PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Te mit vártál?
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
az lenne a kérdésem, hogy a ps3 lejátsza a gyári ps2 lemezeket? ugyanis több hirdetésben is láttam hogy valaki direkt kiemeli hogy igen, lejátsza ! miért van olyan verzioja a háromnak ami nem játsza le ? 😮
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
miért, ezeken a játékokon fejlesztenek is valamit? Nem csak frissített csapatok, meg új játékosok?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
MGS4-bõl lenyomtam az elsõ ACT-et. Eddig nemrossz, bár az irányítás néha falkaparós (nembaj, majd belejövök), picit látszik az upscale 720p (olyan GTA4-es hatás), viszont piszok látványos és élvezet tolni (már amikor nem az átvezetõket kell bámulnod, esetenként szájtátva).
Úgy tudom, késõbb jobban beindul.
szinte sajnalni tudom azokat,akik nem szeretik a focit XD
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a tv super.forever sony
de ugysem tudod neki elmagyarazni! 😄
eloszor marhasagot kerdezek (szerinted) aztan mikor kiderul,hogy nem is az,akkor figyelembe sem veszed,hanem ökör aki odaadja masnak.
ha nem lennenek barataim,en is igy gondolnam. <#puszis>#puszis>
Letöltöttem az f1 demot, és nagyon gáz volt. A grafika még elmegy, bár GT5P-hez képest nem nagy szám, az irányítás viszont valami borzalom volt, úgy ment a kocsi mint egy dodzsem. Azért érdeklõdök, mert apám nagy F1 fan, psx-re is van 2 f1-es játékom, de a demo alajpán nagyon bénának tûnt, és ha olyan pénzt biztos nem adok ki érte.
szép PONT tehát a gyûjteményre mondta hogy szép. Aztán rákérdezett hogy az f1 nem gagyi?
én így értelmeztem
"szép. De az f1 játék nem iszonyatgagyi?"