PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Te kezdted.

"ráadásul a játék már most kész van"
Istencsászár
Neked mindegy hogy hogyan néz ki mert az alant linkelt Resistance képtõl is odavagy ami egyátalán nem állejtõ😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Seth
Vigyázz,mert csak a pre-alpha változat kapható,ami 20%-ban használja ki a gépet. Ha vársz 1,5 évet akkor szebb játékot kapsz

PSN ID.: Beegabor

Alien!
sas-kabaré szintet azé ne üssük meg.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Tényleg? Kész a játék? NA! Megyek a bótba! Fél óra és Killzónnal térek haza.
Alien!
"A Killzone videókban semmiféle grafikai elõrelépést nem látok pl egy COD4-hez képest" ez tetszett... egyébként meg az a 2 év nemegészen 1,5,ráadásul a játék már most kész van...az meg hogy nem szebb....hááát...ha csak a realtime fényeffekteket nézzük,megtoldva egy kis motion blur-ral,depth of field-el már akkor is mindenre köröket ver...és akkor még a masszív büntetõ atmoszférát nemis néztem... tökegyszerû a matek,a legjobb technikailag egyenlõre. és ez látszik is rajta...btw érdemes megnézni a targetrendert újra.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Na, errõl van szó. Azért keveseknek adatik meg a te setupod, és még kevesebben igénylik (játékokhoz pedig még mindig nincs köze).

BD lejátszónak zseniális a gép, nekem nem kell mondanod, elsõdlegesen én is annak vettem.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

DanielT
2. Sehonnan. Lehet, hogy lesznek. Egyelõre viszont semmi nem utal rá. Sõt, a tények egészen mást mutatnak, mégha az Unchartedet pl máig a legszebb játéknak tartom a generációban. És a generáció itt az összes konzolt jelenti, a gyengeelméjûek kedvéért.

3. A Killzone videókban semmiféle grafikai elõrelépést nem látok pl egy COD4-hez képest. Pláne nem 2 évnyi különbséget amennyivel késõbb fog jönni.

A Home maximum Ps3-on lesz új mérföldkõ a kapcsolattartásban, mert a mostani rendszer a kalap szar színvonalát sem súrolja alulról. Van hova fejlõdni.
Alien!
szûk keresztmetszet rulez.... <#worship><#worship><#worship>

Mi köze ennek bármihez is?

De ha szeretnéd:

"Jóval nagyob meló kerül a grafikus nyakába "

Nem ps3-specifikus probléma.

"namost ennek megint kétféle következménye lehet:
"vagy drágább lesz a játék "

Ja persze, most már aszerint árazzák a cuccokat hogy hány ember dolgozott rajta. Nyúzfless: disk-en érkezõ teljes árú játék 59.99 USD. Pont.

"és emiatt kevesebbet adnak el"

Tehát a drágább dolgokból kevesebb megy el. Logikusan hangzik. Azért ezt mondd már el a Harmonixnak és az Activisionnak is, hadd okosodjanak.

""vagy késõbb kapják meg a gamer"

Tehát ha jól értem: ha csak simán kitolódik a fejlesztési idõ az nem drágítja úgy a játékot, mintha többen dolgoznának rajta.

Mindig tanul valamit az ember.

Komolytalan vagy....
És akkor utoljára a figyelmetleneknek vagy direktbõl nem figyelõknek:
a kettes, hármas menüpont a lényeg.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Igaz nem nekem szólt...
HDMI-s erölködõm van, ha akarnám 7.1-ben játszhatnám a gran turismo-t...más kérdés, hogy a 25nm-es nappalimban nincs szükség 7.1 hangfalra, mert elég az 5.1
Blu-ray filmeket viszont tömörítetlen hanggal hallgatom(igen akár dolbytruehd-ben), fullHD-ben. Hidd el jó.
BD live funkciós magyar lemez még nincs mivel erre a hülye elavult ps3-ra még nem jelent meg Mo-n ilyen. Bazz tiszta gáz elavult a lejátszó....sõt a BD live is. :-)

Super DANTE
Hol írták? Mert legutóbb errõl ment a találgatás, hogy mennyi lemezre lesz szükség.

Nem is írtam, hogy a BD Live-nak köze is lenne a játékokhoz, csupán arra válaszoltam, hogy milyen elõnyei vannak a BD-nek. De ok részemrõl túl van tárgyalva a dolog.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

DanielT
Milyen lényegre? Van lényege? Nem tûnt fel.

Esetleg az utolsó kérdésre gondolsz?

