PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Tulajdonképpen ez az egyetlen lényeges szempont (tényleg) 😊
Ma azt lehet mondani, hogy ezek árban jól beékelõdtek a hagyományos monitorok és a nagyobb méretû tévék közé, ami azért (is) érthetetlen, mert a digittunerek/settopboxok filléres kacatok lettek. Ha lefelé mozdult volna az áruk, ahogy szinte minden másnak, még ajánlható is lenne, de ilyen 70k környékén már nehezen indokolható vétel.
Adversus solem ne loquitor
Nálam anno sokat nyomott a latba az is, hogy amikor megvettem akkor még egy egy szobás garzonban laktam, 40négyzetméteren. A szoba, az az egy darab már ami volt nagyon kicsi volt. Akkor úgy gondoltam, hogy célszerûbb egy kisebb képernyõs "csoda" oda, hiszen ezt tudja a szobám adta lehetõségeket, méreteket maximálisan kihasználni. Ugyanakkor senkinek nem mondom, hogy ilyet vegyen. Sõt. Ennél a cuccnál, sokkal jobbak kaphatóak manapság már a piacon, ahogyan te is írod. Egyszerûen csak nekem, az igényeimnek minden tekintetben megfelelt. Ám, lehet én vagyok az igénytelen ilyen téren.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
szerk: a túlárazás természetesen a méret/technológia összefüggésében értelmezendõ.
tudom tudom...ha bele akarunk kötni akkor a monitor tv az nem tv hanem monitor.
Függetlenül ettõl, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Ráadásul szerintem árban is nagyon fekszik. Persze kinek mi.
Valaki meg sem áll a fél milliós HD csodatévék alatt...köszönöm arra nekem sem igényem, sem anyagi keretem nincsen. Viszont megértem, ha valakinek a non plus ultra az igénye.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azt szokták eladni (gépdobozból kivéve) "oem" starter kitnek, ami nyilvánvalóan soha nem létezett 😄
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
[PC GAMING]
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Csak nehéz úgy írni melóhelyrõl, hogy a mellettem lévõ gépen éppen a fõnök filmet néz 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX