89387
PlayStation3
  • PootieTang
    köszi np

az lesz a baj akkor tuti, bár már elb..sztam rá 3 dual lemezt, meg feleslegesen leszedtem 50gigát :)
    viszont van egy film ami csak 1280x696 és ott nincs zöld csík....
    vagy az még belefér?
  • PootieTang
    vili
    mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya.....
    de majd ha jön a god of war 3 nehogy kelljen venned egy PS Three-t :)
  • Jimanszky
    Megesszük?
    BOLDOG 2009-ES ESZTENDŐT MINDEN PS3 KOLLÉGÁNAK ÉS AZ ERRE TÉVEDŐKNEK, VALAMINT MINDEN XBOX360 TULAJNAK!!!
  • vili 27
    Sziasztok !!!

Én xbox360 és PS2 tulajdonos vagyok. Meghagytam az öreg masinámat, a god of war és shadow of the colossus végett. Amikor megkérdeztem magamtól hogy PS3 vagy xbox 360 , nem volt kérdéses a pénztárcámat nézve. Féláron volt a box, és lehetőség volt az égetett játékokra. Jelenleg lehet boxra 40játékom, tehát nagy pénzt spóroltam meg az eredetik elkerülésével.

Ennek köszönhetően volt pénzem megvenni karácsonyra a 6-os szériás Samsung full hd LE-40A656 lcd tv-t. Tisztelem a Sonyt, mert olyan játékokat gyárt, amelyek az én stílusom, sorolva néhány az előbb írottakban.

Nem kell itt vitatkozni hogy xbox vagy PS. Mindkettő tökéletesen jó, azért ami, és amilyen.

Boldog Új Évet !!!!

:)
  • Foxhound1980
    Minden kedves fórumtársamnak és barátomnak

• Foxhound1980
    Rengeteget konvertálok de VOB-ra. Ilyen zöld csíkkal még nem találkoztam pedig nem minden filmem 720p, van ami csak 1280x560 körüli.
  • Norbi7
    Neked is és mindenkinek BUÉK!
  • np
    1920*1080
  • np
    Csak a teljes felbontású /1280*720, 1980*1080/filmeket lehet átalakítani. Ha ennél kissebb vagy is, ha le van a filmről vágva a fekete sáv akkor egy zöld csík lesz a kép alján.
  • JohnnySmith
    <span class="bb-style-medium"><span style="color:red">Boldog új évet kívánok minden fórumozónak és PS3 tulajnak :) </span></span>
  • Jimanszky
    Én meg sok Xboxost láttam, aki szeretne egy PS3-at;))
  • PootieTang
    sziasztok

szokott valaki közületek .mkv fájlból, bluray filmet csinálni?
    nekem van egy olyan gondom hogy némelyik filmnél van egy vastag zöld csík és nem tudom hogy miért.
    ha valakinek van rá megoldása vagy találkozott hasonlóval várom a pm-et
    addig felteszem az uj firmware-t hátha azzal megoldódik.

köszi
  • aabelus
    ez a ps3 vs x360 olyan, mint a batman VS joker. harc a végtelenségig.

vannak xbox-osok, akik szidják a ps-t, és ps fanboy-ok, akik a box-ot szidják. de már láttam olyan ps-es jószágot, aki folyton a ps-t szidja.

• Foxhound1980
    Elvileg kapok ma egy LBP-et :D Szedem le hozzá az MGS packot ezerrel.
  • EmThor
    azért nem teljesen így van, hogy "már a tied szarabb", hanem tévhitek eloszlatásáról. ezt pedig az váltja ki, hogy -ahogy mondod- felmész egy n4g.com-ra, és 10-ből 8 hírben ezt látod:

- Blu-Ray is a Needless Expense
    - The State of the PlayStation 3: Should you buy Sony's black behemoth?
    - Blu-ray sinks the PS3

és ez csak 3 hír a főoldalról. hatás-ellenhatás.
  • Foxhound1980
    Most nem is a magyar oldalakat nézem érted. Hanem eleve egy olyan szituáció van amit szvsz csak az idióta retardált barmok nem untak csak meg. Évek óta az megy, hogy így szarabb a PS3 meg úgy szarabb. Most, hogy hál égnek a Sony kezdi magát összeszedni már jön a PS vérfanboy oldal, hogy na köcsög most már a te gépeden szarbabbak a cuccok (ami még mindig nem igaz). Unalmas, vagy csak én fáradtam bele. Annyi jó dolgot lehetne beszélni a játékokról platformtól függetlenül, hogy netovább. ehelyett még mindig megy a köpködés, ráadásul van, hogy teljesen hamis információk alapján. Vicc az egész.
  • EmThor
    nem beszélve a közösségről :\
  • Foxhound1980
    Az egy dolog. De akkor sem publikálok egy olyan hangvételű cikket épp a GTA-val példálózva, hogy kamu amit az Xbotok irnak. Persze írja le, hogy kamu, ok. De akkor olyan példát hozzon fel ami valós alapokon nyugszik.

