PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

50GB-ot még semmi, az MGS4 sem. Átbaszás volt az is, kicsivel több mint 30GB a mérete.

Szerk: Uncharted 22 körül mozog meg a Resistene valamivel 20 alatt van de abból 14GB dump file.

predator0
Játékok szempontjából a Blu-Ray megoldást én sem értem, ez a kétszeres sebesség a 72 Mbit/s-os sebességével lassú hozzá, filmekhez tökéletes. Azért az a "4 giga" boxnál is 8,5 Giga (max), viszont... sajna PS-re sem sokkal több egy játék. Eddig az MGS4-en kivül kihasználta valamelyik játék mind az 50 gigát, vagy akár a 25-öt?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Hát igen elõször én sem értettem miért olyan drágák PS re a játékok de miután megnéztem az árakat Boxra azután meg a PSt kezdtem érteni a Boxot meg nem. Hogy ugyananny pénzt kér a Box a DVDért mint a sony a BDért. Na jó vhol az MS nek igaza van mert a Boxosok meg veszik ja és persze könnyebb 4 gigát letölteni mint 40et. Tisztelet a kivételnek persze

PlayStation3 ID: zSul

8x annyi tárhelyet mint egy DVD...

Ahhoz, hogy elavult legyen a ps3, kell még jó pár év. A játékok még nincsenek azon a szinten, nem néznek ki olyan jól, amit a ps3 ne bírna el. Még a gt6 is jó lesz erre a vasra szerintem.

predator0
Kizárt.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Megpróbálom mégegyszer, biztos tudja valaki. Azt szeretném megkérdezni hogy a PS3 Eye Toy kamera PC-vel esetleg használható vagy kizárt?
köszi elõre is!

aabelus
semmit,az egy hulyeseg.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Istencsászár
Kötelezõ installon kívül mit nyujt?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
nem gyengén.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Super DANTE
Játékra nagyon is alkalmas a BD formátum.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Fight Night R3 2006-ban...

Alien!
nálam a cod4 ütötte meg elsõnek ezt a mércét...És persze az uncharted,meg az MGS4...De a GT5 se kutya...És sajnos a KZ2 lesz olyan ami után minden savanyú lesz.ezt boritékolom...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
Csukott szemmel jársz... még az EA Fifa, Euro is olyan nextgen mint a huzat...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
1,5 év alatt nem fog megváltani egy új technológia semmit, még akkor sem ha 2008-t írunk😄 viszont a a jövõ éppen az õ kezére játszhat s ez lehet a reménye

Sokat felejtettetek az elõzõ generációból... Szakadéknyi a különbség a prevgenhez képest pár extrém szargrafikájú stufftól eltekintve.

tarti19
jah, csak az hogy árba majdnem ott van a box és a ps3... persze amíg az itthoni környezetbe akarjuk beleilleszteni ezen tényezõket,a ddig nem beszélhetünk tényekrõl...

Istencsászár
"ha nem lenne warez,box a kutyanak sem kellene."

Érdekes pedig a warezos boxra rendre kivéte szinte kivétel nélkül több játék fogy 😊

BDvel játszol? rádvan erõltetve sok pénzért, filmre tökéletes, játékra alkalmatlan a megjelenés óta....

észrevételek, tények... ha tetszik hanem

Azért valaki felsorolhatná mik azok a "nextgen" címek amik megérdemlik a "nextgen" szócskát....mert én boxon 1 ilyen exkluzív címet láttam az is anno max. grafikában volt ütõs (gearsofwar).
Amire meg ezen kívöl esetleg az ötletes jelzõt is ráaggathatjuk....na olyannal még nem találkoztam, de az E3 alapján nem is próbálkoznak.
Ps3-on sem vált be eddig a nextgen grafika, bár azért az Uncharted és Ratchet és Gran Turismo Prologue már mutat valamit, szerintem képileg üti az eddigi nextgen játékokat. Ja és az MGS4!
Ötletes játék sem jött sok, de legalább próbálkoznak és ez dicséretes. (echocrome meg a leendõ LBP jó példa erre).

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

bertino
<101% egyetértés>

aabelus
"Kurvára elavult gép volt már megjelenés pillanatában a PS3"

akkor mirõl van szo? vagy a bd nem tartozik a ps3-hoz? komolyan nem ertem mit szaroztok itt.. nehany multi jatek szebb boxon.. es?? akkor rosszabb jatszani? nem!

ha nem lenne warez,box a kutyanak sem kellene.

ha meg olyan tokeletes,akkor miert nem jatszol rajta? hisz az fasza,nem mint a ps3.. enjoy! ne csak a ps3-al foglalkozzatok.

kritizalni a legkonnyebb,azt minden bunko tud.

