89387
PlayStation3
-
#54507 ha a gyerek wii-t kap karácsonyra
halkítsátok le. igen szomorú -
np #54506 Köszi mindenkinek akkor azt hiszem 5400/8-as 320gb-os samsungot veszek. -
#54505 Egyébként amit tudni az az, hogy a Pandemic legalább Január óta dolgozik a Conquest-en úgy, hogy:
- mögöttük a SW: BF 1 és 2 kidolgozott multival
- kész hangokat kapnak
- kész zenéket kapnak
- kész artwork-öket kapnak
- kész átvezetőket kapnak a filmekből
... szóval lehet gondolkodni. -
#54504 én aqua-ba vettem nemrég egy WD 320ast.
eladót megkérdeztem h milyen márkát érdemes venni,azt mondta a WD a császár,de viszont a samsung olcsóbb és az se rossz egyáltalán.ja meg rákérdeztem hogy akkor 7200 ás 16MB cache előnyösebb lenne a psbe de szerintük is csak felesleges pénzkidobás,tőkéletes a 5400/8 kombó -
#54503 és egyébként a feliratot megőrizni a hd filmek konvertálásánál hogyan lehet?mert én akárhogyan csinálom az mkv videókba lévő feliratok elvesznek vagy nem látja a ps a konvertálás után:( -
#54502 na ez kecijónak hangzik,mingyárt bevizsgálom;) -
#54501 ja neki álltam végre a ps formatálásnak,csináltam backup-ot meg kutyafasza,de nyaltam egy szépet!:)
lazán kiválasztom h vinyó format azonbelűl teljes format,aztán rákérdez h télleg akarom-e mert hozzátevőleg 18 óra 30perc-be fog telni!!!bakker azthittem eldobom a hajam,ez milyen oltás már...
320as a merevlemez egyébként -
#54500 Én WD-t vettem korábban is, most is azt fogok! Eddig egyik WD vinyómnak sem volt baja! -
#54499 Nekem Maxtorral volt egy széria úgy, hogy csak a harmadik működött rendesen. Az első már el sem indult, a második kb 2 hónapig bírta, a harmadik viszont még most is megy.
A Samukról én is csak jót hallottam. -
#54498 nah befejeztem az Eternal Sonatat igaz a végére már teljesen elvesztettem a fonalat de jó kis game volt :D -
#54497 én előtte átalakítom mp4-re vagy vobra, és akkor már nem szaggat, mert nem lejátszás közben kell átalakítani a ps3 mediaszervernek.. -
#54496 wifi-vel én meg sem probálom, mivel HD filmekhez kábel kell :) -
donatus13 #54495 Pc ből okulva a samsung okat én ajánlom neked nekem eddig 3 fajta volt maxtor,seagate,samsung ebből a samsung ment a legjobban seagate a legszarabb abból már temérdek hibás at láttam meg vagy 15 öt vittem is vissza... szóval sztem samsung ot vegyél. -
np #54494 Én is éppen vinyó csere elött vagyok. A sebessége akkor mindegy, hogy mekkora. Szerintetek milyen márkájut érdemes venni samsung, vagy western digital? -
#54493 HD-s anyag szaggat, de a divx az megy rendesen! -
#54492 Értem. Köszi, akkor az 5400-es lesz! -
#54491 héé nektek megy a hd mkv videók szaggatás nélkűl a mediaserver-el?
nekem csak akkor megy jól ha visszaveszem a lejátszási minőségét... -
AnonymouS #54490 Te jó ég! Mennyit szenvedtem én... Ezzel meg kb plug and play fullhd, 5.1, felirat... bazeeeg. Kösziiii! -
Jinchuu #54489 Eddig én a TVersity-t használtam, egészen addig amig erre rá nem leltem:
http://ps3mediaserver.blogspot.com/
Ez most profi, amit a másik nem játszott azt ezzel simán megeszi a PS3, sőt a jó kis mkv fileokat is veszi ezzel, imádom. :) Ha még nem ismered próbáld ki, megéri. -
Jinchuu #54488 5400-es érdemes, semmiféle érdemleges gyorsulás nem lesz ha a 7200-ast rakod be. -
#54487 Vettem régebben a Ps-be vinyót, de inkább kivettem és egy rack-be került. Kezd megtelni a gyári 60-as és venni akarok bele egy 320-ast. Nézegettem a WD oldálán és láttam olyat, ami 5400 rpm-es és olyat, ami 7200-es. Érdemesebb bele a gyorsabbat venni? (ja, meg ajánlott-e vagy inkább 5400-ast, mint a gyári?) -
#54486 Mines of Moria
lengyelül, nem tudni mikor állapot -
#54485 Japán eladások dec. 22.-28.