"Ha meg boxon szeretsz játszani és a ps3 szerinted egy kiegyensúlyozatlan(lol) gép akkor miért foglalkozol vele? "

Százszor elmondtam már. Engem ma már a konzol mint iparág szórakoztat elsõsorban, nem pedig a rajta való játék.
3 darab kérdésem volt csupán, sajnálom ha támadásnak vetted, nem annak szántam. De ha gondolod:

BD-live-nak semmi köze a játékokhoz, Dolby True HD, PCM szintén nem adathordozó-függõ, FF13-ról a minap nyilatkozta a SE hogy 9 gigára röhögve ráfér majd. (felkiáltójel, felkiáltójel, idióta integetõs szmájli)

Pont a lényegre nem válaszoltál. :-)
Épp ezért itt befejeztem.

Alien!
egyébként ezért idõtálló a hardver,én most vettem truehd-s erõsítõt(onkyo tx-sr606,mindenkinek ajánlom!!!!),és a MGS4-nek atomcsapás hangja van...ésha csak ezirányban kezdik kihasználni a BD elõnyét(kétlem),már akkor megérte...

csakaztán nehogy elõforduljon,hogy az x is kap kötelezõ installt egy-két játéknál...no majd jönnek a HDD required matricák és a 4-6dvd-s játékok....

Figyelj kimásolom csak Neked csak most mégegyszer:
"Jóval nagyob meló kerül a grafikus nyakába és ezt kétféleképpen lehet megoldani: vagy plusz embreket vesznek fel vagy hosszabb fejlesztési idõvel számolnak (lásd Killzone, LBP, GT5, Home, Alan Wake), namost ennek megint kétféle következménye lehet: vagy drágább lesz a játék és emiatt kevesebbet adnak el, vagy késõbb kapják meg a gamer. Ufff leírtam mint egy ovisnak. :-)))"

Oké akkor kezd újra.

DanielT
"Bocsika de nem minden második gép nem szarik be hanem talán ha 2 beszarik 1000-bõl. Nem mindegy! Ha annyira belsõsnek érzed magad ezen a piacon, akkor legalább már ne írj hülyeséget."

Bocsika, pont azt mondtam, hogy legalább nem szarik be minden második gép mint a 360 esetében.

"Ezt ugyan már feltettem neked, de valahogy nem válaszoltál...ha tudsz jobbat/idõtállóbbat készíteni vajon miért nem te vagy ott? Hidd el megfizetnének..."

Hidd el most is megfizetnek. A játék témában elég amit hozzáteszek a fórumon, a jatekaim.hu -val és van még hosszabbtávú, nagyobb projekt is tervben.
Nem azt írtam, hogy tökéletes a konzol. Ha megnézed Daniel hsz-eit akkor feltûnhet, hogy a boxra ilyeneket nem ír. Mert ha a ps3 elavult akkor a box is, mivel abban sincs g9 mag megatöbbi. És ha még összehasonlítjuk a két konzolt akkor ne magyarázza nekem meg senki, hogy ugyanolyan szintü technika. Sõt továbbmegyek ha mégsem lesz rá szebb játék a jövõben akkor is fejlettebb mivel JÓVAL többmindenre lehet használni.

Super DANTE
Nézd én arra válaszoltam, hogy milyen elõnyei vannak még a Blu-ray-nek, ennyi. A cinikus megjegyzéseidet megtarthatod magadnak, nem kíváncsi rá senki sem!

De gondolom te is valami belsõs fejlesztõ vagy, aki nap, mint nap z FF13 fejlesztése körül bábáskodik, hidd 4 DVD lesz az minimum!<#wave>

Használtad valaha is a BD live-ot?
Van Dolby True HD képes erõsítõd?

Láttad már a Ff13-mat?

Olyan dolgokról beszélsz amikrõl csak hallottál...

Super DANTE
BD Live, Dolby True HD & DTS - HD Master Audio, vagy pl. linear PCM

Jó lesz az FF13-hoz, nem kell 4 DVD, meg nem kell tömöríteni a CG videókat.<#eljen>

Ómájgád.

Kedvencem: "azért nézd már meg mégegyszer a killzone2 videókat"

Hát ja. Nézzük a videókat...

(Bítídaböljú ma jön MGS4-em, Sznééék!!)

HAF Rigel
Van igazság abban amit Danielt mond , mert a Ps3 központi processzor mellé , az RSX grafikai része egy G7x magot tartalmaz , úgye most a G9x szériánál tart a Nvidia , pont a 8800gtx megjelenésénél írták , hogy már "elavult" teknikával jelenik meg a ps3 . Ha jól tudom akkor memoria még ami kicsi. Szóval van szûk keresztmetszett a gépükben ezt el kell ismerni . Nincs tökéletes KONZOL , vagy telefon , vagy auto vagy feleség stb stb. Mindennek van hibálya , mi is megtanultunk élni a ps3 hibályával , így engem nem zavarnak a szûk keresztmetszetek . Amíg Msg4 , vagy Unchatred szerû játékok jellennek meg negyed évenként addig nem az én gondom a szûk keresztmetszet , legyen gondja a programozoknak vele. Most már eladtak annyit belõle , hogy örültség kihagyni a platformot a fejlesztésbõl , így nem kell félni ,hogy nem tudunk mivel játszani .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

