89387
PlayStation3
-
#54627 szégenyt=szégyent
mondom már irni se tudok -
#54626 húú nebasz,én meg a resident 2re gondoltam
ezt a szégenyt te jóóó ég... -
#54625 1.010.000 darabot adtak el eddig belőle -
#54624 Az valami tavalyi játék? :D -
Foxhound1980 #54623 Resistance 2 bázmeg :DD -
#54622 várjá te amugy a filmel vagy a játékkal végeztél?:D
na csinálok egy remake-et majd beveszlek munkatársnak;) -
Foxhound1980 #54621 Remélem lesz harmadik része. Jó eladásokat produkált a 2. ? -
Foxhound1980 #54620 Te, ezek a jellemzők az FPS Resi2-re is totál illenek -
#54619 resi2,nem az mikor egy nagy szönyet kell szétcsapni,meg akkora szája van hogy betud kapni vagymi és számol vissza az óra...
hát olyan 10éve volt már hogy nyomtam kicsit halványak az emlékeim:P -
#54618 ballor a gt oldaladon vannak még fotó versenyek?bevillant h milyen jó kis megmérettetések voltak anno...
kár hogy nincs fotó mód a prolougeban lehetne csapatni ám ezerrel -
#54617 mért az uncharted is trófeás lett pedig nem mostani cím,de szerintem se kell félni attól;) -
#54616 Attól nem kell félni MGS4-nél :D Mármint a trófeatámogatástól. -
#54615 hát miután az LBP-t frissitettem,a mentés megmaradt.szerintem biztos hogy tudod használni max ha trófea frissités van hozzá akkor nem veszi figyelme a régi mentésed által elért eredményeket -
Foxhound1980 #54614 Na végeztem a Resi2-vel. Nagyon állat volt. Bázz a vége mekkora már... -
ballor #54613 A http://cdgalaxis.hu/sale címen lesz Army! -
#54612 jólvan beviszgálom de mikor a vinyót cseréltem akkor is elvesztek a trófeák pedig a régi felhasználómat raktam fel az ujra.
NBA 2k9 nincsen vkinek?az legyenkedves felvenni,nyomni egy pár meccset.jó kis cucc,de online sűrűn szétkapcsol,pedig a többi gamenél nincs semmi gond -
#54611 Csak az EA-s game-ek vannak leakciózva ennyire. Army of Two sajnos sehol nem volt. :(
#54563 valaki?
-
#54610 húú az durva,annyit nekem nem ér meg egy felirat:D -
#54609 Szerintem nem viccből írták ki GameStop-on, hogy az előrendelők kapnak a demohoz hozzáférést február 3-án. -
#54608 hát ott már a teljessel tolják én úgy tudom -
#54607 Csak a mennyországban!;))) -
#54606 Amikor próbáltam A GTAIV multit nekem nagyon bejött. Egyetlen gondom a játékkal, hogy szinte PS2 szintű a grafikája. Na jó nem, de akkor is nagyon fárasztó játszani vele, a homály meg az alacsony felbontású textúrák miatt. -
#54605 az létezik h 2 nap múlva KZ2 demó? :o -
#54604 A trófeákat a PSN accountoddal szinkronizálja. Nem tudom külön menti-e backuppal. Viszont ha a szerverrel normálisan szinkronban van, és nem látszódnak a trófeák, akkor elindítod adott játékot és megint látszódni fognak, szerintem. -
Foxhound1980 #54603 MKV2VOB. Filmtől függően 5-11 óra dual core-al. -
#54602 ja küldtem tegnap egy restore system-et és megint eltüntek a trófeáim
LBP-t megint csinálhatom a sztorit,pedig csináltam backup-ot is azt mértnem tudja megjegyezni? -
#54601 nemtom mivan de nálam mp4nél is konvertálja mpegre vmiért a tetvese...
mind1 annyira nemfontos rackről megy minden hibátlanul! -
#54600 égetés melyik szoftverrel nyomatod?és az plusz időt igényel egyébként?
nekem az egyik harry potternél volt ilyen hogy a második felénél szar volt a hang,aztán a gépen néztem meg a ps helyett:) -
#54599 4.2,5.0,5,1 gondoltam csak nem tudtam értelmesen kifejezni magam,néha előferdűl:P -
Foxhound1980 #54598 Megismételtem a konvertálást, immáron SRT égetés nélkül. Így jó a 2. split is. -
ballor #54597 Régen nekem is volt gond, ezért WiFi helyett kábelen küldöm át az anyagot. Most az MKV-t is jól viszi át cucc. Nem láttam szaggatást, elég jó gép alakítja. Viszont nem nagyon lehet tekerni és lassú az indulás.
De megéri. -
#54596 ha az avi is szaggat, akkor valószínűleg az átvitellel van a gond. Nekem minden megy simán, az mkv-t előtte átalakítom mp4-re vagy vobra, és ez 10 perc alatt megvan. Észrevettem, ha mkv-t közvetlenül nyitom meg ps3 mediaserveren keresztül, úgy nálam is szaggat, mert át is kódolja és baromi lassan, vob-ot, mp4-et nem. -
#54595 4.1 fölöttire :D
Fox: Na igen, ebben az esetben már a másik résznek is mennie kellene. -
Foxhound1980 #54594 Te félre ne érts tényleg nem geciből írom de magyarázzátok már el, hogy hogy lehetséges az, hogy a film 2. splitje szar csak. Az egész film egyféle kodeket használ ami a 2 filedarabra érvényes nem?! -
Foxhound1980 #54593 Egyébként van olyan SD divixem ami pár hónapja még ment, most meg már hanghibás... -
#54592 valszeg 4.1 fölötti profile-al csináltál akko,sajnos átkell konvertálni az egész filmet,predator milyen kodefrissitésre gondoltál ps-en? -
Foxhound1980 #54591 Na de érted a film első része, tehát kb másfél óra jó. Egyébként most megnéztem 2 konvertáló progit, egyik sem nyitja meg ezeket a HD VOB-okat. -
#54590 jaja odabaszos,digi-t énis bekötném de nálunk ujpesten csak a csöves chello van és áprilistól lesz elméletileg csak digi:(
-
#54589 Nem ártana egy kodekfrissítés a PS3-hoz. Valszeg újabb H.264 kodeket használtak a filmhez, amit a konzol (még) nem ismer. Forrás -
Foxhound1980 #54588 Na megtörtént az első hibázás a konvertálásnál. (60. film után) A film a The Descent című horror. Szokásos menetrend, MKV2VOB, szokásos beállítások. A második file ami persze szintén egy VOB - csak úgy mint az első - unsupported data lett. Most arra gondoltam, hogy a hibás fájlt átkonvertálom mp4-be. PC-n természetesen nincs baj a fájl lejátszásával.