PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😄 Te nyúl....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vadnokedli
"NYOMMÁÁEEEELMAAAGGAAAAADDD, TEEEE. - TE VERÉB GEEE__II " 😄 <#banplz> ez egy idézet.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector
Bazdmeg a kurvaanyád mennyiért viszed el? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
Ilyen stílussal nehezen fogsz túladni rajtuk, az egyszer biztos. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
A vége nagyon pöpec, csak addig végig kell szopni azt a fost

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
Egyszer azért letolható. Pénzt nem adnék érte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

n000rbi
A "LEGO genyó" Vita-ra jön, csak szólok.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Spec Ops is egy nagy szar. Azért ne finomkodjunk. Tesómnak felrakom a LEGO genyót, és csókolom.

Olvastad te az elsõnél hogy NEM VAGYOK HAJLANDÓ KÜLÖN POSTÁZNI?
Na látod! Nem véletlen...
Gondoltam hátha egybe hamarabb.
Tehát, az ilyen okos emberek kedvéért, külön is postázom, mondj rá egy összeget...
davidka003
PH-n meg el vannak ájulva, hogy milyen jó játékot adnak már megint.
Egyedül a Spec-ops ér valamit de az is max 6 óra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Vadnokedli
Egyre szarabb a PS+ felhozatal.

LeventeV
<#eljen><#eljen>
Végül nem az új DMC lesz?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Moby
Dafuq?

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
us-meg magyar meg többiek.

LaliK
Letöltési

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Moby
Miért, még milyen listán lehetne?

Adversus solem ne loquitor

Bil Ur Sag
Örülök, hogy tetszik! Az a minimum volt 😊 jó játékot.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
"A The Last of Us most már ötödik(!II) hete tartja az elsõ helyét az angol toplistán és nem is úgy néz ki, hogy el akarna mozdulni onnan." (UK lista)

Hangsúly azon van hogy eladási lista!!!

szedd szét a kontrollert és sokkold meg az aksiját. köss rá pár volttal nagyobb feszültséget mint amivel töltõdne és ettõl "újraéled"
Kongy
Változatosabb, hosszabb, pörgõsebb. Csupán ezért jobb a második rész. És nem csak szerintem. A Metacritic is engem igazol.

Bil Ur Sag: megjött a Metal Gear Rising! Nagyon állat, köszönöm! Külön tetszett a "Kongy mester" megnevezés a borítékon 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
De nem érted meg, hogy egyben a kutyának nem kell?
Nincs olyan ember akinek pont ezek kellenek.
Kb 10k is sok érte egyben.

Ha nem lennél lusta külön külön is postázni akkor már a fele el is ment volna tutira.

Mivel drágálltátok a múltkor így felrakom még egyszer olcsóbban.
El szeretném adni 4 játékom plusz egy vezeték nélküli joyra pattintható billentyûzetet. Továbbra is karcmentes állapotban vannak.
Need for speed-The run
Need for speed-Shift2 unleashed
Need for speed- Hot pursuit
Fifa-12
Plusz a billentyûzet EGYBEN 15 ezer (4 játék+a billentyûzet)
Érdeklõdni a budaialex2kukacgmail.comon vagy privátban.
shaddam
Ha nem sürgõs (last of usról van szó tehát ez nem opció 😄 ) nézz szerintem egy akksit ebayen. Pár dollár az mégsem egy új gamepad

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
a li-ion akku lemerülhet olyan szintre, hogy többé nem éled fel...

Forza.

Barátnõm meglepett egy Last of Us-al. Messze dolgozom így ritkábban psezek, egy pár hete nem is vettem elõ. A kontroller be sem kapcsol, annyira lemerült (szerintem), rádugom töltõre bejön, minden oké de amint a játékba van egy olyan rész, hogy megrezzen a kontroller ki is kapcsol. Újra bekapcsolás és elõröl. Szóval játszhatatlan és fogalmam sincs miért. Szétkaptam a kontrollert és semmi rendelleneset nem láttam. Valakinek volt ilyen? Kuka ez a kontroller? Lehet másikat venni?
Egy óráig csak úgy rajtahagytam a töltõn, de semmi, bekapcsoló gombra se reagál a kar.
shaddam
No jól van elég a 80-as iq is, ha nincs mikrofon 😄 Aki esetleg benne lenne egy kis last of us multiban (és nem csekmet <#eplus2> ) vegyen fel : shaddam91hun Singlében tolta már valaki surv+ on? Mennyire macerás minden kacatot kimaxolni?

