89387
PlayStation3
-
TomStorm #85972 Van egy lista vagy fel tudja sorolni bárki is a PS3 exclusive játékokat? -
#85971 ez tuti? -
#85970 Thx.
Csak azért írtam rád nehogy elkallódjon a postán.
Előre is kösz, ha bármi kell neked a játékaimból csak irj pm-et. -
#85969 Dark!!!Tnap este lett feladva a játékod!!! -
TomStorm #85968 Értem,köszönöm -
#85967 Viszont ha az embernek aki kölcsönadta nincs hozzá rendelve 2db SP3 az Accountjához akkor át tudja adni az online kódot is. Amíg nem törli a PS3-adat a 'rendszerből' -
#85966 játékfüggő, van amihez van online kód, azaz acchoz kötött, igen
de a legtöbb nem! -
Akra #85965 GoW saga psp-s letöltő kódjai meg lettek hosszabítva 2014-ig. Sony megenyhült. -
TomStorm #85964 Na kezdő szinten kérdeznék ismét:)
Ha kölcsön kapok játékot,eredetit,akkor multiplayer megy majd nálam is?Mert Pc-n account-ot regisztrálni kell.
Itt viszont csak beteszem a lemezt és játszok a PSN saját acc.-al?Vagy itt is regisztrálni kell játékot PSN-ra? -
#85963 Izlések és pofonok. :D -
#85962 sajna nem lehet meglenni egyik nélkül se :( -
#85961 oks, de pont ezt mondogattam egész életemben, a stílus, ha engem az a stilus hidegen hagy hiába van 80 motorstrom. :D -
#85960 viszont psen van motorstorm :) a második része igen jó kis árkád cucc (végülis a harmadik se rossz annyira) -
#85959 Értem, köszönöm :) -
#85958 Faszt nem, azok kevesebb van de azok minőségiek. :) /más stílus.
Ez nagyon számít a játékosnak mely stílusok kellenek.
Nincsen Gears stílus PS3-on, nincs Uncharted stílus xbox-ra, az autoban Forza mérföldekkel jobb. És ez nem fanatikuság, nem is kedvelem az autos játékokat kivéve ezt a 2-őt,, régen jó volt a GT, de a Forza rég túlnőtte már. -
#85957 livekodok.com - nem tudom hogy most van e valami akció- de általában félévente minimum van olyan hogy 12 hónap mellé jár 3 hónap ingyen. vagy 50% a store-on ekkor feltöltő kártyát érdemes venni.
Én amúgy a tagnap már utaltam többször is 20 ezer felett és mindig megkaptam ami kellett, szóval. -
#85956 Srácok, hogy a legolcsóbb egy éves PSN-t váltani? -
TomStorm #85955 Az lesz bizony ám.Hú de várom már:) -
#85954 talán olyat vegyél, amivel szívesen játszol - ne olyat, ami "sokáig tart" :)
amugy gta5, nyilván ;) -
#85953 Igen, a psp-s részek átiratai kb. májusig voltak tölthetőek a Saga-hoz adott kódokkal. Ezért utálom az ilyen kiadásokat. Miért nem lehet már mindent a tetves lemezre rátenni, mikor még hely is lenne, mert nem dvd? -
TomStorm #85952 Bundle pack van pár játék amivel megvehetem PS-t de olyan kell aminek a többjátékos része sokáig kitartana.
Pl:GtaV Multiplayer van vagy lesz?Diablo 3 esetleg? -
#85951 igen ezt már kinéztem korábban is, de úgy tudom a kézikonzolos átirat letölthető és annak lejárt a a szavatossága -
#85950 miért kéne hagyni helyet? A másik tetőre csúszik rá a téma. -
#85949 Ez ideális választás lehet neked. -
#85948 A god of wart már, régóta szeretném, de az összes kéne, örülnék egy gigamegaultra pakknak:D -
#85947 vagy ha netezni. vagy ha youtubeozni. vagy gametrailersezni. vagy demot leszedni megjelenéskor.
stb. ennyit a csakamultiról ;) -
#85946 Kivéve, ha neki azok az exkluk jönnek jobban be. -
#85945 Az is egy God of War rész XD A legújabb. Kegyetlen jó játékok, csak mondom. -
Hoz_Hun #85944 A God of War hidegen hagy viszont ezt az Ascension-t megnézem mi az. -
Hoz_Hun #85943 XBoxon a netért csak akkor kell fizetnet, ha multizni akarsz, minden más ingyenes. Csak mondom. Ezzel együtt PS3-at vegyél. Lol. Mondom ezt hard core Xboxosként. Ma már jobban megéri a PS3. -
#85942 God of War 3-at ki ne hagyd!! Érdemes még az Ascension-t is végigvinni ha megkapod emberi áron :) -
Hoz_Hun #85941 Én most szeretnék venni majd használtan egy PS3-at. Már megérett bennem a gondolat. A Beyond: Two Souls volt az utolsó csepp. 8 vagy nem is tudom hány éve tolom Xbox360 a játékokat, de el kell ismernem, hogy mára a cég le**arja az egészet, PS3-ra meg egyre másra jelennek meg az exkluzív jobbnál-jobb játékok. Persze csak az exkluzívakat veszem meg rá kezdve a Beyond: Two Souls-szal, Last of Us, Heavy Rain ezek miatt már megéri, de lehet később az Unchartedet is megveszem, majd meglátom.
Mindegy, szerintem ma elő is rendelem a Beyond Two Souls-t. -
TomStorm #85940 Ja meg most nézem,hogy ott fizetni is kell a Net miatt.Ki van zárva,én már fizetek szolgáltatónak,külön nem fogok megint senkinek bármennyit is kérnek.
Marad PS3.Még jobban is tetszik.Inkább kivárom az üzletet:) -
#85939 XBox-al nem jársz annyira jól mint a PS3-mal exkluzív játékok terén az biztos. -
TomStorm #85938 Hát még várj mert van jelentkező Pc-mre viszont X360-at szeretné ha beszámolnák.
Nekem meg PS kell.Inkább most még csöndbe maradok és ha kész minden akkor jelzek bekerültem PS3 táborba vagy a másik oldalra:D -
#85937 És amúgy pacsi, jól döntöttél! :D -
#85936 De vigyázz mert ha super slim-et veszel felette hagyni kell egy kis helyet, ugyanis felültöltős :D -
TomStorm #85935 Csak átmeneti megoldásnak használnám netet rajta addig még nem vennék egy notit vagy tablet-et mellé.
Tehát super slim,köszi akkor ez lesz:) -
#85934 Köszi! Még nekem is jutott egy kód. -
#85933 Hát ha van internet előfizetésed a házban akkor megy. De értelmetlen ezekre használni a PS-t. Super Slim amit venned kell.