89387
PlayStation3
  • EmThor
    gamer360, de maradhattak volna m$ specifikus oldal, nincs vele semmi baj... lehet több támogatást kapnának
  • avengir
    Az oldala eredeti linkje 2002-2003 fele még xbox365.hu volt ;)
  • Jimanszky
    Néztem Gamer365-ön az év játékai szavazást a stáb szerint.Eléggé X centrikus...
  • DoNorBi
    köszi azt magamtól is elkaptam,de a gyors olyan mintha a szarnak adnék egy pofont;)
  • DoNorBi
    na most rajtakaptál:P
    igazándiból azért másztam be mert,bekapcsnál egyrészt mikor mutatja a hullámot az elején akadozik és régen nemvolt(de már kezdek becsavarodni,plz megnéznétek h bekapcs után a hullám akadozik-e?XD),másrészt meg játékoknál kihagy a hang helyenként,és fingom sincs miért...
  • Csabesz100
    Akkor csinálja 18 óráig, ha a teljes formázásra mész. Ha a gyorsformázásra, azt gyorsan megcsinálja a gép!
  • predator0
    Most akkor nem vágom... szóval az egész úgy kezdődött, hogy te minden különösebb ok nélkül bemásztál a szerviz menübe és rámentél a restore file system menüre, ami után kiírta a gép, és azóta parázol?
  • DoNorBi
    mint ma egyik hozzászolásba irtam hogy a formálást röpke 18óra alatt csinálná meg az meg azért nonszensz egy csöppet...
    a szerviz menu-s mókától ez nem szűnik meg,de egyébként ezt csak akkor írja ha a szervíznél kiválasztom a restore file system opciót,tudom eccerű nem kell többet lefuttatni,de hát baszogatja a csőrömet nahát:)
  • Jimanszky
    Jó az új logod, te logokirály;))
  • Foxhound1980
    Mképp.
  • Csabesz100
    Na, ezzel a filmmel már nem lesz többet ilyen gond! Megnéztem így is (bár így azért kevésbé volt élvezetes) és most pedig delete! :-) Ha esetleg a későbbiekben tapasztalsz Te is ilyet és megtalálod rá a megoldást, akkor szóljál már! Köszi a segítséget!
  • EmThor
    ha égett szagot érzel, fuss
  • EmThor
    nyomd meg a jobb alsó sarokban a gombot és ki fog kapcsolni sé többet nem írja ki )

format majd újra restore. ill. restore és backup?
    bekapcsoláskor tartsd nyomva rajta az ujjad (bakapcsgombon 5mp-ig)
  • DoNorBi
    a kép ujra
  • DoNorBi

állandóan ezt írja ki,nincs ötlet h mit csináljak h megszűnjön??
  • EmThor
  • Foxhound1980
    Old Sack feje :D
  • EmThor
    és mi is ez?

na sikerült kicsit conquest-ezni, a Megyében van egy kis híd a folyó felett, warg-on lovagoltam át rajta, íjász leszed, én meg a vízbe estem -> ilyenkor rögtön meghalsz :D meg volt h 2 assa egyszerre szúrta egymást hátba :]

2x voltam Gandalf is, nem rossz, nem rossz
  • Foxhound1980
    Thx. Most csinálta egy srác műhelyben. :)
  • EmThor
    jó az új avatárod

