PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
aztán gta 5 ig kihúzzuk😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én háromezervalamennyiért vettem meg pár hónapja és nemrég még ezerötszázat is kicsengettem a 400 days-ért 😛 Hiába na, maximálisan hozzájárultam a második évad elkészültéhez 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
A tények, hogy a rockstar játékok eddigi ps3 portjai szarok, már olyan játékokat is érintenek, amiket nagyon kedvelek. Mint pl. az RDR.
Itt nem veleménykülönbözõsgrõl van szó, csupán fanboyok unalomig ismert csapkodásáról.
Adversus solem ne loquitor
The Only One!
Melyik része vol trollkodás? A fosfrém, vagy a fosfelbontás? Melyik nem igaz?
Vagy azt gondoltad, ha már valaki rosszat mer írni a kedvencedrõl, rögtön nekiállsz személyeskedni?
Te beszélsz itt trollkodásról?
Hessinnen! Kkthxbye!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A The Last of Us is nagyon szépen fut, aztán bizonyos helyeken (leginkább a vízzel borított) meg szépen meg tud akadni ... persze ez mit sem von le a játék zsenialitásából (a nyomorul automata HINT már inkább, azonnal kapcsoljátok ki a menüben 😊 ).
Szóval nincsenek kétségeim, hogy lesznek frame gondok a GTA5-el, de ez kit érdekel egy ezer éves vason? Senkit.
Úgyis PC-n és/vagy nextgenen (ha ne adj kiadják) lesznek a legjobbak. Addig meg bõven megteszi ez a verzió is, mivel nem lesz más 😊 és ha ott is megjelentek akkor megvesszük arra is 😊
Neked nem jönnek be, köszönjük az információt, tudomásul vettük, byby.
Egyáltalán nem rinyálni akartam, kipróbáltam a GTA4-et 576p-ben, játszható, szóval semmi baja, ezen kívül pedig csak a GTA5-öt fogom tolni, igazából csak az idegesít, hogy eddig minden rendben volt, most pedig nem tudok rájönni, mi lehet a gond.
Ezen kívül az XMB kegyetlen ronda nagyobb TV-n, de hát ez legyen a legnagyobb bajom
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Szuper!
Ha nem gyûlölném a gta-k minden pillanatát, a ps3 lenne a legutolsó platform, ahol egyáltalán megpiszkálnám a gta ötöt.
The Only One!
Csodálkoznék, ha a gta5 efölé lõne.
Akkor miért érdekes, hogy jó-e a kimenet a ps3-on?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pár hónapja nem játszottam már a PS-en, addig minden rendben volt. Mostanában viszont egyáltalán nincs hang sem az XMB-ben, sem pedig a játékokban, csak "recseg" és "ropog" az egész. HDMI kábel, HDMI TV, próbáltam mindent már szinte, újabban arra jöttem rá, hogy 576p-ben minden oké, de amint 720p-re vagy 1080p-re állítom a felbontást a Display menüben, elõjön a recsegés.
Rengeteget olvastam már külföldi oldalakon, és próbáltam már szinte mindent, de eddig semmi nem használt. Valakinek esetleg valami ötlet?
(GTA 5 a küszöbön és HD-ben az igazi :/ )
Kínálok:
Forza 2 (x360) (ideiglenesen félretéve)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360) (ideiglenesen félretéve)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3 megbeszélés alapján)
Infamous 2 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3)
Keresek:
Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
Silnet Hill Collection (x360)
Shadow of Damned (x360)
Neverdead (x360)
The Last of Us (PS3)
I
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?