89387
PlayStation3
  • EmThor
    akkor USA\kanadai LBP-hez jó volt USA store-ról a kieg.?!
  • Foxhound1980
    Hatalmas a LBP. Beletettem ma 5 órát összesen offline/online. egyszerűen fantasztikus. MGS DLC természetesen már megvan . basszus voltam olyan kidolgozott Bioshock témájú pályán egy gyerekkel, hogy nem akartam elhinni,
  • donatus13
    Egyáltalán nincs most nézem a nextgen konzolokat és a xbox,ps3 között gondolkodok wii m van de az más kategória :D de aztán lehet egészből az lesz hogy marad a pc.
  • mrzsul
    Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!§
  • predator0
    Akkor jó :)
    donatus: Van neked ps3-ad egyáltalán?
  • donatus13
    Am lbp hez a modokat letöltöd vagy azt is így cdn veszed?
  • EmThor
    Öm, az eszébe jutott már valakinek, hogy német vagy francia store-ról vegyünk kieg.eket EU játékokhoz? elvégre egy német LBP MGS kieg, biztos jó az angol változathoz is és oda lehet jó a bankkártya ?!
  • Foxhound1980
    Hibátlan.
  • Foxhound1980
    Szuper, köszönöm szépen. Kipróbálom.
  • predator0
    Van egy viszonylag egyszerű megoldás, amit tudok.
    Leszeded ezt a progit.
    Elindítod (mmg.exe, vagy ha kirakattad a parancsikonját MKVmerge GUI néven fut). Látsz egy input files részt, ott virít egy add gombocska. Erre katt, betallózod a filmedet. Tracks részben megkeresed azt a hangsávot, ami nem kell és kiszeded az előtte lévő pipát. Aztán alul az Output filename-nél a Browse-ra kattintva beállítod hova mentse, milyen névvel, végül pedig a Star Muxingra kattintasz. Ezzel kiszedted belőle a szükségtelen hangsávot.
  • Dix
    Nem kérdés: NBA 2K8. Nekem is ez van meg, és volt szerencsém a live-hoz is. Fényévekkel veri a 2K8. Bátran ajánlom.
  • Foxhound1980
    Hali! Van egy olyan problémám, hogy egy olyan MKV-t akarok konvertálni amin 2 db magyar hangsáv van. Egy DD 5.1 - új szinkron, illetve egy Stereo ami a régi szinkron. Nekem feltétlen a régi, stereo szinkron kellene Az MKV2VOB az 5.1-eset válassza ki magának és azt teszi be végleges konverzióba. Mit lehetne tenni?
  • Thundercore
    Tanácsot kérnék! Szeretnék venni egy kosaras játékot, melyiket válasszam: NBA 2k8 vagy NBA Live 08? Az EA sports-os korábbi évadai megvannak pc-n, illetve ps2-n, ezt nagyjából ismerem.
  • DoNorBi
    jólvan,mingyá neki látok,azt majd mesélek h végűl mire jutottam
  • predator0
    Ebben az esetben szerintem is a backup + format lesz a nyerő. Ha backup előtt legyalulod a feleslegeset (képek, zenék, videók, játék install file-ok), akkor nem is fog sok helyet foglalni akár még a PSN game-ekkel együtt sem, de azokat is törölheted simán, max. újra letöltöd.
  • DoNorBi
    na pont a backup-ot akarom kikerűlni,azért kérdezősködök ennyit:D
    vagy lehet csinálok backupot de akkor formatálok inkább.
    egyébként az a bajom hogy a service mode-ba belépve a restore file system lefuttatása után mindig az irja h corrupt a rendszerfájl,aztán meg is csinálja...
    de minden lefuttatáskor corrupt a gép:S
  • predator0
    Nekem azt is mentette a backuppal együtt :D Persze le tudod őket tölteni újra. Ehhez csak elő kell szedned a download listet store-n belül és ott lesz minden, amit eddig leszedtél. (Persze megkeresgélheted őket máshogy is, de így sokkal egyszerűbb, amit már megvettél annál valami kis piros szatyros jel lesz)
  • DoNorBi
    thx,és a store-on vásárolt dolgokat akkor újra letudom tölteni,nem kell újra megvenni ugye?
  • predator0
    A felhasználók nekem vinyócsere után is benne voltak, csak az adatok nem, értelemszerűen.
    #54436 Az idióta kérdések miatt is, de sajna ennek ellenére is vannak :D
  • Jimanszky
    BÚÉK!!!Fox!!Idd magad józanra egy korsó sörrel.Mi is beittunk picit.Utáálom a pezsgőt!!!
  • DoNorBi
    Azt szeretném megtudni,ha a Restore PS3™ System (PS3™ rendszer visszaállítása)funkciót használom akkor a felhasználok is törlődnek vagy csak az adatok?
    és ha törlődnek akkor tudom-e ujra használni a régieket vagy teljesen új felhasználókat tudok csak létrehozni?
  • Istencsászár
    Pedig az nem nehéz rész már, azért szenvedd végig a vége kárpótól majd:)
  • Győri Devi
    Jó reggelt és Boldog Új Évet Kívánok Minden Pléjsztéjsön Tulajnak!
  • Wild007
    Boldog új évet minden Playstation tulajnak!!! Remélem szerencsés és sikerekben gazdag éve lesz mindenkinek. (tegnap ittam helyettetek is:P)
  • EmThor
    Hallod én 1 hónapra leraktam a Dead Space-t mert annyira nehéznek találtam, a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    11. fejezetben, mikor a monolitot el kell vinni vonósugárral a terem másik felébe, középen egy hídon, ahol 2 csápos izé is megtámad
    .