kupon kód majd lesz

ez az 1 boríték 1 játék karácsony óta megy? nemá!
  • Rockstar
    Ez egy zsír új karcmentes Timeshift.
  • predator0
    Melyikkel játszol most nagyon sűrűn? Mindjárt átmegyek IKEÁ-s chatscriptbe... :D
  • tarti19
    nem sérült meg ó az a BD lemez? melyik játékról van szó?
  • Rockstar
    Megfigyelésem szerint, bármelyik játékkal,de amivel most játszom, azzal nagyon sűrűn. A többivel ennyire azért nem... Ha csak egynél csinálja, akkor m a megoldás? Újratelepítés?
  • predator0
    Mindegyik játéknál, vagy csak egynél?
    Ha a Blu-ray egység hal be, azt kb. 15 ropiért cserélik már hazai konzolszervizekben is. Az elég gyorsan megvan.
  • Rockstar
    Ja, egyébként teljesen rendeltetésszerűen van használva. Szellőzés is ok. Olvasgattam külföldi fórumokon, hogy állítólag a BR olvaső hibája okozza a fagyásokat azt, vagy a komplett gépet kellene cserélni. Ez 40Gb-os modell.
  • Rockstar
    Na, mostmár kezdek aggódni. Nálam egyre gyakrabban jelentkezik fagyás dolog, amit csak a power kapcsoló (hátul) ki-be kapcsolásával lehet orvosolni. Az, hogy napi szinten, az már normális, de mostmár van, hogy óránként, de volt olyan is, hogy 10 perc különbséggel. Mindig játék közben. A gép kb. 1 éves, de a poén az, hogy általában csak 7végeken megy, mikor ráérek, de a nyáron 3 hónapig áram alatt sem volt. Szóval elég gáz. Másnak volt már ilyen tapasztalata? Mit csináljak? Vigyem vissza míg garis? Olvastam már olyan hajmeresztő sztorikat a javítási időkről, hogy ajaj...
  • Foxhound1980
    Eszembe jutott, hogy hang elcsúszás nálam is jelentkezik de csak abban az esetben ha beletekerek a filmbe. Akkor úgy oldom meg, hogy kilépek a filmből és vissza.
  • Csabesz100
    X-akták : Hinni akarok
    Igen, VOB-ra konvertálom és a Transcoding codec meg x264-re van állítva (nem tudom ez számít-e valamit).
    Volt már egyszer ilyen az Indiana Jones 4-nél, de ott megoldottam úgy, hogy lejátszás közben visszatekertem egy kicsit és utána jó lett! Próbáltam itt is, de nem használt! Nem is mediacenteren játszom le, hanem rack-ről, de úgy is próbáltam, hogy rávettem a ps vinyójára. Nem jó úgy sem!

Valami ötleted lenne? (nekem ennyi volt)
  • Foxhound1980
    Nekem van már vagy 40 HD filmem de ilyen problémával még nem talákoztam csak nagy elvétve hallottam róla. VOB-ra konvertálod? Melik film az?
  • Csabesz100
    Mitől lehet az, hogy átalakítok egy HD-s filmet úgy, hogy a ps is le tudja játszani és csúszik a hang kb. 1 másodpercet? Az mkv2vob-bal csinálom az átalakítást. Volt már valakinek hasonló problémája?
  • Csabesz100
    EmThor-nak szokott lenni kupon kódja. Ebben Ő fog tudni esetleg segíteni! 1 boríték 1 játék. Ha több játékot rendelsz egyszerre, akkor csak 1 postát kell fizetni. 1 játéknál lesz 2.95 posta, a többinél azt fogja írni, hogy "free"!
  • tukko
    Nincs valami coupon kód most?
    Hány játék fér bele egy csomagban 3fontért?
  • Csabesz100
    3 font a posta és kb. 3-4 munkanap.
  • DoNorBi
    egész jó címek vannak,tök olcsón
    én még nem vásároltam itt,mennyi a postaköltség,és kb mennyi idő alatt ér ide?
  • donatus13
    Az egy wii volt :)
  • ipnightle2
    Az nem wii volt, hanem egy kiegészítő wii fit, vagy mi. (soha nem volt wii a kezemben, de nem bánom, marioból kinőttem rég. :D )

Közületek volt már szervizben a ps3-a valakinek?
    Nem az ördögöt akarom a falra festeni, csak érdekelne,
    hogy vmi oknál fogva kellett e szerviz. Elég sokat hallani mostanában
    az YLOD hibáról, meg fejhibákról.
  • ggeerryy
    A gyerek elég állatba nyomja :D
  • predator0
    Sírt volna, hogy nem Wii-t kapott.
  • Csabesz100
    Mit művelt volna, ha egy PS3 van a szatyorban?! :-)