PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk: Uncharted 22 körül mozog meg a Resistene valamivel 20 alatt van de abból 14GB dump file.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PlayStation3 ID: zSul
Ahhoz, hogy elavult legyen a ps3, kell még jó pár év. A játékok még nincsenek azon a szinten, nem néznek ki olyan jól, amit a ps3 ne bírna el. Még a gt6 is jó lesz erre a vasra szerintem.
köszi elõre is!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Érdekes pedig a warezos boxra rendre kivéte szinte kivétel nélkül több játék fogy 😊
BDvel játszol? rádvan erõltetve sok pénzért, filmre tökéletes, játékra alkalmatlan a megjelenés óta....
észrevételek, tények... ha tetszik hanem
Amire meg ezen kívöl esetleg az ötletes jelzõt is ráaggathatjuk....na olyannal még nem találkoztam, de az E3 alapján nem is próbálkoznak.
Ps3-on sem vált be eddig a nextgen grafika, bár azért az Uncharted és Ratchet és Gran Turismo Prologue már mutat valamit, szerintem képileg üti az eddigi nextgen játékokat. Ja és az MGS4!
Ötletes játék sem jött sok, de legalább próbálkoznak és ez dicséretes. (echocrome meg a leendõ LBP jó példa erre).
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
akkor mirõl van szo? vagy a bd nem tartozik a ps3-hoz? komolyan nem ertem mit szaroztok itt.. nehany multi jatek szebb boxon.. es?? akkor rosszabb jatszani? nem!
ha nem lenne warez,box a kutyanak sem kellene.
ha meg olyan tokeletes,akkor miert nem jatszol rajta? hisz az fasza,nem mint a ps3.. enjoy! ne csak a ps3-al foglalkozzatok.
kritizalni a legkonnyebb,azt minden bunko tud.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
más:
ha egy nap 40 ora lenne,akkor sem tudnam azt mondani,hogy keves jatek van a ps3-ra.
szerintem szanalmas amit muvelnek itt a box-osok,komolyan mondom. en nagyon szeretem a konzolom,egyszeruen imadom. persze biztos azt gondoljak,hogy emiatt igenytelen vagyok (sok ps3-as "tarsammal" egyutt)... lehet igazuk van,hogy elavult,hisz azert nezunk mi BD filmeket <#mf2>#mf2>
Amúgy a Sonynak ott van 3 konzolja... míg a ms-nek 1, ráadásul a Sony a filmiparban is jelen van s most a bd maitt hihetetlen nyereségekkel fog majd zárni és ne a hazai paicot nézzétek könyörgöm....<#finom>#finom>
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Az MS csak akkor tud lépni ha csinál egy új konzolt mihamarabb.
Ezt a szenvedést én mint boltos annyira nem érzékelem.
Érden lakom.
es ezt nem egy DanielT utálo irta,hisz nekem mindig tetszettek a viccei <#bee1>#bee1>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ugyanis mennyi pénze van az X-bõl az M$-nek 1 évben?
Sarkítva talán még 20 millió is.
És a PC-bõl,
Vagy 20 milliárd!
Szal akkor lesz új IKSz majdha a Péjes megint annyira megerõsödik, hogy veszélyezteti a PC piacot valamilyen formában.
Addig minek?
Hogy saját üzletének csináljon konkurenciát egy játékszerrel? Ugyan!;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezt a fánboly dumát öregem!;D
Wiiseknek képzelem mit mondassz!!!!!
Te aztán bátor vagy, nem akarták még szétrugni a selyhajod?
Ja, de igen. Asszem már én is!;DDD
Hát a Péjesbe monnyuk valszeg elõbb lesz kisebb csikszélességû GPU mint a Zikszbe, meg azért a gyártástechnológia sem ua. Meg a RAM technológiai is vagy 2 generációval fejlettebb meg ilyenek, de nem sorolom mert még engem néznek fánbolynak és azt nem szeretném!😉
A GPU az nem olyan erõs mint a többi komponens szerintem maradjunk ennyiben.
Amúgy azzal egyetértek, hogy ez a várakozásos üzletpolitika nagyon idegesítõ. Az a gáz, hogy pl a MGS!-et egy hétvégén kétszer kipörgettem, szal most aztán mi legyen? Elvileg jön a Civ:Revóm is.
Tényleg, nem tudnál valakinek odaszolni, mert lehet hogy nálatok akadt el. köszi!;DDD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ja. 250 dodó alá kell vinni az árat, akkor jön a mainstream tömeg akik a ps2-t is oda emelték ahova. Nekik a graf nem számít (lásd wii/ds), csak hogy legyen gitárhíró, szingsztár meg godofvór.
Hardcore-t viszont bebukhatja a Sony a köv. generációban. (ha még nem bukta be).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Simán elképzelhetõnek tartom, hogy 1 generációváltást kihagy a Sony.
Azért ezt nem mondanám. Lenne mozgástér, de a sony érthetõ okokból nem kívánja lenyelni a többmilliárdos békát miközben van egy iszonyatosan erõs Playstation brand-jük, meg egy 120 milliós Ps2 bázisuk, akinek a nagy része még nem váltott generációt.
Rájuk építenek és kivárnak. Hosszú távon valószínû bejön nekik, ezzel együtt egy ez igen erõs lókuki (már elnézést) a jelenelgi PS3 userbase-nek (igen, oda).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Sajna a Sony-nak tényleg zéró pénzügyi mozgástere, az M$ meg akkor húz elõ 1 mrd-t a csikkzsebbõl amikor akar.