89387
PlayStation3
-
#54547 gamer360, de maradhattak volna m$ specifikus oldal, nincs vele semmi baj... lehet több támogatást kapnának -
#54546 Az oldala eredeti linkje 2002-2003 fele még xbox365.hu volt ;) -
Jimanszky #54545 Néztem Gamer365-ön az év játékai szavazást a stáb szerint.Eléggé X centrikus... -
#54544 köszi azt magamtól is elkaptam,de a gyors olyan mintha a szarnak adnék egy pofont;) -
#54543 na most rajtakaptál:P
igazándiból azért másztam be mert,bekapcsnál egyrészt mikor mutatja a hullámot az elején akadozik és régen nemvolt(de már kezdek becsavarodni,plz megnéznétek h bekapcs után a hullám akadozik-e?XD),másrészt meg játékoknál kihagy a hang helyenként,és fingom sincs miért...
-
#54542 Akkor csinálja 18 óráig, ha a teljes formázásra mész. Ha a gyorsformázásra, azt gyorsan megcsinálja a gép! -
#54541 Most akkor nem vágom... szóval az egész úgy kezdődött, hogy te minden különösebb ok nélkül bemásztál a szerviz menübe és rámentél a restore file system menüre, ami után kiírta a gép, és azóta parázol? -
#54540 mint ma egyik hozzászolásba irtam hogy a formálást röpke 18óra alatt csinálná meg az meg azért nonszensz egy csöppet...
a szerviz menu-s mókától ez nem szűnik meg,de egyébként ezt csak akkor írja ha a szervíznél kiválasztom a restore file system opciót,tudom eccerű nem kell többet lefuttatni,de hát baszogatja a csőrömet nahát:) -
Jimanszky #54539 Jó az új logod, te logokirály;)) -
Foxhound1980 #54538 Mképp. -
#54537 Na, ezzel a filmmel már nem lesz többet ilyen gond! Megnéztem így is (bár így azért kevésbé volt élvezetes) és most pedig delete! :-) Ha esetleg a későbbiekben tapasztalsz Te is ilyet és megtalálod rá a megoldást, akkor szóljál már! Köszi a segítséget! -
#54536 ha égett szagot érzel, fuss -
#54535 nyomd meg a jobb alsó sarokban a gombot és ki fog kapcsolni sé többet nem írja ki )
format majd újra restore. ill. restore és backup?
bekapcsoláskor tartsd nyomva rajta az ujjad (bakapcsgombon 5mp-ig) -
#54534 a kép ujra -
állandóan ezt írja ki,nincs ötlet h mit csináljak h megszűnjön?? -
#54532 -
Foxhound1980 #54531 Old Sack feje :D -
#54530 és mi is ez?
na sikerült kicsit conquest-ezni, a Megyében van egy kis híd a folyó felett, warg-on lovagoltam át rajta, íjász leszed, én meg a vízbe estem -> ilyenkor rögtön meghalsz :D meg volt h 2 assa egyszerre szúrta egymást hátba :]
2x voltam Gandalf is, nem rossz, nem rossz -
Foxhound1980 #54529 Thx. Most csinálta egy srác műhelyben. :) -
#54528 jó az új avatárod
kupon kód majd lesz
ez az 1 boríték 1 játék karácsony óta megy? nemá! -
Rockstar #54527 Ez egy zsír új karcmentes Timeshift. -
#54526 Melyikkel játszol most nagyon sűrűn? Mindjárt átmegyek IKEÁ-s chatscriptbe... :D -
#54525 nem sérült meg ó az a BD lemez? melyik játékról van szó? -
Rockstar #54524 Megfigyelésem szerint, bármelyik játékkal,de amivel most játszom, azzal nagyon sűrűn. A többivel ennyire azért nem... Ha csak egynél csinálja, akkor m a megoldás? Újratelepítés? -
#54523 Mindegyik játéknál, vagy csak egynél?