Na ott összevéreztem a kanapét :D
  • Istencsászár
    Buék!

persze hogy az:DDD játékosok ezt választották...

Amúgy én simán a Dead Spacénak adám a multiplatfomr címet, mert egy tökéletes játék, egy új frencsájz, nem pedig folytatás... a GTA4 pedig messze nem tökéletes, technikai hibák tömkelege, monoton játékmenet stb... de érdekes hogy ahol a játékosok szavaznak ott álltalában nem a GTA4 a nyerő...
  • EmThor
    kösz de nem érdekel a gamer360 :) egyébként buék oda is
  • Istencsászár
    Mindenhol más, de az első pár helyzett szinte ugyan az, csak sok esetben felváltva, azt hogy kinek mi a kedvence már egyéni izlések dolga.

Gamer 365 olvasói szerint

1. Gears of War 2
    2. Grand Theft Auto IV
    3. Dead Space
    4. Fable II
    5. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    6. Fallout 3
    7. LittleBigPlanet
    8. Call of Duty: World at War
    9. Prince of Persia
    10. Burnout Paradise
  • Foxhound1980
    Kemény volt ez az éjszaka, soha többet nem iszom. [#okádó smile]
  • EmThor
    GT

goty - gta4
    best ps3\xbox360 - gta4
  • EmThor
    Reggelt, BUÉK!

Egészség legyen és gari, a többit megvesszük :)

schrank -> warez témáról is felesleges itt beszélni

[esik a hó és csúszik az út, óvatosan vezessetek, 2-vel mentem én is]
  • schrank
    mit jelent az hogy warez = ban ha nincs is még warez ?
  • Yoda001
    buék...csakígy...remélem nem off xD
  • Thundercore
    Mindenkinek sikerekben és új játékokban gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!

Csak egészség legyen, a többit megvesszük!!! ;) :D
  • Papesz
    Európában január 23.
  • Christian88
    Valaki véletlenül nemtudja a skate 2 mikor jön ki?=) mert 576on január 2 van kiírva de eredeti határidő 20.

köszi ha valaki válaszol =)
  • Sippie
    hát engem egyszer kirúgtak multiból mert bénáztam :D azóta nem mentem fel :P
  • tarti19
    nem kötelező megvenni, ettől maga a játék pazar marad, ezen kiegek többsége emeli a játék fényét:) Persze vannak selejtek is amik valóban lehúzások...
  • donatus13
    Elhiszem hogy nagyon jó játék csak azt utálom a legjobban ha megveszek egy játékot pl 12 ezerért és utána fizethetek mindenért am meg nekem is nagyon tetszett az lbp csak rühellem a lehuzást.Sőt annyira tetszett hogy ps 3 on gondolkodok meg még sok más játék tetszik ide de nem szeretek után fizetni.
  • tarti19
    add-on eme kis mókáknak a neve:P
    Pedig lövöldöztem paintballal, örök lőszer, pazar hangulat:P
    Most egy pályán 940K pontot hoztam össez:d jah 1 milla pont nagyon hamar beugrott :D:D:d
    Dead Space rész is nagyon finom volt:D MGS utánzatokkal is találkoztam:D:D:d
    Igazából nem is lehet ezt felfogni, csak ha toljátok:D:D:D
    4-en multiba... szakadsz a nevetéstől:D (