PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pl: http://www.sendit.com/video/item/7001000140276

Tök egyszerû, ráklikk a filmre és alatta ki van írva milyen hangsávok és feliratok szerepelnek a kiadványon.
A senditen több száz blu-ray film van már amibõl kábé 50-en van magyar hang vagy inkább felirat.
A belinkelt Superbad vígjátékon van magyar hang 4100,-ft-ba kerül +ptk.
Régebbi filmek még olcsóbbak, sõt ha 3-at veszel egyszerre akkor igazán olcsón jön ki.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

OliApa
Hogy a klasszikussal eljek: nem kicsit, nagyon...<#vigyor>
aabelus
,melyik store-on van a HS demo?

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

balla27
ti láttátok már a boltokban a platinumot,mert az unchartedet már itt árulják magyarországon?erre lennék kiváncsi

Sippie
ja ezek itthon is ilyen olcsók lesznek?
Sippie
na mondjuk a god of warral még nem játszottam. De ez a játék jónak tûnik, olyasmi mint a conan, csak akkor már inkább egy csini nõi karaktert nézegetek, mint egy animált kigyúrt férfitestet <#hehe>
balla27
engem csak az érdekel,hogy ne 17 000ft legyen egy játék.mert az nagyon sok.bár azért vettem egy párat.úgysem a sárga csíkot fogjuk nézni ,hanem a tv-t.azért a doboz tényleg csúnya

Elég fura az a sárga csík oldalt és felül, de élõben lehet szebb.

balla27
most néztem már van a boltokban,csak az árát nem tudtam.

Csabesz100
Most, hogy olvastam a címét megvan. Heavenly sword.

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
5 cím jelenik meg. Resistance, Rachet, Uncharted, Motorstorm és még egy, de annak nem ugrik be a címe. 8490-es fogy.áron lesznek.

Super DANTE
Hát olyan pár óra a játékidõ, de kellmes játék, nagyon látványos, a karakterek, fõleg az arcok nagyon részletesen vannak kidolgozva és animálva, olyasmi, mint a God of War, csak más környezetben nõi fõhõssel.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Sippie
Heavenly swordel játszott valaki? Kipróbáltam a demot, és azalapján bejön. Van multija? És mennyi játékidõ a cucc? Egyéb vélemények? Game.co.uk-n 18 font lesz a platinum változat, megéri?
Csabesz100
Ez a Siren teljes változat? Mert, ha jól tudom letölthetõ verzióban és epizódonként akarták a store-ra feltenni. Az egyikhelyen van szállítással együtt 8eFt. Az elég jó!

balla27
ki tudta ,hogy van már ps3 platinum game

tarti19
Nekem is 8G helyem van igaz minden mentés kitesz vagy 30G-t akkor ott alinux és a sok-sok demo😄

fsgh
a mostani frissítés az biztonságos?😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Csabesz100
Nézem a sendit-et, de nem találom, hogy hol lehet megnézni azt, hogy milyen nyelv és felirat van a lemezen. Merre keressem?

Csabesz100
Nem sokból tart a regisztráció. Szerintem érdemes, mert az USA-ból még olcsóbban jön a játék, mit a game-rõl. Persze nem minden, de érdemes rendelés elõtt összehasonlítani. A szállítás meg max. 1 hét.

Értem, thx.

EmThor
ebay.co.uk-n megnéztem

ebay reg + paypal reg kell úgy nézem 😊

Thx

dualview
A system update mindig kib.ott lassú. Ne aggódj a letöltés vége felé kb. 70%-nál általában pár másodperc alatt 100%ra ugrik.

PSN ID: dualview

Csabesz100
Nézd meg ebay-en. Ott is van.

quack
ja hát már elég rég, május elején kb...de faq-jukban is ottvan hogy "Play-Asia.com provides shipping to virtually any address in the world" szóval nem tudom mivan...lehet hogy az adott terméket nem szállítják, bár nem értem, nekem ilyen nagyobbacska játékfigurákat is küldtek már gond nélkül

amúgy hosszas utánaolvasgatás után inkább vettem a géphez egy transzformátort, fostam benyomni sima konnektor átalakítóval, de legalább mûködik, most megy a system update, ez csak nekem tetûlassú? ~15 perc alatt 7%...ennél még a wii is gyorsabban nyomja, wireless

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

EmThor
mikor rendeltél utóljára? mert ki van írva, hogy NO EU SHIPPING :\

innentõl gas, amúgy jó helynektûnik

quack
korrekt és viszonylag gyors bolt, én többször is rendeltem már onnan, soha nem volt gond.
kivéve hogy általában minden játékot bolti árhoz képest +5usd-vel árulnak, bár még úgy is vicc kategória az itthoni árakhoz képest (legújabb játékok 9500huf körül vannak)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

aabelus
az ilyenekrol ugyis hamar megfeledkezik.. <#taps>

Csabesz100
Ebay-en is van. Ez a playasia milyen? Nem rendeltem még onnan.