Szerk: eleve az egész cikk hangvétele gusztustalan flémkeltő szemét. Irjon magasztaló cikket a Drake 2-ről vagy a Heavy Rainről vagy bármiről ami a PS3-mat a 360 fölé emeli, mert lenne miről de ne így. Nevetséges. Nem is olvasom már el az ilyeneket egyébként, a kommeneteket meg végképp nem.
  • EmThor
    Take2-nak idén a PS3 volt a legjövedelmezőbb platformja

• Foxhound1980
    Az persze.. GTA-s bekezdésen jót derültem. Elég hiteltelen az a külföldi magazin ami ezt leközölte.
  • tarti19
    PS3 tévhit döntögetése
    ezzel úgy vélem tényleg értelmetlen harcba szállni :)
  • EmThor
  • Foxhound1980
    Legjobb akció kaland: GTA IV
    Legjobb FPS: Resistance 2
    Legjobb nézdahátam: Metal Gear Solid 4
    Legjobb vezetős játék: Burnout Paradise
    Legjobb verekedős cucc: Soul Calibur 4
    Legjobb innováció: Little Big Planet
    Legjobb platform játék: Little Big Planet
    Legjobb művészi tervezés: Little Big Planet
    Legjobb zenés játék: passz
    Legjobb RPG: Fallout 3
    Legjobb horror: Dead Space
    Legjobb sport játék: passz
    Legjobb stratégia: passz
    Legjobb PSN játék: Wipeout HD

Év játéka: GTA IV
    Év PS3 exklúzív játéka: Metal Gear Solid 4

• tarti19
    Szerintem kihagytad a konzolos Fifa 09-t a listáról:)
    vikinget kipörgettem, jobb volt mint a Conan, Dark Sectort pedig féltávig vittem:P Nagyon nem rossz kis játék:P
  • Foxhound1980
    Megcsinálom én is ezt a listát mindjárt.
  • EmThor
    igaz :)

sok kedvenc volt, de a Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots :) Sírós vége volt!
  • Foxhound1980
    Év játéka?
  • Foxhound1980
    2009 lesz az igazán erős éve a gépnek. És talán, mi több biztos, hogy nem csak 2xxx a PS3 éve irónikus szövegnek lesz létjogosultsága. Remélem a jövőre datált játékok valóban meg is jelennek és nem csúsztatják át őket 2010-re.
  • EmThor
    És akkor személy szerint, amik nekem idén nagyon tetszettek: (írjatok Ti is, mi tetszett, mi nem és miért!)

Legjobb akció kaland: MGS 4 & GTA 4 & God of War Chains of Olympus - ezekben benne volt minden

Legjobb FPS: Resistance 2 & CoD5 & Far Cry 2 & Bioshock - játékélményben és multiban bedarálnak, saját "világukban" a legjobbak, FC2 meg jó nagy szabadságot kínál, Bioshock meg Bioshock, próbálja ki mindenki!

Legjobb nézdahátam: Devil May Cry 4 & Lost Planet & Mercenaries 2 - kombóhent és fagyos multiharc + atombomba :)

Legjobb vezetős játék: Burnout Paradise & Midnight Club & GT5 & Motorstorm: PR - mert törik, mert lehet tuningolni, mert über az egész, mert trópusi környezet

Legjobb verekedős cucc: kövezzetek de a Soul Calibur 4 (sajnos csak a demo jutott, de tetszett)

Legjobb innováció: Little Big Planet - ezt nem kell magyarázni, Little Big Dead Space-t meg azonnal próbálja ki mindenki!

Legjobb platform játék: Mirror's Edge - mert igen különleges darab, elejétől a végéig

Legjobb művészi tervezés: Valkyria Chronicles & PoP & Conan & Pixeljunk Eden - japán játékokra jellemző, részletesen kidolgozott világ és gyönyörű graf + a Herceget várjuk 2010 karácsonyán is, de előbb Altaiir-t; igaz a Conan tavalyi, de idén szereztem meg és volt benne munka na, sikerült hihető világot alkotni (és a kombórendszer is igen durva); az Eden meg szimplán illuminált állapotban az igazi, a Baiyon minimáltechno soundtrackjére!

