PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök egyszerû, ráklikk a filmre és alatta ki van írva milyen hangsávok és feliratok szerepelnek a kiadványon.
A senditen több száz blu-ray film van már amibõl kábé 50-en van magyar hang vagy inkább felirat.
A belinkelt Superbad vígjátékon van magyar hang 4100,-ft-ba kerül +ptk.
Régebbi filmek még olcsóbbak, sõt ha 3-at veszel egyszerre akkor igazán olcsón jön ki.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 ID: Csabesz82
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
PSN ID: dualview
amúgy hosszas utánaolvasgatás után inkább vettem a géphez egy transzformátort, fostam benyomni sima konnektor átalakítóval, de legalább mûködik, most megy a system update, ez csak nekem tetûlassú? ~15 perc alatt 7%...ennél még a wii is gyorsabban nyomja, wireless
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
innentõl gas, amúgy jó helynektûnik
kivéve hogy általában minden játékot bolti árhoz képest +5usd-vel árulnak, bár még úgy is vicc kategória az itthoni árakhoz képest (legújabb játékok 9500huf körül vannak)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Blu-ray filmet én már az amazon.com-ról is rendeltem, minden kiadványhoz oda van írva, hogy milyen régiós, sok a 'region free' is. Vannak magyar feliratos filmek pl Drakula, becsületbeli ügy stb. Ez amcsiból cakpak itt van 3000,-ft-ból.
Aztán rendeltem már a sendit-röl is (ez angol oldal, ergo minden film régió2-es amit minden gond nélkül lejátszik a pal-os ps3), itt is vannak magyar nyelv/feliratos filmek, a régebbiek 3500-4000ft körül itt vannak az új filmek persze valamivel drágábbak.
Az itthon 9000,-ért árult filmek jó 60-70%-a EU-s film tehát kapható akár a senditen is.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
eladta,vett ps3-at es nyugodtan tolja a jatekokat,nezi a bluray filmeket, neha osszesz*rja magat a latvanytol... megesik az ilyen <#wilting>#wilting>
egyszoval,nagyon elegedett a cserével.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
psnid HaTeBeKa
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mondjuk ez nem a legolcsóbb hely,de speciel region free ez a termék.