89387
PlayStation3
-
donatus13 #54747 menni * venni -
donatus13 #54746 Cső szeretnék ps3 at menni és lenne pár kérdésem ha nem gond:
Milyen linuxokat lehet rá telepíteni ?
Msnes partnerekkel tudok e róla beszélni(mivel linux tudom hogy nem viszi az msn t) de halottam valami IRC ről ami elvileg támogatja azt is és azzal is lehet dumálni msnre.
Bill+egér ből az összes usb s t támogatja?
-
#54745 Adok egy tippet, max nem jön be.
Szedd le ezt.
Elindítod (mmg.exe, vagy ha kirakattad a parancsikonját MKVmerge GUI néven fut). Látsz egy input files részt, ott virít egy add gombocska. Erre katt, betallózod az mkv filmedet. Rákattintasz a Global fülre. Bepipálod az Enable Splitting-et. "...after this duration:" részhez beírod a film végét, ami a stáblista előtt van. (Pl. 1 óra 54 per 30 másodperc, akkor ezt kell beírnod: 01:54:30). Aztán legalul az Output filename-nél a Browse-ra kattintva beállítod hova mentse, milyen névvel, végül pedig a Start Muxingra kattintasz.
Namost ez azt fogja csinálni, hogy két részre szedi a filmet attól az időponttól kezdve, amit beírtál. Neked értelemszerűen csak az első része kell majd. -
0ckH4M #54744 Van valaki aki ért MKV vágáshoz? Nekem az a problémám, hogy mkv2vob feldarabolja a filmet úgy hogy ráférjen 2 db egyrétegű dvd-re. De az első fájlrészlet kb 110 megával kissebb mint ami ráférne egy dvd-re, a második fájlrészlet meg a stáblista és a film végéből kb fél perc. Ha valahogy le tudnám vágni a stáblistát a film végéről, akkor minden tökéletes lenne.... -
#54743 az elég rég volt, meg kellett volna már kapnod. rendeltem tőlük többször is decemberben pár nap volt mind. amikor nekem volt gondom, support nagyon hamar válaszolt -
#54742 Pedig nem bonyolult. Én némelyiktől nem is kérdezek, látom, hogy jó az ár, leütöm, hogy megveszem, onnan átvisz a paypal-ra, ott meg kifizetem. Egyszerű szerintem. -
#54741 Biztos nem! Nekem eddig minden rendben volt, ami a GAME-től jött! -
#54740 Erre tessék. -
#54739 Múlt pénteken írtam nekik egy levelet, hogy a december 2-án rendelt keypadom nem érkezett meg... Eddigi rendeléseimmel nem volt ilyen probléma. Rohadtul remélem, hogy válaszolnak rá valami értelmeset (vagy megérkezik). -
#54738 Nem szándékom visszaélni vele, csak tudni akartam mi a procedúra. Ebay-en 2x volt, hogy nem érkezett meg az árú, ebből 1x paypal segítségét kellett igénybe vennem, hogy a pénzt visszautalják. -
#54737 Pont ezt akarok most venni DS3-at! Itthon nem tudtok veletlenul 10k koruli arban feketet? -
#54736 Ebay-en most néztem kontrollert, mert azt sajna game-ről nem küldenek kis hazánkba. Fehér dual shock 10k körül mozog, köv hónapban be is ruházok rá (: -
#54735 egyszer volt olyan náluk, hogy egy sokjátékos rendeléből az 1ik csomag nem jött meg 3 játékkal. írtam nekik és küldték újra (gondolom utánanéztek és náluk volt a baj, simán bemondásra nemhiszem hogy küldözgetnek) -
#54734 Nem rendeltem meg onnan sohasem sem, a postazas miatt es annyira angolul nemtudok veluk kommunikalni ugye errol! -
#54733 Köszi, bár remélem erre nem lesz szükség. -
#54732 Ebay-en érdemes szétnézni! -
#54731 Írsz nekik mail-t és elküldik megint. -
#54730 EN canadabol oldom meg ezeket! :) -
#54729 Remélem én is, hogy nem lesz semmi gixer. Amúgy itt a game-nél mit lehet csinálni, ha esetleg nem kapja meg az ember a cuccot?
