89387
PlayStation3
-
#56323 usán vagy eu-n nincsen még fent? -
#56322 lehet -
#56321 én most telepítem. Lehet online coopban nyomni nemtudod? -
Foxhound1980 #56320 Már megyek is. Thx. -
#56319 te mit hordasz itt össze? miért dobálnák ki őket?!? -
tibitoth #56318 killzone2 iggen nagy gamma. mar jatszottam vele. ut mindent. de azert kicist szomorkas vaok azok irant akik keszitettek (nem a managment) hanem a sok grafikus meg kodolo akiket most doball ki a guriella/sony managmentje (biztos igy koszonik meg a sok eves es kivallo munkat). ahol ennyi emberke dolgozik, befejezes utan mindig kiszorjak oket (hogy sporoljanak) es igy megvonjak toluk a premiumot is amit kapnanak a projekt utan. mielott meg balvanyoznak a gammat ienen is gondolkozzunk el. (legalabbis en nagyon sajnalom oket) -
#56317 Resident Evil 5 fenn van a Japán store-on,full angol...
Az irányítást szoknom kell,de amúgy beszarás, hogy néz ki...... -
#56316 Final fantasy XIII, alig varom hogy jatszhassam, ev jateka lesz szerintem. -
ggeerryy #56315 Szerintem mindenki várja már e remek játékokat :) ... mondjuk én még személy szerint a Final Fantasykat várom ..... ezért vettem ps3at :D nah meg az MGS4 miatt :D .... meg az összes többi jó játék miatt XD -
#56314 En is varom mar, mondjuk en pc-n fogom jatszani, de ha minden jol alakul akkor nyaron beszerzek en is egy ps3-at, hatha igaz amit pletykalnak es leviszik az arat tavasszal. A Tekken 6-ot meg a God of War 3-at mar jatszanam de nagyon. -
#56313 Hmm nem vagyok valami nagy FPS fan de ez nekem is kell :D -
#56312 dehogynem én is várom mint újszülött az anyatejet,csak nincs pínzem miből megvenni ez a nagy tré:D -
#56311 na előrendelem én is ÜK-nál... usából, usa verziók 15K körül mozognak, hát annyukat. -
#56310 killzonenak kampány sem kell ,persze nem árt:P,lényeg h már nem sokat kell várni.,aki még nem vett volna fel friendlistbe megteheti.,bármilyen multik mókában benne vagyok.kivétel LOTR:D -
#56309 Mert nem sikerült ideérnie, én meg vártam minden nap, mint kutya a kolbászt :( :D -
ggeerryy #56308 Street Fighter 4 -et nem várja senki ? :D én már alig várom hogy meglehessen venni de nézem a hsz.eket és még meg sincs említve ..... csak én várom ? :D -
Foxhound1980 #56307 LOL. Mert? -
#56306 Sajna én az utolsó rendelésem után azt díjazom leginkább, ha egyáltalán megérkezik :D:D -
Foxhound1980 #56305 Díjaznám, ha péntekre kihoznák... -
#56304 Jóvan, jóvan, nyertek, már előrendeltem a fémtokosat (shoptoról persze), álliccsák le magukat :D -
Jimanszky #56303 Ha már ilyen kuss van!!
"A Sony Computer Entertainment brit részlege komoly összegeket pumpál a Killzone 2 reklámkampányába: kétmillió font segítségével próbálják növelni az érdeklődést a játék iránt.
A promóciók széles körben láthatóak lesznek: felbukkannak majd a mozikban, a televízióban és a boltokban is, de online téren is komoly hadjáratra kell számítani.
A kritikusi oldalról egyébként a Sony nagy örömére eddig kiválóan segítik a játék premierjét: a Killzone 2 jelenleg 95 százalékos összesítéssel áll a Metacritic adatbázisában. Megjelenés február huszonötödikén."
KZ2 Reviews átlag -
#56302 -
marcinger #56301 Már megy csak 1 percig volt gond:D -
#56301 Semmi baja sincsen! -
marcinger #56300 Na fasza a pslive már megint nem megy:@ -
#56299 ó je a mesterlövészek minden vágya hogy felfedjék a saját kilétüket -
#56298 A DLC miatt fontos,mert az eu-s játékokkal csak is az eu-s tartalmak kompatibilisek,usán hiába veszem meg azokat nem fognak működni. -
#56297 Az csak egy poén, hogy azt hidd elment a kép. Arról, hogy hideot ír ki video helyett a fejedhez csapsz, hogy bakker, átvertek :) Vagy rosszabb esetben nem vágod a viccet :D -
#56296 nem hiba - direkt van benne, az első részben is volt ilyen -
ballor #56295 direkt -
np #56294 Sziasztok!
MGS4-ben a mantis elleni boss harcnál a jobb felső sarokban megjelenő zöld hideo kiírás és utána meg a bevillanó kojima logo az direkt van benne a játékban vagy valami hiba? -
#56293 Semmire. A PS csak FAT32 fájlrendszerű vincsesztereket ismer fel/kezel, aminek többek között egyik tulajdonsága, hogy 4 gigánál nagyobb fájlokat nem lehet rajtuk használni. -
#56292 Sziasztok, tegnap vettem egy WD 320gb My Passport külsö merevelemezt a ps-hez és nem tudok 4gb-nál nagyobb filmet rátenni.Esetleg mire kéne formáznom hogy ez lehetséges legyen? -
#56291 Kosz. -
#56290 az komponens,de egyébként jobb....de vigyázz mert avval hangot nem viszel át! -
#56289 Ha lenne hasonló magyar GoW2 videoteszt végén hasonló betéttel, akkor pont ott lenne 100 ezer kiakadó blog és bejegyzés, hogy mekkora szemetek mert ilyet mertek csinálni. Szóval szerintem ennyit erről.
Egyébként lenne még valami, de azt nem írom le, mert gyáva vagyok :D:D Pedig kurva nagy :)
-
#56288 Egy gyors kerdes. Ha SDTV-re kotom a PS3-at de nem AV kabellel hanem kompozittal (asszem ez a becses neve, a zold, kek, piros kabelek) akkor jobb lesz a kepminoseg mintha AV-vel kotottem volna? -
#56287 hát pedig nagyon így néz ki...:) egyébként már most boritékolom,hogy az Uncharted 2-ben is megjelenik a változó időjárás,nemvéletlenül hablatyoltak annyit a hóesésről...
link -
Jimanszky #56286 "Vagy vegyél ps3-at,hogy ne maradj ki idén a nextgenből...;)"
Te kis gonosz, de hatalmas ez a mondtat.;))
KZ2 videotesztben mennyire durva amikor a mesterlövészek lézerfényei áthatolnak a füstön.Áztákurváááá -
#56285 figy amikor nektek volt geow2 akkor a ps3-ra is volt játék....ha nem lett volna, most 60ezerrel több lenne a zsebemben....btw ilyen őszt sem akarok többet,kicsit sok(k) volt....az meg,hogy a PSL ilyen videótesztet csinál,rás se ránts,mint az oldal neve is mutatja,nem a te közönséged.Vagy vegyél ps3-at,hogy ne maradj ki idén a nextgenből...;)