PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN ID.: Beegabor
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
BD lejátszónak zseniális a gép, nekem nem kell mondanod, elsõdlegesen én is annak vettem.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
3. A Killzone videókban semmiféle grafikai elõrelépést nem látok pl egy COD4-hez képest. Pláne nem 2 évnyi különbséget amennyivel késõbb fog jönni.
A Home maximum Ps3-on lesz új mérföldkõ a kapcsolattartásban, mert a mostani rendszer a kalap szar színvonalát sem súrolja alulról. Van hova fejlõdni.
De ha szeretnéd:
"Jóval nagyob meló kerül a grafikus nyakába "
Nem ps3-specifikus probléma.
"namost ennek megint kétféle következménye lehet:
"vagy drágább lesz a játék "
Ja persze, most már aszerint árazzák a cuccokat hogy hány ember dolgozott rajta. Nyúzfless: disk-en érkezõ teljes árú játék 59.99 USD. Pont.
"és emiatt kevesebbet adnak el"
Tehát a drágább dolgokból kevesebb megy el. Logikusan hangzik. Azért ezt mondd már el a Harmonixnak és az Activisionnak is, hadd okosodjanak.
""vagy késõbb kapják meg a gamer"
Tehát ha jól értem: ha csak simán kitolódik a fejlesztési idõ az nem drágítja úgy a játékot, mintha többen dolgoznának rajta.
Mindig tanul valamit az ember.
És akkor utoljára a figyelmetleneknek vagy direktbõl nem figyelõknek:
a kettes, hármas menüpont a lényeg.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
HDMI-s erölködõm van, ha akarnám 7.1-ben játszhatnám a gran turismo-t...más kérdés, hogy a 25nm-es nappalimban nincs szükség 7.1 hangfalra, mert elég az 5.1
Blu-ray filmeket viszont tömörítetlen hanggal hallgatom(igen akár dolbytruehd-ben), fullHD-ben. Hidd el jó.
BD live funkciós magyar lemez még nincs mivel erre a hülye elavult ps3-ra még nem jelent meg Mo-n ilyen. Bazz tiszta gáz elavult a lejátszó....sõt a BD live is. :-)
Nem is írtam, hogy a BD Live-nak köze is lenne a játékokhoz, csupán arra válaszoltam, hogy milyen elõnyei vannak a BD-nek. De ok részemrõl túl van tárgyalva a dolog.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Esetleg az utolsó kérdésre gondolsz?
"Ha meg boxon szeretsz játszani és a ps3 szerinted egy kiegyensúlyozatlan(lol) gép akkor miért foglalkozol vele? "
Százszor elmondtam már. Engem ma már a konzol mint iparág szórakoztat elsõsorban, nem pedig a rajta való játék.
BD-live-nak semmi köze a játékokhoz, Dolby True HD, PCM szintén nem adathordozó-függõ, FF13-ról a minap nyilatkozta a SE hogy 9 gigára röhögve ráfér majd. (felkiáltójel, felkiáltójel, idióta integetõs szmájli)
Épp ezért itt befejeztem.
csakaztán nehogy elõforduljon,hogy az x is kap kötelezõ installt egy-két játéknál...no majd jönnek a HDD required matricák és a 4-6dvd-s játékok....
"Jóval nagyob meló kerül a grafikus nyakába és ezt kétféleképpen lehet megoldani: vagy plusz embreket vesznek fel vagy hosszabb fejlesztési idõvel számolnak (lásd Killzone, LBP, GT5, Home, Alan Wake), namost ennek megint kétféle következménye lehet: vagy drágább lesz a játék és emiatt kevesebbet adnak el, vagy késõbb kapják meg a gamer. Ufff leírtam mint egy ovisnak. :-)))"
Oké akkor kezd újra.
Bocsika, pont azt mondtam, hogy legalább nem szarik be minden második gép mint a 360 esetében.
"Ezt ugyan már feltettem neked, de valahogy nem válaszoltál...ha tudsz jobbat/idõtállóbbat készíteni vajon miért nem te vagy ott? Hidd el megfizetnének..."
Hidd el most is megfizetnek. A játék témában elég amit hozzáteszek a fórumon, a jatekaim.hu -val és van még hosszabbtávú, nagyobb projekt is tervben.
