PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
A kérdés jó ed tudni kell az igényeidet, hoyg melyik áll hozzád közelebb😊 Bárha van lehetõséged rndszeresen LCD tv-n játszani vagy akár "gépezni" akkor már közelebbb állsz a ps3 vásárlsához

Hello!

mit érdemesbb, pc-bövités vagy ps3-at venni?
tarti19
Mutass nekem egy boxos gémet amiben van ilyen támogatás, min ta sisaxis által nyújtott dolgok egyvelege😊 Jah , hogy mimncs és majd inkább lemásoljuk a Nintendoét😊 na ez már vicces :d

DanielT
Megszellõzteted kicsit a trágyát? 😄 Kell is rajtuk lazítani néha, mert berohadnak a bárványimádatba. <#hehe>
Tegye fel a kezét, aki rendszeresen használja. Senki? Értem.

A tájékozatlanságomat illetõen szívesen vennék egy linket, valószínûleg nem csak nekem jön jól.

Arra meg sokadszor kérlek, hogy a személyeskedést hagyjuk a picsába. Legyen az én dolgom, hogy mikor vagyok szabadságon és hogy mikor mire érek rá. Értem én, hogy belém akarsz kötni, de ennek nem feltétlenül ez az eszköze, meg nem is tartozik a fórum témájához.

Papesz

tarti19
miért bukott volna meg?? Semmi probléma nincs vele.

EmThor
kisebb-nagyobb mértékben a játékok több mint fele támogatja a sixaxis-t. csak ki is lehet kapcsolni.

arról hogy nem olvastál róla tájékozatlanságodat bizonyítja. keress utána. de látom megint nagyon ráérsz...

Ráadásul a Sony most "fejleszti" az új mozgásérzékelõs kontrollerét, ami már most biztos, hogy egyedi lesz és nem piskóta

A Sixaxis gyakorlatilag megbukott, mint mozgásérzékelõs irányító, alig van olyan játék, ami használja ezt a funkciót. Éppen ezért nem értem a mondat második felét. Miért is várjuk ezt annyira és mitõl lesz "nem piskóta"?

Egyáltalán hallott errõl valaki más is? Én nem nagyon.

Papesz

Istencsászár
naja a rezgés prevgen ficsõr😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
szinte semmit sem számít a rezgés, bár jól esik , de ha van egy hangrendszer, akár mint Foxnak eg Logitech Z-5500, akkor észre sem veszed , hogy rezega pad vagy sem😊

Istencsászár
vehetsz rezgõs kontrollert 13900ért, aztán meg rezgõs mozgásosat megint 13900ért...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmThor
akkor sem lesz boxom. warezban sem.

tarti19
Dehogy lesz para😊 az baj, hogy winyó kell majd a gémekhez, ami meg nem fog 30k-t megérni😊 Ráadásul a BD kihasználtsága 1 éven belül megkétszerezõdik😊
Jah és az új modelleket még nem is hozzák be európába😊 SDZal ygakorlatilag a végsõ termékeket fogja kiszórni a MS, emrt tudja, hogy baj van és így még lehet elõnyt kovácsolni😊 Ne haragudjatok ahol 30k és 60k között kell választani egy BD lejátszóval "minõséggel" felszerelt ps3-t ott nem fog számítani az a 30k mint Amerika vagy Nyugat- Euorópa, Japánt meg sem említem😊
Ráadásul a Sony most "fejleszti" az új mozgásérzékelõs kontrollerét, ami már most biztos, hogy egyedi lesz és nem piskóta

cloud.strife
Platinum címek a boltunkban (bocs a reklámért😊 :

Uncharted
Resistance
Heavenly Sword
UEFA EURO 2008
Rachet
Skate
Pirates of Caribian
Need For Speed Carbon
Ninja Gaiden
MOH Airborne
Fifa Street 3
7 990 Ft
MotorStorm
6 990 Ft
😄

DS3 13 990 Ft

www.digimomentsvideography.com

Sc4 nagyon jól néz ki😊
Egy árcsökkentés soha nem "imidzsromboló", éppen ellenkezõleg. Vásárlásra csábít.

Papesz

Csabesz100
Durván 7600Ft volt összesen! Innen jött! 1 hét volt a szállítás!

PS3 ID: Csabesz82

Zsír. Mennyibõl ért haza?

Seth
Nem lesz szerintem 30k, EU-ban szokás szerint euróban mérik ugyanazt, szóval 199 euró lesz

PSN ID.: Beegabor

Csabesz100

Iylen áron nem gyenge eladások várhatóak, pláne a közeljövõben megjelenõ címekkel.

Alien!
gyakorlatilag a 8 éves ps2 árszintjére lépett...Ami akkor gáz,ha nem lódulnak meg az eladások,mert akkor "imidzsromboló" is lehet.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csabesz100
Megjött a Siren! Este meg is nézem! Képet hogy tudnék feltölteni? Próbáltam a kepfeltoltes.hu-ról, de nem lehet!

