89387
PlayStation3
  • Kongy
    Heavy Rain-hez képest még egyszerűsödött is talán :D Egy kicsit Aiden irányítása érdekes.
  • DarkSector
    Irányítása nem jött be?
    Túl bonyolult? :D
  • Mnemomic
    már nem akarok venni játékot hozzá. A Last Of Us-t is csak a jó kritikák miatt vettem meg, de nem bántam meg.

A Beyond demóját néztem de az irányítás nem jön be igazán.
  • Kongy
    én a helyedben várnék a BEYOND-ig, mert kegyetlen jó :D
  • Mnemomic
    Hi!

El akarom adni a PS3 slim gépemet (120 Gb) beruházva majd egy ps4-re :) Lenne rá vevő is, de nem akarok rosszul járni meg azt sem akarom, hogy ő is rosszul járjon. Szóval az alapgép mellé van még:

2 dualshock 3
    1 playstation eye kamera
    Játékok: Uncharted 1-2-3, Last Of Us, Read Dead Redemption, LBP, Fifa 11, GT5, EyePet

Szerintetek ennek mennyi a reális ára így? Last of Us online kód nincs felhasználva.
  • Vadnokedli
    Az én PS3-am is eladó 320as Slim 8 játékkal - 2 eredeti kontrollerrel + account megosztással azon lévő játékokkal (ha kell)
  • Vinsanity15
    Sziasztok , elado 3 honapja vasarolt PS 3 500 gb os superslim gep . Teljes gari , alig hasznalt csak a a Last of us videojatek kivitelere lett vasarolva . aki gyorsan elviszi annak 50 000 ert odaadom .
    itt lehet jelentkezni : [email protected]
  • Yoda001
    nemrég a PSN-t átnevezték, most újra visszanevezték PSN-re... ez miért jó? :D
  • arty
    1-2k lett volna egy vga kábel :/
  • Kongy
    Én 20-ért vettem, ha jobban belegondolunk, akkor egy premier játék 15 ezer... :D
    Láttam HD-AV-kábelt, de piszkosul drágán :D Egy kábelért én 5k-t nem adok, bár lehet én néztem rossz helyen :D
    scart képminőség undorító, és csak azért jobb a ps2 szintnél mert lehet widescreenben nyomni.. amúgy hányinger.. :D Gears 3 mondjuk még helyenként így is baromi szépen néz ki.
  • Kongy
    Maga az xbox érdekelt azon azt értem, hogy a marketplace, az árak...stb ilyenek. Csak hogy szélesebb látóköröm legyen konzolok tekintetében és az alapján vegyek majd egyszer nextgen konzolt :D Bár egyértelmű hogyha veszek akkor PS4 lesz. A PS-exek nekem jobban bejönnek, igen. Ez egy szubjektív vélemény. Nem fikázom én a Forzát meg a többit, csak egyszerűen nem érdekel :)
  • davidka003
    Scart kábellel a legszarabb a képminőség. Csodálkozok, hogy volt gusztusod azzal tolni.
    Microsoft HD-AV kábel és azzal elég szép a kép monitoron is pl.
    De szvsz felesleges volt pont a Gears miatt konzolt venni.
  • Moby
    Legalább egy komponens kábelt lőhettél volna hozzá, hogy ne SD-ben nyomd.
  • davidka003
    40k-ért már használt SLIM-et kap az ember. :D
    Aztán az egy fokkal megbízhatóbb, mint a 8 éves hardver. Kiszolgálta már magát. Én se venném meg.
  • Kongy
    Mondjuk lehet, hogy a scartos mosottság csak az én FullHD LED TV-men tűnik fel, és egy CRT monitoron jól mutatna :DD
  • Kongy
    Igen :DD És igen ennyi az Xbox ára, mmint a FAT is ilyen árban van, még most kell elpasszolni az Xbox One előtt ennyiért :D Amúgy ebben még HDMI sincs szval a képminőség enyhén fail, nagyon mosott minden a scart-kábellel.. Arról nem is beszélve, hogy rohadtul hangos.. de mivel nem ez az elsődleges konzolom, meg úgy vettem alapból, hogy rögtön adom is el pár játék után, így nekem megteszi.. :D
  • Hoz_Hun
    Ja, hogy ezt te árulod? Oké sorry, nem bántani akartalak,... :D
  • Hoz_Hun
    Komoylan? Ilyen árban van az Xbox? Nekem Slim van, de régen volt ilyen fehér csodám is és nem lehet a kettőt összehasonlítani sem. Én ezt nem venném meg.
  • Hoz_Hun
    Én tegnap hagytam el a 11.-ik óra játékidőt és még csak a 45%-nál járok. :)
    De mondjuk én rohadt sokat szöszmötölök, kutatok mindenfele. Az összes ellenséget megpróbálom eltenni az útból, hogy nyugodtan turizzak a szemétben, de már rászoktatott a játék, hogy haj-jaj nem úgy van az, néha biza futni kell. Ráadásul jó érzékkel egy pillanat alatt leapasztja az összeguzsorgatott tartalékaimat. Tegnap is marha vidám voltam, full medkit csomag, molotov, bomba, füstbomba, lőszerek is frankón készleten, tralala... erre bevágott egy sötét lyukba és az arcomba tolt egy csomó rohanót, meg egy pöffeteg dobáló boss gomba-zombit. Eddig a játéban csak 3x haltam, meg mire onnét kijöttem már 7-en volt a mutató. Se molotov, se bomba, medkit megcsappantva, löszerkészlet szép része felélve…..háát.
    De épp ezért jó a játék. Nagyon intenzív, nagyon izgalmas. Remélem még hosszan tart (most vagyok a szállodában ahol leestem a liftaknába).
  • Moby
    >meg úgy maga az xbox

