89387
PlayStation3
  • Sippie
    az bizony... nem is peccs.
  • donatus13
    Vagy talán ezek valami mód ok hozzá vagy micsodák?
  • Jimanszky
    Írtam privit!
  • tarti19
    :) utánvétel meg drága:P
    Mondjuk az utalás a leggyorsabb megoldás...:D Jym 3K-t adok érte:P ha OTP-s vagy akkor 3500-t utalok neked:P
  • fsgh
    Nem amiatt mert nem bízom:) Hanem mert 1 nincs bankártyám 2. kb 0x utaltam eddig.

Bocs:S vagy utánvétel vagy sehogy:( (tényleg sorry h szívozom.)
  • donatus13
    Hát igen 12 k ért megveszek egy játékot el is várom hogy a két szép szememért megkapjam nálam ez így megy...
  • Jimanszky
    Szeretném kártyára rakni a pénzt.Utald át, megbízható vagyok, tudja itt mindenki!
  • fsgh
    De akkor nekem utalni kéne a pénzt nem? Ha már ott vagy a postán neked mind1 hogy adod fel. (a pénzt meg hozza a postás...)
  • Jimanszky
    Figyu, muszáj utánvéttel bajlódni?frankó állapotban van, ajánlott levélként buborékos borítékban, elsőbbségivel küldöm.
  • Csibe001
    Minden PS3-as tulajnak elsősorban s persze mindenki másnak is Nagyon Boldog Siekrekben gazdag Új Esztendőt kívánok!!!S persze ma estére felejtsük el az imádott konzolunkat s menjünk bulizni!!!! :)
  • fsgh
    Tudod mit, küld:D

De postai utánvétellel. (állom én akkor postát.)
  • Fikusz
    Boldog Békés Nyugalomban és Játékokban Gazdag Új Évet Kívánok nektek!
  • Sippie
    nem, majd a két szép szemedért megkapod... :P
  • Jimanszky
    4000ért a tied, postával, mindennel!!Szerintem nagyon jó kis játék.Aki játszott már vele, az tudja.nem adnám el, ha nem kéne nagyon a pénz.Ennyi
  • Foxhound1980
    Köszi vágom, erre gondoltam én is. Valóban jó dolog ez BD lemez készítés de nálam nem játszik, rosszul vagyok a lemezektől. :D Minden egy külső My Bookon van.
  • fsgh
    3000-et adok érte:D

(ha már licitálunk:P)
  • Jimanszky
    Milyen 2000 FT????????
  • donatus13
    LBP hez is pénzért kell venni a cuccokat?
  • np
    Ha vob-ot, vagy m2ts-t csinálsz belőle azoknál mindegy, hogy milyen felbontású csak akkor nem, ha blu-ray-re konvertálod át. Egyébként tök jól meg lehet csinálni ezeket a blu-ray-eket. Rajta lehet hagyni mind a kettő hangsávot, a feliratot ki be lehet kapcsolni a filmeken. Amelyik filmet lehet azokat már mind ilyenre csinálom meg.
  • 5c0rp330n
    paintball csak akkor elérhető, ha megveszed azt a csomagot hozzá? mert olyannal én még nem találkoztam :)
  • mrzsul
    Sziasztok!!! Reggelre kaptam olyat a game.co.ukról hogy a pénzt levonták, megnéztem és így is van. De volt ott egy olyan mondat is hogy :Funds will not be debited until your order is shipped. Tudok angolul valamennyire de ezt nemtom hogy mit jelent. Ti is szoktatok ilyet kapni???? Bocs a hülye kérdésért de most rendeltem innen először.
  • NEXUS6
    Hát legyen 2222 Ft (ha már "army of two")! Vihetem?
    ;)))
  • Jimanszky
  • tarti19
    kettőezer ropogós HUF?
  • Jimanszky
    NÁLAM ARMY OF TWO AZ ÉV JÁTÉKA!!!ELADÓ!!!
  • predator0
    Akik ps2-re is vették a játékaikat.
  • Foxhound1980
    Az első szériás 60GB-os gépek.
  • rambo600
    köszi tarti de azért kérdeztem mert tudod a remény hall meg utoljára és akkor nincs is értelme hogy ha csak az eredetit viszi mert akkor már ki venne ps2 es játékot inkább ps3 matt
  • PootieTang
    miért van olyan amelyik viszi akár az eredeti akár az írott ps2 játékot?
  • tarti19
    nem viszi, ne is erőltesd:P
  • rambo600
    ki tudja hogy a 60gb os ps3 nál az irott ps2 es lemezt is viszi e a gép?
  • NEXUS6
    Az LBP verhetetlen, pláne 1-2 sör után!;))) Szerintem van olyan játék, aminek nincs is csak 1 képernyőnyi része (leszámítva persze az egyképernyős speckó pályákat), mert hogy a játékosok úgy sem jutnak tovább, pláne multiban, csak esnek/kellnek, meg egymást ráncigálják vissza. Eszméletlen fun!!!
  • NEXUS6
    Boldogságban és programokban gazdag új évet kívánok mindenkinek!
    BUJJÉK!!!

Ja és az év játéka? Pl ha egy lakatlan szigetre csak egy játékot vihetnék magammal (természetesen Jessica Alba mellett).
    Nálam a Valkyria volt, csak úgy kategóriák nélkül.!;)
    (Tartalom, forma, játékidő)
  • tarti19
    :)
    Megvan már az LBP vagy 2 hete, csak most másztam fel így a community részbe:P Ott pedig rendesen ledöbbentem:D :) Kegyetlen:d
  • donatus13
    Én nem sokára tervezek beszerezni valszeg egy nextgen konzolt ez az lbp úgy megfogott hogy valszeg ps3 lesz a nyertes:D
  • tomi890125
    az a játék olyan mint az iskolában a kötelező olvasmányok!! Azokat muszáj volt elolvasni, ezt pedig muszáj megvenni és játszani!
  • JohnnySmith

Lehet bekéne szerezni LBP-t?
  • predator0
    Én a tévhiteket úgy oszlatom el, hogy bemegyek öcsém szobájába és nézem ahogy játszik... Nem, ahogy framenként elemzi a monitort nyalva, közben a pöcsét markolászva a képeket, hanem miközben nyomja a játékot :D Ezerszer többet ér, mint bármilyen "nekem nagyobb a farkam" rizsa.
    Csodálkozom, hogy LBP-t eddig nem szerezted be... :)
    Én nem kívánok boldog új évet, hülye aki nem tudja, hogy 2009 is a SONY éve lesz :D (Ez utóbbit nem komolyan írtam, de attól még lehet így.)
    B.[szin=orange]Ú.[szin=gold]É.[szin=yellow]K.!
  • tarti19
    Srácok ezzel az LBP-vel olyan űrt sikerült benépesíteni a gyermeklelkű PS3 tulajok között, hogy nincs reá szó:P
    briliáns :D:D:D:
    Előbb toltam egy Final Fantasy pályán, ahol toltam egy kis ládát magam előtt, majd mikor elhaladtam egy másik doboz mellett egy ismerős FF dallamocska csendült fel:)
    Aztán Pókemberes pályán rohangáltam...:D:D Egy paintball pályán is lövöldöztem a festékpatronokat:D:D:D
    Sajnos az MGS pályákra nem engedett be:(
  • EmThor
    white knight chronicles 2. ingame átvezető video O_O

és egyúttal BUÉK mindenkinek, jobbra el remélem nem csúsznak az utak