89387
PlayStation3
  • Hoz_Hun
    Én azt hiszem tegnap magyarországra regisztráltam be, csak angol nyelven lehetséges mindent intézni. De most elbizonytalanítottál. Az Xbox360 után annyira fura a PS3 menüje, kezelőfelülete, hogy az hihetetlen.
  • TomStorm
    Lehet Magyar regisztráció?Itt nem engedi:link
    Máshol kell(UK) regisztrálni?
  • Kongy
    Director's Cut
  • Kongy
    Van egy olyan kiadás, hogy Heavy Rain Director's Cut, amiben vannak kivágott jelenetek nyilván. Meg ugye van a sima Move Edition.
  • n000rbi
    ?? Vágott változat? Nem hinném, hogy ilyen létezik. Annyi, hogy ha egy első kiadásút veszel meg, akkor le fog tölteni egy kb. 2 Gb-os patch-et (a Move Edition-t lényegében). Ezáltal akár move fagyival és navigation kontrollerrel is játszható a játék. (viszont tartalmilag semmit nem változik és ha csak dualshockod van, azzal is ugyanúgy játszható)
  • Hoz_Hun
    Tegnap nekiugrottam a The Last of Us-nak és állat jó. Tényleg. Minden penit megért, pedig még csak olyan 3 órát tettem bele (így is negyed négy körül feküdtem, reggel igen kivoltam ütve.... de megérte, meg amúgy se tudtam korábban abba hagyni haha). Azt írta olyan 20%-nál járok, amin kicsit megijedtem mert ez a 20% úgy elrepült mintha csak 20 perc lett volna. Nagyon ütősen kezdődött, aztán a "begyakorló rész" az kicsit leült, de most, hogy már kint vagyok a csajokkal a városban már nagyon izgalmas megint. Nemrég futottam bele valami zombi hordában (4-5 zombi) egy épületben, amit egyedül kellett letennem (a csajok fenn vártak), na azzal sokat szívtam, mert a gombafejű mindig megrágott, de végül sikerült. Na ma majd onnan fogom folytatni. :)
  • Hoz_Hun
    Igen a Heavy Rainen feltétlen be akarom szerezni (de az Uncartedeken is gondolkodok). Viszont azt halottam a Heavy Rainből oda kell figyelnem melyik változatot szerzem be mert állítólag mostanra már valami vágott változatokat adnak ki belőle, szóval egy régebbi vágatlant kell begyűjtenem. Utánna kell majd néznem mert nem tudom, hogy most ez hogy van.
  • unrealnoise
    Jól tetted, a Heavy Rain-t is szerezd be feltétlen. :) Meg Unchartedek, meg ááh, azért van elég sok komoly sony exkluzív cím. :) Mármint a "nagyokon" túl is.
  • Kongy
    Én minden PS3 exkluzív címmel játszottam már szóval nekem is megtérült a befektetés :D Plusz még régi nagy kedvecnem a PoP Trilogy is meglett HD-ben. És akkor még nem is beszéltem a csak konzolokra megjelent játékokról :D (pl. Enslaved, Bayonetta, Vanquish..stb stb..)
  • Tibi7
    nekem meg a sony adta el a ps2-vel :)
  • arty
    nekem a GT5 adta el a ps3at :) (de utólag az UC1-2-ért már megérte volna, azután minden csak bónusz)
  • DarkSector
    Nekem God of War sorozat jelentette azt a bizonyos kulcsot.
    The Last of Us 2. helyen, és a Beyond 3. ként, ezek a címeket tekintve. :)

De amúgy csak a 6 GoW-ért nekem már megérte.

Igen itt kell és lehet telepíteni de az meg van szabva és a doboz hátulján van, hogy MINIMUM helyigény, xxxx MB
  • Hoz_Hun
    Aha, akkor nem kell installálni, mindent intéz magától. Remek, remek. Köszönöm az infót. Marha kiváncsi leszek a "Last of Us"-ra. Mindenki isteníti. Már anno majdnem amiatt beszereztem egy PS3-at, de az ajtot a "Beyond: Two Souls" tette be. Az annyira kell, hogy beruháztam egy PS3-ra. :)
  • DarkSector
    Üdv.
    Semmi baj, az a jó ha harmonia van mindennel kell játszani, PS3-Xbox360-PC-Telefon.
    Akik különbsséget akarnak tenni azok a kereskedők...mi játékossok mindent akarjunk. :D