<#taps>

1: Bocsika de nem minden második gép nem szarik be hanem talán ha 2 beszarik 1000-bõl. Nem mindegy! Ha annyira belsõsnek érzed magad ezen a piacon, akkor legalább már ne írj hülyeséget.
2: Honnan a fenébõl veszed, hogy nem lesz rá sokkal szebb/jobb játék mint boxra....vedd figyelembe (már ha annyira ismered ezt a piacot - lol másodszor írtam de asszem te vagy százszor leírtad 😊))), hogy egy AAA tipusú játék fejlesztése "kicsit" kitolódott. Jóval nagyob meló kerül a grafikus nyakába és ezt kétféleképpen lehet megoldani: vagy plusz embreket vesznek fel vagy hosszabb fejlesztési idõvel számolnak (lásd Killzone, LBP, GT5, Home, Alan Wake), namost ennek megint kétféle következménye lehet: vagy drágább lesz a játék és emiatt kevesebbet adnak el, vagy késõbb kapják meg a gamer. Ufff leírtam mint egy ovisnak. :-)))
3: azért nézd már meg mégegyszer a killzone2 videókat, talán észreveszed a grafikai ugrást a mostani játékokhoz képest....de ha nem csak grafikai mércét állítunk akkor ott a Home ami azért egy új mérföldkõ lesz a kapcsolattartásban, szórakozásban, konzolosdiban és ugye ez pl. majdnem mindenkinek meglesz mivel puszira adják..(más kérdés, hogy miért nem tartom ez utóbbit jó ötletnek, de ez már nem ide tartozik).
4: egyértelmû ha valaki most csak játszani akar akkor a box a megfelelõ, de ha valaki tovább gondol és még esetleg a minõségi filmek, zenék is érdeklik akkor nemhogy nem elavult hanem egyenesen a legjobb befektetés egy ps3.

Tipikus fórumos okoskodó vagy, aki ideböffent egy "rengeteg buta szük kersztmetszetü ps3" szöveget. Ezt ugyan már feltettem neked, de valahogy nem válaszoltál...ha tudsz jobbat/idõtállóbbat készíteni vajon miért nem te vagy ott? Hidd el megfizetnének...
Ha meg boxon szeretsz játszani és a ps3 szerinted egy kiegyensúlyozatlan(lol) gép akkor miért foglalkozol vele? Komolyan nincs jobb dolgod? Mert akkor ez szánalmas.hu....

Alien!
még jó,hogy a Sony belsõ fejlesztõi sz*rnak a szûk keresztmetszetre....<#wink>

DanielT
Látom kis magyarázatra szorul a többség részérõl ez a "miért is volt elavult a Ps3 a megjelenés pillanatában" dolog. Nos, nem kell annyira túlbonyolítani, ahogy teszitek, azért volt elavult(lehet, hogy nem ez a legjobb szó), mert a 360 2005 novemberben jelent meg és nem lett nála annyival jobb a Ps3 amennyivel egy az IT ipar fejlõdik ennyi idõ alatt. HACSAK nem vesszük annak azt, hogy nem szarik be minden második gép, mert ez valóban tiszteletreméltó teljesítmény! 😊

Egyébként meg valóban nem elavult, hanem egy kiegyensúlyozatlan konstrukció, rengeteg buta szûk keresztmetszettel.
HAF Rigel
1213 új üzenet , 8 nap alatt , ez nagyon dura , az ember el sem mehet nyaralni. De mindegy ismét itt rontom a levegõt . Összefoglalná valaki nekem a mult hát történéseit ? Csak hogy ne legyek analfabéta .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Alien!
bazz....6 hónapjuk van polírozni....még a végén egy olyan játékot kapok a pénzemért ami be van fejezve....mûködik a chat,nem lesz bugos,nem recseg a hang....
Azért a hangra kiváncsi leszek,meg tudja-e szorongatni a BF:BC-t....:

"The audio in Killzone 2 is purely phenomenal. Thanks to our vast knowledge of hardware reviews regarding sound, we can tell easily when a 48KHz sound is transfigured to sound like something else, and when sneaky tactics are being used to replay the sound in a different pitch for a different scale in the environment."

wordsworth
Ez a ps box vita.. amíg van singstar, ff13, versus, meg EGYEDI gamek addig leszarom, hogy melyik a jobb nekem ps3 kell 😊
(és 1-2 játékot összehasonlítottam mind2 konzolon, fõleg gta4-et és ps3on jobban bejön, de ez egyéni vélemény)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

fsgh
én is ezen rágom magam már hónapok óta...egyik eladott ps3játékomat se bántam meg, csak ezt...Ennek ott KELL lennie a szekrénybe:S én is vissza fogom venni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Alien!
vsyncet leszámítva,nagyon kivan polírozva...történet,grafika,hang....patent...és még az AI is rendben van....