Anubys
Nem szoktam mmorpg-zni, de úgy tudom, a Demon Souls ilyen. Meg lesz Diablo 3 is.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Bil Ur Sag
+1 megerõsítem 😊

arty
ok, de ... remélem már intézed az elsõ kettõt 😊

Forza.

SpeedXHUN
Erre tudtam elcserélni egy másik játékom.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

arty
és mi volt az indíttatás?

tul jo az uncharted, nosza legalább rontsuk kicsit a játékélményt az össze vissza játszással? 😉

Forza.

DarkSector
Sejtettem. 😄

AnuluWork
Hónapok óta laptopról írok, és baromi puha a billentyûzete.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Amúgy miért jobb? A kettõben

At U3 tudja a 3Dt, ami nagyon brutál élményt ad, ráadásul az Uncharted széria hat legszebb helyszíne (egy területre értem) közül négy az U3ban van.

Jók a fejtörõk, és nagyon szépek is, sokkal kevesebb a lövöldözés, mint a korábbiakban, a történet is teljesen elfogadható volt, és végre nem erõltetik a boss harcokat sem.

A második részben a falu volt nagyon korrekten megtervezett, a Himalája, és a végsõ fejezet az utolsó bossharcig. A többi nagyon, nagyon kevés volt nekem. A végsõ bossharc valami hányás volt.

Az elsõ részben a környezet tuti volt, a tengeralattjárót amikor megláttam, kifeküdtem annyira jól meg volt csinálva, a történettel is tökéletesen meg voltam elégedve, de túl sok volt a lövöldözés. Nagyon sok.

Lehet, hogy a THe Last of Us is azért tetszett, mert a szép helyszínek mellett rendben volt a történet, balansz volt a harban, és ötletes volt az egész megvalósítás is.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SpeedXHUN
Igen,így jött ki😄
brutális nagyon

arty
tehát a harmadik résszel kezdted??? <#falbav><#nemtudom><#shakehead>

Forza.

Hi! Egy olyan kerdesem lenne, hogy van-e PS3-ra olyan tipuso online multiplayeres jatek, mint peldaul PC-re a WOW vagy Diablo, ahol fejleszteni kell a jatekosokat, el lehet erni uj szinteket, szoval az igazi függõs MMORPG?
SpeedXHUN
én fps kedvelõ vagyok,eddig a listába a cod 1,2,4 és a bf 2142,bf3 volt a legjobbak számomra ,mostmár a killzone 3 is csatlakozik a sorba😊

Vadnokedli
1+1

LeventeV
Meghoztátok a kedvem a múltkor a Killzonehoz. Tegnap megint megvettem a 3. részt. 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bil Ur Sag
A Killzone az egyik legjobb fps cím ami valaha született. Bár én a szériából a kettõre esküszöm (mint kedvenc) de a három is kegyetlenül jó! Több lopakodós küldetést el tudnék viselni a fejlesztõktõl a jövõben is. Persze csak akkor, ha azok nem szorítják háttérbe a mészárlást. Mert valljuk be. A KZ igazi ízét, mégiscsak az adja, hogy gránát robban jobbról, majd balról. Üvöltés jobbról majd balról. Bajtárs elesik jobbról majd balról. És ez mind olyan intenzitással elõadva ami elképesztõ! Kegyetlenül várom a Shadow Fall-t.

SpeedXHUN
Az ütõkártya nálam a GTA 5 lesz.😊

SpeedXHUN
Na azt már elsem tudom képzelni,ha jobb még😄 Megveszem vmikor.
Killzone 3 at is megszereztem brutális komolyan mondom.

Kongy
2 jobb mint a 3 😄 Szóval mielõbb beszerezném. Asszem pont akciós is PSN-en.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SpeedXHUN
Egy accounthoz hány gépet lehet csatlakoztatni? (játék megosztás végett)

TDC Geronimo
Én igen, de micem nincs

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SpeedXHUN
Ez az uncharted 3 nagyon jó lett,igazi játékélmény,ami már ritka manapság,talán ezért is jó döntés volt egy ps3😄
1-2 vel nem toltam még😞

Kongy
JA.. nemszoltam leesett XD

Kongy
Még nem. De ha Darksectornak címezted akkor nem is fog XD