Az a valami egy picike peccs lehetett.
    Semit, PS3-on ha telepítesz akkor a lemeznek csak egy részét tudod a HDD-re telepíteni.
    Letöltesz játékot STORE-ból 2x annyi szabad terület kell sajnos, mert leszedi és felinstallálja, baszottsok idő sajnos, még 1GB is, most gondold el ezt 20-30GB-os játéknál. :D
  • Hoz_Hun
    Na ÜDVÖZLÖK MINDENKIT!
    Ezennel én is PS3 tag lettem... (kicsit úgy érzem elárultam az XBox360-at...8 vagy nem is tudom hány év után).
    Ma beállítottam kis gépet és meg is vettem egyből a "Last of Us"-t. Este neki is fogok ugrani (GTA5 az Xboxon most pihen egy kicsit :)).
    Egy kérdés: amikor betettem a játékot valamit töltögetett, de túl gyors volt ahoz, hogy a játékot telepítse fel. Gondolom ennyi idő alatt azt nem tette fel. Kérdésem az, hogyan lehet feltlepíteni a játékot, hogy ne a lemezről játsza le?
  • DarkSector
    Sajna.
  • davidka003
    Érdemes.
    Amúgy ajánlottan 475 Ft. Kis szerencsével akár 2 játék is belefér a súlyba. Ha nem nagyon vastag a kézikönyvük.
  • kirol
    Az nem magyar feliratos, így van.
  • DarkSector
    Ja értem.
    Az nem magyar feliratos nem?
  • Kongy
    Heavy Rain-ben olyan volt, hogy ha elrontottál valamit, akkor egy plusz fejezetet kaptál amiben a másik főhős megment. És meg is lehetett ölni véglegesen minden karaktert, ha elrontottál valamit.. egyszerűen nélkülük ment tovább a sztori.
  • DarkSector
    alap igen. :D
  • Vadnokedli
    Ti itt küldözgetitek egymásnak postán a játékokat. Segítsetek; mennyi a posta egy játékra? Buborékos borítékba érdemes csomagolni?
  • DarkSector
    Beyond téma.
  • a.carkey
    Arra viszont kérek mindenkit, hogy ha le is warezolná, inkább tartsa meg magának az élményeket, itt ne ossza meg senkivel, hogy hány óra a végigjátszás, meg milyen qurva jó játék volt, pedig még meg se jelent itthon!

A demot pont ezért meg se nézem ...
  • a.carkey
    Ez a csapat mindig ilyen volt. :D
  • DarkSector
    Hát igen te kis huncut, nem figyeltél az edzésen?!
    Na akkor sajna ez van, kezd el a HUNTED-et újra ezzel az edzéssel kezdi, mindig abba az irányba kaell húznod a jobb analóg kart, ahol a lassításkor a fehér mezőt látod, vagyis fehéres fényt.
  • kirol
    Én néha nem is tudom, mit akar megnyomatni velem. Pl. a vonaton nem mindig tudom, mit kellene nyomni. Nektek ez nem okozott problémát?
  • DarkSector
    Én kérek elnézést, 2 végigjátszás nem lesz elég, legalább már 3 kell. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor direkt elrontasz valamit, és egy alternatív story-t kapsz, AZ is elágazik még1x!!!!

Motoros résznél ha elrontjátok, egy elágazás, és ott is megint lesz 2 lehetőségetek! :D
    Ez így már kurvajól hangzik szavatosságban. :)
    I
  • DarkSector
    Ja , de eddig azt hittem akkor game over, checkpoint, de ez így nagyon jó mert kitólja a játék újrajátszhatóságát szavatosságát. :D

Kordonosnál is megint lesz 2 lehetőséged legalább! :D

Én eddig ezt nem is hallottam itt sg-n senkitől, illetve nem olvastam erről, míg a Heavy Rain-ben én ilyet nem tapasztaltam, vagy ott is már volt ez?
    Hogy story elágazások?
  • The Protector
    :)
    Látszik,hogy új vagy benne.Ez erről szól.Mindenhogyan megy tovább:)
    Nem nagy,de spoiler.

Vonat.Meneküléskor kimásztam az ablakon,tető üldözés,
    Meneküléskor nem tudtam kimászni ezért a klozetból kellett kimásznom.
    A motoros résznél nem törtem át a kordont,így elkaptak és az örsön ment tovább a buli.

• DarkSector
    Aztakurvaéletbe.

Kis érdekesség a Beyond Two Souls-hoz!!!!!!

SPOILER!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gondoltam kipróbálok 1-2 dolgot a játékban!
    Namármost, érdekes a dolog.

Ha valamit nem csinálsz időben vagy úgy ahogy a gép éppen kéri, nem lesz game over!!!! :D
    Egyszerűen egy alternatív story folytatódik. :D

Próbáljátok a demo-ban ki, mikor a vonaton menekültök ne fussatok el!!!!!!!!
    Meg tuti rengeteg ilyen érdekesség van/lesz a játékban, vagyis MINIMUM 2x végig kell vinni a játékot, hogy kerek egészbe lásd. :)

Érdekes dolog. :D
    I
  • arty
    Mákod volt. Ettől még egy tetű banda.
  • Kongy
    Én eddig egyszer rendeltem tőlük, de jobbat kaptam mint vártam. Konkrétan a PoP Trilogy-t rendeltem meg, és azt hittem a fos ocsmány európai verziót kapom, de az USA-verzió lett belőle. Szval örültem. Az meg a másik, hogy 1 munkanapon belül itt volt nálam a csomag sértetlenül.
  • Szabi84
    Nekem megvan, még nem jutott rá idő, most szereztem meg a mass effect trilogyt, azzal pöcsölök!
  • a.carkey
    Amit pl. senki sem írt, és ritkán szokták említeni, az pl. a Ni No Kuni. Azt még nézd meg!
  • Szabi84
    köszi, utánajárok
  • arty
    supergamereseknek azt se hinném el, amit kérdeznek :)

(eredeti játékok topikban többeket átvertek már sajna)
  • Akra
  • Akra
    supergameresekkel leveleztem nem olyan rég és ők írták,hogy megvehetem jó lesz a kód.
  • Vadnokedli
    A Google feltudja sorolni neked. Csak be kell írni PS3 Exclusive games list - vagy hasonló