PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bil Ur Sag
Véletlenül neked címeztem 😄D

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
tõlem kérdezed? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Kongy mester megékezett a játék?

DarkSector
Tudtuk. 😊
Felesleges felhánytorgatni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Multiznék😄 de nincs mikrofonom meg az IQ-m is megkérdõjelezhetõ 😞 12 éves vérpistike vagyok.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Srácok hamar-hamar mi az a Founding Ammount a PSN-en!!!!!!!!!???

DarkSector
mikrofon van, iq 143, csak TLOU nincs. 😄

shaddam
Last of usozik valaki multiban? Lehetõleg mikrofonnal és 80-as iq felett 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Vadnokedli
Annyit segít mint halottnak a csók- mint az a döntött PC ház aminek 5 fokban megvan döntve a hátsó része hogy "gyorsabban" áramoljon ki a meleg levegõ. <#zavart1> Ha az viszont a Box 5 centin belül van vagy ráfújja a meleget a box a PS-re, vagy esetleg a PS a Box-on van az nem jó.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ahogy megfigyeltem tegnap, csak az történt hogy felpörgött, nagyon minimálisan meleget is tolt ki, de keveset.
Ma azonban semmi, pedig pár óra Infamous, GRAW2 és Killzone 2 hevítette és semmi.
Érdemes pl. 2 dvd tokot alárakni hogy alulról is szellõzzön vagy ez hülyeség? Meg leveszem mellõle az UPCs boxot, hátha az is segít...

LeventeV
Még valami: melegszik is a konzol és forrósodik a kifújt levegõ, vagy csak nagyon pörög a ventilátor? Mert lehet csak az érzékelõ romlott el. Volt már erre is példa.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
Ha jó helyrõl vette akkor igen.

arty
szerintem ezzel már most lehet gariztatni

Forza.

LeventeV
Ha van rá garancia akkor használd sokat, mert ha esetleg egy hibás gépet kaptál ki, akkor az pár hét múlva úgyis kiderül.

Amennyire tapasztalom mindnél. Tegnap még flottul ment all day. Ma délutàn kezdte Graw2 közben... de semmi megterhelõt nem kapott.

Vadnokedli
BF3 i guess<#zavart1>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

LeventeV
Mindegyik játéknál elõfordul ez, vagy csak egynél? Ha csak egynél, akkor melyik az? Vannak olyan játékok amelyek jobban igénybe veszik a gépet.

PS3 Super Slim. Játék közben egyszercsak venti ezerrel elkezd pörögni, félek hogy a Holdon köt ki a gép... 2 hetes készülék. Nincs semmivel akadályozva a szellõzése, dögvész meleg sincs a szobában. Valakinek hasonló tapasztalata?

Kongy
Igen, én is azért vettem meg mert most féláron van 😊 És nem bántam meg! 3000 Ft szerintem bõven megéri ezért a remekmûért! Egyszerûen élvezet játszani, élvezet az ecsettel kaszabolni, a grafika pedig gyönyörû, és nem azért mert valósághû (ennél a játéknál nem is lehetne az) hanem mert eszméletlenül stílusos, és nem fog rajta az idõ. Szóval aki még nem próbálta, most 3k-ért kihagyni vétek!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az egyik meghatározó játék szerintem. Én csodálkozom hogy emlegethetik a GoW-t meg hasonlókat, amik agyatlam püföldék az Okamihoz képest. A megjelenítése meg fantasztikusan hangulatos!. Én nagyon sajnálom, hogy az Okamihoz hasonló játékokból kevés van, és nem tudnak olyan átütõ sikert elérni, amit megérdemelnének! De ez azt hiszem nem a játékok hibája... Most ráadásul már a HD sem olyan drága a PSN-em. Épp most tervezem megvenni. 😊
Kongy
Apám! Erre az Okami-ra miért csak most figyeltem fel?! Ez egy hatalmas játék, és már kb 7 éves 😄 Hogy maradhatott ez eddig ki... #PlayStation Memories

LeventeV
Open world stílusú, arcade autós játék a Rockstartól.
Jó nagy terület (Los Angeles), sok autó, tuning. Van belõle Complete edition, ami tartalmaz még pár autót és egy plusz városrészt.

Amiben alul marad az undergroundokhoz képest azok a versenytípusok. Mivel checkpoint alapú az egész, így csak Circuit, Sprint meg Time trial van benne. A Drag hiányzik nagyon. Összességében én nagyon jól szórakoztam a játékkal, elég hosszú is, és már nagyon olcsón hozzá lehet jutni.

Bil Ur Sag
Na látod azt nem ismerem, de köszönöm a tippet! 😊
Utána nézek. Ha hajaz az undergroundra rossz már nem lehet.

