PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
spec ops teljesen jó kis lövölde, egy végigtolást simán megér

Forza.

Vadnokedli
Spec ops ruppót nem ér, mint ahogy a mostwanted se. Mafia 2 jó- de rövid- Marha jó. <#nemtudom>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SpeedXHUN
Augusztusi plusba lesz mafia 2,új nfs most wanted, spec ops the line,nagyon jó dolog szerintem,
aztán gta 5 ig kihúzzuk😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

n000rbi
Egyértelmû 😉 A 400 days pedig már mintha jobban is nézne ki és nem akadozna annyit (csak kár, hogy elég rövid). Jöhet a Season 2.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Most asszem kerek 3000 Ft. Annyit a hülyének is megér mert kurvajó játék!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
'sszák meg 😄
Én háromezervalamennyiért vettem meg pár hónapja és nemrég még ezerötszázat is kicsengettem a 400 days-ért 😛 Hiába na, maximálisan hozzájárultam a második évad elkészültéhez 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Walking Deas Season Pass féláron PS Store-on! Ebben benne van minden epizód ugye? Mert akkor 3k-ért ez ajándék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeventeV
Rendben van a multi ezekkel a játékokkal. Én a Dirt 2/3-at játszom és nagyon jó. A net szerintem elég lesz, a monitor szintén. Jelenleg én is egy 22-es monitoron játszom és nem rossz, de a HDTV mindenképp nagyobb élményt nyújt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Vadnokedli
Ha baráttal akarsz GTA4-ezni lehetetlen szinte mert elvan b_szva. a Többi jó- nekem csak a Dirt2 nincs meg.

Sziasztok. Új ps3-at szeretnék venni. Igazából ami érdekel az a Grand turismo 5, dirt2 és 3, gta 4 tovább nem sorolom. A kérdés hogy ezekkel a játékokkal online milyen játszani? Semmi akadás, laggolás, kidobálás nincs? Mik a tapasztalatok? Csak mert szinte a multiért veszem meg, és ha ez nem túl jó, akkor meg sem veszem. Ez a net alkalmas e a multizásra: kábel net, ping 15ms, fel 5,78Mpbs, le 0,51Mpbs. Tehát egy 5 megás net. 22colos hdmi-s monitoron szeretnék játszani, ez megfelelõ ha közel van a monitor? A választ elõre is köszönöm. Üdv.
Valaki hallott már olyanról, hogy mortal kombat-ba akadozik a hang? Nekem superslimen nem volt vele gond, de haveromnál sima slim-en azt mondja ez a probléma. A lemezzel nem lehet gond, mert az én játékom van nála. Ötlet?

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Moby
A véleményem egy mondat volt a gta-ról. Mégpedig, hogy gyûlölöm.
A tények, hogy a rockstar játékok eddigi ps3 portjai szarok, már olyan játékokat is érintenek, amiket nagyon kedvelek. Mint pl. az RDR.
Itt nem veleménykülönbözõsgrõl van szó, csupán fanboyok unalomig ismert csapkodásáról.

Adversus solem ne loquitor

arty
Hogy a gta4 640p és szaggatós az nem vélemény.

Forza.

tomi890125
mind a ketten jó nagy trollok vagytok 😄DDD megy a kakasviadal mert nem egyezik meg a véleményetek, tiszta szégyen 😄

The Only One!

Moby
Azt nem már nem mondom, hogy ne játszd a hülyét. Nem fog menni.
Melyik része vol trollkodás? A fosfrém, vagy a fosfelbontás? Melyik nem igaz?
Vagy azt gondoltad, ha már valaki rosszat mer írni a kedvencedrõl, rögtön nekiállsz személyeskedni?
Te beszélsz itt trollkodásról?
Hessinnen! Kkthxbye!

Te tényleg laza "vagyol" és nagyon szívesen máskor is.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Laza
Köszi az ingyen angolórát, de mielõtt kiokosítasz valakit inkább nézz körül 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nem 'köll' játszani a trollt, 'mer' hater 'vagyol'!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bye-bye, ha már angolozunk...

Moby
Ki azisten heszélt itt a játék minõségérõl? Nem köll játszani a parasztot mer fanboj vagyol!<#ejnye1>

Laza
A kiadott gameplay össze volt vagdosva dirib-darabokról .... nem vonnék le messzemenõ következtetést a játék valós futásáról.

A The Last of Us is nagyon szépen fut, aztán bizonyos helyeken (leginkább a vízzel borított) meg szépen meg tud akadni ... persze ez mit sem von le a játék zsenialitásából (a nyomorul automata HINT már inkább, azonnal kapcsoljátok ki a menüben 😊 ).

