89387
PlayStation3
  • predator0
    Fogadjunk azt még te sem tudtad, hogy nem megy a PSL...
  • marcinger
    Már mindenki tudja. Nem kell viccelődni. Amúgy ja tőle van:D
  • balljuggler
    jéééé
    most látom!
    neked 60gb-s géped van?
    mesélj!
    tartitól van?
    üdv hun_tigoo
  • marcinger
    Még mindig nincs pslive:(:(:(:(:(
  • predator0
    Kikapcsolt állapotban elvileg addig kell nyomni a bekapcsoló gombot, ameddig be nem jön.

PootieTang: Nekem lejátssza a divx-es filmeket, viszont xvid-el szokott szórakozni. Nem ilyen kódolású filmet probáltál?
  • PootieTang
    köszi
    de nekem divxet se akarja.
    az mind1 hogy mpg vagy avi?
  • zsolt1983
    DivX - OK
    MP4 - OK
    mkv. - nem OK
  • PootieTang
    hello srácok!
    lenne egy kérdésem:
    PS milyen kiterjeszésű videókat játszik le?
    mkv, divx tuti nem...
    mp4-et még nem néztem...
  • zsolt1983
    kosz a vlaszt. es a reqoveri menut hogy hozom elloo ???
  • predator0
    Kikapcsolt állapotban addig nyomja a bekapcsoló gombot, ameddig nem kezd csipogni. Ez a képbeállításokat alaphelyzetbe állítja. Ha ezzel sem javul meg a dolog, akkor valami egyéb gebasz van, amit max. a recovery menuben lehetne buherálni.

tarti: Akkor tök mindegy... mindent többféleképpen meg lehet oldani.
  • zsolt1983
    Segitsegre van szuks. Van egy PS3 40GB -os amin ha bekapcoslod egy szurke kep jon be a SONY logoval. es utnana semi sem tortenik. Tudja valaki mi a baja ? Esetleg FirmWare hiba ? Segitsetek hogy lehet azt javitani ?
  • zsolt1983
    Egyet kell ertenem Predatorral.
    Igazad vann azzal a "varni kene vele" Predator. De haaaat hianyzik no...
  • tarti19
    trófeára én itt nem gondolok:)
    élvezzem a játékot s ne kelljen szenvednem vele...
    rágyúrmázok ezekre is:)
    megoldom:) írtam fallot 3-as topikba ott is válaszolhatnál nekem:P
    Addig nem akarok nekifeküdni, amíg nincs kellő infóm, mert beérve az első nagyobb városba már nincs visszaút:)
  • predator0
    December 15-én, ha jól látom.
    Mire érdemes? Arra, ami tetszik. Ez egy RPG, az a lényege, hogy olyan karaktert készíts magadnak, amilyet szeretnél.
    Ha a trófeák miatt kérdezed, akkor szerintem elsődlegesen a Lockpicking, Science és Speech képességeket fejleszd.
  • tarti19
    dolgoznak rajta...:D
    figymár a tr4ófea patch a fallout 3-hoz mikor jött ki?
    Lenne pár kérdésem, mire érdemes rágyúrni... arra rájöttem mi mit jelent, csak majd mi az ami hasznosítható a játék folyamán... kereskedelem meg a gyógyítás 40 felett van... de nem érzem,azt ez lett volna a jó döntés...:D
  • predator0
    Szerintem értelmesebb lenne akkor felhozni ezt a témát, ha már megy :)
  • DoNorBi
    na akkor írány az mgs 4 the boss extreme fokozatba!
  • DoNorBi
    helyes,majd akko küldjük;)
  • zsolt1983
    a ps.live meg mindig nem mukodik. a feneeebeee
  • Alien!
    hi mindenkinek!

