89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    jah, grat! :)
  • Amse
    Aha. Most látom milyen szép hozzászólás számhoz érkezett a topic:) 55000!!!
  • Foxhound1980
    Azt nem ismerem. Gondolom 4 joyt rá lehet csatizni és lehet offline is multizni úgymond.
  • Amse
    Nah az úgy nekem jó is. Ő kifizeti én meg átutalom neki. :) Akkor nem tart vissza a beszerzéstől, hogy csak EU-s van kínálaton.
    És az egy gépen lévő többjátékos módról tudsz valamit?
    Köszi az infókat.
  • Foxhound1980
    Nem. EU Store jön a cucc előrendelés nélkül is.
  • Wild007
    Hali mindenki! Igaz hogy KZ2-demóval csak az játszhat majd aki előrendeli valamelyik cégtől?
  • Foxhound1980
    Úgy tudsz. Csak magyar kariról nem tudsz EU store-ról.
  • Amse
    Aha. És ennek mi az oka? És ennek mi az oka? Londoni ismerősöm segítségével se tudok vásárolni? (ő helyi kártyáját használva pl)
  • Foxhound1980
    Nagyon jó játék. tényleg az, hogy így összehozza a játékosokat azokon a pályákon amit maguk a fanok csinálnak fantasztikus.
  • Győri Devi
    jóvan akkor ezt még tesztelni kell mondjuk én mikor saját tesztek csinálok visszahalom magam... vagy lehet ordibálnom kell a mikrofonba :D
  • Foxhound1980
    Te én abszolut nem hallottalak. Mondjuk nem is volt füles a fejemen.
  • Győri Devi
    amugy vmennyire lehetett hallani vagy túl halk voltam?
  • Foxhound1980
    Nem tudsz UK-ről fizetős tartalmat tölteni azért kell USA.
  • Foxhound1980
    Épp írni akartam, hogy köszi a gémet. Szétröhögtem magam. Ekkora agyament baromsággal még életemben nem játszottam :DD
  • Győri Devi
    Fox ezt az együtt ugrálos dolgot még gyakorolnunk kell XD
  • Amse
    LPB-ből miért jobb az USA verzió? Olvastam itt, hogy mindenki azt keresi. Az jó kis Addon-ok (pl MetalGear) nincsenek fent az UK store-on?
    2en tudunk játszani itthon valamilyen formában a játékkal?(splitsreen, co-op)
    Üdv!
  • NEXUS6
    Jó kis szalonnázó kés!;)))
  • EmThor
    jó éjt mindenkinek

fat princess 3

fat princess 2

fat princess 1

Conquest löncs trailer

conquest prima guide első 33 oldal ingyen

na most Aragorn-nál dobó balta van feltüntetve, de mint tudjuk neki fain elf kése volt, rajongók unszolására javították a full game-ben, lehet spekulálni mikor készült ez a guide.

12.800 huf akit érdekel
  • Foxhound1980
    KZ2 GT HD preview
  • Foxhound1980
    Mit tippeltek az első hét (szerda, csüt, pémtek, szombat. vasárnap) számaira?
  • Grizzly4x4
    hát az egyetlen játék ami miatt öszintén irigylem a ps3-asokat. Meg azért még kiprobálnám Gt-t is a többi ps3 ex nem hat meg annyira.
  • Foxhound1980
    Ehh
  • EmThor
  • Kreeder44
    store rol h tudok letölteni dlc-t? master cardom van... és azt hogy tiom megoldani h elfogadja a számát ha nem egyezik a lakcímkreátoros címmel?? ti hogy fizettek store-n? előre is thx az infókat? angol meg usa accom van store-en
  • ipnightle2
    Köszönöm! Eléggé eltérő a memória igény, az Uncharted és a TR: Underworld nem is másol fel játékadatot, a GT5P pedig 6,5 Gb-ot. A storeos letölthető verzió meg 2,5 GB állítólag. Hogyan azt nem tudom.
  • predator0
    LBP: 600-700 mega + a DLC-k.
  • ipnightle2
    Gondolkodom egy LBP-en. Ha ennyien dicséritek, biztos bejövős,
    ja és exkluzív. Akkor annyira rossz nem lehet, mint egyik másik portolt gagyi :S
    Vinyóra mennyit tesz fel, mindennel együtt cakk-pakk a LBP? Köszönöm!

Nem tudjátok, hogy hol tudnék emberi áron beszerezni egy fóliás, EU-s
    Call of Duty: World at War-t? Mert mindenhol elég húzós volt.
    Akinek megvan, az megmondaná, hogy a vinyóra mennyit pakol fel? Köszönöm!

Idén lesz jó pár nagyon ütős cím, ti melyik gameket várjátok, ami kötelező?
    Én a Killzone 2, Godfather 2, Mafia 2, Uncharted 2-t minden képpen beszerzem majd. ;)
  • DoNorBi
    iszonyat,élmény ez a LBP!haverral elkedtük újra a sztorit,az ászok meg a kihagyott tárgyak miatt.
    Olyan örömet tud okozni mint régen a mario játékok anno
  • Foxhound1980
    jah köszi azokat már láttam.
  • EmThor
    USA-n fenn van a Far Cry 2 + Uncharted szoba is
  • avengir
    Korlátozás alatt azt értem, hogy míg a Second Lifeba bárki fejleszthet épületett, világot, játékot platformot, addig a Homeba nem és kívülről nekem egy kiherélt Second Lifenak tűnik. Nem tudom igazam van-e vagy nem és ez érdekel.
  • Foxhound1980
    Ma hajnalban beléptem Homeba és leszedtem a Red Bull pályát, de nem tudtam versenyezni. Mi módon lehet indulni?
  • Foxhound1980
    LOL
  • predator0
    Azmiaz, hogy korlátozva van? A Home az csak a PS3 tulajoknak elérhető és elvileg majd lesznek benne mindenféle hiperszuper(?) dolgok, amiért állítólag megéri majd hosszabb(?) távon használni. Ez a sablonszöveg.
    Asszem egy hónapig Second Life-oztam, napi 3-4 órát meló után úgy, hogy mindig találtam benne valami újat. A Home-ban sikerült elszerencsétlenkednem majdnem kemény 3 órát összesen. Persze mondhatom, hogy ez csak azért van, mert béta, de én attól félek, hogy több év múlva sem fog annyit és olyan szinten változni, hogy le tudjon kötni engem tartósabban. Ne legyen igazam.
  • Ombika
    Azt hittem a cpu elirasa volt! :)
  • predator0
    Amúgy Synergistic Processing Unit. (Magyarul: Bla-bla-bla-bla) :D
  • avengir
    Miben különbözik a Home a Second Lifetol? Mert csak annyi különbséget látok a 2őközt, hogy a home korlátozva van, a second life meg nincs. Nincs ps3am, csak érdekel a dolog.
  • Kratos86
    Nagyon bírtam annak a videónak a végét mikor ezt mondta!! :)
    Kb olyan hatással volt rám mikor a God of War 3 első trailer-ében Kratos azt mondta hogy : "There will be only chaos"
    Nagyon várom már a KZ2-őt!!!! :)
  • JohnnySmith
    Synergistic Processing Unit ? :)
  • Ombika
    SPU minek is a roviditese?