toronymagasan az első:
01./00. [PS3] White Knight Chronicles (SCEI) - 203,000 / NEW
[kedves kotaku.com 130e-ről pletykált
kis érdekesség:
[PS3] Sid Meier's Civilization Revolution (CyberFront) - 6,300 / NEW
[360] Sid Meier's Civilization Revolution (CyberFront) - 3,000 / NEW
hardware
PSP - 120,000
PS3 - 48,000
PS2 - 13,000
360 - 13,000
-
#54484 Boldog Új Évet Mindenkinek! Kemény éjszaka volt! :-) -
#54483 Ezek szerint nem. -
Foxhound1980 #54482 Sztem a héten nem lesz hanem csak 8-án, akkor viszont Skate 2 demóval. -
#54481 Uhh ez nem rossz. Auchan van a közelben szóval, ha ott tényleg kapni ezeket elugrom és beszerzek pár hiányosságot. -
#54480 ma lesz store frissítés nem? mármint miért ne lenne? EU elvileg már frissült gondolom, USA majd éjfél fele -
#54479 Azt pedig nem bírja a PS3? -
#54478 Decoding H264 stream (track 1): Profile: [email protected] Resolution: 1920:800p Frame rate: 23.976
Change H264 level from 5.1 to 4.1
Megvan a hiba. Át kell konvertálni újra az egész mkv-t, mert legújabb codeccel csinálták meg. Sajna az a gépemen eléggé sokáig tart, 10 perc alatt kb. 200 megát csinált meg, de ezt a 200 megát ps3on már meg tudtam nézni.
-
#54477 Igen. Ezért nem értem, elvileg minden jó, de mégse. Van még esetleg progi, amivel mkv-t lehet gyorsan más fileformátumra átalakítani, hogy ps3 vigye? -
#54476 Tudom, hogy nem viszi az összeset, ezért én eddig mindig konvertáltam az xvides filmeket divx-re. Nem akarom, hogy amikor leülök filmet nézni derüljön ki, hogy nem megy... :)
Thundercore: mkv2vobban a Video Transcoding automatice-on van? -
#54475 http://cdgalaxis.hu/sale
qrvaolcsó játékok 3000-4000 között, auchan-ban is asszem éés egyéb helyeken.
többek között Army of Two, Burnout Paradise, Fifa Street 3, HL2 Orange Box. -
#54474 kösz
az az érdekes, hogy az xvid-el kódolt curious life of benjamin button 1.47gb-os ripet nem vitte, viszont a defiance hasonlóan xvid-es ripjét meg igen... -
#54473 Kis segítségre lenne szükségem. A problémám a következő, ps3on nézek HD filmeket pc vinyójáról Ps3 media szerverrel. Filmnézés előtt mindig konvertálok mkv2vobbal, hogy ne lejátszás közben kelljen konvertálni. Eddig minden fim jó volt, kb 20-25 db, most viszont van két filmem, aminek nincs képe , hang viszont van. Akármelyik formátumot próbálom, amit ps3 visz, kép sosincs. De ha a Media Serverrel konvertálok lejátszás közben, jó a kép. Csak így meg kb 3-4 percenként szakadozni kezd a kép és a hang, mikor elfogy a buffer. -
#54472 Simán. Letöltöd a virtualdubmodot. Mondjuk innen. Felrakod a hivatalos DivX kodeket, ha esetleg még nincsen fent.
Elindítod a Dub-ot. Megnyitod a filmet. Ha felrak valami kérdésta hanggal kapcsolatban, aminek a vége az, hogy rewrite header, akkor a No/Nem-re kell kattintani, ez fontos. File menuben rámész a File information részre. Data rate számát (kbps) megjegyzed, vagy kiírod valahova.
Video menu, Compression, megkeresed a DivX codecet. Rámész a configure-ra. Alul a Rate Control-t átrakod 1-pass-ra. Mellette a bitrate-hez beírod a Data rate számát, amit kinéztél. Leokézod, az ablakokat.
Ezután file menü, Save as. Kiválasztod hova, milyen névvel mentse és utána már csak várni kell.
Ha valaki tud valami jóval egyszerűbbet, akkor írja le légyszí, mert én is szeretném tudni :D Nem mintha ezzel problémáim lennének. -
#54471 xvid kódolást nem visz a gép, van valami mód átkódolásra? thx -
#54470 Elég gyengén indult az éjszaka, de reggel 8-ig azért csak kitartottunk, afterolásnak megnéztük a háromykirályok DVD-t is!
Satriani-Vai-Petrucci
És természetesen boldog új esztendőt minden idetévedt emberkének!!!! -
#54469 -
Foxhound1980 #54468 persze. USA gém USA DLC.