PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps3hoz van felirat-kodek? ha igen,milyen formátumot érdemes berakni (gondolok itt txt,srt,stb-re)
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Konami
Games:
- Pro evolution soccer 9
- Silent hill coming home
- Dancing stage
- new games. (what and for what console is unclear)
Stage show:
- Hideo Kojima will talk about the future of Metal gear solid 4 and Metal gear online.
sírva fetrengtem, aszongya "dzsombi" (zombi) 😄
Games:
The Last Guy Japan Premium - 500 yen
Pixeljunk Eden - 900 yen
Pixeljunk Eden Demo - free
Add-ons:
Soul Calibur IV music (17 songs) - 1500 yen for all songs or 100 yen each
Soul Calibur IV custom parts 1 - 150 yen
Videos:
The Last Guy Japan Premium - "Hindustan Electronics Developer PV"
Recommendation of The Last Guy Japan Premium
Stranglehold
Pixeljunk Eden
Wallpapers/Themes:
Home theme - free
2x Phantasy Star Portable (PSP) - free
2x Soul Calibur IV - Free
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
kijött a last guy japánban, 500 yen, kb 750 forint, menük angolul vannak (play, options, tutorial), szövegek japánul, a hang meg... indiai 😊 nincs custom soundtrack vagy trophy támogatás.
van egy hõsöd és pályánként meghatározott számú embert kell az escape pontokba bevinni. az emberek vagy az utcán de gyakrabban az épületekben vannak (meg kell állni az épület mellett és kijönnek). van infrared mód, ilyenkor látod melyik épületben mennyi ember vár megmentésre, de nem látod a pályán a szörnyeket. ha belemész egy szörnybe game over. ha a tömegbe kap bele egy, az emberek bemenekülnek a házakba, akik ott voltak. kb. 4 féle ellenfél van. lehet zoomolni, van online ranglista.
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
ma 6:08 #2612
POFON!
NA SZÓVAL!
kEDDEN FELHÍVTAM ÕKET,HOGY MIÚJSÁG A GÉPEMEL. EZ REGGEL FÉL 10KOR VOLT. EGY KEDVES NÕI HANG AZT MONDTA HÍVJAM FÉL KETTÖKOR VISSZA ÕKET MERT A CSÁKÓ ÉPP NINCS. OK!
FÉL KETTÕ! NEM VESZIK FEL MERT A BOMBARIADÓ MIATT AZT A RÉSZT IS KITELEPÍTETTÉK. POFON 1
SZERDA REGGEL ISMÉT HÍVOM ÕKET. MOSTMÁR VAN A CSÁKÓ ,DE KÖZLI,HOGY A GYÁR AHOVÁ MEENEK A GÉPEK LEÁLLT MERT SZABADSÁGOLÁS VAN MÁSFÉL HÉTIG. HÍVJAM ÕKET KÉT HÉT MÚLVA AKKOR TALÁN LESZ VALAMI. POFON 2
IGEN MIKOR ÁTVETTÉK A GÉPET FELÍRTÁK A 08-AT ,HOGY BENNE VAN. ILL A SORSZÁMÁT ÉN. DE LEHET A PAPÍRON IS RAJTA VAN. ÉS LE IS FÉNYKÉPEZTEM A SORSZÁMÁT.
UGYHOGY ÚJABB KÉT HÉT PIHI.
Ezt egy haverom írta egy fifa08-as topicban egy másik fórumon...
A játék forgatókönyvét Dan Aykroyd és Harold Ramis írta, ahogy a filmekét is (ha sztoriban és humorban hozza a filmek színvonalát, akkor rossz már nem lehet). A sztori a második részhez képest három évvel folytatódik. A játékhoz az eredeti szereplõk adják a hangokat (mondjuk én kiskoromban csak szinkronosan láttam a filmeket, szóval azzal jobban azonosulnék). Fejleszthetõ kütyük, szellemadatbázis, Trophy support, fizika jónak tûnik. Nekem kell 😊
Érdekesség: Akit nem érdekli a játék, de röhögni akar egy kicsit, az kezdje egybõl a harmadik résszel, és nézze a háttérben a fiával Wii-zõ néger fazont (ez a "Nintendo simply brings more smileys to more faces" életérzés?) <#crazya>#crazya>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nem a témához vág 😊 Singstarhoz gondolom USA storerol vettel dolgokat, amihez USA Singstar kellett nem?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Volt már valakinek olyan, hogy a gép pl 12gigát m utat szabad helynek, de a rachet 498 megája nem megy fel, mert azt írja, hogy tele van a vinyó.
Ez eddig ok (bár számomra meglepõ), de!
A PSN-rõl akár mit le tudok húzni, pl 1,5 gigás demót is és nem rinyál, hogy nincs hely.
Most akkor, hogy is van ez??? Nem szeretném leformázni a gépet, mert van rajta 7 giga singstar meg rock band letöltés. 8 gigás usb hátterem meg nincs, ezért nem fogok venni meg le se szeretném újból húzni ezt a csekély 7 gigát (nem szárnyal a netem), mert ugye elvileg még van 12 giga helyem.
Valaki tud valami okosat mondani (csak a Rachet hülyült meg)?
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Majd fotózok egypárat , de grafikailag rendben van ,az Ai ami egy kicsit buta , vagyis nem jó védi az íveket. Bemegy belsõ ívre aztán külsõn elmegyek mellette , de egyébként jó .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
PS3 ID: Csabesz82
Konzolszerviz
Itt van 2 utcára , egyszer voltam is bennt ha jol emlékszem , azt tervezem hogy lehet hogy kitisztittatom a ps3mat .
A többiektõl pedig bocs az off-ért.
ui:
Ragaszkodjunk a PS3 témához mert nem akarok nagyon törölgetni ha nem muszáj...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az enyém már kész is lett....
A gépem meg valószinüleg jövö héten jön vissza...
Routert szeretnék venni. kábelest vagy wifi-set ajánlotok PS3-hoz? lassabb lesz a netem a PS3-on ha nem kábeles?
és kell valamire figyelnem vásárlásnál, valamilyen fontos paraméter?
ja és ha meglesz akkor még kérnék egy kis segítséget a beüzemeléshez is!
köszönöm a választ elõre is.
* The playback quality of some PLAYSTATION 3 and PlayStation format software has been improved.
én ps3-on játszom a pes 2008-al, és az online móddal lenne problémám...az lenne a gondom, hogy amikor belépek akkor csak 3 felhasználó profil van, de van olyan amit már nem használok...ki akarom törölni, de nem tudom, hogy hol kell...többet pedig 3nál nem tudok csinálni...mit csináljak?
köszi a segítséget elõre is...
Uncharted, MGS4, stb mikor lesz Trophy-s?
www.digimomentsvideography.com
www.digimomentsvideography.com