PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Na látod! Nem véletlen...
Gondoltam hátha egybe hamarabb.
Tehát, az ilyen okos emberek kedvéért, külön is postázom, mondj rá egy összeget...
Egyedül a Spec-ops ér valamit de az is max 6 óra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Hangsúly azon van hogy eladási lista!!!
Bil Ur Sag: megjött a Metal Gear Rising! Nagyon állat, köszönöm! Külön tetszett a "Kongy mester" megnevezés a borítékon 😄D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nincs olyan ember akinek pont ezek kellenek.
Kb 10k is sok érte egyben.
Ha nem lennél lusta külön külön is postázni akkor már a fele el is ment volna tutira.
El szeretném adni 4 játékom plusz egy vezeték nélküli joyra pattintható billentyûzetet. Továbbra is karcmentes állapotban vannak.
Need for speed-The run
Need for speed-Shift2 unleashed
Need for speed- Hot pursuit
Fifa-12
Plusz a billentyûzet EGYBEN 15 ezer (4 játék+a billentyûzet)
Érdeklõdni a budaialex2kukacgmail.comon vagy privátban.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Egy óráig csak úgy rajtahagytam a töltõn, de semmi, bekapcsoló gombra se reagál a kar.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
tul jo az uncharted, nosza legalább rontsuk kicsit a játékélményt az össze vissza játszással? 😉
Forza.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
At U3 tudja a 3Dt, ami nagyon brutál élményt ad, ráadásul az Uncharted széria hat legszebb helyszíne (egy területre értem) közül négy az U3ban van.
Jók a fejtörõk, és nagyon szépek is, sokkal kevesebb a lövöldözés, mint a korábbiakban, a történet is teljesen elfogadható volt, és végre nem erõltetik a boss harcokat sem.
A második részben a falu volt nagyon korrekten megtervezett, a Himalája, és a végsõ fejezet az utolsó bossharcig. A többi nagyon, nagyon kevés volt nekem. A végsõ bossharc valami hányás volt.
Az elsõ részben a környezet tuti volt, a tengeralattjárót amikor megláttam, kifeküdtem annyira jól meg volt csinálva, a történettel is tökéletesen meg voltam elégedve, de túl sok volt a lövöldözés. Nagyon sok.
Lehet, hogy a THe Last of Us is azért tetszett, mert a szép helyszínek mellett rendben volt a történet, balansz volt a harban, és ötletes volt az egész megvalósítás is.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
brutális nagyon
Forza.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Killzone 3 at is megszereztem brutális komolyan mondom.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1-2 vel nem toltam még😞