89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Lehet összebeszéltek. Én PL-ból rendeltem az USA-t. 24-re ígérik.
  • predator0
    KillZone2:
    Tud arra valaki bármilyen logikus magyarázatot (azon kívül, hogy tán elírásról lehet szó) arra, hogy egyik boltban miért az USA verzió a drágább, egy másikban pedig miért pont ez az olcsóbb az EU verzióhoz képest? :)
  • 5c0rp330n
    mi nem tetszik benne? hány rrod-d volt eddig? :)
  • marcinger
    Meg! Sokkal jobb a PS3 számomra. nem kell Liveért fizetnem és van benne bluray olvasó. És sokkal jobbak azok a játékok amik csak PS3-ra jönnek mint azok amik box-ra.
  • brodix
    Basszus!
    Most nézem, KZ2 USA verzája átcsúszik március 2-re
  • zzeN
    megérte szerinted váltani boxról ps3-ra? nekem karácsony óta van box, hát talán jobb lett volna ha ps3-at veszek:S...
  • jaszy
    A Resistance 2 milyen online-ba? Valaki próbálta már?
  • avengir
    Ki beszélt az online szolgáltatás feltöréséről?
  • marcinger
    Egy én nem igérgetek... Fél évig volt 360-om amit lehetett már törni de én mégis eredetivel toltam és fizettem a LIVE-ot mint vmi h*lye. Feltörve pedig nem lesz ez tuti.
  • Foxhound1980
    Kis off. Kijött PC-re egy ilyen zsírkrétás logikai játék. Hát olyan, hogy beszarok. KATT
  • qper
    Igazad van, benéztem, mert kitaláltam hogy biztos egyben van a géppel a tápkábel :( Másnapos vagyok, ennyi a mentségem :)
  • predator0
    Nekem ezt a tartsunk szünetet ma a FEAR 2 demoja váltotta ki... Hazudnék, ha azt mondanám, hogy azért, mert lecsuriztam magam a félelemtől :D
  • jocco
    Na látod ezzel én is igy vagyok :) A Resistant2-nél is néha kellett egy kis szünet, pedig az még annyira nem is para. Pedig a rajzfilm bejött, ugy hogy 1x biztos rászánom magyam, meg csábitó ez az akció is bár a ME a demo alapján nekem nem jött be, annak elenére hogy a elözetes videok nagyon hangulatosak voltak.
  • Foxhound1980
    Meg sem merem venni :D
  • Amse
    Megvettem ÜK-tól a Mirror's Edge + Dead Space pakkot és kipróbáltam az utóbbit és tényleg nem csalódtam. A magyar szöveg is dob rajta, de amúgy is kemény a hangulata. 1 óra játék után abba is hagytam, mert kellett már egy kis szünet. :)
  • avengir
  • Amse
    he? Ha angliából rendelsz gondolom G típusú aljzatba való vég lesz rajta ami itthon nem fog belemenni a konnektorba ezért kell venned egy E+F típusú kábelt vagy egy átalakítót. Itt pl 330ft a kábel...
  • Csabesz100
    Amelyik végét a gépbe kell dugni, az szerintem szabvány! Csak a konnektoros vége más!
  • Csibe001
    Hm, csak nem kell már haverok, jönnek át s simán játszunk, nem is kell net hozzá. :)
  • qper
    gondolod, hogy minden mezei tápkábelen ott figyel egy angol szabványú dugóalj :)
  • Amse
    mezei tápkábel (Equisetum thapcabellicus) kell hozzá szóval szinte bárhol kapsz ahol van elektronikai cucc.
  • qper
    jeeez, most esett le hogy az UK importból jövő gépem angol konnektorhoz lesz idomítva, tudok itthon venni valahol adaptert olcsóért?
  • Amse
    remélem az nem igényli, mert az EA serverre csatlakozik csak...
  • Csibe001
    Rendben, köszi, akkor a ma esti NHL parti után frissítem, az nem eshet ki ha balul sülne el a frissítés. :D
  • Amse
    tényleg így van, de nem kell ezen csodálkozni, mert az online szerverekre csatlakozó programok általában így működnek legyen az online pókerről vagy ps store-ról.
  • Csibe001
    Sziasztok, tényleg így van megoldva a ps3 frissítés, hogy amíg nem telepítem a legújabbat addig nem mehetek fel a store-ra?Mert tegnap próbáltam, de mindig erőltette, hogy tegyem fel a legújabb frissítést s nem is engedett ennél tovább..
  • tarti19
    mivel,nincs pslive, így nem tudtam megkérdezni tőle...
    PSN meg nem írtam neki:P
  • Jimanszky
    Mit mondott milyen?10ből 13?:D
  • Foxhound1980
    Ő fórumozik itt?
  • tarti19
    kiswech pajti...
  • Jimanszky
    Szép napot mindenkinek!!
    Még csak most tudtam megnézni a szempilla nélküli KZ2 intrót és az agyamat eldobtam tőle.Meg olvastam a fórumban, hogy azért nem semmi számítások lesznek a gémben.Hirtelen megfordul a széljárás:DD.Az jó volt;)).Nem vagyok rossz, csakúgy találtam:).Van közületek valaki, aki tolta a promo változatot?
  • Foxhound1980
    Wipeout HD demo USA-n ha lenne olyan aki még nem tolta.
  • Alien!
    egyszer be volt linkelve egy fasza leírás a rendszer védelméről....amiből azért kiderült,hogy a próbálkozások miatt pillanatok alatt seggére lehet verni 30-40ezer dollárnak....ráadásul a sony minden villámgyorsan lereagál...Úgyhogy egyelőre semmi előrelépés ebben a témában, addig maradnak a sokmindenkiben bizsergést keltő,általában takony amcsi tinik által összeszerkesztett fake videók.....
  • tarti19
    lassan 2 éve nem sikerült feltörni a PS3-t:P 2 év egy ilyen iparban olyan mint 20 év az ember életében...
  • Alien!
  • NEXUS6
    Rossz vagy!;DDD
  • kicccsavo
    szia a pp érdekelne
  • norbi09
    Hello. Nem tudjátok lesz-e TouristTophy2 Ps3-ra??
  • Jimanszky

• qper
    Sajna az összes létező helyen elfogyott ez a kiszerelés (vajh miért), így marad egy Resistance2+Prince of Persia+Fifa 09 kombóval megáldott gép 315 Fontért.

Az uccsó kettő nekem nem kell, a PP-t lejátszottam X-en, Fifa meg nem hoz lázba, ezt a kettőt jóárasítva fóliásan eladnám, ha valakit érdekel, szóljon!