Szóval nincsenek kétségeim, hogy lesznek frame gondok a GTA5-el, de ez kit érdekel egy ezer éves vason? Senkit.
Úgyis PC-n és/vagy nextgenen (ha ne adj kiadják) lesznek a legjobbak. Addig meg bõven megteszi ez a verzió is, mivel nem lesz más 😊 és ha ott is megjelentek akkor megvesszük arra is 😊

Laza
Még ha ilyen is lesz akkor is a jobb játékok között vannak a GTA-k, felesleges trollkodni.
Neked nem jönnek be, köszönjük az információt, tudomásul vettük, byby.

eightmiles
HDMI-t még nem cseréltem, de nagyjából már csak az maradt

Egyáltalán nem rinyálni akartam, kipróbáltam a GTA4-et 576p-ben, játszható, szóval semmi baja, ezen kívül pedig csak a GTA5-öt fogom tolni, igazából csak az idegesít, hogy eddig minden rendben volt, most pedig nem tudok rájönni, mi lehet a gond.

Ezen kívül az XMB kegyetlen ronda nagyobb TV-n, de hát ez legyen a legnagyobb bajom

Moby
Nekem tonképp mindegy. Egyelõre azonban ez a meccs úgy áll, hogy az összes eddigi kiadott rockstar játék ps3 verzája retek volt. Namost ez áll szemben az ígéretekkel. Ezek alapján ên minimum megvárnám az elsõ teszteket.

Kongy
Kar h a kiadott gameplay vid is ps3on futott es emlekeim szerint nem szaggatott....

Anubys
Feltöltõkártya pont olyan tokban van, mint a játék tokja. Ha te nem szoktál venni, kérdezz körbe pár havert...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Vadnokedli
Visszarakod amibõl kivetted, ez az opció nem játszik? 😄 <#nemtudom> | amúgy én nem láttam

Szabi84
playstation tokot lehet valahol venni? a lemeznek

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Moby
Akkor mostmár lehet, hogy lesz a 640-en élsimitás is, és többet lesz 20 felett a frémszám mint alatta.
Szuper!

Moby
"fosfrémmel"

Ha nem gyûlölném a gta-k minden pillanatát, a ps3 lenne a legutolsó platform, ahol egyáltalán megpiszkálnám a gta ötöt.

tomi890125
De most jobban odafigyeltek az optimalizálásra mint ahogyan azt a Rockstar is elmondta...

The Only One!

Vadnokedli
És így is 15-24 fps között lehet a GTA4...

Moby
Gta4 sem volt 720p SE(640p), élsimítás nélkül, fosfrémmel, zsizsikkel.
Csodálkoznék, ha a gta5 efölé lõne.

Vadnokedli
84 gigapixel már hádé<#idiota>

Moby
>(GTA 5 a küszöbön és HD-ben az igazi :/ )

Akkor miért érdekes, hogy jó-e a kimenet a ps3-on?

DarkSector
Bocs de hogy a szemedbe milyen piszok ment az egyéni problem, a 720P az már HD.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vadnokedli
Nem teljes értékû ahogy az 1080 se. <#circling> (szememben)

A 720P is HD <#duhos2>

Vadnokedli
Ami amúgy se HD ben jön.. csak 720ban- HDMI kábel csere? Csatlakozó problem? Nem egyértelmû hogy mit próbáltál és mit nem..

eightmiles
Help!

Pár hónapja nem játszottam már a PS-en, addig minden rendben volt. Mostanában viszont egyáltalán nincs hang sem az XMB-ben, sem pedig a játékokban, csak "recseg" és "ropog" az egész. HDMI kábel, HDMI TV, próbáltam mindent már szinte, újabban arra jöttem rá, hogy 576p-ben minden oké, de amint 720p-re vagy 1080p-re állítom a felbontást a Display menüben, elõjön a recsegés.

Rengeteget olvastam már külföldi oldalakon, és próbáltam már szinte mindent, de eddig semmi nem használt. Valakinek esetleg valami ötlet?

(GTA 5 a küszöbön és HD-ben az igazi :/ )

Laza
Nekem hasonló akkor volt, mikor megvettem a gépet. A géphez kapott USB-vel ha rá volt dugva akkor minden rezgésnél kikapcsolt. Azt hittem szar a kontroller, de fogtam rátettem az USB-s vinyóm kábelét, és azzal meg tökéletesen ment, azóta is azt használom 😊

DarkSector

Kínálok:

Forza 2 (x360) (ideiglenesen félretéve)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360) (ideiglenesen félretéve)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3 megbeszélés alapján)
Infamous 2 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3)

Keresek:

Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
Silnet Hill Collection (x360)
Shadow of Damned (x360)
Neverdead (x360)
The Last of Us (PS3)
I

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Milyen százezer forintot adtál teeee?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
NA stop

Kongy
Ne emberkedjééé'

The Protector
De nagy jampi vagy.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Ne nevess! Nevetel!

DarkSector
Szekszet?

The Protector
Lehet,hogy megadtam neki valami olyat amit te nem tudtál.

davidka003
Hogy vót merszed? Mi testvírök vagyunk és te ezt meg merted ezt csinálni? 😄D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;