89387
PlayStation3
  • qper
    SZiasztok!

Megtérek megint, lesz a Doboz mellett egy PS3-am is újra!
    Sikerült megoldanom a hazaszállítást UK-ból, de amire megoldódott, a bundlis PS3-ak (I'm a legend vagy 300 lemez+két játék) elfogytak a game.co.uk-ról, marada 2 játékos verzió u.ennyiért Ö299 FontÖ

Nme tudtok olyan angol oldalt ahol free delivery van UK-ba, ill. van még ilyen bunedle pack?
  • Foxhound1980
    UK-ra feltolták a teljes End Wart.
  • avengir
    Te egy rendes ember vagy. A $ony csak örül, hogy őket választottad. A P$P feltörése előtt is hasonló igékkel volt tele minden fórum. Ami késik, nem múlik.
  • Amse
    hmm. ez akkor viszonylag jó hír. :) uncharted-ot úgy is végig kell nyomnom még1x.
  • Csabesz100
    Nekem 60-as van, meglátjuk mennyire szereti a frissítést!
  • Csabesz100
    Maximálisan igazad van! :-)

Felrakom, ha meg mégis bukó, akkor nem játszok egy darabig! :-/
  • predator0
    Assassin Creednek nincsenek trófeái, MGS-nek sem.
  • Foxhound1980
    Nem tudjátok véletlenül, hogy lesz e demo a The Wheelmanhez?
  • Amse
    Amúgy egy valamit nem értek. Nekem december óta van PS szóval még nem nagyon ismertem ki a trófearendszerét.
    Net csak rövid ideje van rajta, mert csak notiról tudom megosztani és eleinte nem tudtam azt hogy kell. Szóval volt pár játék aminek emlékszem, hogy megszereztem trófeáit, de most nincs a profilomban. Gondolom a frissítésektől haltak be.
    Ezeket a trófeákat csak úgy tudom megszerezni, hogy elkezdek mindent elölről?
    Assasin's Creed(30%), Uncharted(100%), GT5P (ez talán nem is trófeás)

Nameg az MGS4 nek sincsenek trófeái pedig azt nemrég kezdtem el. Az az ACT1-ben nem is ad trófeát (act2 elején vagyok) vagy azt is kezdhetem elölről?
  • Amse
    Nekem is fent van a 2.60-as fw. 40GB os gépem van és simán leszedte majd installta és megy faszán.
  • predator0
    Szerintem ez a kérdés azért rossz, mert ha pont tiéd az az egyetlen gép, amelyik meghal tőle, akkor hiába kapsz negyvennyolc "rakd fel nyugodtan, nálam minden rendben" választ nem fog kisegíteni :D
    Amúgy szerintem rakd fel nyugodtan, mert nálam minden rendben
  • Csabesz100
    Most teljesen megnyugtattál!
  • DoNorBi
    ma lehúzta a ps és hibamentesen feltelepítette,viszont az LBP-ből kilépve befagyot az XMB,restart után adatbázis újraépítés és azóta everything fine:D
  • Csabesz100
    Még nem töltöttem le a 2.60-as frissítést. Érdemes vele még várni? Olvastam tegnap, hogy sárga led-es lett tőle pár gép! Mondjuk az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés volt! Szerintetek?
  • predator0
    GTA IV-nek sehol sem fogsz demot találni.
  • predator0
    Nekem is kettő van meg eddig, a többit nem tudom (még) pontosan, hogy hol vannak.
    Viszont ezért van a zinternet :) KATT

marcinger: Nekem eddig ezekben van meg az összes: Uncharted, Burnout Paradise (najó, ebből csak a kamerás trophy hiányzik, mert az nincs nekem), Prince of Persia (ezt tegnap sikerült befejezni).
    Negyedik lesz a Fallout 3 szerintem.
  • csigafog
    hi!
    Valaki aki angol címmel van regisztrálva tudna nekem olyat mondani hogy van fent e a GTA IV nek demo játéka amit le lehet tölteni,mert akko regisztrálok olyan címmel is!
  • tarti19
    az igen....
    értelek, akkor ez olyan minta WItcherbe a semleges oldal... 5 behemót helyét nem tudod véletlen?
    oblivion nem ér fel a fallout 3-hoz...
  • marcinger
    Anno nekem Xboxon csak az Oblivionból volt meg az összes achievement.
  • predator0
    5 darab van. Semleges ami se nem rossz, se nem jó. Ehhez magyar tudás kell :D:D
    Amúgy szerintem majd Plutoniumot kérdezd tippekért, mert ahogy néztem neki meg van az összes trófea a játékból :)
  • tarti19
    mennyi szuper behemot van a játékban?? nekem kell az a trófea:P 2 már megvan:P
    20-as semleges karma??? azt hogy? jó s a rossz még érthető na de semleges... ehhez már komolyabb angoltudás is elkél nemde?
  • predator0
    Túl sokat multiztál, ez egy single player RPG... :D
  • Alien!
    sajnos a mondandóm lényege picit összefolyt..."Hogy az MS erre mit tud lépni?!?" már egy másik hozzászólás válasza akart lenni...semmi köze a Motorstormhoz....kicsit félreérthetően sikerült...

