89387
PlayStation3
-
gaboo7 #54667 Mi a külömbség? -
donatus13 #54666 Ha veszel inkább 60 ast kéne nekem azt tanácsolták csak azt. -
gaboo7 #54665 PS3 vásárlás elött állok, mennyi a reális ára egy használt 40GB-s PS3-nak? -
#54664 Azért van olyan cuccos, és nem csak csavarhúzó, amire lifetime garanciát adnak, pl a Koss fejhallgatók, meg ilyenek. Ha a Sony annyira büszke a gépére, akkor ő is adhatna ilyet. De tudjuk persze, hogy örülnek, ha kis pénzt tudnak kicsiholni a gépből, szal ezt nem fogják bevállalni. Inkább majd jön az árcsökkenés, annak nagyobb a visszhangja. -
#54663 Na az az egy, a Dune az kivétel bár régebben azt se igazán tudtam értékelni, de mára megértem hozzá.;))) -
#54662 ehh, xbox színvonal? dejó... -
Foxhound1980 #54661 Electro world gari opció? -
#54660 ja hát az nagy mák:) -
#54659 Még szerencse hogy az enyém 3 év garanciával van.:) -
Foxhound1980 #54658 Egyre több ismim gépe halt le egyébként, nagy rakás szar ez is. Állítom direkt úgy van tervezve, hogy gari időn túl beszarjon. -
Foxhound1980 #54657 NM. :) Majd írj mi van. -
#54656 Igen, akkor lemaradtam. :D Köszi, megpróbálom. -
Foxhound1980 #54655 KATT -
#54654 Konkrétan mire gondolsz? Szervíz menü? Lemaradtam valamiről? -
Foxhound1980 #54653 Hullámzás alatt betudod hozni a szervíz menüt? -
Foxhound1980 #54652 Egy HDD cserét megpróbálnék mielőtt szervizbe mennék. -
#54651 Meghalt a PS3-am. Bejön a Sony Computer felirat, aztán megjelenik a hullám a háttérben és nem megy tovább, csak hullámzik. Se kép se hang, tegnap este óta szopok vele. Ötlet?
-
#54650 Semmilyen:D Éppen azért akarok olyat igényelni amivel később sehol se lesz gebasz. -
0ckH4M #54649 Sokan szidták azt a filmet, de nekem is nagyon tetszik. Könyvnek is neki esek egyszer, de egyenlőre még nem találtam könyvesboltot, ahol az első rész kapható lenne. -
#54648 Lynch őrült, de a Dune az egy mestermű -
#54647 Milyen allapot? :)) KIS THC a fejbe! :) -
Foxhound1980 #54646 Nagyon nehéz filmek. Én pár napja a Mullholland Drive-ot láttam ami viszonylag értelmezhető is volt de pl az Eraserheadet már vagy 3x elkezdtem de nem megy. :D Nem tudom milyen állapotban kellene nézni a múvit. Twin Peaks-el ilyen gond nincs, az egy remek misztikus thriller, értelmezhető karakterekkel és jelenetekkel. Itt még Lynch nem volt megőrülve -
Jimanszky #54645 Milyen karid van?Úgy könnyebb lenne;) -
#54644 Sziasztok!
Lenne itt egy kérdés. Melyik az a bankkártya amivel mind külföldről mind pedig a PS store-ról tudok vásárolni? (mert ugye pl a ps store nem mindet fogadja el) -
#54643 nem néztem végig, augusztusi felvétel, elvileg őszre ígérték, speciel rég kész lehetnek vele, csak kari után adják ki, ez a tippem. -
#54642 Nem túl szép, amikor az alsó játékosnál eltűnik a fél pálya. -
#54641 helm's deep - osztottképernyő
-
#54640 amcsiból? van jobb bolt a game.co.uk-nál? -
#54639 Ha Eu-n belül veszed akkor a filmekkel (DVD/BD) sem lesz gondod, mert ezek régiókódosak lehetnek. Egyéb technikai jellegű dolog nem nagyon van. Max a garancia érvényesítésével akadhat némi problémád.
A PS3 játékok nem régiókódosak, rengetegen rendeljük Amcsiból, és azokkal sincs gond. -
pero001 #54638 szevasztok!
Szerintetek érdemes külföldön PS3-at venni (Anglia,Németo.,Ausztria)? Olcsóbb mint itthon? és ha igen akkor van esetleg valamilyen kompatibilis probléma? itt arra gondolok, hogy pl németo.-ba veszem meg a gépet, de ha az USA-ból rendelek játékot az megy vagy nem megy rajta?
kössz előre is! -
#54637 Bevallom férfiasan, hogy megpróbálom szeretni Lynch filmjeit, de sajnos ez továbbra sem megy.
Legutóbb a Veszett a világot láttam (becsületesen meg is vettem), ami helyenként nem is volt rossz. Csak nekem ez, hogy a karakterek hihetetlenül sablonosan, szinte legóból épültek, aztán jön egy maximálisan realisztikus erőszakos jelenet, némi fanyar humorral fűszerezve valahogy nem passzol össze. Szal nem szeretem a csokis palacsintát kolbásszal, bár a gundel, meg a hortobágyi palacsinta is jöhet, külön, de így egyben nekem nem jön be. -
Foxhound1980 #54636 Jah hát alapmű. -
#54635 TP buntet, a torpevel meg a feher loval a vegen! :) -
Foxhound1980 #54634 Van de nem a single pályákon sajna, mint pl a Haloban, hanem speciális pályákon folyik a harc, általában 8 fővel. Nem értem, hogy a fejlesztők miért nem támogatják a story coop-ot egyébként, tök jó dolog pedig. -
#54633 Az nem is érdekel, hogy single rész van-e benne???? -
#54632 Resi 2ben is van coop? Nincs meg a játék azért kérdem -
#54631 Boldog szülinapot Tolkien, ma lennél 117 éves! -
Foxhound1980 #54630 Előbb elkezdtem de kifagyott. LOL Inkább Twin Peakst nézek most esti levezetésnek. -
#54629 próbáld ki a coopot ha még nem tetted igen jóra sikerült az is -
Foxhound1980 #54628 Thx. Akkor szinte biztos, hogy lesz.