PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem reklám,mert semmi érdekem belõle,csupán jóindulat volt és mivel jók a tapasztalataim csak ajánlani tudom!!Sajnos igazad van hogy 60-70 ezer vinyóval együtt de megéri,különben meg ha az mkv-t visszakonvertálja akkor szinte ott van mintha dvd-t töltött volna le.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Itt olvashatsz róla!!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
PS3 ID: marcogi zsírkutya
mondjuk ezse nézki rosszul KATT
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
MotorStorm: Pacific Rift
LittleBigPlanet
Star Wars: The Force Unleashed
Dead Space
BioShock
Resistance 2
Prince of Persia
BIA:Hells HighWay
Porject Origin
Fifa09
Socom
LBP
Quantum of Solace
Tom Clancy's EndWar
COD5
Mirrors Edge
ez a nagyon szûk...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
augusztus:
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty
Disgaea 3: Absence of Justice
szeptember:
Pain: Amusement Park
Star Wars: The Force Unleashed
LEGO Batman
október:
Fallout 3
MotorStorm: Pacific Rift
Golden Axe: Beast Rider
Rock Band 2
Dead Space
BioShock
Eternal Sonata
LittleBigPlanet
Spider-Man: Web of Shadows
november:
Resistance 2
Valkyria Chronicles
Prince of Persia
Tomb Raider Underworld
ezek tuti vetel nálam
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
?
off vége
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Nincs ebben semmi ördöngõsség.
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Köszi!
valamint hogy megjöjjön az a kuva (szándékosan hagyom ki az R betût) gépem mert már nagyon unom a hitegetést a cserekészülékkel együtt<#szomoru1>#szomoru1>
.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
vki tudna adni egy linket,hogy például ebben az évben ps3-ra milyen játékok fognak megjelenni (persze megjelenési dátummal ellátva) elõre is köszi
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