Ezt hogy kell értelmeznem? A műanyag? Vagy a menü? :)

> Shadow Complex annyira nem tűnik nagy durranásnak
    Áhá, szóval megnéztél róla most egy youtube videót :D Jól reprezntálod a magát gémernek tartó kocajátékos közönséget. Ha xbox akkor geow meg halo. Más nincs, vagy marhaságnak néz ki youtubeon, tehát nincs. Ha ps3 akkor uncharted meg GoW, más nincs, vagy hülyeségnek néz ki youtubeon, tehát nincs.
    :D
    Az a szarnak tűnő shadow complex ér magában negyvenszerannyit mint a geow összes+műanyag+menü :) A LO szintúgy. Értem, hogy téged pont a fosabbik exek érdekelnek, node ez alapján nem méricskélj platformokat, mert úgy csinálod fing nélkül, hogy ráadásul még géped is volt hozzá.
  • Kongy
    Ennél olcsóbban nem kapod meg. Ennél olcsóbban hibás Xbox-okat árulnak :D
  • Kongy
    PGR, Forza még mindig nem érdekel :D Felőlem lehet a világ legjobb játéka is.
    Fable 2 talán érdekelne, de pénzt nem adnék érte
    Shadow Complex annyira nem tűnik nagy durranásnak
    Lost Osyssey-ről még nem hallottam

Engem a GeoW érdekelt, meg úgy maga az xbox.. nekem megérte, főleg ha elbírom adni :D Amíg árulom addig meg kipróbálom esetleg a többi exkluzívot is.
  • Hoz_Hun
    De hát ez már mikori Xbox? Ilyen árban? Feleannyi is sok érte.
  • Hoz_Hun
    Az hogy kinek melyik típusú játék jön be, az teljesen személyfüggő.
  • Moby
    Halo4 (a sztorin kívül semmi köze az addigi halokhoz, új csapat munkája)
    PGR-ek
    Forza-k
    Fable 2
    Lost Odyssey
    Shadow Complex

Ezekért érdemes gépet venni. Az alig középszar geow-okért nem :)
  • Kongy
    Na mert mi van még? Haló? Hát kösz de nekem a Halo 2 elég volt örökre. Forza? Nem érdekelnek az autós játékok. Mi van még..? Ja várjál SEMMI.
  • Moby
    Jó érzékkel kiválasztottad az xbox ex kínálat legótvarabb darabjait :D
  • The Protector
    Elsőre nekem 15óra körül volt.Másodjára 12-13körül.Eléggé hosszú játék.Ezek az értékeke játékstílustól függően változnak.
  • Kongy
    Na, mivel a múltkor vettem egy használ X360-at végigvittem a Gears 2-3-at, és azt kell, hogy mondjam szép próbálkozás. Élveztem mindkettőt, de kb ennyi :D Kb itt ki is merül. A PS3 ex-címeinek bármelyike 2x jobb, elég csak a God of War-t, vagy a Heavy Rain-t, esetleg az Uncharted-et említeni. Szóval az én Xbox-os történetem itt be is fejeződött, végigvittem a Gears-eket, szépek voltak, jók voltak, de ennyi :D Annak aki netán Xbox-ot venne :D
  • n000rbi
    PS3 fw v4.50:

- Auto download of system software updates has been expanded to support all PSN users.
    - Auto download support of purchases made on the Sony Entertainment Network online store will be made available to all PSN users.
    - New options for trophy privacy settings allow users to set which trophies are visible.
    - Data can now be transferred from PS3 to PS Vita using Wi-Fi or an Ethernet connection.

Végre valami hasznos update.
  • Prof William
    A Last of Us -nak keb mennyi a játékideje?
  • arty
    nem
  • Magyar Gábor
    Sziasztok!Éredelne hogy szerintetek PS3 Super slimre rátudnék-E kötni 3 db lcd monitort hogy egyszerre üzemeljenek????És persze hogy a három együtt adja vissza a képet!Köszönöm!
  • SpeedXHUN
    Hali!
    Eladó egyben(egyelőre) kis játékcsomagom:
    -bad company 2
    -nfs the run,
    -gran turismo 5 academy
    -motorstorm
    szép állapot,passok nincsenek.
    8 ezer Ft + posta(előreutalás esetén 500ft)

kép
  • DarkSector
    The Protector-nak köszönöm szépen a The Last of Us-t. :)
    Hétvégén úgyis ráérek akkor ráterpeszkedem...:D
  • Kongy
    Igen.
  • kovalik
    A BF4 , ha megjelenik ps3-on, akkor a PSN ugye marad ingyenes, csak a PS4-nél lesz fizetős ?
  • Hoz_Hun
    Én a PS3-on kezdtem el a regisztrációt, aztán azt követtem ahova küldött.
  • TomStorm
    Lesz UK account itt:link
  • Hoz_Hun
    Én itt jelentkeze be rá: Sign in