Flatout UC szép jó,de a MS:PR sokkal nagyobb feeling...nekem persze.
  • mrzsul
    Akkor jó. Nyugodtabban megyek aludni
  • tarti19
    gyere Pred hatalmas Fallout 3 lázban égek:P már majdnem 13-as partyharcos vagyok:P
  • predator0
    Nem hinném, hogy a vinyóddal lenne gond. Annál a játéknál előfordult, hogy a zene kimaradt egy másodpercre nálam is.
  • arty
    Egy látványosabb flatout video, picit több árnyékkal, mint az előző sivatagi:
    link

Elismerem, nagyon szép és látványos pályát mutat a MotorStorm:PS video is, csak ez a "egyébként van itt kraft rendesen...Btw a motorstorm PR-ben is van nemkevés kemény effekt,15 autóval egyszerre.....Hogy az MS erre mit tud lépni?!?" picit felkavart (lévén az UC jó egy évvel a PS előtt kint volt - és nagy kedvenc) :)
  • mrzsul
    Heló. Aki játszotta az új Prince of Persiát!!!! Nem szaggatott senkinek sem benne a hang néha???? Eddig nemvolt semmi baj. Ma letöltöttem a 2.60as updatet és ott mikor a kastélyban jobbés bal oldalon kell feltölteni ilyen árkokat. megakadt a hard disc, 3 másodpercet világított a sárga pont azután elindult. Minthogy a játékban a hangok mentek de néha a zene elhallgatott. Nemvolt senkinek ilyen??? Próbáltam utána Motorstorm 2 demot és ott nemvolt semmi baj. Remélem ez nem annak a jele hogy elvog menni a vinyó
  • wordsworth
    Szal pontosan erre értettem: "Mivel már megy a ps2 backup a ps3akon"
  • Alien!
    btw ha vki gyári Sony headset-et akar venni,csekkolja az ipon.hu-t,mert elég fasza áron adják(ha nem elírás).....

Ipon.hu
  • wordsworth
    ps2 backup? hmm?
  • Foxhound1980
    Igen igazad van. Annyiból szerencséje van, hogy hiába fps mindkettő, azért merőben más a témaválasztás.
  • Alien!
    jaja...nem szerencsés....bár inkább előtte kellett volna mondjuk január elején.....utána már valszeg meg lesz mosolyogva...
  • marcinger
    A PS3-om nem lesz feltörve soha!!!!! (ha feltörnék én akkor is venném az eredeti cuccokat)
  • jaszy
    Szastok!
    Media servert honnan tudok pc re szerezni? Vagy hogy oldható meg?
    Jó lenne a ps3-ra csatlakozni :)
  • Foxhound1980
    Az UK-n lévő GOW3 trailer a decemberi szemét vagy új anyag?
  • Foxhound1980
    Igen elég meleg. Már nem is tudom ki a kiadója a 2-nek de sajnos eléggé bukovári gyanús lesz a Kz2 mellett. Sokkal jobb számokat produkálhatnának ha az atombomba után mondjuk másfél -két hónapra adják ki.
  • Alien!
    az elsőt nemvágom,sajnos sose volt olyan pc-m ami a feart faszán vitte volna,mostmeg már nemjátszok rajta....Viszont az AI beszarás valóban...
  • jocco
    Lesz vmi eltérés egyébékénet UK meg a USA verzió között?
  • Foxhound1980
    detto. de azt néztem érted, hogy vhogy az elsőnek jobb vagy talán másabb a motorja. PC -n very highon toltam az egyet és az vhogy jobban bejött. Fear 2 tiszta Condemned engine. De baromira tettszik nekem is amúgy.