Egyetlen PS3 játék amit visszavettem újra...Évek óta nem csináltam ilyet, bármely konzolt nézve 😄 Mondhatni, nem szar az anyag 😄

Alien!
Uncharted-en látszik a helyigény.....és a hangját is nagyon összepattintották,a 7.1 lpcm beszarás,hogy szól...

Lol. Nem tudom lesz-e Afrika, de ha only japan akkor max. megrendelem onnan. Szvsz az még használható gém. A sok lõdözõs meg verekedõs progik nekem már unalmasak. Jó példa erre a Hotshotgolf ami márc. óta pörög a meghajtóban, míg pl. a GTA bírt egy hetet.

Afrika megjelenik egyáltalán japánon kívül? Jó lenne, szeretem a semmittevõs, léjdbek cuccokat.

Az alant lévõ fejtegetések elég megmosolyogtatóak. DT meg celebrity lett.

Szép, igaz SDF estétek volt...

Én az Afrikára és a LBP-re várok.

FNR3-ban pont annyit kellett kidolgozni és pont annyit kellett számolni a gépnek amit leírtál. MGS4-ben azért ez egy kicsit bonyolultabb, ugye nem csak 2 darab felsõtestet kellett kidolgozni. MGS4-et egyébként nem csak a graf miatt hoztam szóba hanem mert abszolút nextgen proginak tartom. (mint ahogy a gears is tudott új dolgot behozni - egy kezelhetõbb irányitással - és ez sikerült az Uncharted-nek is) Ratchet, GT5p inkább a sántító ha már kötekedni kéne, merthogy azok csak grafikában ugrottak egy emeletet.

predator0
A Microsoftnak sosem volt szerintem célja megkaparintania a Blu-Ray-t, mivel õk a HD DVD nyereségére mentek...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

fsgh
ejj hogy itt mindig a box vs ps3 megy...inkább dumáljunk a közeljövõben megjelenõ jáékokrol😊 bõ 1 hét és itt a Soul Calibur4 pl... Ki fogja megvenni?😊 Nekem tökéletes lesz bevezetõnek a Force Unleashed elõtt😄Ddd lenyomom a Darth Vader vs Tanítványa meccset párszor😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FNR3 nem nextgen graf? 😄 Mai napig nincs olyan részletességû textúra a karaktereken más sportjátékokban. MGS4 grafikájától én pl nem basztam magam hanyatt. Sok helyen szánalmasan fos a megjelenítés, tele lowres textúrákkal, nem beszélve a 665P-s natívjáról. Uncharted veri mint annak a rendje.

aabelus
nem ertettel meg.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Én ezt a fight night3 vagy fifát nem nevezném nextgen grafnak, max. (már ha éltetek akkor) olyan szintü változás mint c=64 magnós játékokról floppys játékokra váltásnak...vagy amiga500-as felbõvitése 1mb-ra...
Boxra az elsõ IGAZÁN nextgen graf a gears volt és azóta sem látok szebbet...ps3-on az elsõ az Uncharted/Ratchet kettõs volt majd tavasszal a GT5p és most a MGS. És ugye tudjuk mik jönnek õsszel majd 2009 tavaszán. Boxra a fejlõdés nem igazán látható, lesz egy gears2 ami ugrik egy szintet, de az E3-on több ilyen grafikai ugrás nem lett bemutatva.

COD4 nem jó példa, az nem exkluzív, én csak saját fejlesztésû progikról írtam.

Más problémai voltak inkább neki, technikailag nem bírta a vas amit akart. De ez nála nem új, mindig ezt csinálja. 😊

predator0
Ehh... pedig mintha olvastam, hogy Kojima elégedetlen, mivel ki kellett a játékból vágni részeket a helyhiány miatt... Akkor az is kamu volt. <#szomoru1>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Nem de jó látni a borítón hogy BD és nem DVD<#banplz><#idiota> Mondjuk ez váltózni fog sztem. És ha az MS kaparintja meg a BDt hamarabb és nem a Sony és PSben lenne DVD meghajtó Boxban meg BD meghajtó akkor a sok Boxos úgy fent hordaná az orrát hogy csak na. És mi PS tulajok ezt nemtesszük. Szal errõl ennyit. Boxosok mondják a magukét a BDre bezzeg ha az Boxban lett volna elõször akkor istenítve lenne. Na mindegy nem kötözködni akarok csak én ezt vhogy nagyon így látom. Az pedig hogy Boxból többet adtak el még nemjelenti azt hogy jobb. Suzukiból is jóval többet adnak el mint Audiból és?????<#buck><#vigyor3><#idiota>

PlayStation3 ID: zSul