89387
PlayStation3
-
#56004 megy a pslive..... -
#56003 eme kérdésedre a választ nem tudom :) -
marcinger #56002 Psliveon ki van irvaa, hogy "Mindjárt indulunk". EZ AZ MÁR NEM KELL SOKAT VÁRNI:D -
Foxhound1980 #56001 Új Recskát is kifognak dobni még idén az Inszomniás gyerekek. -
#56000 amúgy nekem is. ha egy szolgáltató ilyen kiesést csinálna annak elég komoly következményei lehetnek. na meg ez a tesztelés folyamatban... miaf***t kell tesztelni még 2 napig? -
marcinger #55999 Miért lenne nehéz elhinni? Mert szerinted mi volt a baj?:S -
#55998 jaja :) Viszont elég nehezemre esik elhinni, hogy egyszeru szolgaltato hiba volt a gond az oldallal :) -
marcinger #55997 Na látom most a pslive felhaszn. nevet és jelszót kér.:S -
#55996 Infamous elég gyér az utóbbi gémpléj videókat nézve... KZ2, Áncsártid 2 best of, Heavy Rain nyomgatós filmje nekem nem "élvezet", ha lenne GT5 és GoW3 akkor ez a lista valóban ütős lenne erre az évre, de ezek ugye nem lesznek. -
#55995 köszi,
..és az igaz,hogy PS3 lejátszik írott Blue-Ray lemezeket (filmeket) ?? -
#55994 igen van!
tessék ebből a táblázatból mindent megtudsz
KATT IDE! -
#55993 ps3/2009 nem lesz szar az év... -
#55992 Sziasztok!
Van valami különbség hardverikusan a mostani 80GB-os modellek és a korábbiak között (HDDn kívül) ?? Más nano vagy ilyesmi?
Illetőleg a most kapható 80 GB-os modellek,amikben Dualshock3 van, az már mind a új ? -
#55991 Én csak PS-en nyomom, de nálam épp hogy eléri a minimális grafikai szintet, néha úgy érzem kifolyik a szemem, tök homály az egész.
Legjobb tudomásom szerint az X verzió a jobb. -
#55990 azt az árat a köv. ps3-as árcsökkentés után elérei valszeg... -
Hugh Hefner #55989 Lenne egy kérdésem azokhoz, akik ps3-on és xbox360-on is nyúzták a gta 4-et. Van lényegi különbség a kettő között? Teljesítményben. Valamelyiken jobban fut esetleg? -
Jimanszky #55988 Jó az új banner:DD.Még azt is sajnálják tőlünk.. -
Foxhound1980 #55987 -
#55986 Na annyiért már én is veszek!:D
Szerintem eredetileg is úgy készült, hogy kicsire, meg eldobhatóra csinálják és a játékok mellé adják.
Csak az akkori technológia még nem tette lehetővé, csak az eldobhatóságot. -
#55985 Nem hiszem én azt :) -
Foxhound1980 #55984 Majd az Alan Wake-re meg a GTA kiegekre veszek egyet 2010 fele, addigra gondolom gameboy ára lesz már :D -
#55983 Engem kifejezetten frusztrált, hiszen még mindig több mint 1 hónap!!!!
Asszem tényleg ideje lesz előszedni az első részt. -
#55982 Ja bocs, asztem van másik!:) -
Foxhound1980 #55981 Épp azt néztem, hogy mi a bánat :D Jó nagy parasztok -
#55980 LOL nagyon ez a kép számláló helyett... :D Szemetek letiltották, hogy máshova be lehessen rakni és most ez van. XD -
Foxhound1980 #55979 Nyomtam, nem is tudom mikor adtam el gépem Tartinak, talán egy éve. :) Más: leszedtem a Bowling játékot Store-ról. Qrva nagy, teljes mozgásérzékelős irányítás :D Tiszta Wii HD feeling. -
#55978 Akkor grat neked is!! :D -
#55977 Na az az ami nincs meg, mármint a füzet! -
#55976 GRAW2 szerintem tényleg jó volt konzolon, mondjuk egész addig amíg nem jött ki a COD4, meg hasonlók.
Az AC-t tavaly karácsony táján szereztem be, de még azt sem nyomtam végig.
Szal nekem ezek Fox szavaival élve back-up játék kategória. Ő asszem X-en nyomja az ilyeneket, nekem jó lesz a pécé is.;)))
Érdemesebb inkább az exkluzívokra koncentrálni, szerintem. -
#55975 gondolom human :) -
#55974 Ghost Recon - pécén egy budget/recycle játék volt a második rész is a konzoloshoz képest
Assasin's Creed 2 - biztos kiborod +fél-1 évig, mire kijön pécére is?
Red Steel 2 - wii only
használd ki, hogy van konzolod, pécén meg diablózzál inkább ;) -
#55973 3 hétig msn emulátornak, meg böngészőnek... igaz sokszor beakadt, de azért elvoltam vele... PC-t nem helyettesít, de biztató lehetőséget láttam benne:P Filmeket egyáltalán nem próbáltam -
#55972 és videólejátszást sikerült összehoznod?egyáltalán mire használtad?:) -
#55971 úgy tudom nem -
#55970 Nekem a 6.x már májusban fent volt, amíg nem lett újra PC-m:P -
#55969 oké,ahogy ismerem magam nem holnap fogom megcsinálni,de szólok amint rászántam magam:) -
mrzsul #55968 Hát most fejeztem be a Prince of Persiát és eszméletlen jó játék volt. Már alig várom a 2est Most meg elkezdtem a Ratchet és Clanket. Tényleg a Ratchet nemtámogatja a trophykat???? -
#55967 persze :P multi részében a kihívások részben -
#55966 Tudtok valami oldalt ahol le vannak írva a multis dolgok?
COD V el játszom de sok dolog nem tiszta.
Most adott egy új fegyvert, legalábbis ezt írta ki.
Viszont nincs benne a választható fegyverek listájában.
Mikor ad bónusz fegyvert...stb...
Valahol ezekről lehet olvasni? -
Foxhound1980 #55965 Végeredményt majd írd már le plz.