PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

carterx
Abban igazad van,de ha minõséget akar látni akkor érdemes beruházni.
Nem reklám,mert semmi érdekem belõle,csupán jóindulat volt és mivel jók a tapasztalataim csak ajánlani tudom!!Sajnos igazad van hogy 60-70 ezer vinyóval együtt de megéri,különben meg ha az mkv-t visszakonvertálja akkor szinte ott van mintha dvd-t töltött volna le.

predator0
Egyáltalán nincsen egyenes arányban a 10-15 perc konvertálási idõ a plusz 50 ezer forint feletti kiadási költséggel. Attól tartok te ezt inkább reklámnak szántad, mint hasznos ötletnek <#fejvakaras>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
jó kis cucc,de ps3 mellé +60e ft-ot(vinyó nélkül) nem ér meg...Meghát elég kiforratlan,fagy,melegszik szal kell neki még idõ,asszem talán most jön majd vmi új 1.3-as HDMi-s változata,talán majd az...persze a dizájn marad a kinai vonal.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Smuge
carterx
Vegyél Popcorn médialejátszót és azzal kiváló minõségben nézheted a HD tv-n az mkv fájlokat.Én úgy csinálom.

Itt olvashatsz róla!!

HUNMarcus
thx

PS3 ID: marcogi zsírkutya

mkv2vob

Azért azt mégse<#schmoll2><#nevetes1>

gazgoblin
2csepp pillanatragaszto ha lejön oszt csokolom...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

HUNMarcus
letoltottem egy 720p-s videot de .mkv a formatuma, mivel lehet ezt atkonvertalni h lejatsza a ps??

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Az oké,hogy felül kattan,de alulról húzza rá a csávó.Várjuk bratyó<#worship>

Felül kell bekattintani. Most megyek érte, du-n képekkel írom, hogy wtf van.

Nem is tudom melyik barom állat ötlete volt,hogy így csinálják meg a kontrolleren a triggert,nekem abszolút kényelmetlen,csak nem értem,hogy ezt a triggert mért alulról kell ráhúzni?!Így félõ,hogy egyszercsak kipattan.SZVSZ jobb lett volna,ha felülrõl lehetne rárakni,de így is zsír<#eljen>.Aki meg a Ps3 kontrollerét tervezte,szakadjon le a keze<#mf1>/Gondolni kellett volna arra is,akinek izzadós a keze/Biztos a japók sose izzadnak<#vigyor3><#beka2>

Na az jó, legalább nem kell visszavennem.

gazgoblin
stand alone lesz. nem kell hozza a tools of destruction

Recska DLC-hez kell lemez vagy megy majd a nélkül is?

Sipee
jókis stuff 😛
mondjuk ezse nézki rosszul KATT

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Alien!
Fallout 3
MotorStorm: Pacific Rift
LittleBigPlanet
Star Wars: The Force Unleashed
Dead Space
BioShock
Resistance 2
Prince of Persia
BIA:Hells HighWay
Porject Origin
Fifa09
Socom
LBP
Quantum of Solace
Tom Clancy's EndWar
COD5
Mirrors Edge

ez a nagyon szûk...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

gazgoblin
<#eljen>

Jah vágon, video alapján zsír. Ma bemegyek Platinumba, aztán ha megvan nyomok infót. FPS-hez nagyon kellemesnek tûnik.

gazgoblin
szerintem EZ a video szepn mutatja hogy ez bizony egy nagyon jo cucc. szvsz nyugodtan megveheted en is fogok venni

Régebbi téma a Real Triggers milyensége. Vett valaki már innen? Sajna amit vettem ebayrõl b@szott megjönni, dispute-ot meg nincs kedvem indítani 1200hufért... Viszont Platinumban van 2k-ért szóval az is jó csak nem tudom van e ott a srácoknak bontott mert úgy mégis jobb lenne ha az ember látná mennyire használható ez a dolog.

