PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglepõdnék ha komoly grafikus motor lenne egy olyan stuff mögött amit a Zipper csinál és ami 250 fõt mozgat meg a pályán...

PS2-es Socom sem rondább ekkora méretben...😄

Alien!
bélyeg nagyságban a bad company is kb így néz ki,ergo azt a szintet valszeg meg fogja ütni...egyszerû logika...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
Irigyellek hogy bélyeg képrõl már megállapítod 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Fifa 2008 és Euro közt érezhetõ a kölönbség. Szebb, részletgazdagabb és jobban kivan használva az új motor... új mozgások, uj grafikai, hangulati elemek stb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alien!
MAG ingame kép ejjj....nem lesz ez rossz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabelus
ez fasza <#mf1>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

ha hard-ra rakod,eléggé szimulátor😊)

Sippie
szimulátort.
Sippie
vegyél 60 gigásat
Árkád F1. Annak teljesen jó, hangulatos, még szép is. Nem is akart soha más lenni.

Te mit vártál?

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Mostanában már nem csak az van.

Klikk

Ha nem hagyna teljesen hidegen a foci, még tolnám is.

cloud.strife
Nekem megvan bebebeeeee... 😄

www.digimomentsvideography.com

Akinek meg nincs (én) az meg örülne nagyon. MGS4 mellett a Fable 1-et tolom 360-on, meg a gamecube-os MGS: Twin Snakes-t Wii-n. Visszafele kompit akarok a Ps3-ra is!! (brühühü)

Sippie
A 60 gigás lejátsza. A 40 gigás nem. Az meg hogy miért van... gondolom az elõállítási költség miatt, igazából akinek van már ps2-je, annak nincs rá szüksége hogy kompatibilis legyen.
flamerPUG
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy a ps3 lejátsza a gyári ps2 lemezeket? ugyanis több hirdetésben is láttam hogy valaki direkt kiemeli hogy igen, lejátsza ! miért van olyan verzioja a háromnak ami nem játsza le ? 😮

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

NEXUS6
Naaa neeeeee!;(((

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sippie
??
miért, ezeken a játékokon fejlesztenek is valamit? Nem csak frissített csapatok, meg új játékosok?
Sippie
nem létezik. Leírtam mi volt szar a demo alapján.
wordsworth
mgs4-ben videók alatt van felírat?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

fsgh
Valaki probált már 60gigás ps3-on a ps2-es Star Wars episodeIII-al játszani?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ja, és a frémrét meglepõen durván ingadozik. Soha nem megy át szaggatásba, még röcögésbe sem, de nagyon érezhetõen fluktuál.

V-sync-et felejtsük már el. Screen tearing amit láttok, semmi köze a megjelenítõhöz.

MGS4-bõl lenyomtam az elsõ ACT-et. Eddig nemrossz, bár az irányítás néha falkaparós (nembaj, majd belejövök), picit látszik az upscale 720p (olyan GTA4-es hatás), viszont piszok látványos és élvezet tolni (már amikor nem az átvezetõket kell bámulnod, esetenként szájtátva).

Úgy tudom, késõbb jobban beindul.

balla27
pes a király.sajnos a netem voda,ezért no online

Istencsászár
Euro jobb😊, FIFA 2009 pedig alázás lesz😊

aabelus
ha szereted a focit,akkor a fifa nagyon jo,komolyan mondom. akar csak a pes sorozat. online szinte lehetetlen megunni.

szinte sajnalni tudom azokat,akik nem szeretik a focit XD

fsgh
Bõven jó az a fifa😄 ha szereted a focit tökéletes játék. Fõleg haverokkal.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kb 10-12h, és ez mellett van 9h körüli video.

balla27
pl a metal esetén a játékidõ mennyi?

balla27
te is tudod,hogy az értékelésnem minden.pl.:fifa.mindenki isteníti ,de mire?

Eléggé. Elég csak megnézni az értékeléseket. Számomra mondjuk van jó pár vissza tetszõ dolog benne de az nem jelent semmit. 😊 HC fanként revolúciót vártam amit eddig minden rész megadott, most ez nem sikerült 100%-ban. Amúgy kötelezõ az anyag, generáció legjobbja.

balla27
a metal gear tényleg ,olyan nagyon jó?

balla27
miért szar az f1?szerintem nagyon jó.nem létezik ,hogy nem tudtok vele játszani?

So so. Én a mostanság megjelent játékokban nem nagyon tapasztaltam. MGS-ben sincs ilyen hiba pl. De tény, hogy elõfordul sok játékban. (mindhárom platformon azt azért tegyük hozzá)

balla27
ez a tv volt az álmom,erre berakom a mostani kedvenc játékomat(uncharted),és erre mit látok,azt hogy siralmas.engem nagyon zavart,de már nem nagyon érdekel
a tv super.forever sony

balla27

sony szinten a v sync,nagyon szomorú

De, vsync az van sajnos de ez nem megjelenítõ hibája.

balla27
nem vetted még észre,hogy nagyon sok a v sync hiba?elcsúszik a kép,vagy nem?

aabelus
<#eljen> <#eljen> <#eljen> <#eljen> <#eljen>

de ugysem tudod neki elmagyarazni! 😄

aabelus
nálad nagyobb ugy sincs,,,

eloszor marhasagot kerdezek (szerinted) aztan mikor kiderul,hogy nem is az,akkor figyelembe sem veszed,hanem ökör aki odaadja masnak.
ha nem lennenek barataim,en is igy gondolnam. <#puszis>

Sippie
ha ismerem az illetõt mérne adnám meg? 4. játékonként fizetnénk egyet, az ökröknek is megéri.
Technikailag lehetséges, tehát nem barmoltunk. Az meg, hogy kinek adod ki magánügy.

Sippie
ne kapjatok össze rajtam 😄
Letöltöttem az f1 demot, és nagyon gáz volt. A grafika még elmegy, bár GT5P-hez képest nem nagy szám, az irányítás viszont valami borzalom volt, úgy ment a kocsi mint egy dodzsem. Azért érdeklõdök, mert apám nagy F1 fan, psx-re is van 2 f1-es játékom, de a demo alajpán nagyon bénának tûnt, és ha olyan pénzt biztos nem adok ki érte.
deep
Ja, hát ha van ekkora ökör a Földön😊
fsgh
én értelmeztem😊

szép PONT tehát a gyûjteményre mondta hogy szép. Aztán rákérdezett hogy az f1 nem gagyi?

én így értelmeztem

Istencsászár
Értelmezd már amit írt😊

"szép. De az f1 játék nem iszonyatgagyi?"

fsgh
gagyi?:o Nagyon szép! Látnád azt amikor esik az esõ a futam alatt...Hát mintha a képernyõn folyna a víz! Nagyon szép.

Megadja másnak az accountját, pl haverjainak és azok leszedik a saját gépeikre.

deep
Az lehet hogy õ letöltheti még, de más hogy a viharba már? Ne bomoljunk.
Sippie
szép. De az f1 játék nem iszonyatgagyi?