89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #55802 Lehet összebeszéltek. Én PL-ból rendeltem az USA-t. 24-re ígérik. -
#55801 KillZone2:
Tud arra valaki bármilyen logikus magyarázatot (azon kívül, hogy tán elírásról lehet szó) arra, hogy egyik boltban miért az USA verzió a drágább, egy másikban pedig miért pont ez az olcsóbb az EU verzióhoz képest? :)
-
#55800 mi nem tetszik benne? hány rrod-d volt eddig? :) -
marcinger #55799 Meg! Sokkal jobb a PS3 számomra. nem kell Liveért fizetnem és van benne bluray olvasó. És sokkal jobbak azok a játékok amik csak PS3-ra jönnek mint azok amik box-ra. -
#55796 Basszus!
Most nézem, KZ2 USA verzája átcsúszik március 2-re -
#55795 megérte szerinted váltani boxról ps3-ra? nekem karácsony óta van box, hát talán jobb lett volna ha ps3-at veszek:S... -
#55794 A Resistance 2 milyen online-ba? Valaki próbálta már? -
#55793 Ki beszélt az online szolgáltatás feltöréséről? -
marcinger #55792 Egy én nem igérgetek... Fél évig volt 360-om amit lehetett már törni de én mégis eredetivel toltam és fizettem a LIVE-ot mint vmi h*lye. Feltörve pedig nem lesz ez tuti. -
Foxhound1980 #55790 Kis off. Kijött PC-re egy ilyen zsírkrétás logikai játék. Hát olyan, hogy beszarok. KATT -
qper #55789 Igazad van, benéztem, mert kitaláltam hogy biztos egyben van a géppel a tápkábel :( Másnapos vagyok, ennyi a mentségem :) -
#55788 Nekem ezt a tartsunk szünetet ma a FEAR 2 demoja váltotta ki... Hazudnék, ha azt mondanám, hogy azért, mert lecsuriztam magam a félelemtől :D -
jocco #55787 Na látod ezzel én is igy vagyok :) A Resistant2-nél is néha kellett egy kis szünet, pedig az még annyira nem is para. Pedig a rajzfilm bejött, ugy hogy 1x biztos rászánom magyam, meg csábitó ez az akció is bár a ME a demo alapján nekem nem jött be, annak elenére hogy a elözetes videok nagyon hangulatosak voltak. -
Foxhound1980 #55786 Meg sem merem venni :D -
#55785 Megvettem ÜK-tól a Mirror's Edge + Dead Space pakkot és kipróbáltam az utóbbit és tényleg nem csalódtam. A magyar szöveg is dob rajta, de amúgy is kemény a hangulata. 1 óra játék után abba is hagytam, mert kellett már egy kis szünet. :) -
#55784 -
#55783 he? Ha angliából rendelsz gondolom G típusú aljzatba való vég lesz rajta ami itthon nem fog belemenni a konnektorba ezért kell venned egy E+F típusú kábelt vagy egy átalakítót. Itt pl 330ft a kábel... -
#55782 Amelyik végét a gépbe kell dugni, az szerintem szabvány! Csak a konnektoros vége más! -
#55781 Hm, csak nem kell már haverok, jönnek át s simán játszunk, nem is kell net hozzá. :) -
qper #55780 gondolod, hogy minden mezei tápkábelen ott figyel egy angol szabványú dugóalj :) -
#55779 mezei tápkábel (Equisetum thapcabellicus) kell hozzá szóval szinte bárhol kapsz ahol van elektronikai cucc. -
qper #55778 jeeez, most esett le hogy az UK importból jövő gépem angol konnektorhoz lesz idomítva, tudok itthon venni valahol adaptert olcsóért? -
#55777 remélem az nem igényli, mert az EA serverre csatlakozik csak... -
#55776 Rendben, köszi, akkor a ma esti NHL parti után frissítem, az nem eshet ki ha balul sülne el a frissítés. :D -
#55775 tényleg így van, de nem kell ezen csodálkozni, mert az online szerverekre csatlakozó programok általában így működnek legyen az online pókerről vagy ps store-ról. -
#55774 Sziasztok, tényleg így van megoldva a ps3 frissítés, hogy amíg nem telepítem a legújabbat addig nem mehetek fel a store-ra?Mert tegnap próbáltam, de mindig erőltette, hogy tegyem fel a legújabb frissítést s nem is engedett ennél tovább.. -
#55773 mivel,nincs pslive, így nem tudtam megkérdezni tőle...
PSN meg nem írtam neki:P -
Jimanszky #55772 Mit mondott milyen?10ből 13?:D -
Foxhound1980 #55771 Ő fórumozik itt? -
#55770 kiswech pajti... -
Jimanszky #55769 Szép napot mindenkinek!!
Még csak most tudtam megnézni a szempilla nélküli KZ2 intrót és az agyamat eldobtam tőle.Meg olvastam a fórumban, hogy azért nem semmi számítások lesznek a gémben.Hirtelen megfordul a széljárás:DD.Az jó volt;)).Nem vagyok rossz, csakúgy találtam:).Van közületek valaki, aki tolta a promo változatot? -
Foxhound1980 #55768 Wipeout HD demo USA-n ha lenne olyan aki még nem tolta. -
#55767 egyszer be volt linkelve egy fasza leírás a rendszer védelméről....amiből azért kiderült,hogy a próbálkozások miatt pillanatok alatt seggére lehet verni 30-40ezer dollárnak....ráadásul a sony minden villámgyorsan lereagál...Úgyhogy egyelőre semmi előrelépés ebben a témában, addig maradnak a sokmindenkiben bizsergést keltő,általában takony amcsi tinik által összeszerkesztett fake videók..... -
#55766 lassan 2 éve nem sikerült feltörni a PS3-t:P 2 év egy ilyen iparban olyan mint 20 év az ember életében... -
#55765 -
#55764 Rossz vagy!;DDD -
kicccsavo #55763 szia a pp érdekelne -
norbi09 #55762 Hello. Nem tudjátok lesz-e TouristTophy2 Ps3-ra?? -
Jimanszky #55761
-
qper #55760 Sajna az összes létező helyen elfogyott ez a kiszerelés (vajh miért), így marad egy Resistance2+Prince of Persia+Fifa 09 kombóval megáldott gép 315 Fontért.
Az uccsó kettő nekem nem kell, a PP-t lejátszottam X-en, Fifa meg nem hoz lázba, ezt a kettőt jóárasítva fóliásan eladnám, ha valakit érdekel, szóljon!