LeventeV
<#eljen> Az Undergroundok tényleg nagyon jók voltak. Ps2-n és PC-n is végigvittem a második részt, kb hatszor.
Tégy egy próbát szerintem a Midnight Club Los Angeles-el is. Nekem az visszahozta az Underground feelinget. 😊

Bil Ur Sag
A "régi szériából" a két underground volt a legjobb. Sokkal maradandóbb élményt adott számomra mint az új csili-vili részek. Ma is szívesen játszok velük. Az underground 2-öt a lánnyal toltuk ki ketten. Mindig vitatkoztunk, hogy milyen legyen az új verdánk. Vitáink addig fajultak amíg mind a ketten két külön profillal rá nem nyomtunk a "új játék" feliratra. Utána már csak azon ment a balhé, hogy ki mikor játszik.

Moby
Én ezektõl jóval komolyabb, profi kártyákkal dolgozok. Játékra azok sem alkalmasak.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Tudom, de a kérdésben nem is volt feltétel a lagmentesség. 😄

Vadnokedli
A Drágábbik jó lehet, ha elég gyorsan lekezeli a cuccokat.

Moby
Ezek nem alkalmasak arra, hogy ezen keresztül játsz (inputlag).

Kongy
The Run-t én jobban élveztem mint a Most Wanted-ot.. Vagyis mondjuk úgy, hogy a The Run-t élveztem még úgy ahogy.. és az volt az utolsó NFS ami tetszett. A Hot Pursuit se volt rossz, de abszolút nem tudott lekötni, fõleg mert felb.szott mivel baromira csalt az AI.

Vadnokedli
Persze hogy erõltetett, a The Run még épp hogy is is volt határ. De ez a legutóbbi NFS egy szar volt.

DarkSector
Tudom, csak mondtam. ha van akkor minden egyébb akadály nélkül. 😊

Csak ezeket nevezik CAPTURE CARD-oknak, és alapon nincs semmiben. 😄

Kongy
Mégis a lényeg hiányzik belõle: a lélek. Ez egy ezredik erõltetett rókabõr, a hülye is látja.

Vadnokedli
Csak a MostWanted eket kell kilökni, ugyan az az egész. Kivéve az irányítás. Ugyanúgy orbitális jumpok, crashek, ugyan olyan drift rendszer

Kongy
Aha csak a burnout paradiset lehetett iranyitani meg mem alltak az ut szelen autok hanem elobb ki kellett lolni oket h megszerezd... A hangulatrol nem is beszelve mekkora fos. Egy lapon nem emlitheto a 2 jatek

arty
takedown a legjobb rész 😊

Forza.

Vadnokedli
az NFS Mostwanted, egy az egyben Burnout Paradise, mondhatni Paradise 2.

Kongy
Kár, hogy a Criterion beállt gagyi NFS-Burnout fattyakat csinálni, kéne egy Paradise 2 vagy valami.. A régi PS2-es részeket is imádtam. Kedvencem a Takedown volt, na meg a Revenge is jó volt. Manapság meg alig találok olyan élvezetes árkád autós játékot mint anno a Burnout volt. A Motorstorm hasonlóan leköt és tetszik mint a Burnoutok anno.

Vadnokedli
Max a Mostwanted nál. Unalmas mindegyik már. Én a DriveClub-tól várok sokat.

Kongy
Ha már PS akkor Gran Turismo vagy árkád Motorstorm. A (mostani) NFS-eknél minõségibb szórakozást nyújtanak.

Vadnokedli
Szerintem ez sok az NFSekért. ha darabja 5 ezer- tekintve hogy az új ára is 5 Bár ha együtt a 3 akkor jó lehet.

Eladó vált pár eredeti játékom. Mindegyik karc és hibamentes. Debrecenben átvehetõ vagy ha kell akkor postázom is.
NFS - The run, Shift2, Hot pursuit - 5 ezer
Fifa 12 - 4 ezer
Valamint egy joyra pattintható vezeték nélküli billenytû (nem zavar a játékban) - 4 ezer.
Érdeklõdni privátban.
AntiHero
Köszönöm a válaszokat 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Van néhány gamernoti, amin van bemenet is(alienware-ek talán). Mondjuk nem jellemzõ, ez tény.

arty
nem, laptopokon KINENET van, nem BEMENET

Forza.

Vadnokedli
Nálunk munkahelyen a Dell-eket lehet használni ilyen kis dokkolóval monitorként. de az a dokkoló kb 20-30 tököm tudja mennyi ezer.

Ami azt jelenti, hogy képes külsõ megjelenítõt kezelni, de azt nem hogy önmaga képes külsõ megjelenítõként mûködni mint egy különálló monitor.
LeventeV
De az Out és nem In.

FuRiONight
A mai laptopokon szinte minden van HDMI csatlakozò.

[PC GAMING]