89387
PlayStation3
-
#54707 akkor lesz MKV lejátszónk? :) -
#54706 Ez a hír tényleg új lenne. Én annyit tudok, hogy a grafikus memóriát, mint swap gyorsító memóriát használják az YDL 6.1-nél.
Az RSX 3D funkcióinak felszabadításáról még nem hallottam. Csak annyit, hogy amint valaki a közelébe jutott a köv FW frissítéssel lehetetlenné tették. -
#54705 Arról híresek hogy csinálnak valamit!;)
1,5 éve semmit sem változott. -
#54704 demóját próbálgattam, a kanyarokban a pálya széleit valahogy nagyon sokszor elkapom, pedig van gyakorlatom árkád autóversenyben :)
már psp-n is ez volt a gondom vele :) -
#54703 A legújabb Linuxnál már engedélyezték az RSXet. Lehet, hogy az Ubuntu, de nem vagyok biztos benne. De vmi nagyon új. -
#54702 wipeout hd vki?akkora császár a gém h beszarás,online főleg,erősen ajánlott store vétel -
#54701 én szerintem meglehet adni azt manuálisan is,de majd holnap bevizsgálom -
#54700 hát ez így mókás. magyarul beleteszel 1 terásat, és akkor annyi választásod van, hogy a ps3-odon legyen 990 giga hely és linuxon 10, vagy linuxon 990 giga és ps3-on 10? :S
nem hangzik rosszul. remélem ezzel sürgősen csinálnak valamit. -
#54699 Nem, ami elég vicces, mert tudták, hogy lehet benne cserélni a vinyót és minél nagyobbat raksz bele az a 10 giga annál gázabbnak tűnik :D -
#54698 mi az, hogy 10 gigányi hely? csak annyi lehet, nem szabhatod szabadon meg? -
#54697 Két részre particionálja hozzá a vinyót, ezért gondolom igen. Szabadon választható, hogy a Linuxé, vagy a PS3-é legyen 10 gigányi hely. -
#54696 hm? ha felraksz linuxot, formázódik az egész magától? -
#54695 ott a pont;) -
#54694 Végülis ez is egy formája a formatálásnak :D -
#54693 mindenesetre ha leszedtem akkor felrakom,azt jónapot
-
#54692 akkor itt van a kutya elásva.. -
#54691 Ha megeléxel azzal, hogy megy a linuksz, meg max egy firefoksz, akkor sok örömöd lesz benne. Ha többre is használni akarod, akkor csak egyszerűen xopnifox!;))) -
#54690 az édesannyukat aztat nekik,hát ilyen piszok banda ez a sony is:D -
#54689 nálam ugyvan hogy az első bekapcsnál csak kettőt csippan és off utána ujra on és a 3 csipogás után engedd el a gombot.
ja a cserét azért probáld ki -
#54688 hát én is abba reménykedem;)
héj nincs kedved megvenni a kosarast,tudnánk együtt játszani és megy 1080ba is! -
Foxhound1980 #54687 Le van tiltva Linux alatt az RSX, ergo kizárt. -
#54686 Próbáltam, csipog hármat de semmit nem csinál. Tartanám rajta az ujjam tovább is, de elzsibbad. Próbálok egy vinyócserét aztán szervíz. -
#54685 ilyen módon valahogy nem lehet jözvetlenül MKV-t lejátszani? :) -
#54684 na végre leszokok a szervíz menüről,most meg ti külditek ezerrel:D
épp szedem ezt a linuxot,kiváncsi vagyok milyen lesz majd igy a kicsike
linuxos tapasztalat ps-en vki? -
#54683 Kici Hobbitok
-
#54682 az fasza, mert 160 gigát nem tudom hova fogok backup-olni... -
#54681 Pont tegnap írta be valaki PSL-re, hogy haverhoz átvitte a saját ps3-ban használt vincsijét, és a haver gépe mindenáron le akarta formázni... Szóval nem valószínű.
baggins: Én azt a szerviz menüs dolgot a helyedben mindenképpen megprobálnám (kikapcsolt állapotban tartsd addig az ujjad, vagy valamid a bekapcs gombon, ameddig be nem jön egy menü). Legrosszabb esetben ezt sem tudja behozni a rendszer. Ha bejön, akkor egy recovery-t probálj meg. -
ztahity #54680 Jut eszembe! Privátban írjon az akit érdekel! -
#54679 ez vérkomoly, google is kidobja! -
ztahity #54678 Érdekelne engem egy Silent Hill 5 játék! Cserébe adnék Far Cry2-t vagy Gran turismo 5-öt. Rá is fizetnék, az összeget megdumáljuk! -
Foxhound1980 #54677 bázz :D -
ztahity #54676 Te ezt honnan veszed??? -
Foxhound1980 #54675 Hát az gáz. :( Sonyt hívd fel sztem mert ilyen himi-humi sufni szervíz ezt nem hiszem, hogy megtudja csinálni, ez nem egy egyszerű fejcsere. -
Foxhound1980 #54674 LOOOL Más konzolban random visszaszámlálás de maximálva van fél évre. -
#54673 mintha a fw omlott volna össze. vagy a vinyó. ha esetleg új gépet kapsz, a vinyót 1 az 1ben át lehet bele rakni, meglesz mindened??
szervíz default cucc hogy is volt, kikapcsoláskor tartsd rajta a kezed és kapcsold vissza? -
#54672 Csipogni csipog hármat, de semmi nem jön be, marad a hullám. -
#54671 van benne egy visszaszámláló, hogy első beindítás után 2 évre rá beszarjon a gép. más konzolba ez is elromlott :D -
#54670 nekem is ilyen van, de az nem +2év gari, hanem biztosítás. azt hogy ez jobb vagy rosszabb arra már nem emléxem, rég volt és szerencsére semmi gondom sincs a géppel -
#54669 pontosan.:) -
Foxhound1980 #54668 Az azért nem de érted, milyen már az, hogy fogja magát és baszik felállni a menü?! :D