még konzolom ezért kis segítség kellene.
Melyiket érdemes venni?Nem is tudom melyik a legújabb kiadás és netezni is szeretnék rajta pl.you tube,SG+különböző fórumok,online filmek nézése.Lehetséges lenne ez és ingyen menne a Multiplayer és a netezés? -
#85931 Beyond Two Souls Early Access DEMO
Publikus DEMO október 2-3
Android kontroller fav. :D
Ha kell segítség szólj! :)
Kértem egy kódot, nekem megy. :D -
#85930 Amúgy nekem sincs demo a PSN-en. -
#85929 PRE-DEMO?
Lehet csak néhány előfizető stb.
Más régió...bla-bla-bla. -
#85928 milyen demo? Beyond? én nem találom -
#85927 Leszedtem. Kegyetlen jó játék! -
#85926 csinálj egy US-t, szedd le azzal -
#85925 Már megy a PSN, de nem fogadja el a kódot.
Azt írják, csak US-en érvényes. Honnan látom, hogy az accom az US-es e? Mert nem emlékszek és lehet, hogy angol és nem US. -
#85924 Jah.A srác megbízható.Annyit mondtam csak neki,hogy ha kijászotta küldje el a címre.MEsélte,hogy hol tart és amit mesélt az már nagyon a vége.A fasz se gondolta volna,h 2hétig ül rajta még pluszban mert mással is játszik,és nem speedrunban végignyomja. -
#85923 ajaj, ez rosszul hangzik :D -
#85922 Jaj nemgond, nyugodtan letólhatta volna haverod, csak azért paráztam nehogy eltünjön a postán...:D
Én is küldtem és az sem ért ki.:S -
#85921 Szia.
Sajnos hiba csúszott a rendszerbe,a Last of Us-t kölcsönadtam havernak akinek mondtam,hogy ha végzett vele postázza el neked.Vártam azt,hogy megjöjjön neked és rámírsz,hogy minden fasza.A leveledre nem akartam válaszolni,hogy legyen meglepi,hogy egyszer csak megérkezik.Na most a srác elfelejtette özölni,hogy még nem mostanában viszi végig,picsánrúgtam egy kicsit érte(mivel azt hittem már feladta és napok kérdése az egész).Hétfőn szóltam rá,hogy ideje lenne feladni.Ha minden igaz már feladta neked a saját címéről,ajánlva!!!De írok privit,rákérdezek nála. -
#85920 Közben már rájöttem, miért nem megy. :(
Én is a Beyond -ot akartam letölteni.
25/09/13
PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 18:15 BST on Wednesday 25 September 2013 to 00:15 BST on Thursday 26 September 2013. -
#85919 Pont most szarakszik mikor kijött a Beyond demó... meg a Dragon's Dogma Dark Arisen ingyenes... :@ -
#85918 Hát bejelentkezik, de a Store már nem megy. -
#85917 A PSN megy most nálatok? -
#85916 Üdv, én nem tudom mivan, ha elküldted a játékot, mert én nem kaptam még meg.
WTF.
Most küldtem Forza 2-őmet Blackcalibrának, itt sg-n, és 1.5 hete nem ment el...
mifaszvan? strájkolnak? -
#85915 Csatlakozom.Olyan szintű overbrightolt képet kapsz tőle,hogy kiég a szemed.Nagyon szépen mutatnak a játékok,tényleg hd-ban futnak rajta(720p) de viszont ha nincs részletes beállítási lehetőséged a monitorral akkor kegyetlenül szar képet ad.Arra gondolok itt,hogy havas,fehér részeken a játékokban semmit nem látsz,fel kell húznod a brightness max-ra,hogy lásd a részleteket,viszont ekkor kisül a szemed.Én meg tudtam oldani jó beálításokkal,olyan 90% körül sikerült összehoznom de már nem zavaró.Én azt tanácsolnám,h add el a monitort és vegyél egy HDMI-s moncsit ami támogatja a HDCP-t,jah és legyen rajta hang kimenet is!!!!
Anno közöltem képeket,hogy néznek ki a játékok a kábellel. -
#85914 Szerintem is elnyújtja inkább. (én játszottam a HDTV előtt 16:10-es képarányú 19"-os monitoron:)) -
#85913 vagy méginkább elnyujtott képe ... (nem hiszem h egy ilyen kis monitor képes a képet képarányhelyesen kiadni)
ráadásul a vga "átalakító" más módon is rontja a képet... én nem vennék ehez a kijelzőhöz ps3at. -
#85912 Köszönöm a segítséget. -
#85911 16/10 miatt szopni fogsz mert a ps3 csak 16/9 et tud,tehát valszeg lesz fekete csíkod. -
#85910 Ilyen monitorom van. LG W1934S -
#85909 Tessék.Több mint 1 éve használom. -
#85908 adj. :) -
#85907 Egy speckó kábel kell hozzá.Ha kell adok linket,én is azt használom. -
#85906 HDCP képes a monitor? -
#85905 d-sub -os LCD monitorra hogyan tudom rákötni a PS3 slimmet? -
#85904 Aha, ezt jó tudni :D Kár hogy egy PS1-es játékom sincs eredeti cd-s.. :( -
#85903 De viszi.
_MINDEN_ ps3 játszik ps1 játékokat.
_RITKA_ az a ps3 ami játszik néhány ps2 játékot. (régi, főleg usa modellek) -
#85902 Tudom.
Én tudtam. :) -
#85901 Ja vágom XD Akkor csak a multit fizettetik meg... Zsír.
PS3 az más téma, ott a multi is ingyenes, nem kell hozzá Plus. -
#85900 Persze, miértne? :D
Ps3-on lehet? :D
A felhasználók pénze soha sem büdös. D: -
#85899 Lehet amúgy XLive előfizetés nélkül is vásárolni? -
#85898 Jah akkor ennyi, mg arcade-ból gyors szerintem názd meg a Shadow Complex-et. -
#85897 Sztem igen..
Alan Wake-et végigvittem PC-n, annyira nem volt nekem maradandó, Forza azért kizárt, mert autós játékokat nem szeretem :D Gran Turismo 5-tel is kb fél órát játszottam, aztán megköszöntem szépen, és letettem a kontrollert xD Gears Judgment is érdekel amúgy, Gears 1-et imádtam, meg érdekel a sztori is, szóval majd arra is sort kerítek. -
#85896 Van pár cím, Alan Wake ha nincs PC-d, vagy néhány arcade, Forza még esetleg.
Meg pár cím. De azok nem olyan minőséget képviselnek mint amiket felsoroltál.
Amúgy Gears Judgement is fasza. -
#85895 Akkor azt mondod az SSPS3 csak és kizárólag bréj lemezeket kezel? :P -
#85894 NA LOL persze :DD Biztos nem viszi... FAT vitte, és az is csak a PS2 játékokat.
Valami említésre méltó X360 exkluzív játék valaki?:D PS3 topikban aktuális de sebaj! XD Gears, Halo, Fable 2, sztem kb ennyi :D -
#85893 Super Slim-em van, nekem azt mondták a PS2-ő nem megy, az 1-es játékait viszi....
Nekem PS1-re kéne a RE2, de vazze 2200ft az ebay-en, míg 500-1000ft-ért van RE4 meg Code VX. :D