89387
PlayStation3
-
#86092 Nemjátszottam, miért? Gondolom egy rakás szar :D -
#86091 >... a PS3 nem fogja futtatni direktben a PS4 játékokat...
Valamit elnéztél szerintem :) olvasd el mégegyszer a posztom.
Gaikai-al amúgy játszottál, amíg nem a sony kezében volt? -
#86090 elvileg...:D
de stream...omg az egy fosság. :D -
#86089 Elvileg ha rendelkezni fogsz az adott PS3 játékkal, akkor nem kell majd megvenned mégegyszer, hanem lesz rá valami azonosítás, és ennyi - legalábbis múltkorjában ezt olvastam. Amúgy igen, a minőség az már kicsit más tészta, gondolom hasonlóra lehet számítani mint az Onlive (nem a legélesebb a kép, sőt időként rohadt pixeles :D dehát ez érthető) -
#86088 PS4.
Stream-be fogja a régi játékokat futtatni tudtommal, nem ugyanaz, még1x meg kell venned, és a minőség sem lesz jó.
Szerintem erre gondolt Moby, meg hogy a pS4-el ha vársz 1 árcsökkenést, majdnem egy használt PS3 árát megspórolod. -
#86087 Én meg nem értem a felvetésedet, mert én nem is állítottam ilyet :D Nyilván tisztában vagyok vele, hogy a PS3 nem fogja futtatni direktben a PS4-es játékokat, ez teljesen triviális dolog - maximum, ha az adott cím PS3-ra is megjelenik (ellenben fordítva igen, ha bejön valaha itthon is az a Gaikai dolog). Igazából én erről beszéltem, a támogatottságról :) Hogy úgy értve 1-2 év még, addig még erre a konzolra is dobálják ki - többé-kevésbé párhuzamosan a next-gen gépekkel - a címeket, addig meg még elleszek a PS3-mal. :) -
#86086 figy a packodat ugyanugy adhatod tovább 66k-ért. :D
vagy küldök valami más ps3-as játékot. :D -
#86085 ja 2k. persze
-
#86084 A holizé nem lényeg, mond hogy 2k és ennyi. :D -
#86083 Előrendelői holografikus borítóval; nem tudom mennyiért vesztegetik használtan. -
#86082 Csak érdekességképpen RE6-ért mennyit kérnél? :D -
#86081 Hát elméletbe nézve többet ér, ha viszont azt nézed hogy el is kéne adni, akkor 65-70K a jogos, annyit kompenzál a pár játék, amennyit a gépp az új árához képest csökkent a használat közben.
95-ért főleg manapság szerintem baromi nehéz eladni. -
#86080 Olcsó vagy drága ennyié? Ennyié árulom. láttam én 95 ért is árulni emberektől hasonló pakkot- de hát az sose fog elmenni. -
#86079 Ezt én nem értem. Ha nem játszottál egyetlen ps3 címmel sem, akkor milyen reláció van a ps3 és a 4 között úgy, hogy tudjuk, a ps4 nem fogja futtatni a ps3 játékokat?
Hogyan váltja ki az egyik a másikat, ha egész más a játékbázisa? -
#86078 Egyszerű. Akkor vegyél ng konzolt, ha kijön rá valami olyan, ami neked is bejön. Addig ne! -
#86077 Én is PS3 váráslás előtt állok éppen. Már nyár óta halogatom a dolgot, akkor jegeltem a témát, de most megint felvetődött - ugye a GTA5 miatt is főleg :) Most találtam egy szinte totál nullkilóméteres Slimet egész jó áron, úgyhogy szerintem beszállok én is :))
Számomra is hihetetlen, de én még soha nem játszottam egy PS3-as játékkal sem, szóval lenne mit pótoljak (első körben God of War-ok, RDR, Last of Us, Heavy Rain, Unchartedek, Infamous...stbstb.. :)) Viszont nemtudom, hogy mennyire érdemes még beruházni rá most így a next-gen hajnalán : bár most utánaolvastam, elvileg minimum 2015-ig biztosan támogatva lesz a konzol, tehát jönnek rá továbbra is a játékok szépen.
