PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak olvassátok el a commenteket. hát... nem is tudom😄

Sipee
ezt énis megérdeklõdném

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Sippie
ez biztonságos?
predator0
Az a gáz, ha túl sok kerül magába a gépbe, ami a tetején látszik az csak simán undorító 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

balla27
köszönöm a segítséget.

Üdv!
Mennyire gáz a porosodás a gépnek?
Mert most végülis le lehetne takarni valamivel a PS3-at amig nincs bekapcsolva, de hogy nézne úgy már ki.
Mindennap le van törölve, de mégis tiszta por.

PSN ID: Lord_Mortanius

predator0
Ezt szerintem egy darab kábellel nem lehet megoldani. Van egy kütyü, amit Xploder HDTV Player for Playstation 2-nek hívják. Azt írják, hogy ez felskálázza LCD tévére a képet bizonyos játékoknál. Fogalmam sincs, hogy mennyire hatásos, Magyarországon szerintem nem forgalmazzák. Itt a gyártó weboldala, elvileg megrendelhetõ itthonról is, gyakorlatilag nemtom <#wink>

balla27
sziasztok!valaki tud olyan kábelt a ps2 -hoz ,amivel felskálázza lcd-re a játékot,mert sajnos a ps3-am nem viszi a gran turismo 4-et,az5 meg nem tetszik.

Sippie
<#eljen><#eljen>
Sippie
nem játszottál elsõ résszel?
Sippie
loál... tényleg? Én nem próbáltam elsõre átrakni. De az faja volt amikor megpróbálta megmozgatni a controllert, egy kis beszólás a sonynak 😄 Már persze akinek nem Dualshock van 😊 Meg a memória olvasás 😄😄

Egyébként nem kéne ezeket spoilerbe rakni?
EmThor
ferrari panoráma

EmThor
valahogy úgy, a plusz pályákról még nem tudok, de sokan mondják h kár h nem volt belõle demo a store-n mert sokkal népszerûbb lenne

EmThor
kösz, volt itt bevillanó KOJIMA PROTECTION felirat is, aszittem tönkrement a plazmám, de vicces fiú ez a Hideo 😄

HAF Rigel
kircsi . Most 5 autó lesz benne , és a következõben a trofea rendszer ha jól értem .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Ja azt anno én is megszívtam...

mgs4-ben meg egyböl toltam át a 2-es kontrollerportba. Kaptam is a leb*szást. 😊))

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Papesz

Seth
"Kojima humor" - elõszedte az elsõ rész Psycho Mantis-es csatából, ugyenez volt 😄. Egy-két tv típusnál ilyen az osd ha csatornát váltassz vagy AV-re kapcsolsz. Elsõ részben sokan megszívták,azt hitték elromlott a tv meg ilyesmi, jó poén volt 😊

PSN ID.: Beegabor

predator0
Hangulatfokozás 😊

EmThor
MGS4 PARA SPOILER HELP 😊

act 5, bábjátékos boss ellen kezdem a harcom és elején sípolás, fekete képernyõ, jobb felsõ sarokban fekete hideo 2 felirat majd visszajön a kép.

ez mi a f@szom?!

tarti19
rendicsek JAni😊

balljuggler
szólits csak nyugodtan balljuggler-nek....
nézz utánna mit is jelent.....

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

EmThor
Ferrari Challenge

patch v1 will be released on august 9th

patch v2 when ready will feature psn trophies, ingame screenshot capture tool and more

tarti19
pont eza lényeg😊 az igényeknek megfelelõ tv vásárlásra itt biztos kapsz egy olyan ajánlatot ami 99%-ban a legjobb lesz...

Végignézem a fórumot, de én igazából szeretnék Bluray filmeket is nézni rajta, és kiélvezni a fullhd-t.

tarti19
akkor ez a tv nem neked készült😊 bár lehet változnak majd az igényeid, de inkább itt
kérdezd meg a profikat😊
Jani megoldódott a probléma, új akkis lesz a vége

Monitornak nem használnám, csak tv-ként a szobámban. Kb 2 méterrõl nézném. Amúgy ez már nagyon az a kategória ami a takaróm végét éri :-) Eredetileg úgy indult, hogy legyen tv 120-ért akkor már 130-ért stb és végén 170 lett.. Amúgy itt a legolcsóbb árgépen megnéztem, hülye nem vagyok boltban 190-ért adják,

balljuggler
Ez uton szeretnék gratulálni tarti mûvész úrnak a tv-hez!
remélem ezzel nem jár ugy majd mint a többi kütyüvel amit kéz alól vet...
a psp problémád megoldódott már??
jó játékot a tv-n !!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

tarti19
bár jobban megnézve ez a leírás szeirnt full hd és tud 24HZ-en zörögni akkor az 1:1-t is tudni fogja... monitornak is használnád? akkor lenne ez nagyon finom ár ha 37"-os lenne , amit biztos kapsz más boltba, mert itt nagyon drága...

