PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
thx😊 Ezeket már nem nagyon fogom eladni😊 ilyen klasszikusokat meg kell tartani😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sippie
pfff...
oké, ezt se kell megvenni, mégjobb
Szép gyûjtemény <#eljen>

fsgh
priviben megadod az accountod?😄 mert akkor letölteném 1x😛😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Na! Toljuk már online! 😄

tarti19
Nekem megvan a Mortal 2 PSN-rõl😄

fsgh
Btw megveszem ujra az Unchartedet😊 8k postával együtt.

És így ujra 10db-os a gyûjteményem😊) dobok is róla egy képet😛

Szerintem a legjobb és legszórakoztatóbb játékok😊)

fsgh
komoly?😮 valaki adjon egy jelszót aki már megvette pl a mortal2-t<#vigyor3>
Így elég rendes lehet "lopni" a psn játékokat nem?

Azon nem szép a Drake? Háááát.... Nem tudom akkor min lehet az igazi. Nekem V2000-res van, mai napig nem láttam olyan képi világot és színeket, textúrákat mint amit az a játék nyújtott.

balla27
gondolom a tv-re gondoltál.40 kdl v 3000 full hd sony lcd tv

aabelus
" Hogy lehet ekkora marhaságot kérdezni?"

ezt most én is kérdezhetném,okoska <#puszis>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Gyönyörû és látványos de maga a harcrendszer, karakterdesign sztem messze elmarad a Tekkentõl.

Nem hülye a kérdés. 4x tõlhetõ le a cucc PSN-rõl. Magam is alkalmaztam mikor gépet cseréltem.

Istencsászár
Tecsdemo a DOA?😊 hmm majd megnézem😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

deep
Persze. Sõt, az egész világon bárki. Hogy lehet ekkora marhaságot kérdezni? El se hiszem a kérdést<#wilting><#help><#banplz>
aabelus
jessz,kosz <#worship><#puszi>

Így van.

aabelus

aabelus
még nincs semmi konkrétum.

LCD min?

Nálam a DOA egy vicc 😊 Pontosabban inkább techdemo.

balla27
szerintem az király játék,f1 edition.próbáltátok már?szerintem nagyon jó.vélemény?na meg az uncharted,bár lcd-n nem az igazi

Istencsászár
A Tekken ( 6 ) már nem PS3 exluzív, a többit már sejtheted...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sippie
login kell az oldal megtekintéséhez. Mirõl van szó?
Istencsászár
Imkább a DOA6ot erõltethetné az MS....

aabelus
ha veszek valami a psn-rol,akkor azt 4 haverem is letoltheti?

én már vásároltam movietyme-tól. a szállítási díj asszem konvergál a nullához, ellenben a szállítási idõ gecisok. ott rendeltem elõ az GTA4-et, és két és fél héttel a megjelenés után kaptam meg. de, végülis megjött 😊
Már megint mi folyik itt?<#wow1>
PS3,XBOX360 szar,mindenki vegyen Wii-t!!Most megyek is és megvásárolommm😄DD
Viccet félretéve..COD4-et egy KZ2-höz hasonlítani??Ez egy picit tényleg vicces..mindenki láthetja,hogy KZ2-ben olyan újítások vannak,hogy az már több,mint nextgen😄.Mozgásanimáció gyönyörû,bár nálam nem egyszer akadtak be a videók...és nem a gépem miatt:p.Majd meglátjuk.Mindenesetre a KZ2 gyönyörû lesz,nem odafosott textúrákkal/remélhetõleg/szépen kidolgozva.

Sziasztok!! ha valaki tudna nekem PS2 Network Adaptert szerzni vastag ps2-höz az azzonal JELENTKEZZEN!!!! küldjön privát üzenetet!!!
<#banplz>

shaken, not stirred

egy nagyod jo uj jatek probaljatok ki
http://emogochi.eu/index.php?page=show&id=7243&lang=hu

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Istencsászár
Jézus atya úristen,

"A játék összegészében jó lett. Remek hangulatot áraszt és képes arra, amire a mai játékok alig: ijesztgetni."

Ebbe ilyesztgetés? DOOM1-tõl jobban féltem mint ettõl.... ki írta ezt?

Istencsászár
Most is ép ezzel játszok a legvégén vagyok ( persze nem PS3on hiszen az csúszik durván😊 ), csak a legvégét néztem a cikknek...

"Remélhetõleg az Atari hamarosan bejelenti a folytatást, melyet végre teljesen be tudnak fejezni a fejlesztõk."

Remélem meg nem, mert ez nem Alone, hanem egy jó akció gém, jó fizikával és ötletekkel.

fsgh
akkor most visszaveszem az Unchartedet!😄

bertino
"Platform: PS3"

ez egy kicsit hibádzik.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

aabelus

deep
LCD tévén tévét nézni Mo.-on!!! mikor játszhatnál rajta. Ez az igazi igénytelenség😄
rachet eladó 5 ezer pénz
uncharted eladó 7 ezer pénz

!!!!!!!!!!

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

aabelus
nem x360 verzio erdekel. <#integet2>

biznisz:

heavenly sword 7000huf vagy csere uncharted-ra
warhawk usa verzió 7000huf vagy csere skate-re
érdeklõdni priviben😊
DanielT
Csak síppal és nádi hegedûvel együtt.
aabelus
valakinek van rock band-je? honnan tudnam a legolcsobban beszerezni? nekem csak a dob kellene,meg esetleg 1 mikrofon,de az nem is olyan fontos. csak dobbal lehet venni?

Értelme nem sok van a második analóg kar hiánya miatt.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

A kettõ közül valamelyik. Mikor megjelent a konzol valahol olvastam, hogy összelehet kapcsolni majd a PSP-vel és azzal lehet irányítani. Ez igaz?
NEXUS6
Vagy vegyél belsõ tunert és akor játék és tévézés mellett, még a PC-t is tudod használni és tudsz közben velünk fórumozni is!!!!😉)))

És az még ennél is olcsóbb.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Helló! Vásárolt már valaki movietyme-ról? Mennyi a szállítási díj Mo-ra?

Nem hülyeség, és olcsóbb mint egy tv.