Mondjuk még ha meg is venném 120ért a PS4-et, azért a 18-20 ezres játékok húzósak lennének... viszont launchkor venni konzolt picit zsákbamacska, bár csak tanultak a hibáikból mára már... :) Szóval lehet énis úgy leszek, hogy most 1-2 évig jó lesz még a PS3, aztán majd áttérek a 4-re én is, addigra már úgyis nagyobb rálátásunk lesz a dolgokkal kapcsolatosan. -
#86076 Sőt mivel a ps+ egy trójai faló a vitának meg a ps4-nek, tuti rákapcsolnak még ennél is jobban a játékokra. -
Prof William #86075 Sztem még pár évig minimum jönnek jó játékok a PS3-ra. Én se veszek azonnal ps4-et, hanem majd 1-2 év múlva. Ps3 -at is akkor vettem amikor már egy rahedli játék kijött rá. -
#86074 Szerintem egyszerű a képlet. Ha anyagilag nem megterhelő a Ps4 megvásárlása, akkor cseréld. Egyébként nem fogod Még unni sztem egy darabig a ps3at. -
#86073 Köszi. -
#86072 neked kell tudni, hogy megéri-e neked a +80ezret a ps4 jobb grafikája :) (azzal számolva h eladod a ps3at 40ért) -
#86071 Még 8 év kb. -
pike011 #86070 Szerintetek meddig lesz életben a ps3? Igaz ps2 még ma is van sok embernek, játszanak is vele. De most, hogy jön a 4 nem tudom mit csináljak. Vegyem meg hamar, vagy várjak majd egy kicsit. Most vettem a 3-ra Last of Us-t, Diablo3-at , jön a Two Souls, stb...
Lesz még értelme megtartani? Nem követem annyira a 4-et, de gondolom az elődnél sokkalta gyorsabb és szebb lesz. Ezért bizonytalanodok el, hogy váltani kellene. -
#86069 Annak is örülni kell. Többért nem nagyon mennek el. -
#86068 Sikerült eladni a PS2-met 11.000-ért... :D Elég kevés, de jobb mintha csak porosodna itt.. -
#86067 Én olyan 60-70-et max. -
#86066 erre senki nem tud adni tanácsot reálisan mennyit kérhetek érte? -
#86065 Még csak most jöttök rá hogy milyen jó? :D Kinn van már egy ideje -
Prof William #86064 Na már úton van Lasto of Us. A jövő héten megkapom. Kíváncsi leszek rá. -
#86063 Én COD2 ben össze ismerkedtem egy klánnal és azokat követtem játékszinten- BF2- GW(erre vagy 45 ezer ment el)- stb és csak ezeket vettem meg (a többit én is mind warezoltam, bolhapiacról anno) -
#86062 Van akinek nincs pénze,csak ideje,jellemzően a fiatalságnak:)
Anno míg pc-n játszottam mindent lewarezoltam,csak a nagy kedvenceket vettem 0day,minden mást mikor már bidget áron volt kapható.Az eredeti játék megtanított megbecsülni magát a játékot.Ezek után lelkiismeretfurdalásom volt mikor letöltöttem egy apróbb pc játékot fizetés nélkül torrentről.Lopás,ennyi.
-
#86061 Tényleg nem bántásképp, és túl most minden etikai/morális kérdésen: nem egyszerűbb behelyezni a meghajtóba az eredeti lemezt? Ott nincsenek ilyen kérdések, nem kell hosszú órákat fórumozni, programokat vadászni, stb. Az idő mindenkinek pénz. -
#86060 jah nem gond, nem is foglalkozunk vele, meg szerintem értelemszerűen csak eredetisek lévén ha akarnánk is válaszolni, sem tudnánk legtöbben, mert nem vágjuk a töréses témát...:S
Amit ajánllani tudok az eladót kell kérdezni erről, ahol megvetted a gépet. Vagy modosították. -
lonewolf2 #86059 sajnálom de kezdő vagyok mint látszik. most már ezt is tudom.
-
#86058 nem baj, csak warezzal nem foglalkozunk, fent kék szöveg...:)
Neked is szép napot. -
lonewolf2 #86057 bocsánat hogy kérdeztem valamit!
további szép estét. -
#86056 olvasni tudni kéne :( -
#86055 Bann -
lonewolf2 #86054 szép estét mindenkinek!
ha valaki tud kérem segítsen hogy,ps3 játékot külső vinyóról lehet -e játszani és ha igen akkor milyen program kell hozzá? kérem küldjön üzenetet. a választ előre is köszönöm. -
#86053 :)