Istencsászár
Nagyon nem errõl van szó, nem is a BDrõl nem is arról hogy hány játék van rá, de mind1😊

aabelus
...es a jatekokkal is meg vagyok elegedve,mivel ha van idom,jatszom,es tudom ezt elvezni,nem csak kritizalni mindent,mint valami utolso loser.

más:
ha egy nap 40 ora lenne,akkor sem tudnam azt mondani,hogy keves jatek van a ps3-ra.

aabelus
igy van 😄

szerintem szanalmas amit muvelnek itt a box-osok,komolyan mondom. en nagyon szeretem a konzolom,egyszeruen imadom. persze biztos azt gondoljak,hogy emiatt igenytelen vagyok (sok ps3-as "tarsammal" egyutt)... lehet igazuk van,hogy elavult,hisz azert nezunk mi BD filmeket <#mf2>

tarti19
nem vágom mit vszekedtek😊
Amúgy a Sonynak ott van 3 konzolja... míg a ms-nek 1, ráadásul a Sony a filmiparban is jelen van s most a bd maitt hihetetlen nyereségekkel fog majd zárni és ne a hazai paicot nézzétek könyörgöm....<#finom>

Ombika
Amcsi Store elfogadja vmelyiket: OTP Klasszik MasterCard vagy VISA hitelkártyát?! <#worship>

aabelus
nem lett,de a box az lett <#wilting>

Super DANTE
Elõbb inkább a vörös ledeket kellene orvosolni<#hehe> Új generáció meg majd valamikor 2012-ben, az MS a dobozból pénzt akar kihúzni, ha már egyszer nyereségessé tette, akkor nem fogja 2-3 múlva kinyírni, mint tette azt az elõddel, no meg a 6 milliárd dolláros veszteség.

Istencsászár
Hát nem is lett szupákompjutá a nagy PS3... MSnek miért kellene sietnie? potyognak az ölébe a címek, a SQUARE ENIX hetente oltja a PS3t és húz egyre jobban a Box fele... mivel ez PS3 topik ezt ugy hívják hogy vicc...

jaszy
Nem erre írtam. Hanem arra hogy :"Kurvára elavult gép volt már megjelenés pillanatában a PS3"

Az MS csak akkor tud lépni ha csinál egy új konzolt mihamarabb.

Ezt a szenvedést én mint boltos annyira nem érzékelem.

torrente
Ha valakit érdekel egy fóliás Condemned 2 játék 9990 Ft-ért, kérem jelentkezzen privátban vagy emailben: [email protected]
Érden lakom.

Istencsászár
Miért szerinted az MS arra fog várni hogy a Sony méltóztasson végigszenvedni eme generációt? 3 év mulva teljesen reális egy uj MS konzol, és hogyha a Sony addig nemfogja magát összeszedni akkor gém óver...

aabelus
Külsõ szemlélõként azt kell mondjam,hogy fanboy vagy ( DanielT ). Ha box-rol van szo,kb 90%-ban ugy irsz rola,mint valami csodárol,de komolyan.

es ezt nem egy DanielT utálo irta,hisz nekem mindig tetszettek a viccei <#bee1>

aabelus
"Kurvára elavult gép volt már megjelenés pillanatában a PS3" <<>> szerintem ez a bluray miatt van. Ps2-be kellett volna <#hehe>

jaszy
Ez a hét vicce egy nem hozzá értõ embertöl!
Gratula.....

Alien!
sztem a Pc piac már így is szét van zilálva....Ennyi aktív játékpécének 5-10-15m eladásokat kéne produkálni....ráadásul egy generáció konzolokon nõ fel,illetve sokan átpártolnak kényelmi szempontok miatt....aki marad az Hc gamer réteg,aki a neten is nagyon ügyesen kiismeri magát...ergo nem vesz szoftvert...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
És itt van az eb elhantolva!
Ugyanis mennyi pénze van az X-bõl az M$-nek 1 évben?
Sarkítva talán még 20 millió is.
És a PC-bõl,
Vagy 20 milliárd!
Szal akkor lesz új IKSz majdha a Péjes megint annyira megerõsödik, hogy veszélyezteti a PC piacot valamilyen formában.
Addig minek?
Hogy saját üzletének csináljon konkurenciát egy játékszerrel? Ugyan!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
"Kurvára elavult gép volt már megjelenés pillanatában a PS3, 3 év múlva meg egy vicc lesz. Az új Box jönni fog, bár az MS sem fogja elkapkodni, de tuti hamarabb kihozzák, a fejlesztõk bizalma már megvan, a fejlesztõi környezet sem változik, pénz meg annyi van amennyi kell."

Ezt a fánboly dumát öregem!;D
Wiiseknek képzelem mit mondassz!!!!!
Te aztán bátor vagy, nem akarták még szétrugni a selyhajod?
Ja, de igen. Asszem már én is!;DDD

Hát a Péjesbe monnyuk valszeg elõbb lesz kisebb csikszélességû GPU mint a Zikszbe, meg azért a gyártástechnológia sem ua. Meg a RAM technológiai is vagy 2 generációval fejlettebb meg ilyenek, de nem sorolom mert még engem néznek fánbolynak és azt nem szeretném!😉

A GPU az nem olyan erõs mint a többi komponens szerintem maradjunk ennyiben.