De gondolom te is valami belsõs fejlesztõ vagy, aki nap, mint nap z FF13 fejlesztése körül bábáskodik, hidd 4 DVD lesz az minimum!<#wave>#wave>
Van Dolby True HD képes erõsítõd?
Láttad már a Ff13-mat?
Olyan dolgokról beszélsz amikrõl csak hallottál...
Jó lesz az FF13-hoz, nem kell 4 DVD, meg nem kell tömöríteni a CG videókat.<#eljen>#eljen>
Kedvencem: "azért nézd már meg mégegyszer a killzone2 videókat"
Hát ja. Nézzük a videókat...
(Bítídaböljú ma jön MGS4-em, Sznééék!!)
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
2: Honnan a fenébõl veszed, hogy nem lesz rá sokkal szebb/jobb játék mint boxra....vedd figyelembe (már ha annyira ismered ezt a piacot - lol másodszor írtam de asszem te vagy százszor leírtad 😊))), hogy egy AAA tipusú játék fejlesztése "kicsit" kitolódott. Jóval nagyob meló kerül a grafikus nyakába és ezt kétféleképpen lehet megoldani: vagy plusz embreket vesznek fel vagy hosszabb fejlesztési idõvel számolnak (lásd Killzone, LBP, GT5, Home, Alan Wake), namost ennek megint kétféle következménye lehet: vagy drágább lesz a játék és emiatt kevesebbet adnak el, vagy késõbb kapják meg a gamer. Ufff leírtam mint egy ovisnak. :-)))
3: azért nézd már meg mégegyszer a killzone2 videókat, talán észreveszed a grafikai ugrást a mostani játékokhoz képest....de ha nem csak grafikai mércét állítunk akkor ott a Home ami azért egy új mérföldkõ lesz a kapcsolattartásban, szórakozásban, konzolosdiban és ugye ez pl. majdnem mindenkinek meglesz mivel puszira adják..(más kérdés, hogy miért nem tartom ez utóbbit jó ötletnek, de ez már nem ide tartozik).
4: egyértelmû ha valaki most csak játszani akar akkor a box a megfelelõ, de ha valaki tovább gondol és még esetleg a minõségi filmek, zenék is érdeklik akkor nemhogy nem elavult hanem egyenesen a legjobb befektetés egy ps3.
Tipikus fórumos okoskodó vagy, aki ideböffent egy "rengeteg buta szük kersztmetszetü ps3" szöveget. Ezt ugyan már feltettem neked, de valahogy nem válaszoltál...ha tudsz jobbat/idõtállóbbat készíteni vajon miért nem te vagy ott? Hidd el megfizetnének...
Ha meg boxon szeretsz játszani és a ps3 szerinted egy kiegyensúlyozatlan(lol) gép akkor miért foglalkozol vele? Komolyan nincs jobb dolgod? Mert akkor ez szánalmas.hu....
Egyébként meg valóban nem elavult, hanem egy kiegyensúlyozatlan konstrukció, rengeteg buta szûk keresztmetszettel.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Azért a hangra kiváncsi leszek,meg tudja-e szorongatni a BF:BC-t....:
"The audio in Killzone 2 is purely phenomenal. Thanks to our vast knowledge of hardware reviews regarding sound, we can tell easily when a 48KHz sound is transfigured to sound like something else, and when sneaky tactics are being used to replay the sound in a different pitch for a different scale in the environment."
(és 1-2 játékot összehasonlítottam mind2 konzolon, fõleg gta4-et és ps3on jobban bejön, de ez egyéni vélemény)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az alant lévõ fejtegetések elég megmosolyogtatóak. DT meg celebrity lett.
Szép, igaz SDF estétek volt...
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Boxra az elsõ IGAZÁN nextgen graf a gears volt és azóta sem látok szebbet...ps3-on az elsõ az Uncharted/Ratchet kettõs volt majd tavasszal a GT5p és most a MGS. És ugye tudjuk mik jönnek õsszel majd 2009 tavaszán. Boxra a fejlõdés nem igazán látható, lesz egy gears2 ami ugrik egy szintet, de az E3-on több ilyen grafikai ugrás nem lett bemutatva.
COD4 nem jó példa, az nem exkluzív, én csak saját fejlesztésû progikról írtam.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PlayStation3 ID: zSul