Legjobb zenés játék: Guitar Hero WT + GH:III & Patapon - "Whooah, were half way there, Whoooooh Livin on a prayer" :D & Pata pata pata pon, pon pon pata pon :) agymosás rulez :D

Legjobb RPG: Fallout 3 & Persona 4 - war... war never changes :) Persona 4 EU-ban majd jövőre, de a 80-100 órás kalandra beajánlom az egyik legjobb PS2 játék címet

Legjobb horror: Dead Space & Silent Hill:H & Siren - DS-ben az utolsó másodpercig be voltam rosálva, SH:H hangulatban verhetetlen, Siren meg szimplán beteg :)

Legjobb sport játék: Everybody's Golf: WT & Open Tee 2 - szerintem verhetetlen a psp-s változattal egyetemben ^_^

Legjobb játék, amivel nem játszott senki: Viking: BfA & Brothers in Arms:HH & a tavalyi Timeshift & Dark Sector - nyitott világú démonhent viking környezetben a Total War alkotóitól, kicsit bugos de über hangulat, BiA-ban tényleg úgy éreztem h ilyen elkeseredett fedezékharcok folyhattak, Timeshift meg technikailag annyira über, h sok mai játék megirigyelné; vérfürdő pengével, gyönyörű grafikával

Legjobb stratégia: Civilization Chronicles - és tényleg igaz a csak még egy kört dolog :D

Legjobb PSN játék: fel se lehet sorolni, de a The Last Guy a legkedvesebb, mert egy indiai szuperhőssel ritkán kell a világot a zombiktól megmenteni :)

Rengeteg különleges játékot kaptunk idén, pár kellemes meglepetéssel és fantasztikus folytatásokkal! (biztos kimaradt valami, majd bepótolom itt a listában is). Ami kicsit csalódás volt, az a Moha: Airborne, igazán újat nem hozott, de azért élvezetes volt.

Amit most legjobban várok 2009-re, nem titok hogy a LotR: Conquest (meg az is jön a leghamarabb most), egyébiránt egy új Assasin's Creed-et, GT5-öt és EU Yakuza játékokat szeretnék! Ha a Resident 5-el nem lesz gond (miért is lenne) és lesz időm másra is a Killzone 2 multi és platina trófea vadászat mellett, hát annál jobb

Hosszú és eredményes életet!
    Peace
  • EmThor
    2008:

- A Warner BD exkluzív lesz, győz a BD formátum
    - In-game menü és trófeák
    - Home
    - jobb átlag értékelésű szoftverek és több exkluzív + felhozatal, mint a konkurenciáknál
    - több játéknál vezető platform lesz a gép
    - Video store elindul
    - Saját menü témák + letölthető szerkesztő

valami kimaradt?
  • EmThor
    kéccá' ps3-al kutatják a nethibát (meg rákot, meg fekete lyukat, stb. stb.)

• NEXUS6
    Ha már felhoztad kicsit technikai oldalra terelve a beszélgetést:) A PS3-ban bizony lehet 1-2 olyan spec dolog, amit eddig általában nem igazán vettek figyelembe, a nagy szájtépéses fánboly viták során, pedig amikor az utolsó biteket is ki kell hajtani a rendszerből, akkor nagyon is fontosak lehetnek.

Pl, az hogy az RSX sok tekintetben elmarad a fő vetélytárs GPU-ja mögött, viszont eszméletlen pixelshader teljesítménye van, ami pl a Resi2-ben, de főleg a KZ2-ben igen csak megmutatkozik. Vertex shader funkciókat, vagy valami poligon optimalizációt, és post effekteket meg a cell tud, gyak párhuzamosan dolgozva a GPU-val, és mindezt egy eszméletlen memória sávszélesség támogat.

A kiaknázható valós teljesítmény talán lényegesen nagyobb is lehet, mint a fő vetélytárs esetében. Sajnálatos, hogy egy KZ2 szintű progi nem volt nyitócím. Ez a 2 év késés nagyon sokat ártott a brand-nek.
  • predator0
    AkkorsincsrajtaAA... :D:D
  • NEXUS6
    Nocsak, nocsak!
    ;)))
  • EmThor
    ez a bonus offer se rossz

replika kard, szerintem levélvágó méretben :)

• mrzsul
    szerintem nemjátsz le az írottat bár az írott dvd filmeket vagy akár HDkat viszi de a játék az más szerintem.
  • rambo600
    ki tud nekem abba segiteni hogy azt tudom hogy a 60gb os ps3 lejátsza a ps2 -öt de az irottat is?
  • tomi890125
    háhá és ez 2009ben sem fog változni ;) :P
  • EmThor
    gametrailers - legjobb szoftver felhozatal

he?

Úgy bizony: PS3. No hát a tényeket azért ők sem ferdíthetik el, evvan, kérem kapcsojjaki.

• predator0
    Szerintem akkor őket is utálom mostantól :D