89387
PlayStation3
-
#55399 Fogadjunk azt még te sem tudtad, hogy nem megy a PSL... -
marcinger #55398 Már mindenki tudja. Nem kell viccelődni. Amúgy ja tőle van:D -
#55397 jéééé
most látom!
neked 60gb-s géped van?
mesélj!
tartitól van?
üdv hun_tigoo -
marcinger #55396 Még mindig nincs pslive:(:(:(:(:( -
#55395 Kikapcsolt állapotban elvileg addig kell nyomni a bekapcsoló gombot, ameddig be nem jön.
PootieTang: Nekem lejátssza a divx-es filmeket, viszont xvid-el szokott szórakozni. Nem ilyen kódolású filmet probáltál? -
PootieTang #55394 köszi
de nekem divxet se akarja.
az mind1 hogy mpg vagy avi? -
#55393 DivX - OK
MP4 - OK
mkv. - nem OK -
PootieTang #55392 hello srácok!
lenne egy kérdésem:
PS milyen kiterjeszésű videókat játszik le?
mkv, divx tuti nem...
mp4-et még nem néztem... -
#55391 kosz a vlaszt. es a reqoveri menut hogy hozom elloo ??? -
#55390 Kikapcsolt állapotban addig nyomja a bekapcsoló gombot, ameddig nem kezd csipogni. Ez a képbeállításokat alaphelyzetbe állítja. Ha ezzel sem javul meg a dolog, akkor valami egyéb gebasz van, amit max. a recovery menuben lehetne buherálni.
tarti: Akkor tök mindegy... mindent többféleképpen meg lehet oldani. -
#55389 Segitsegre van szuks. Van egy PS3 40GB -os amin ha bekapcoslod egy szurke kep jon be a SONY logoval. es utnana semi sem tortenik. Tudja valaki mi a baja ? Esetleg FirmWare hiba ? Segitsetek hogy lehet azt javitani ? -
#55388 Egyet kell ertenem Predatorral.
Igazad vann azzal a "varni kene vele" Predator. De haaaat hianyzik no...
-
#55387 trófeára én itt nem gondolok:)
élvezzem a játékot s ne kelljen szenvednem vele...
rágyúrmázok ezekre is:)
megoldom:) írtam fallot 3-as topikba ott is válaszolhatnál nekem:P
Addig nem akarok nekifeküdni, amíg nincs kellő infóm, mert beérve az első nagyobb városba már nincs visszaút:) -
#55386 December 15-én, ha jól látom.
Mire érdemes? Arra, ami tetszik. Ez egy RPG, az a lényege, hogy olyan karaktert készíts magadnak, amilyet szeretnél.
Ha a trófeák miatt kérdezed, akkor szerintem elsődlegesen a Lockpicking, Science és Speech képességeket fejleszd. -
#55385 dolgoznak rajta...:D
figymár a tr4ófea patch a fallout 3-hoz mikor jött ki?
Lenne pár kérdésem, mire érdemes rágyúrni... arra rájöttem mi mit jelent, csak majd mi az ami hasznosítható a játék folyamán... kereskedelem meg a gyógyítás 40 felett van... de nem érzem,azt ez lett volna a jó döntés...:D -
#55384 Szerintem értelmesebb lenne akkor felhozni ezt a témát, ha már megy :) -
#55383 na akkor írány az mgs 4 the boss extreme fokozatba! -
#55382 helyes,majd akko küldjük;) -
#55381 a ps.live meg mindig nem mukodik. a feneeebeee -
#55380 hi mindenkinek!
PSL jól behányt...... -
#55379 Azért Én büszke voltam magamra -
#55378 Üdv a klubban
(Szerintem lassan ebben a topikban ez lesz a belépőszint ) -
#55377 Tegnap megcsináltam a Platinum trófeát az Uncharted-ben. Azért Crushing módban volt egy-két helyen meglepetés.... -
#55376 Ha jól emlékszem kétszer vittem végig. Ha lettek/lennének benne trófeák, akkor szerintem többször is kijátszom, de így nem volt rá okom.
A sztorija egész tűrhető, szépen beleillesztették a filmes történetbe. Ha Star Wars rajongó vagy és bejön a hack&slash stílusú kombóvásárlásos téma, akkor megér egy próbát. Viszont a játék (szokás szerint, sajnos) nemkicsit túl lett hypeolva. Kicsit techdemo feeling, mert 3 engine-t gyúrtak össze benne (Havok, DMM, Euphoria). -
#55375 Én egy hónapja vettem meg a keypad-ot és nem bántam meg! Nagyon jó vele írni,persze kicsit szokni kell! Rögtön a HOME-ban próbáltam ki és így már könnyebb volt beszélgetni az emberekkel és jol össze lehet hangolni a joy-al! Dead Space-ben nem fogsz csalódni!!! :) -
#55374 Amúgy berendeltem uberkonzolból egy kisebb adag jóságot. Mirrors Edge + Dead Space, Hdmi 1.3 kábel, Sony Wireless keypad. Nem tudom milyen lesz az a keypad, de jónak tűnik és már megelégeltem, hogy mire beírok valamit kontrollerrel már nem aktuális. -
#55373 na f@sza, még 2 nap pslive nélkül -
#55372 ÁÁÁ
Hupsz, bizonyára meglepődtél most!
Sajnos kicsit tovább tart a probléma megoldása, mint hittük.
A szolgáltató még két napot mondott, hogy teljesen rendbe hozzák az oldalt.
Komoly baj – remélhetőleg – nincs az oldallal, de azért tegyük össze a két kezünket!
Türelem Kedves Látogatok!
Megértéseteket köszönjük
a PlayStation.LIVE csapata
2009. január 20.
-
#55371 Ki kéne próbálni másik vagy más fajta kábellel, hogy kizárd a csatlakozó hibát. Nem tudom milyen TV-d van, de egy jobb LCD tv-nél van hdmi és komponens csatlakozás is amikkel ki lehetne próbálni. Ha mindenhol csinálja valószínű hardveres baja van és mehet a szervizbe. -
3ps #55370 Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja a PS3-nak. Amint bekapcsolom szalad a képe, de lemezt még bele sem raktam, nem látni az egészből semmit, kis idő múlva megáll, de amint elindítom a játékot kis időre megáll, de ezután újból rossz lesz. Lehet, hogy egy érintkezéssel lehet gond? A csatlakozókkal minden OK és a TV is rendben. Előre is köszi a válaszokat. -
#55369 Most vacillálok, hogy megnézzem-e. Azthiszem várok egy kicsit és elolvasom a hozzáfűzött kommenteket aztán talán dűlőre jutok... -
#55368 Szerintem mindenkinek visszarakják, ha elveszne szóval felesleges ezen aggódni.
Ritka rendes banda van az oldal mögött... -
#55367 Hoppá elszúrtam! Most jó! :P
killzone 2 intro es gameplay -
Papesz #55366 Nekem is lement a kreditem kábé a felére a pslive-on. -
#55365 látom toltad a fallout 3-t is:) atombombát is lekasztottad ahogy elnézem:) pont ott tartok lén is:P csak előtte kell vagy 15 pont erre a szakértelemre:d -
#55364 SPOILER VESZÉLY, CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!!!!!
http://tv.gamestar.hu/video/killzone-2-gameplay-es-intro-hi-res -
#55363 Nem én csinálom a reklámszövegeket. :D -
#55362 Jaja, a többi most felejtős. -
#55361 par embert felvettem havernak, szocializacios okobol.:D,,majd jachatunk 1utt,..udv! -
#55360 Ajjajj Pslive 812 credit, kicsit meg zurok vannak a serverrel ugylatom! :(