PSL jól behányt......
  • spatz
    Azért Én büszke voltam magamra
  • predator0
    Üdv a klubban
    (Szerintem lassan ebben a topikban ez lesz a belépőszint )
  • spatz
    Tegnap megcsináltam a Platinum trófeát az Uncharted-ben. Azért Crushing módban volt egy-két helyen meglepetés....
  • predator0
    Ha jól emlékszem kétszer vittem végig. Ha lettek/lennének benne trófeák, akkor szerintem többször is kijátszom, de így nem volt rá okom.
    A sztorija egész tűrhető, szépen beleillesztették a filmes történetbe. Ha Star Wars rajongó vagy és bejön a hack&slash stílusú kombóvásárlásos téma, akkor megér egy próbát. Viszont a játék (szokás szerint, sajnos) nemkicsit túl lett hypeolva. Kicsit techdemo feeling, mert 3 engine-t gyúrtak össze benne (Havok, DMM, Euphoria).
  • Kratos86
    Én egy hónapja vettem meg a keypad-ot és nem bántam meg! Nagyon jó vele írni,persze kicsit szokni kell! Rögtön a HOME-ban próbáltam ki és így már könnyebb volt beszélgetni az emberekkel és jol össze lehet hangolni a joy-al! Dead Space-ben nem fogsz csalódni!!! :)
  • Amse
    Amúgy berendeltem uberkonzolból egy kisebb adag jóságot. Mirrors Edge + Dead Space, Hdmi 1.3 kábel, Sony Wireless keypad. Nem tudom milyen lesz az a keypad, de jónak tűnik és már megelégeltem, hogy mire beírok valamit kontrollerrel már nem aktuális.
  • Kratos86
    na f@sza, még 2 nap pslive nélkül
  • Amse
    ÁÁÁ

Hupsz, bizonyára meglepődtél most!
    Sajnos kicsit tovább tart a probléma megoldása, mint hittük.
    A szolgáltató még két napot mondott, hogy teljesen rendbe hozzák az oldalt.
    Komoly baj – remélhetőleg – nincs az oldallal, de azért tegyük össze a két kezünket!

Türelem Kedves Látogatok!

Megértéseteket köszönjük
    a PlayStation.LIVE csapata

2009. január 20.

• Amse
    Ki kéne próbálni másik vagy más fajta kábellel, hogy kizárd a csatlakozó hibát. Nem tudom milyen TV-d van, de egy jobb LCD tv-nél van hdmi és komponens csatlakozás is amikkel ki lehetne próbálni. Ha mindenhol csinálja valószínű hardveres baja van és mehet a szervizbe.
  • 3ps
    Sziasztok!
    Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja a PS3-nak. Amint bekapcsolom szalad a képe, de lemezt még bele sem raktam, nem látni az egészből semmit, kis idő múlva megáll, de amint elindítom a játékot kis időre megáll, de ezután újból rossz lesz. Lehet, hogy egy érintkezéssel lehet gond? A csatlakozókkal minden OK és a TV is rendben. Előre is köszi a válaszokat.
  • Amse
    Most vacillálok, hogy megnézzem-e. Azthiszem várok egy kicsit és elolvasom a hozzáfűzött kommenteket aztán talán dűlőre jutok...
  • Amse
    Szerintem mindenkinek visszarakják, ha elveszne szóval felesleges ezen aggódni.
    Ritka rendes banda van az oldal mögött...
  • Kratos86
    Hoppá elszúrtam! Most jó! :P

killzone 2 intro es gameplay
  • Papesz
    Nekem is lement a kreditem kábé a felére a pslive-on.
  • tarti19
    látom toltad a fallout 3-t is:) atombombát is lekasztottad ahogy elnézem:) pont ott tartok lén is:P csak előtte kell vagy 15 pont erre a szakértelemre:d
  • Kratos86
    SPOILER VESZÉLY, CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!!!!!

http://tv.gamestar.hu/video/killzone-2-gameplay-es-intro-hi-res
  • cloud.strife
    Nem én csinálom a reklámszövegeket. :D
  • cloud.strife
    Jaja, a többi most felejtős.
  • Okami Amaterasu
    par embert felvettem havernak, szocializacios okobol.:D,,majd jachatunk 1utt,..udv!
  • Ombika
    Ajjajj Pslive 812 credit, kicsit meg zurok vannak a serverrel ugylatom! :(