Ha a Blu-ray egység hal be, azt kb. 15 ropiért cserélik már hazai konzolszervizekben is. Az elég gyorsan megvan. -
Rockstar #54522 Ja, egyébként teljesen rendeltetésszerűen van használva. Szellőzés is ok. Olvasgattam külföldi fórumokon, hogy állítólag a BR olvaső hibája okozza a fagyásokat azt, vagy a komplett gépet kellene cserélni. Ez 40Gb-os modell. -
Rockstar #54521 Na, mostmár kezdek aggódni. Nálam egyre gyakrabban jelentkezik fagyás dolog, amit csak a power kapcsoló (hátul) ki-be kapcsolásával lehet orvosolni. Az, hogy napi szinten, az már normális, de mostmár van, hogy óránként, de volt olyan is, hogy 10 perc különbséggel. Mindig játék közben. A gép kb. 1 éves, de a poén az, hogy általában csak 7végeken megy, mikor ráérek, de a nyáron 3 hónapig áram alatt sem volt. Szóval elég gáz. Másnak volt már ilyen tapasztalata? Mit csináljak? Vigyem vissza míg garis? Olvastam már olyan hajmeresztő sztorikat a javítási időkről, hogy ajaj... -
Foxhound1980 #54520 Eszembe jutott, hogy hang elcsúszás nálam is jelentkezik de csak abban az esetben ha beletekerek a filmbe. Akkor úgy oldom meg, hogy kilépek a filmből és vissza. -
#54519 X-akták : Hinni akarok
Igen, VOB-ra konvertálom és a Transcoding codec meg x264-re van állítva (nem tudom ez számít-e valamit).
Volt már egyszer ilyen az Indiana Jones 4-nél, de ott megoldottam úgy, hogy lejátszás közben visszatekertem egy kicsit és utána jó lett! Próbáltam itt is, de nem használt! Nem is mediacenteren játszom le, hanem rack-ről, de úgy is próbáltam, hogy rávettem a ps vinyójára. Nem jó úgy sem!
Valami ötleted lenne? (nekem ennyi volt) -
Foxhound1980 #54518 Nekem van már vagy 40 HD filmem de ilyen problémával még nem talákoztam csak nagy elvétve hallottam róla. VOB-ra konvertálod? Melik film az? -
#54517 Mitől lehet az, hogy átalakítok egy HD-s filmet úgy, hogy a ps is le tudja játszani és csúszik a hang kb. 1 másodpercet? Az mkv2vob-bal csinálom az átalakítást. Volt már valakinek hasonló problémája? -
#54516 EmThor-nak szokott lenni kupon kódja. Ebben Ő fog tudni esetleg segíteni! 1 boríték 1 játék. Ha több játékot rendelsz egyszerre, akkor csak 1 postát kell fizetni. 1 játéknál lesz 2.95 posta, a többinél azt fogja írni, hogy "free"! -
tukko #54515 Nincs valami coupon kód most?
Hány játék fér bele egy csomagban 3fontért? -
#54514 3 font a posta és kb. 3-4 munkanap. -
#54513 egész jó címek vannak,tök olcsón
én még nem vásároltam itt,mennyi a postaköltség,és kb mennyi idő alatt ér ide? -
donatus13 #54512 Az egy wii volt :) -
ipnightle2 #54511 Az nem wii volt, hanem egy kiegészítő wii fit, vagy mi. (soha nem volt wii a kezemben, de nem bánom, marioból kinőttem rég. :D )
Közületek volt már szervizben a ps3-a valakinek?
Nem az ördögöt akarom a falra festeni, csak érdekelne,
hogy vmi oknál fogva kellett e szerviz. Elég sokat hallani mostanában
az YLOD hibáról, meg fejhibákról. -
ggeerryy #54510 A gyerek elég állatba nyomja :D -
#54509 Sírt volna, hogy nem Wii-t kapott. -
#54508 Mit művelt volna, ha egy PS3 van a szatyorban?! :-)