89387
PlayStation3
-
#54587 Az könnyen előfordulhat, hogyha az mkv file-t nem bírja olyan gyorsan kódolni, ahogy kéne és ettől akad. Probáld meg, hogy átalakítod mkv2vob-al. Mondjuk innen már csak egy lépés, hogy átrakd magára a ps-re :D -
#54586 :-) Az király! Én pedig a netet hibáztattam! Akkor a noti gyenge hozzá! :-(
Mindegy, akkor marad a rack, ha HD-t nézek! -
#54585 Ha nem lenne neted is kéne mennie, ugyanis ahhoz köze nincs :D -
Jimanszky #54584 30/30-as netem van, digi.Igen, azt hiszem, még te linkelted ide be.Plug&Play-es megoldás.Nagyon odab@sz! -
#54583 :-)
Logó műhely Itt tudsz kérni! -
#54582 Van egy logó műhely itt az sg-n, ott lehet kérni! Nagyon korrekt topic, én tegnap este kértem és kb. 20 perc múlva már kész is volt! -
#54581 széép bakker,ugyanazt kérdeztükXD -
#54580 Az szerintetek lehet esetleg gond a szaggatásnál, hogy csak a ps van kábellel összekötve, a noti meg wifi-vel? -
#54579 héj ilyen logókat hogyan lehet csinálni,vagy kitől kell kérni?:) -
#54578 nem mondod,milyen neted van?azt látom hogy zorall géped van,nekem csak egy alap 2magos dualcore gépem van...
a ps3mediavervel küldöd te is? -
#54577 Nálam szaggat a HD-s cucc! :-( A TVersity-t használod még mindig? Milyen neted van? Nekem 10 megás, azon szerintem mennie kellene rendesen! -
#54576 Köszi! Nagyon tudnak a srácok a "műhelyben"! RAMyMamy-nak még1x ezer THX! -
#54575 ja azt kenemvágom ugy már van egy 100gigányi film a psen csakhát kényelmesebb lenne mediacenterrel nahát:D -
Foxhound1980 #54574 Elég fura, hogy még semmi infó nincs a KZ2 CE kiadásáról. -
Jimanszky #54573 Nálam semmi szaggatás nincs, pedig 2 filmbe is belenéztem.Az viszont bosszant, hogy a belemuxolt feliratot nem lehet kikapcsolni, meg hangsávot váltani. -
Jimanszky #54572 Zsír az új logodNa most már megnézem, hogy nálam is szaggatnak-e a HD-s cuccok.. -
#54571 Médiacenterrel próbálod? Úgy nekem is szaggat a HD-s anyag. Mindegy, hogy wifi-n próbálom vagy kábelen. Pendrive-ra tedd fel és arról próbáld meg vagy másold rá a PS vinyójára! Úgy jó lesz! -
#54570 figyu nálam az mp4 is szarul megy,nemértem de azt is mpeg2ként nyomatja és úgy akad mint a szemét,ja és egyes avik is neccesek...:( -
#54569 én is voltam de csakis EA címeket találtam olcsón,van más is? -
Jimanszky #54568 Nekem semmi bajom nincs veled, ha már ilyeneket olvastam, hogy szerinted mi utálunk téged, más fajhoz tartozol stb.EmThor is ilyen szempontból egy külön faj, de ő le is írta, ha 4 pontot kap a LoTR, akkor is megveszi, mert akkora fan, hogy őt nem érdekli milyen. -
#54567 Rossz forum ;) -
#54566 LIVE Activity for week of December 22nd
Xbox 360 Top Live Titles (based on UU’s)
1 CoD: World at War
2 Halo 3
3 Gears of War 2
4 Call of Duty 4
5 Left 4 Dead
6 GTA IV
7 Guitar Hero World Tour
8 Fallout 3
9 Madden NFL 09
10 Fable II -
Wild007 #54565 Hali emberek! Épp most jövök a Gametrailers-ről és az első négy videó az év játékait taglalja és hírdeti ki.Három helyen is a Gta 4 lett a legjobb game, ilyen például az is hogy az év játéka lett, vagy hogy ps3-on és Xboxon ez lett a legjobb game. Jó tom, hogy ez csak a GameTrailers véleménye, de máshol is dicsérik. Ebből az egészből csak azt nem értem, hogyha ilyen jó game, akkor mért van mindenhol kihalva a multi rész? PS-en nulla a multi, pc-n is, (xboxról nem tok nyilatkozni, de gondolom ott is). Pedig szerintem nem olyan rossz a múlti része. Simán lehetnének rajta annyian mint egy COD4 szerintem. Véleményetek??? Üdv -
#54564 Voltam Auchanban és tényleg kaphatóak a leértékelt játékok, de csak szerencsével juthatsz hozzá, ha kell valami, mert elég hiányosak a polcok. 3 hely 3 különböző kínálat. :) -
#54563 Bocs, hogy itt kérdezem meg, de az MGS4 topic nem ilyen pörgős. Nem frissítettem még a játékot, de ha megtenném az eddigi mentésem használhatnám 100%-osan? -
#54562 ne szívd mellre,én szívesen látlak ebben a topicban nem zavar hogy xbot vagy sőt!;) -
#54561 Mondom leírtad a véleményed és tiszteletben tartom, ennyi.
