PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
De az esetek többségében nem szokott lenni rajtuk. 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DarkSector
Ha van a laptopon HDMI IN akkor szerintem gond nélkül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
Laptopot tudom monitorként használni ps3hoz? (HDMI-vel)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vadnokedli
Nem tudom(vagy is nem emlékszem), amiért MG:RR-ben elvannak rejtve csajokról képek. A csöcsök és a seggek jót tesznek a látásnak.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector
Miért van az hogy szinte minden BOSS egy csaj?

DarkSector
Fasza, azért nem ment eddig mert a szert nem elég item-be kiválasztani, az x-el be is kell adagolni....:S

kösz a tippeket azért, csak én kiválasztottam azt a szert, de nem nyomtam be.

Vadnokedli
Én volt hogy egy nap majdnem kétszer végig vittem, annyira nem játszhatatlan. pont a bábut próbáld lõni M4 el. vagy a damilokat.

DarkSector
Te figy nem vágom allulról 50 darab shotgun töltényt lõttem, messzebb mentem lõttem aknavetõvel és SEMMI.
Ez valami gebasz lesz.

Türelem a faszomat, ekkora idiótaságot.
Fogom azt kettétöröm ezt a kibaszott lemezt.

Vadnokedli
Türelem.. no JIHAD

DarkSector
Mármint mit a 2 kis figurát?
Csak õ elirányít mikor célozni akarok a buzija. kibaszott idegesítõ.

Vadnokedli
Érdemes Shotgunnal lõni. Ha a mondjuk a jobboldali nem megy akkor a baloldalit próbáld. miután ez leesik a jobboldalit. pl.

DarkSector
Komolyan vagy én vagyok ezekhez már túl türelmetlen vagy nem tudom.
Most itt akadtam el, tökmindegy mit lövök semmi nem történik, videóban meg a srác 2 tölténnyel azonnal oda lõ ahová kell, nem értem. <#confused>

kb 4:40-tõl

Vadnokedli
CQC -re átváltasz. És a tût elõveszed, ezt pedig ne tedd amit ez a balfasz csinál a videóban, csak egy fejlövés kell neki akár a legszarabb fegyverbõl (vagy lehet abból 3.) legkönnyebb boss. Nekem majdnem platina ez a szar( "szar" mert elég nagy MG buzi vagyok.). De képtelenség megcsinálni az utolsó 2-3 at kb. <#banplz>

DarkSector
Na megvan nyomva kellett tartani az R1-et.

DarkSector
Hát nekem csak üt-rug snake, de nem kapja el....😄DDDDDD

A kurvakibaszott geciláda anyjukat úgy utálom ezt mikor azért baszok el 1-2 óórát meg fostalicska az irányítás...

TDC Geronimo
Ahogy nézem kijelöli a tût inventoryba, R1el elkapja és ott felugrik a háromszög is, gondolom azzal szúrja bele.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
thx...megpróbálhatom , de az amugy a fegyver célzás. 😄

TDC Geronimo
Azt mondja videóba, hogy R1

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Srácok 8:30-nál tudja valaki melyik gombal ragadom meg az ellenfelet és szúrja bele azt a szart?

Vadnokedli
Nem látok a #85146 számú hsz-ben utalást az évjátéka címre. <#nemtudom>

Kongy
Az év játéka titulusért MINDEN játék versenyben van, legyen az akármilyen kategória.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
minden 'huszonnegyedik' PS3 tulajnak megvan akkor.

Vadnokedli
A két játék nem is egy kategória :') <#banplz>

GTA4 kb 24 fps el ha fut PS3on akkor a GTA5? vajon jobban van optimizálva?

n000rbi
Nem tudom milyen aspektusból lehet ezt a két játékot összehasonlítani. A GTA open-world, naná, hogy több lehetõség lesz benne.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Szerintem a GTA 5 köröket ver majd a Last of Us-ra tartalom szempontjából, de lehet minõségben is jobb lesz picivel. Csak remélem a PS3 ereje nem lesz kevés ehhez a látványhoz, mert nem lenne szép ha szaggatna.. RDR is hajlamos volt már rá!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeventeV
<#eljen> TDU is tényleg sokat romlott az elsõ részhez képest.

DarkSector
Valóban elég szar volt az elsõ rész, na most vedd ugy hogy ez 2x olyan szar.

arty
+1

majdnem annyit romlott, mint a TDU.

Forza.

Vadnokedli
Szerintem az elsõ részének is eléggé ótvar volt az irányítása. Ezért fel se merült bennem az hogy adjak egy esélyt a második részének. De így még inkább off. Amúgy a Dirt3 is hasonló azz méég az is-is kategóriába tartozik a GRID hez mérten.

LeventeV
Az elsõ résznek szerintem sokkal jobb irányítása volt mint a másodiknak. Nem is értem, hogy tudtak ennyire rossz irányba elindulni, pedig annyian várták már a 2. részt.

Vadnokedli
Én "anno" pc re megvettem az elsõ részét, 1 órát ha volt a gépben, ment a lecsóba és kínomban inkább elrágcsáltam az esti film mellé.. (Az elsõ részének is borzalmas az irányítása szerintem.)

DarkSector
Nagyon sok , köztük én is., nem vagyok akkora fan mint mások, de a grid 1 sokkalta jobb volt, pedig az sem volt tökéletes.