30 ezer? Most vettem 37-ért psp-t... Vicc ha olcsóbb lesz mint a handheld szekció.

shaken, not stirred

Én inkább azt mondanám, hogy még nagyobb felhasználói bázist szerez.

Papesz

Alien!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

1280x768?? Nem 1366x768?

Mert a kis HD az 1280x720 (bár ez általában 1366x768 szokott lenni), de ha ilyen eltolt felbontása van akkor inkább hagyd.

shaken, not stirred

Okami Amaterasu
LG (RZ30LZ50) DVI + D-Sub monitorcstlakozó

Akciós ára: 89.000Ft.-
Fõbb szolgáltatásaik: MAGYAR GRAFIKUS MENÜRENDSZER, 100 csatorna, Top-Teletext - 500 oldalas, APS Automata program system, HD-READY, Full multinorma, A2/NICAM sztereó, Equalizer, Dinamikus mélyhang kiemelés, 3D fésûsszûrõ, Digitális több fokozatú képzajszûrõ, 5 féle képformátum beállítható, 2EuroroScart, RCA, SVHS, YUV (komponens), D-SUB PC monitor és DVI csatlakozó, RGB jel fogadás, Házimozi és felhallgató kimenet, hipersávos kábeltuner, KI és BEkapcsolás idõzítõ, gyermekzár és a menüben rengeteg személyre szabható beállítási lehetõség.
Felbontás 1280X768
Válaszidõ: 8ms
Látószög: 176/176 fok
erröl a tv-röl mi a véleményetek,illetve érdekelne h hol találnék Hd-ready tv-t oan 100k körül maximum😊

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

HAF Rigel
Jó kis progi pénteken játszogattam vele , Persze csak az erõ sötét oldalával 😊😊

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

fsgh
hmm azzal akkor el lehet szórakozni😄 Ha lehet benne fénykardot adni fegyvernek akkor lehet csinálni jediket és sitheket is😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
pontosabban a karaktergeneráló mód, te magad csinálhatsz több karit is

fsgh
nekem keddre jön😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Prince of Máté
az

fsgh
ez a soul calibur4?

EmThor
lehet verekedni online is persze és állítólag elég jó a hálózati kód

Sippie
bazz...
van online része? akkor lehet vásárlólistára kerül a game
EmThor
van Snake, Raiden, FF7 karakter, Hulk, amit akartok

KATT

kill bill

afro samurai

m. bison

kratos

Uhh Állat 😄

Sippie
loál... na ki csinál egy snaket? 😄
EmThor

EmThor
ja jó, thx, mert ma boxon játszottam SC4-el...

háááát. sikerélmény van, grafika szép, egyjátékos módoktól meg nem estem hanyatt. gyûjtõ a póló miatt kéne.... de marad budget-ben.

kari editor nagyon komoly, gaf-on most láttam egy Vamp-et

Majd az lesz úgy tudom, PS3-hoz meg Yoda talán.

EmThor
Xboxos Soul Caliburhoz letölthetõ Vader??

predator0
Hát... a számítógépet sem úgy "tiszticcsák", hogy felhúzzák max. sebességre az összes ventillátorát 😄 Vagy te úgy szoktad? <#wow1>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sippie
hogy csinálják? mondjuk szétszedik... 😛
orskovacs
Szerintem ez valami szervíztrükk vagy nem tom. Elviszed kitakaríttani akkor õk hogy csinálják? szerintem így.

PSN ID: orsko

predator0
Igen, csak gond ezzel szerintem az, hogy az Xbox dobozában nem találni vizes törölközõt, PS3-nál pedig csak nyomkodod a gombokat megfelelõ sorrendben, ezzel azt az érzetet keltve, mint hogyha lenne valami pozitív célja. Ezért könnyebben kiprobálják a gyerekek <#wow3>

tarti19
Teljsen igaz, ráadásul felkavarja a port ami utána leülepszika gép belsejére miközben frankón melegszik és így akár zárlatot is okozhat...

NEXUS6
Szerintem ez nem teszt, ahogy a beszúrás mondja, hanem olyan mint a törölközõs X-box módszer, gyak túlhevíted a gépet a cél elérése érdekében, ott szinte megolvasztod az ónt a csip lábainál vele, itt meg meõrjíted a hõérzékelõt, hogy "eszméletlen sebességre" kapcsolja a ventit és porszívóként mûködjön.

Egyik esetben sem tudod, hogy vajon mi is történik éppen a gép belsejében, hol volt a határ, amit nem szabadott volna átlépned.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ezt a módszert akinek kedves a konzola ne használja!!! Se a manualban nincs benne, sem másutt nem olvasható hivatalosan, hogy nem károsít(hat)ja a gépet.
Külföldi fórumról idézet:
"Dam lol. My cousin showed me how to do a fan test the odder day and since then his fan makes allot of noise. It sounds like an XBOX 360 now"