Nekem 60-as van de már csak 8gb szabad helyem van. Szerintem 1-2 hét és vinyócsere...
Blu-ray filmet én már az amazon.com-ról is rendeltem, minden kiadványhoz oda van írva, hogy milyen régiós, sok a 'region free' is. Vannak magyar feliratos filmek pl Drakula, becsületbeli ügy stb. Ez amcsiból cakpak itt van 3000,-ft-ból.
Aztán rendeltem már a sendit-röl is (ez angol oldal, ergo minden film régió2-es amit minden gond nélkül lejátszik a pal-os ps3), itt is vannak magyar nyelv/feliratos filmek, a régebbiek 3500-4000ft körül itt vannak az új filmek persze valamivel drágábbak.
Az itthon 9000,-ért árult filmek jó 60-70%-a EU-s film tehát kapható akár a senditen is.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

wordsworth
Csak Daniellel vigyázzál mert a szart is kiveri belõled ha meglátja, hogy dícséred a ps-t 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Prince of Máté
Mi lesz ha ezt a postás meglátja<#wilting>

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince of Máté
Akik szeretik a kalandot, veszélyt 😄

Nagyon elégedett, és csodálkozik, hogy nem olyan a hangja mint a porszívónak.
NEXUS6
Az X, az extrém sportokat kedvelõ emberek konzolja, akik bírnak vészesen élni!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

aabelus
gondolom az 1ik az,hogy nem ugy fog jatszani,mint a szomszedom,akinek miutan 2x elromlott,rettegett jatszani is <#nyes><#nyes><#banplz><#taps>

eladta,vett ps3-at es nyugodtan tolja a jatekokat,nezi a bluray filmeket, neha osszesz*rja magat a latvanytol... megesik az ilyen <#wilting>

egyszoval,nagyon elegedett a cserével.

Prince of Máté
Minõség + élmény?

predator0
2.40 fw, blu-ray olvasó elromlások... lehet nem akkora százalékban, de azért itt is vannak hibák.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Amúgy most olvasom a Microsoft súgó és támogatás oldalán, hogy a Fat32 max 2 terabájtos lemezeket tud lekezelni. Ha PS-nél is így van, akkor nem kell aggódni, hogy az ember mekkorát vegyen hozzá. Amúgy ez a max 4 giga fáljméret nekem még nem okozott problémát 😊 Ha az ember berakja gyorsan az adott filmet lejátszási listába, akkor pl. észre sem venni.

Sippie
például hogy nem megy tönkre... <#hehe>
predator0
Nem vágom miért nem megy. Összes pendrive-t olvassa nálunk a családban. Igaz, hogy fényképezõgéppel nem probáltam, de ha a winfos felismeri magától USB Mass Storage Device-nak, és nem kell mellé drivereket pakolni, akkor ezen az elven PS3-nak is le kéne az eszközt kezelnie.

DanielT
Lesz még pár dolog ami emlékeztet majd 😄
EmThor
Qore 3. szám -> resistance 2. béta kód - õsz

EmThor
Végre megjött a gép. Valami hihetetlen. Elsõ észrevételem, hogy a controler nagyon könnyû. Kicsit meglepõdtem mikor elkezdte a telepítést de aztán eszembe jutott, hogy nem box elött ülök.
csak bizonyuljon igaznak, eléggé masszív, nekem személy szerint állatira bejön, az Offspring-Sublime-NoFX-blink külön öröm :>>

psnid HaTeBeKa

Alien!
ha vkinek kell egy 120-as vinyó,az enyém eladó.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Prince of Máté
Itt egy példa
Mondjuk ez nem a legolcsóbb hely,de speciel region free ez a termék.

EmThor
EmThor
hát ha egyszer nincs EU akkor nincs EU :\