Nekem meg tetszik és ennyi, megfelelő helyen leírtam a kritikámat. -
#54560 Értem, sejtettem, szóval ha én kivételesen 360 tulaj vagyok és még ráadásul abban a topikban házigazda, akkor máris egy külön fajhoz tartozok, én vagyok az enemy a rossz... sajnálom hogy egyesek így látják a világot. -
#54559 Neked valami bajod van netán? kérdeztem valamit, de már nem ez az első megnyilvánulásod ahogy ideszólsz ilyen stílusban, én nem haragszok, max te, de hogy miért? vagy ilyen nyomorék 360 tulajokkal te nem állsz szóba? szólj mert akkor kikerüllek. -
#54558 Te is tudod, én is tudom hogy honnan fogod letölteni (FTP), nem tudom mi szükség erre a színjátékra... Egyébként itt nincs vele semmi gond, nekem sincs vele gondom, ha másnak van, majd szól! -
#54557 Öm, ne haragudj, de kurvára semmi közöd hozzá, hogy nekem mi tetszik és mi nem. Neked ez a véleményed és én tiszteletben tartom.
Speciel az xbox topik házigazdájának a véleményére pedig szerintem jobban számítanak a saját topikjában, köszönöm a figyelmet, viszlát.
u.i.: speciel engem nem foglalkoztat az xbox360 topik, nem találok benne számomra érdemleges témát, mert nincs olyan gépem. Ilyen egyszerű. -
#54556 Kizárólag a HD-DVDs kell :sznob:
Amúgy mi ez a rasszista játék? Ha van hobbit akkor a törpéket, elfeket és a többi tölteléket miért spórolták ki? -
#54555 Kijött ez a demo 360ra is, téged nem zavar hogy egy szartömb?:) én nem vagyok Lotr fan, bár imádtam a filmeket, de ebben a játékban a zenén kívül semmi olyan dolog nincs ami megütne egy bizonyos szintet, pedig még jó is lehetett volna. -
Foxhound1980 #54554 1 terrás külső vinyót lekezel vajon a gép? -
#54553 "Azért kap egy esélyt a full"
óóó. és elég lesz neki és sima lemez, vagy kétrétegű kell? :) ha kell majd letöltöm, hamarabb megvan :) majd offline osztottképernyőn ki lehet próbálni, tud olyat is! -
#54552 Írtam róla a nem mondjuk ki helyen. Balancon kell még javítani ill. még 1 pályát betehettek volna a demoba. Azért kap egy esélyt a full. -
#54551 felmentél online? helyes helyes! -
#54550 Nem, a gamer nevet és az új linket az új oldal hozta, amivel probáltak már nyitni nem csak az xbox-os közösség felé.
A hobbit archer meg túl tápos -.- -
#54549 Predi, úgy érzem ez se sz@r :D
new line cinema webshop -
#54548 a campelést megakadályozza a bozót :D