PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit érdemesbb, pc-bövités vagy ps3-at venni?
A tájékozatlanságomat illetõen szívesen vennék egy linket, valószínûleg nem csak nekem jön jól.
Arra meg sokadszor kérlek, hogy a személyeskedést hagyjuk a picsába. Legyen az én dolgom, hogy mikor vagyok szabadságon és hogy mikor mire érek rá. Értem én, hogy belém akarsz kötni, de ennek nem feltétlenül ez az eszköze, meg nem is tartozik a fórum témájához.
Papesz
arról hogy nem olvastál róla tájékozatlanságodat bizonyítja. keress utána. de látom megint nagyon ráérsz...
Ráadásul a Sony most "fejleszti" az új mozgásérzékelõs kontrollerét, ami már most biztos, hogy egyedi lesz és nem piskóta
A Sixaxis gyakorlatilag megbukott, mint mozgásérzékelõs irányító, alig van olyan játék, ami használja ezt a funkciót. Éppen ezért nem értem a mondat második felét. Miért is várjuk ezt annyira és mitõl lesz "nem piskóta"?
Egyáltalán hallott errõl valaki más is? Én nem nagyon.
Papesz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jah és az új modelleket még nem is hozzák be európába😊 SDZal ygakorlatilag a végsõ termékeket fogja kiszórni a MS, emrt tudja, hogy baj van és így még lehet elõnyt kovácsolni😊 Ne haragudjatok ahol 30k és 60k között kell választani egy BD lejátszóval "minõséggel" felszerelt ps3-t ott nem fog számítani az a 30k mint Amerika vagy Nyugat- Euorópa, Japánt meg sem említem😊
Ráadásul a Sony most "fejleszti" az új mozgásérzékelõs kontrollerét, ami már most biztos, hogy egyedi lesz és nem piskóta
Uncharted
Resistance
Heavenly Sword
UEFA EURO 2008
Rachet
Skate
Pirates of Caribian
Need For Speed Carbon
Ninja Gaiden
MOH Airborne
Fifa Street 3
7 990 Ft
MotorStorm
6 990 Ft
😄
DS3 13 990 Ft
www.digimomentsvideography.com
Papesz
PS3 ID: Csabesz82
PSN ID.: Beegabor
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
shaken, not stirred
Papesz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mert a kis HD az 1280x720 (bár ez általában 1366x768 szokott lenni), de ha ilyen eltolt felbontása van akkor inkább hagyd.
shaken, not stirred
Akciós ára: 89.000Ft.-
Fõbb szolgáltatásaik: MAGYAR GRAFIKUS MENÜRENDSZER, 100 csatorna, Top-Teletext - 500 oldalas, APS Automata program system, HD-READY, Full multinorma, A2/NICAM sztereó, Equalizer, Dinamikus mélyhang kiemelés, 3D fésûsszûrõ, Digitális több fokozatú képzajszûrõ, 5 féle képformátum beállítható, 2EuroroScart, RCA, SVHS, YUV (komponens), D-SUB PC monitor és DVI csatlakozó, RGB jel fogadás, Házimozi és felhallgató kimenet, hipersávos kábeltuner, KI és BEkapcsolás idõzítõ, gyermekzár és a menüben rengeteg személyre szabható beállítási lehetõség.
Felbontás 1280X768
Válaszidõ: 8ms
Látószög: 176/176 fok
erröl a tv-röl mi a véleményetek,illetve érdekelne h hol találnék Hd-ready tv-t oan 100k körül maximum😊
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
háááát. sikerélmény van, grafika szép, egyjátékos módoktól meg nem estem hanyatt. gyûjtõ a póló miatt kéne.... de marad budget-ben.
kari editor nagyon komoly, gaf-on most láttam egy Vamp-et

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSN ID: orsko
Egyik esetben sem tudod, hogy vajon mi is történik éppen a gép belsejében, hol volt a határ, amit nem szabadott volna átlépned.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Külföldi fórumról idézet:
"Dam lol. My cousin showed me how to do a fan test the odder day and since then his fan makes allot of noise. It sounds like an XBOX 360 now"