89387
PlayStation3
  • predator0
    Intézőben jobb klikk, Tulajdonságok, Összegzés fül, Speciális. Már ha avi a kiterjesztése. Szerintem xvid, vagy divx lesz.
  • Csabesz100
    Én leírnám, de nem írja ki, hogy milyen kodek! :-( Honnan lehet ezt megtudni?
  • predator0
    Ilyen esetekben ha leírod azt, hogy az adott videó mivel van kódolva/milyen kodeket használ/videókép tömörítést alkalmaz (ez a három ugyanaz, csak másképp kérdezve) a segítségadót 75%-al segíti :)
  • Csabesz100
    Mivel lehet konvertálni?
  • DoNorBi
    valószinű olyan kodekkel csinálták amit a ps nem ismer fel...
    konvertálás lesz a biztos megoldás ,de lehet h anélkűl is meglehet oldani azt sajnos nemtom megmondani
  • Csabesz100
    Nem HD-s film, hanem elméletileg DVD-rip.
  • predator0
    mkv2vob...?
  • Csabesz100
    Olyan problémám lenne, hogy TVersity-n keresztül meg akartam nézni egy filmet, de azt írja ki, hogy Unsupported data. Olvastam korábban, hogy valamelyik programon, ha átfuttatom, akkor jó lesz! Nem tudja valaki, hogy melyik program az?
  • erik10
    Ha jól tudom, csak UT3-nál jó.
  • Csabesz100
    Ez tényleg nagyon komolyan néz ki! Én nem vagyok FPS párti, de ezt tuti beszerzem majd!
  • Foxhound1980
    Az tény, csak végre ez is azon kevés progik egyike amik ki is használják a PS3 specifikus lehetőségeit. Brutális.
  • DoNorBi
    pofás mit ne mondjak,kíváncsi leszek a külsős cégeknél mikor lesz ez a standard grafix a gépre,mert hát ezek után cinkes lenne mondani h azért nincs olyan grafix mert gyenge a gép meg hasonlók:P
  • DoNorBi
    csúnyán elkentem mindenki száját:P
    az a poén hogy a 128 versenyzőből egyedül egy csajszi volt aki megszorongatott,de az nagyon.az utolsó másodpercben lőttem a győztes gólt :)
    te én még nem láttam nőstényt így játszani konzolon:D
  • EmThor
    ezeket a képsorokat nagy szervereken renderelték, ez nem ingame, ez a soni ez gyenge ez nem tud ilyetet, ez felett mán eljárt az idő, mer ez dx7, kilóg a poligonláb, a dizájn legalja, meg szemetek mer eladták magukat mer ez.. ez igénytelen, mer ti koszos kis izék vagytok hogy ez nektek ez tetszik, meg ráértek, nem szabad olyatat mondani, hogy ez jó meg tetszik neked más ember munkája, mer akkor koszos kis izé mer és különben is, aki másnak vermet ás az hazdug disznó és megmondom!

• 5c0rp330n
    :O
    aztapicsa
    ez nem lesz gyenge játék, az biztos :)
  • NEXUS6
    Azért ezek a fények/árnyékok hihetetlenek!!!

Kár hogy ilyen gyenge GPU van a PS-ben, vagy talán mégsem?
    ;DDD

(Ez amúgy semmisenem mera DX11-es videókarik sokkal többet tudnak!)
  • EmThor
  • Ombre977
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan billentyűzet és egér amivel lehet fps játékokat játszani PS3 on?pl:farcry2,Battlafield stb.Arról hallottam hogy netezni simán jó bármilyen usb-s egér vagy billentyűzet de a játékoknál nem működnek illetve azok nem támogatják a rácsatolt eszközöket.A választ előre is köszi.
  • tarti19
    fúj mi ez ennél még az xbox 1 ótvar játékai is jobb grafikával rendelkeztek. Ne égesd már le magad... Szánalmas...
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
    Majd a dzsírsz of vőr 4-5 esetleg labdába rúg a kz 2 szintjével:P
    Feri bás képeid nincsenek már?:D:D:D:D::D
  • EmThor
    na akkor még egyszer fussunk neki:

killzone 2? igen!