Amúgy azzal egyetértek, hogy ez a várakozásos üzletpolitika nagyon idegesítõ. Az a gáz, hogy pl a MGS!-et egy hétvégén kétszer kipörgettem, szal most aztán mi legyen? Elvileg jön a Civ:Revóm is.
Tényleg, nem tudnál valakinek odaszolni, mert lehet hogy nálatok akadt el. köszi!;DDD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
melyik konzol nem elavult a megjelenés pillanatában???? a Pc olyan ütemet diktál ami gyak. felfoghatatlan(6 havonta új graf kártya,1-1,5 évente generációs ugrások),csak pénz kell hozzá és atomerõmûvet lehet építeni otthon,amit a sok (szememben szánalmas)f*szkalap meg is tesz....Közben meg észre sem veszik,hogy megvannak vezetve...az már más kérdés,hogy játékot nem vesznek...De az biztos,hogy a Pc-s piac még sokáig ha mesterségesen is de életben lesz tartva,mert mi vinné elõre a hardverpiacot ha nem ez? Egy középszerû laptoppal bármit meg lehet csinálni,mutimédiás kereteken belül....bõvítésre max oprendszerváltással lehet még rávenni az embereket,de pont a Vista bizonyította,hogy totál felesleges váltani(sõt nemis ajánlott..😊)

Alien!
sztem a ps2-es tábor egy része már váltott,a techgeek része ps3/x360-ra az ugribugri alkalmi gamerek pedig wii-re....Az a 120m már rég nem annyi.....

"Ma kivárni? Hova? Még mindig kivárnak?"

Ja. 250 dodó alá kell vinni az árat, akkor jön a mainstream tömeg akik a ps2-t is oda emelték ahova. Nekik a graf nem számít (lásd wii/ds), csak hogy legyen gitárhíró, szingsztár meg godofvór.

Hardcore-t viszont bebukhatja a Sony a köv. generációban. (ha még nem bukta be).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Istencsászár
Lol, már mikor pörgeti a srác dobozt látszik hogy nincs benne a gép mert azért van súlya a masinának😊

bertino
:ASD

aabelus

DanielT
Pontosan. Nem a várakozós idõszakokat éljük manapság. Kurvára elavult gép volt már megjelenés pillanatában a PS3, 3 év múlva meg egy vicc lesz. Az új Box jönni fog, bár az MS sem fogja elkapkodni, de tuti hamarabb kihozzák, a fejlesztõk bizalma már megvan, a fejlesztõi környezet sem változik, pénz meg annyi van amennyi kell.

Simán elképzelhetõnek tartom, hogy 1 generációváltást kihagy a Sony.
Te, ennek a kivárásnak talán még tavaly helyt adtam volna. Ma kivárni? Hova? Még mindig kivárnak? Nem azért de a generáció közepén járunk lassan. Hova várnak? Jövõre elkezdik csepegtetni az új Box infókat, 2010-re várható egy debüt, 2011-re itt az új gép, talán max ha egy évvel tolódik szvsz. És mindezek melett a 360-nak már komolyabb lesz a támogatása mint elõdjének, nem fog úgy megpusztulni mint az elsõ masina ami a piaci számokat nézve csak vegetált (csúsztatással persze)

"Sajna a Sony-nak tényleg zéró pénzügyi mozgástere"

Azért ezt nem mondanám. Lenne mozgástér, de a sony érthetõ okokból nem kívánja lenyelni a többmilliárdos békát miközben van egy iszonyatosan erõs Playstation brand-jük, meg egy 120 milliós Ps2 bázisuk, akinek a nagy része még nem váltott generációt.

Rájuk építenek és kivárnak. Hosszú távon valószínû bejön nekik, ezzel együtt egy ez igen erõs lókuki (már elnézést) a jelenelgi PS3 userbase-nek (igen, oda).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Errõl szól az üzlet. A Sony ugyan ezt csinálta a PS2-vel. Megvették kilóra a 3rd partykat, a belsõs studiókba sokkal több pénzt tudtak nyomni, messze jobb volt a marketing és a kommunikáció is egyébként. Most a MS csinálja ezt, ennyi.

Super DANTE
De már ideje lenne a 6 milliárdos minuszt is leírni nullára, az ottani befektetõk is pénzbõl élnek. Szóval ott sem röpködnek csak úgy a milliók ész nélkül.

Super DANTE
Az se, az elsõ sem tetszett.

NEXUS6
Ha így nézzük, akkor ez egy eléggé maxka-egér kûzdelem. A Sony éppen hogy ki tud hozni valami nullszaldót, erre a M$ pedobja ezeket a pár 10 milliós kis "támogatásokat" ennek meg annak. Itt egy kis idõzített exkluzívitás, ott egy multi és valahogy mindíg az jön ki, hogy hiába van a Sony-nak számszerüleg 10X annyi saját fejlesztõ studiója, igazából az X-re mindíg elõbb jönnek kia dolgok és az az érzése az embernek, hogy mégmindíg több exkluzív címmel rendelkezik.

Sajna a Sony-nak tényleg zéró pénzügyi mozgástere, az M$ meg akkor húz elõ 1 mrd-t a csikkzsebbõl amikor akar.