gazgoblin
hat ez tenyleg kemeny kiadas lesz:

augusztus:
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty
Disgaea 3: Absence of Justice

szeptember:
Pain: Amusement Park
Star Wars: The Force Unleashed
LEGO Batman

október:
Fallout 3
MotorStorm: Pacific Rift
Golden Axe: Beast Rider
Rock Band 2
Dead Space
BioShock
Eternal Sonata
LittleBigPlanet
Spider-Man: Web of Shadows

november:
Resistance 2
Valkyria Chronicles
Prince of Persia
Tomb Raider Underworld

ezek tuti vetel nálam

Igen. Tényleg ezen gondolkoztam tegnap, hogy miket és egyáltalán milyen sorrendben kellene megvenni. Nálam a Fallout CE biztos befutó egyelõre a Resistence 2-vel de kellene MK vs DC (ebbõl is lesz CE, nem is gyenge ráadásul), Motorstorm 2, Mirrors Edge, Force Unleashed, Dead Space, Far Cry 2 és talán még a LBP-et is bevállalnám egy próba erejéig hátha.

Alien!
most nézem a megjelenési listát, októberben 10 olyan játék van mininmum,amit megkéne venni...ppfffffff......most nézem,novemberben csak 6....megnyugodtam...😊

aabelus
sokak vannak igy abramovich erkezese ota.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Õsz, novemberre saccolom.

<#wow1>huh az kell majd!!!Fasza volt a demója

predator0
<#eljen> Van már valami konkrét dátum, vagy még mindig valamikor õsszel? 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Kösz Bratyó😉

Uhh de állat a logod 😄

Mizu PS3 lovagok?😊Néztem az új Batman játékot.Atom lesz nagyon!!!<#eljen>

HW-en most írta egy kommentelõ, hogy a Burnout megy Store-ra az összes DLC-vel együtt 30 dodóért. <#eljen>

Úgy tudom igen.

balla27
de kábeles bármilyen jó?

Nem mûködik mobilhálozattal.

balla27
sziasztok!nem tudja valaki,hogy a voda netet rálehet -e kötni a ps3ra,vagy muszáj a kábeles net a játékhoz
?

balljuggler
Ha megkérded az oldalamrol a többieket h kinek drukkolok õk is alátámasszák...

off vége

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
Ezer éve kék vér folyik bennem...de Ronaldinho a kedvencem!
Nincs ebben semmi ördöngõsség.

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

aabelus
eddig ronaldinho, most meg a cselszki (mivel ma nyertek) van nick képnek neked. fura drukker vagy te.

gazgoblin
pont ugyanigy vagyok en is

NEXUS6 légyszi nézzél már át a PS3 Linux Topicba.Tettem föl egy kérdést.

Köszi!
balljuggler
én meg arra várok hogy toljátok a meccseket rendesen...
valamint hogy megjöjjön az a kuva (szándékosan hagyom ki az R betût) gépem mert már nagyon unom a hitegetést a cserekészülékkel együtt<#szomoru1>

aabelus
transformers.. es olyan hihetetlen lassan jott,hogy kb 1 hetig vartam ra. 1080p-s.

Passz, nem használom a tversity progit. Valószinû átalakított az MKV már, lehet hangsávot cseréltek benne, vagy már konvertálták, lehet codec hiba is akár. Melyik film az egyébként? 13GB-os mkv-val még nem találkoztam a 1080P-s SW-okon kívûl.

aabelus
megkerdem megegyszer,hatha valaki most segiteni tud. szoval van egy 13gb-os mkv file-om,amit szokas szerint vob-ra varazsoltam, de a ps3 tversity segitsegevel igy sem akar megbirkozni vele. csak a hangot jatssza le, kep semmi. tiszta fekete az egesz. PC lejatssza. Mi az úúúúúúúúúristent csinaljak vele,hogy lejatssza? ;😉 eddig minden hd vob tokeletesen ment.
.

köszi szépen

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

üdv!
vki tudna adni egy linket,hogy például ebben az évben ps3-ra milyen játékok fognak megjelenni (persze megjelenési dátummal ellátva) elõre is köszi

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

tarti19
akinek szükésge van notira az más, de nekem nagyon nincs msot szükségem rá😛
PS3-ra azért õsszel egy mybookkal biztos ügyeskedni fogok😄