vááááá :D

• Csabesz100
    Lehet, hogy igazad van. Azt tudom, hogy a SHOPTO-n ott a kosaradban van és mikor megérkezik a játék, akkor veszik le a pénzt. Elképzelhető, hogy a GAME is így csinálja.
  • Csabesz100
    Én úgy tudom, hogy nem.
  • lowdog
    "Szerintem mikor a kosárba teszed és rámész a checkout-ra, utána zárolják a számládon és mikor megjön nekik és feladják postára, akkor veszik csak le ténylegesen a pénzt."
    kétlem, ugyanis nem tudják akármeddig zárolni a pénzt a számládon,

de még ha tudnák se járnánk jobban, mivel általában a teljesítéskori árfolyam a mérvadó, nem pedig a zároláskori!
  • shevy
    hali, átvittem haveromhoz a joyt de nincs neki itthon töltőkábel, nincs lemerülve egyik kar sem, csak az a baj, hogy az én joyom csak villog, és nem működik ott, nincs párosítva, üzembe lehet helyezni valahogy kábel nélkül?
  • Csabesz100
    Egyébként nem mindig érdemes rögtön megvenni. A POP-al vártam én is 1,5-2 hetet és nem 35 fontért, hanem 20 fontért vettem meg. Úgyis volt mivel játszanom addig! (ne értsétek félre! játékra gondolok!!!) :-)
  • Csabesz100
    Előrendelésnél nem tudom mi a helyzet. Szerintem mikor a kosárba teszed és rámész a checkout-ra, utána zárolják a számládon és mikor megjön nekik és feladják postára, akkor veszik csak le ténylegesen a pénzt.
    Ha jól emlékszek (korábban írta valaki), akkor a játék megjelenésének napján már megkapod a játékot. Előtte kb.4 nappal korábban feladják!
  • Tyler Durden
    Igazad volt (: Azt hiszem közeljövőben, ha a font nem emelkedik atomdurván, akkor innen fogok rendelni..
    BTW előrendelés, hogy müxik game-en? Mikor megérkezik nekik akkor vonják? SF4-t meg Killzone2-t februárban tőlük fogom rendelni.
  • Csabesz100
    Mondtam, hogy nem kell aggódni! :-)
  • Tyler Durden
    Game-ről 24-én rendelt cuccaim a mai nappal megjöttek. 5 cuccot rendeltem 1 jött tegnap, 4db pedig ma.
  • erik10
    Bázz.
  • Csabesz100
    Én nem a movytime-on szoktam paypal-lal fizetni, hanem az ebay-en. Movytime-ról nem rendelek, mert lusta vagyok kivárni a 20 nap szállítást!

De egyébként Ombika a regisztrációt kérdezte, hogy az jár-e költséggel! De mint mondtam abay-en a vásárlást sem terheli semmilyen többlet költség!
  • greyfox
    Killzone 2 demo for europe
  • Sippie
    nem? movietyme-ról ha vásárolni akarok paypallal
    "Sub-Total: £34.99
    Standard Western Europe Shipping (EU average 7-21 business days delivery from date of dispatch): £0.00
    Paypal Surcharge: £1.35
    Total: £36.34"
    1.35 font plusszköltség Paypal miatt :P
  • Győri Devi
    jól néz ki
  • Sippie
    szájbacseszett font... 2 nap alatt 20 forintot erősödött
  • tomy8614
    shopto-nál van
  • Gascoigne
    Nem tudja valaki, honnan lehetne még olcsón rendelni, Official Sony PS3 Wireless Bluetooth Keypad-ot? game.co.uk-t néztem, de egy ideje már nincs nekik.
  • EmThor
    5 éve pc-n jobb volt, a mai videokártyák mellett ez sz@r látvány, nézd csak meg a zsírszofvórt vagy egy krájziszt, ez szar, meg hát sony is, az meg tudjuk h milyen

na és akkor ennyit az sg szellemi elitjéről :D
    menjetek játszani
  • Foxhound1980
    Ha lesz KZ2 CE infó, lehet World Wide is linkeljétek be plz.
  • Foxhound1980
    Édes faxom hogy néz ez ki :DD Áhhh