EmThor
tarti19
dehogy veszel te ilyet😊 170k-ba bûn megvenni.... azért már majdnem 6-os széritá kapsz full hd-t de az is felesleges még egy kis ideig😊

Én ezt a tv-t néztem ki magamnak. http://avplanet.hu/LE-32A551P2R szerintetek 32" elég? Mert ha nem látok semmit, akkor ennyi pénzért vehetek 40"-at is, de az nem full hd lesz :-S

tarti19
basszus ez az mgs 4 így 40"-ba nagyon aláz😊

Yoda001
lego indiana jones mennyire jó? demo alapján nekem bejött...

http://9gag.com/gag/5135249

Sippie
bakker, remélem ezek az árak megmaradnak 1 hónap múlva is 😊
Sippie
a városok fejlõdése a kajától függ, ha elérik azt a mennyiséget ami kell a fejlõdéshez, akkor lesz több a lakos, és cserébe leveszi a kaját. Szóval ahhoz hogy fejlõdni tudjon, többlet kaját kell termelni mindenképpen.
wordsworth
fel lesz valahova téve videó?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

A feliratot bele kell tenni a filmbe. Külön, külsõ feliratot nem kezel.

Folyamatosan sem tud szerintem.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Néhány kérdés:
Nekem nem játsza le a PS3am a feliratot a divix-es filmeknél padig már jópár frissítéssel ezelõtt írták,h már lehet. Mi lehet a gond? Van akinek lejátsza? (a filmeket úgy írm ki,h az srt vagy sub file neve ugyan az mint az avi-é)
A másik,h ha 2cd-s filmet nézekvége az 1iknek akkor nem indítja el a másikat hanem pause, ki kell lépni és uttána indítanom kell a másodikat... Be lehet ezt állítani vhol,h folyamatos lejátszás legyen? Hol?
elõre is köszi
tarti19
parasite eve 3???? na ez aztán a számomra legkedvesebb bejelentés😛azoka régi ps1-es stuffok😊 1 és a 2 áhhh übergecijó volt😊
Éppen Foxnak mondtam, hogy milyen jó lenne ha folytatás lenne.P

wordsworth
linket tudnál dobni? mert engem is érdekelne a dolog ^^ ff13... nyam

PSP user n\' soon ps3 user too :)

tarti19
Megvettem a LCD tv-t😊Thmoson 40M71NH20 mostantól ilyenen élvezema ps3-t😛

HAF Rigel
Nekem magyar accal nem engedte a videok leszedését . Még egy minusz pont a Gt5pnek

GT5p frissités hasznos volt. Érdekes arról volt szó, hogy a GT-R legend videók ezentúl pénzbe kerülnek, de ingyenesek maradtak. Plusz jött még egy GT-R videó ingyen. A fizetõs videók sem vészesek 1 dolcsi 1 rész ami 20-30 perc közötti mûsort jelent. Van minden: Top Gear, Option, GT series, Drift szépen lebontva, átlátható. Videókat lehet tekergetni elõre-hátra stb.
Letöltés mostmár megy a háttérben(ideje volt), ez is jó lett. Az új zenék átlagosak de legalább ez is bõvült. Picit javítottak az online versenyeken, talán nem fognak annyian palánkozni. 😊
Többféle gumit lehet választani, versenyzés közben jobban hallani az ellenfél motorhangját. Baba lett, csak ma reggel sikerült leszednem, mert tegnap be volt rendesen halva. Tegnap volt, hogy egy órát töltögetett aztán kiírta, hogy failed...<#falbav><#boxer><#levele><#duma>
ma meg 2 perc alatt lejött az egész. <#eljen><#vigyor2><#circling><#taps>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
De cuki!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
EmThor
<#eljen>

HAF Rigel
Ha behalna a gép én bizti javittatnám . Mert gari lejárt , minek legyen 2 honapot a sonynál . Ez 50 perc aztán go haza , egyébként 5 percre van , mert az Andrási út másik oldalán lakom ( gép szállitása is megoldot) .

Tegnap egyébként 1 szer lefagyott a gép , mert összetapicskoltam a lemezt miközben beraktam , így kikapcs és lemez törlés és ment rendesen utána. Ilyet csinált már F1 is akkor is a lemez törlése segített.