89387
PlayStation3
-
#54427 az bizony... nem is peccs. -
donatus13 #54426 Vagy talán ezek valami mód ok hozzá vagy micsodák? -
Jimanszky #54425 Írtam privit! -
#54424 :) utánvétel meg drága:P
Mondjuk az utalás a leggyorsabb megoldás...:D Jym 3K-t adok érte:P ha OTP-s vagy akkor 3500-t utalok neked:P -
#54423 Nem amiatt mert nem bízom:) Hanem mert 1 nincs bankártyám 2. kb 0x utaltam eddig.
Bocs:S vagy utánvétel vagy sehogy:( (tényleg sorry h szívozom.) -
donatus13 #54422 Hát igen 12 k ért megveszek egy játékot el is várom hogy a két szép szememért megkapjam nálam ez így megy... -
Jimanszky #54421 Szeretném kártyára rakni a pénzt.Utald át, megbízható vagyok, tudja itt mindenki! -
#54420 De akkor nekem utalni kéne a pénzt nem? Ha már ott vagy a postán neked mind1 hogy adod fel. (a pénzt meg hozza a postás...) -
Jimanszky #54419 Figyu, muszáj utánvéttel bajlódni?frankó állapotban van, ajánlott levélként buborékos borítékban, elsőbbségivel küldöm. -
#54418 Minden PS3-as tulajnak elsősorban s persze mindenki másnak is Nagyon Boldog Siekrekben gazdag Új Esztendőt kívánok!!!S persze ma estére felejtsük el az imádott konzolunkat s menjünk bulizni!!!! :) -
#54417 Tudod mit, küld:D
De postai utánvétellel. (állom én akkor postát.) -
Fikusz #54416 Boldog Békés Nyugalomban és Játékokban Gazdag Új Évet Kívánok nektek! -
#54415 nem, majd a két szép szemedért megkapod... :P -
Jimanszky #54414 4000ért a tied, postával, mindennel!!Szerintem nagyon jó kis játék.Aki játszott már vele, az tudja.nem adnám el, ha nem kéne nagyon a pénz.Ennyi -
Foxhound1980 #54413 Köszi vágom, erre gondoltam én is. Valóban jó dolog ez BD lemez készítés de nálam nem játszik, rosszul vagyok a lemezektől. :D Minden egy külső My Bookon van. -
#54412 3000-et adok érte:D
(ha már licitálunk:P) -
Jimanszky #54411 Milyen 2000 FT???????? -
donatus13 #54410 LBP hez is pénzért kell venni a cuccokat? -
np #54409 Ha vob-ot, vagy m2ts-t csinálsz belőle azoknál mindegy, hogy milyen felbontású csak akkor nem, ha blu-ray-re konvertálod át. Egyébként tök jól meg lehet csinálni ezeket a blu-ray-eket. Rajta lehet hagyni mind a kettő hangsávot, a feliratot ki be lehet kapcsolni a filmeken. Amelyik filmet lehet azokat már mind ilyenre csinálom meg. -
#54408 paintball csak akkor elérhető, ha megveszed azt a csomagot hozzá? mert olyannal én még nem találkoztam :) -
mrzsul #54407 Sziasztok!!! Reggelre kaptam olyat a game.co.ukról hogy a pénzt levonták, megnéztem és így is van. De volt ott egy olyan mondat is hogy :Funds will not be debited until your order is shipped. Tudok angolul valamennyire de ezt nemtom hogy mit jelent. Ti is szoktatok ilyet kapni???? Bocs a hülye kérdésért de most rendeltem innen először. -
#54406 Hát legyen 2222 Ft (ha már "army of two")! Vihetem?
;))) -
Jimanszky #54405 -
#54404 kettőezer ropogós HUF? -
Jimanszky #54403 NÁLAM ARMY OF TWO AZ ÉV JÁTÉKA!!!ELADÓ!!! -
#54402 Akik ps2-re is vették a játékaikat. -
Foxhound1980 #54401 Az első szériás 60GB-os gépek. -
rambo600 #54400 köszi tarti de azért kérdeztem mert tudod a remény hall meg utoljára és akkor nincs is értelme hogy ha csak az eredetit viszi mert akkor már ki venne ps2 es játékot inkább ps3 matt -
PootieTang #54399 miért van olyan amelyik viszi akár az eredeti akár az írott ps2 játékot? -
#54398 nem viszi, ne is erőltesd:P -
rambo600 #54397 ki tudja hogy a 60gb os ps3 nál az irott ps2 es lemezt is viszi e a gép? -
#54396 Az LBP verhetetlen, pláne 1-2 sör után!;))) Szerintem van olyan játék, aminek nincs is csak 1 képernyőnyi része (leszámítva persze az egyképernyős speckó pályákat), mert hogy a játékosok úgy sem jutnak tovább, pláne multiban, csak esnek/kellnek, meg egymást ráncigálják vissza. Eszméletlen fun!!! -
#54395 Boldogságban és programokban gazdag új évet kívánok mindenkinek!
BUJJÉK!!!
Ja és az év játéka? Pl ha egy lakatlan szigetre csak egy játékot vihetnék magammal (természetesen Jessica Alba mellett).
Nálam a Valkyria volt, csak úgy kategóriák nélkül.!;)
(Tartalom, forma, játékidő) -
#54394 :)
Megvan már az LBP vagy 2 hete, csak most másztam fel így a community részbe:P Ott pedig rendesen ledöbbentem:D :) Kegyetlen:d -
donatus13 #54393 Én nem sokára tervezek beszerezni valszeg egy nextgen konzolt ez az lbp úgy megfogott hogy valszeg ps3 lesz a nyertes:D -
#54392 az a játék olyan mint az iskolában a kötelező olvasmányok!! Azokat muszáj volt elolvasni, ezt pedig muszáj megvenni és játszani! -
Lehet bekéne szerezni LBP-t? -
#54390 Én a tévhiteket úgy oszlatom el, hogy bemegyek öcsém szobájába és nézem ahogy játszik... Nem, ahogy framenként elemzi a monitort nyalva, közben a pöcsét markolászva a képeket, hanem miközben nyomja a játékot :D Ezerszer többet ér, mint bármilyen "nekem nagyobb a farkam" rizsa.
Csodálkozom, hogy LBP-t eddig nem szerezted be... :)
Én nem kívánok boldog új évet, hülye aki nem tudja, hogy 2009 is a SONY éve lesz :D (Ez utóbbit nem komolyan írtam, de attól még lehet így.)
B.[szin=orange]Ú.[szin=gold]É.[szin=yellow]K.! -
#54389 Srácok ezzel az LBP-vel olyan űrt sikerült benépesíteni a gyermeklelkű PS3 tulajok között, hogy nincs reá szó:P
briliáns :D:D:D:
Előbb toltam egy Final Fantasy pályán, ahol toltam egy kis ládát magam előtt, majd mikor elhaladtam egy másik doboz mellett egy ismerős FF dallamocska csendült fel:)
Aztán Pókemberes pályán rohangáltam...:D:D Egy paintball pályán is lövöldöztem a festékpatronokat:D:D:D
Sajnos az MGS pályákra nem engedett be:( -
#54388 white knight chronicles 2. ingame átvezető video O_O
és egyúttal BUÉK mindenkinek, jobbra el remélem nem csúsznak az utak