Ebaynél ugye ott van a biztosítás, itt nem tudok ilyesmiről. -
#54728 Lehet, hogy volt panasz erre. Szerencsére nekem eddig minden játékom megjött tőlük! Kopp-kopp -
#54727 egykébként elképzelhető, hogy emiatt csinálják -
#54726 másfél hónapja még volt hogy egy rendelést egy kis kartondobozba küldtek (cod1-2-3 + 3 ps3 játék volt benne) -
#54725 Nézd a jó oldalát! Ha lenyúl egy borítékot a postás, akkor nem 3 játékot buksz, hanem csak 1-et! :-) -
#54724 Köszi a válaszokat. Rendeléskor nekem is csak 1-re számolt postaköltséget, többinél ott van, hogy free. 5 játékot rendeltem azt hittem 2 vagy 3 kerül 1 pakkba, de ezek szerint darabokban adják fel, hogy miért éri ez meg nekik, azt passzolom.. -
#54723 na örülök h megy a rendszer, én asszem novemberben vagy december elején rendeltem utóljára, február végéig nem is fogok, LotR: Conquest rendelést leadtam Überkonzolba, mert mindenképpen USA verziós kell a DLC miatt -
#54722 Nekem nem számolt fel postaköltséget...
Ma megjött a PS3 essential pack, s az 25 font volt , már csak a 2 FC 2 CE stuffnak kell megjönnie a héten... -
#54721 én nem tudom mi ez az új móka, hogy nem adnak fel 1 borítékban 2-3 játékot... :| biztos ez az új rendszer, a lényeg, h borítékonként is 3 font a postaköltség, 1 nagy rendelés esetén is -
#54720 Ne aggódj, én is pár nap eltéréssel kaptam meg olyan játékokat, amiket egy napon rendeltem. -
#54719 24-én rendeltem a game-től pár játékot. Gondolom külön csomagban érkezik mind, mert az egyiket az 5ből már megkaptam. Előferdült már mással is, hogy 1-2 nap eltéréssel kapta kézhez az azonos napon rendelt játékokat? -
#54718 A 2001 űrodüsszeiáiaát is ő fordította asszem, halál unalmas egy könyv, de lehet hogy csak a zűr ilyen!;))) -
#54717 gönczdéesz bácsi szent és sérthetetlen, a fordítás meg kuka, ez van -
lowdog #54716 visa electron kartya: a kibocsato banktol fugg, hogy elfogadhatja-e a PS store online, tehat erdemes elobb a bankodat is megkerdezni -
Foxhound1980 #54715 És erre még nem kérdeztek rá az LOTR fanok miért lett így forditva? -
#54714 némi offot, így éjjel úgysincs téma, remélem megengedtek.
olvasván a GYU-t, éreztem, h valami nem stimmel Göncz fordításával, erre tegnap ezt találom:
Az angol eredetiben, így a filmváltozatban is Éowyn öli meg a Boszorkányurat. Az, hogy a magyar változatban Trufa győzi le, Göncz Árpád félrefordításából adódott.
"Tisztelet" ide vagy oda, remélem pár éven belül újrafordítják... az egészet! -
#54713 Kösz! -
#54712 usa store, visa electron -
#54711 *külföldről -
#54710 Melyik bankártyát válasszam ha storeról akarok letölteni és külföldról rendelni játékokat? (tudtommal a ps Store nem sokat fogad el...) -
#54709 Bázz.... 20 percig fogalmazok egy mondatot frissítés nélkül, bocs :D -
#54708 Én értelmezésemben annyit tudtak elérni, hogy a YDL 6.1 verziójától az RSX RAMját tudják használni. Magát a videokártyát nem.