LeventeV
Többet vártam pedig tõle.

DarkSector
Nézd meg pl a tesztet róla, ott tökéletesen lemondják merre hány méter, és szerintem is pontossan olyan, MINDENBEN átlag, az irányítás meg egy katasztrófa.

LeventeV
Grid 2

Minden szempontból (grafika, hangok, karrier, autók, pályák) jól teljesít a játék, egyet kivéve, és ez az irányítás, ami valljuk be, egy autós játéknál elég nagy probléma. Lassan 13 éve játszom videójátékokkal, köztük autós játékokkal is, de olyan még nem volt, hogy ne szokjam meg a játék irányítását. A Grid 2 azonban ilyen. Már a 4. szezon végén vagyok, de még most is tud újat mutatni a játék ebbõl a szempontból (és nem jó értelemben).
A legnagyobb probléma, hogy a játék 3 kategóriába sorolja az autókat az irányításuk szerint, de ezek a kategóriák nem elsõ kerék, hátsó kerék vagy összkerék meghajtású, hanem Grip, Balanced és Drift. Vezetés szempontjából ezek: nagyon könnyû vezetni, kicsit idegesítõ vezetni és kontrollertkihajítóan idegesítõ vezetni kategóriák.
Ezekkel a kategóriákkal nem is lenne baj, de egy hátsó kerekes BMW is tartozhat a Grip kategóriába, amivel padlógázzal gyorsítok ki a kanyarokból, anélkül, hogy egy milimétert is elmozduljon az autó háta. Úgy alázom a 320-as BMW-vel a Cruze-okat, hogy Michelisz Norbi is megirigyelné, de fordítva már nem. Egy Cruze sokkal gyengébb mint egy BMW.
A Drift autókat katasztrófa vezetni, legalábbis szerintem. Az utóbbi idõkben az inkább arcade felé hajló autós játékokban az lett a divat, hogy driftelve vegyük be a kanyart. Ez még nem is lenne akkora nagy baj (szerintem a Hot Pursuitba elég jól bevált) de az már idegesítõ, hogy ha a játék úgy akarja, hogy driftelj, ha a driftet úgy rontották el ahogy kell. Ahogy elkezdek driftelni csókolom meg egybõl a falat.

Összességében tényleg nem lenne semmi baj a játékkal, fõleg ha lehetõségünk van minden versenyen legalább egy Balanced kategóriás autóval elindulni, de sajnos ez nem mindíg van így, és elég sokszor frusztráló tud lenni a játék, amikoris tanácsosabb kikapcsolni az egészet és kimenni egyet levegõzni, majd egy fél napig hozzá sem nyúlni a kontrollerhez.

Kongy
Megkérdezhetem miért válsz meg tõle? (fõleg így GTA 5 gameplay vid után 😄 )

Vinsanity15
Sziasztok , Elado PS3 superslim 250gb , 3hete vasarolt , full garival , + The Last of Us , NBA 2k13 es God of War 3 - 80 000 ft , atvetel Gyor kozeleben .

Vinsanity is back!!

Bil Ur Sag
Hát ez a Sly Cooper - Thieves In Time 30 felett is megvett kilóra.
Bitang jó hangulata van, a története is remek! Szuperek a karakterek.
Az old school platform részek szinte könnyeket csaltak a szemeimbe.
A játék kellemes noir hangulata pedig hab a tortán.
Nos, egy ez igazi játék! A szó szoros értelmében.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

grebber
Igen ez az.Hát nagy kár 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Fasza is lett volna ha ilyen grafikát lenyomott volna a ps3, majd a ps5 talán. 😄

Amúgy a karakter mozgás eléggé olyan mint a Watch Dogs-ban.

8 days de sosem készült el... :/

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

n000rbi
Nem ugrik be a címe, de tudom mirõl beszélsz. Sajnos kukázták a projektet, pedig akkoriban nagyon ígéretesnek tûnt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

grebber
Keresek egy játékot!

Már nem emlékszem a címére ,de talán a ps3 kijövetelekor promozták vagy nem már erre sem emlékszem.
Annyi rémlik a videoból hogy valami benzinkutnál voltak tartálykocsival lövöldöztek stb.

Vajon melyik lehet?

Next PC upgrade: 2022

dave9004
egyértelmûen hangulat a fõ tényezõ nálam
Bil Ur Sag
Újra neki álltam a Motorstorm elsõ részének. Anno az összes eventet aranyra hoztam. Emlékeztem arra, hogy valami eszméletlenül nehéz volt, ahogyan haladtunk elõrefelé a futamokban. Nos elérkeztem a pályához, amelyik szerintem bõven belefér a minden idõk legnehezebb top 10-es árkád autós pályájában. ATW-vel a kamionok ellen. Ahogyan régen is, most is már nekimentem vagy 20 szor és a legjobb helyezésem egy harmadik hely. Nos...szo....ás a köbön 😄D

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Kongy
Ja, ezt nem írtam, láma vagyok... nem megye, hanem South-East region... elásom magam azt hiszem.

Kongy
Okés, köszi! Ezen kívül viszont régiót (szval megyét) is kér... Wendlebury melyik megyében van? XD

Kongy
Én most vettem egy Motorstorm Apocalypse-t 2000 Ft-ért 😄 4-et sajnáltam érte, de ennyiért azt mondtam, hogy jöhet...