89387
PlayStation3
  • Vadnokedli
    Elpostázom.
  • davidka003
    Melyik az az ország amiért itt hagytad ezt a csodálatos Magyarországot? :D
  • Evoluti0N
    Ennek csak egy akadálya van. Nem magyarországi vagyok. Szóval az ottani használt konzolok vásárlása kilőve.
  • Vadnokedli
    Vedd meg az enyém 320GB-s 3004B
  • Evoluti0N
    NES óta nem volt konzolom. :D
  • LeventeV
    Várd meg akkor a Black Friday-t. :D
  • Evoluti0N
    Akkor eldöntetett. Novemberben PS3 vásárlás. Addigra lesz zsém rá. Alig várom.
  • arty
    Jah, 1-2 gigakat :)
  • Kongy
    Igen, havonta 1-2 új játék jön-megy. :) Múlt hónapban volt AC3, most Far Cry 3 váltja :) De van Dragon's Dogma, meg Saints Row 3 is..
  • Evoluti0N
    Havonta jár új játék? Vagy milyen gyakran? Mert ha havonta és ha ilyen címek, akkor bőven megéri a PSN+ az árát. :D
  • Kongy
    Itt ingyenes a multi, vígan PS+ nélkül is tolhatod :D Viszont ha előfizetsz kapsz elég fasza játékokat, pl AC3, Far Cry 3..stb
  • Tibi7
    Ja és én hdmi-t ajánlanék. Elég a tescos ezer forintos is.
  • Tibi7
    Nem kell multihoz psn. Azért jó mert évi ~12 ezerért kapsz egy csomó letölthető játékot. Na meg pár apróbb kényelmi funkció van.
  • Tibi7
    Azért 100 giga alatt sem érdemes bevállalni, mert ha sok játéka lesz, azok is tudják telíteni szépen.
  • Evoluti0N
    Köszi a válaszokat. PSN+ az ugye nem kell multihoz (ahogy boxnál a gold)? Mi a jó benne?
    Másik kérdés: Monitort szeretnék majd venni a PS-hez. HDTV van, nem akarok venni másikat, van min filmezni, ha azt akarok. Azonban mivel nem csak az enyém, ezért nem igazán tudok/tudnék tv előtt játszani. Szal emiatt vennék monitort. Milyen csatis ajánlott? HDMI, VGA, DVI?
  • arty
    pontosabban: nagy hddvel akkor érdemes venni, ha psn+ előfizetést tervez valaki

egyébként halál felesleges
  • Tibi7
    A sima az a legrégebbi konstrukció. Ezt én már nem ajánlanám, mégiscsak a legidősebb korosztály, bár itt is vannak sokan, akiknek gond nélkül fut. Aztán gyakorlatilag a slim, és a super slim méretbeni csökkenést hozott magával, elvileg kisebb lett a fogyasztás, és csendesebb is. Slimet vagy super slimet ajánlanék, bár nekem a super slim lemez behelyezési kialakítása nem tetszik, de ez egyéni szociális probléma :) És érdemes legalább egy 320-as vinyóval venni, főleg ha PSN-re is előfizetsz egyszer. Egyébként olvass itt vissza, többen is hirdetik a gépüket.
  • Evoluti0N
    Sziasztok! A közeljövőben tervezek venni egy PS3 konzolt. Használtban gondolkodom. Néztem különböző oldalakat és találtam pár szimpatikus hirdetést. Olyant is találtam, amihez egy csomó játékot is kapnék, de "sima", 260 GB-os PS3-ról van szó. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Mi a különbség a sima, a slim és a super slim között? A méretüket leszámítva van valami előnyük slimeknek a simához képest?
  • cloud.strife
    Nézz meg egy Sony KDL42W805-öt, kicsit drágább csak, de klasszissal jobb tévé és az input lagja már-már legendás(an alacsony)

(aláírásom)
  • LeventeV
    Ez jó tv szerintem. Bár nem tudom mennyire kell neked a 3D.
  • DarkSector
    ja bocs tévedtem télleg. :D
  • Vadnokedli
    Nézd meg konzolboltban használtan ; ugyan-úgy 8000-et kérnek érte. + ez meg max 50-60 órát ha pörgött, arról meg nem tudod. Plusz én MG buzi' vagyok így képzelheted mennyire vigyáztam rá.
  • DarkSector
    MG: Revengeance picit sok nem? :D
  • Nyico
    Venni szeretnék egy Full hd led tv-t ps3-hoz meg filmezésre. Nagyon sok tv-t végignéztem, leginkább az input lagg miatt aggódom.
    Ezt néztem ki magamnak: http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue40f6500-p149158691/termek-leiras.html
    Szerintetek jó lehet? Vagy tudtok ajánlani valamit?
  • Vadnokedli
    Segítséget szeretnék kérni hogy mennyire reálisak a kért árak. PS3 gammák.
  • Vadnokedli
    bármilyen telefon headsettje jó hozzá de az eredeti PS3 HS 10 rongy.
  • Neoncsoves
    olcsón lehet PS3-hoz való headsetet szerezni? vagy bármilyen "gamer" headset jó hozzá?
  • Vadnokedli
    46 csak kontrollerrel meg kábellel.
  • Kongy
    50-ért is elmehet ajándék játékkal :D
  • DarkSector
    40?
  • Vadnokedli
    Mennyiért tudom eladni 320 as PS3-at 1 kontrollerrel szerintetek?
  • Nyico
    Köszi!
  • Amiga
    6500-ért eladó egy eredeti, egyszer lejátszott, karcmentes Dead or Alive 5 Ultimate. :-) Privátban keress, ha érdekel.
  • Tibi7
    Persze hogy jó. Az a legnagyobb átvihető áram nagyságát mutatja.
  • Nyico
    Sziasztok!

Rendeltem egy Playstation 3 + Gta v csomagot, ma jött meg és tápkábelnek ezt a 3 lábú nem Mo. szabványos valamit kaptam. Ami ugye 5amper 250 volt. Nah most találtam itthon kábelt csak nem mertem rákötni mert az 10 amperes. Szerintetek jó lehet hozzá?
  • Vadnokedli
    320GB-os btw ugye.
  • Vadnokedli
    mennyiért tudnám elpasszolni csak a PS3 3004B-t 2 kontrollerrel? 46-ra tippelem.
  • Moby
    Az volt a legjobb széria. A 3.50-nek meg nagyon fognak örülni a warezpistikék.
    Szóval annak elég jó ára van, de hogy mennyi...hardverapró megmondja-beárazza neked.
  • Vadnokedli
    Mivel hogy egyel régebbi széria így szerintem a mostani 320 as változat(ha van 320 as változat) annak 10% al csökkentett árán lehetne eladni(garanciával). Passz (De persze van olyan akinek többet ér a régi mint az új)
  • mucsácsó
    Egyébként egy mondhatni "zsírúj" 320 GB-s Slimért (nem volt még soha lemez sem a gépben, még a gyári 3.50 OFW van rajta, se buherálva nem volt, csak egyszerűen nem használták) szerintetek mennyi lenne a korrekt ár?