89387
PlayStation3
  • Samurai84
    Dark Souls 2 Beta-t tolja valaki? Kaptam kódot, be is redeemeltem azonnal, lejött a játék, patchelte is magát. Tegnap egész nap nem tudott szerverre csatlakozni, ma meg az írja hogy nem friss a game, csatlakozzak PSNre és frissítsem. Be vagyok jelentkezve, de ilyet nem ajánl fel sehol? Már egyszer leszedtem, majd újraraktam, de semmi, ugyanazt írja ki.
  • DarkSector
    Simán. :)
  • davidka003
    Komolyan érdekel? Mert akkor elküldöm az utalási adatokat emailben.
  • DarkSector
    ne is áruld tovább. :)
  • davidka003
    Nem kell valakinek Killzone 2 Platinum megkímélt állapotban? 1000 Ft+posta.
  • oneal1
    Hali

nem tudjatok h nba 2k14 hez hol jutok hozza jo aron?

Ugyanitt nba 2k13 elado!:D
  • Evoluti0N
    Online játékokat PS store-ban lehet csak vásárolni, vagy esetleg vannak olyan oldalak, ahol lehet venni kulcsot és azzal beaktiválni a játékokat? (Ilyesmire gondolok, mint mondjuk PC esetében Green Man Gaming-en vagy gamersgate-n veszek Steames játékot, kapok kulcsot, amivel utána beaktiválom)
  • Neoncsoves
    na elvileg működik a made in china usb kártyával
  • Neoncsoves
    ki fogom, de a PS3 headseten az a jó, hogy le lehet mutelni egy gombbal, ha épp mással beszélgetek játék közben és így nem idegesíti a többi játékost.
  • Evoluti0N
    Vagy várj. Hogy is van. Másik fele nem is dugós. :D Na mind1. Szal neten van valami leírás. Jah! Ez kell meg még valami kábel, ami jár a ps-hez. :D
  • Evoluti0N
    Közben találtam egy ilyen dolgot a neten.

Egyik felébe füles, másik fele PS-be. Az a gond, hogy monitort fogok használni hozzá, ezért fülest majd a PS-hez kell csatlakoztatnom. Azonban akkor úgy tűnik, hogy szerencsére így megoldható. :)
  • arty
    gyakorlatban is működik, ha a tévére hdmin dugta rá és a ps3 menüben bekonfigolta hangkimenetnek a hdmit :)

(tapasztalat én így használom)
  • arty
    usb-s hangkártyát előtte mindenképp próbáld ki!
  • Neoncsoves
    ha van a TV-n fejhallgató kimenet, rádughatod arra is. Elvileg működnie kell, gyakorlatilag fingom sincs...
  • arty
    usb-s hangkártyát előtte mindenképp próbáld ki!
  • Evoluti0N
    Uhhh. Akkor ez azt jelenti, hogy ha egy hagyományos fülest akarok majd használni PS-hez (beszélgetéshez nem is kéne [valószínűleg], csak hallgatáshoz), akkor azt nem tudom használni hozzá, hanem egy PS füles kell? :S
  • Neoncsoves
    Aha, elvileg valahol van itthon elfekvőben egy USB hangkártya. Kipróbáltam a PS Eye mikrofonját, egész jó... egy a baj: visszhangzik meg begerjed. Azt hiszem jövőhéten megyek veszek egy PS3 Headsetet...
  • Vadnokedli
    hát ha az USB hangkrátya támogatja a PS3-at akkor működhet.
  • arty
    asszem bizonyos hangkártya megy a ps3al, de pontos típust nem tudok (haver mondta h viccből bedugta a kinai ezerforintosát és ment)
  • Neoncsoves
    esetleg USB hangkártyába bedugom és az USB hangkártyát meg a ps3ba? az se működik? igazából ha nem megy akkor veszek egy PS3 Headsetet valószínűleg, csak így hirtelenjében jó lett volna megcsinálni, mivel hétvégente vagyok csak itthon és GTA 5öznék :)
  • Vadnokedli
    Sehogy, Kell támogatnia a PS3-at.
  • DarkSector
    Jah, de nem árulnám max a beszámított listáról húznám ki. :D

Fasza eddig.
    Épp menekülünk azzal a szakállas homár faszival. :D
    Mndenképpen majd megveszem később hogy meglegyen nekem is vitrinbe.
  • Neoncsoves
    Ötlet hogy hogyan lehet asztali mikrofonból eszkábálni valami PS3-mal működő headsetet?
  • Kongy
    MGR-t még nyáron végigtoltam, Remember Me-t PC-n próbáltam, annyira nem vészes, kiváncsi voltam PS3-on hogy muzsikál.. na majd meglátjuk :)
  • Vadnokedli
    Én nem örülök neki, bár én előrendeltem még anno. Szóval nekem van hozzá poszterem!!! HÁHÁÁ
  • The Protector
    Ilyen nincsen.
    Ezt a 2játékot nézegettem a napokban,hogy jó lenne megvenni ha lenne pénzem mert nagyon érdekel.Erre jön plusban:)Hatalmas királyság.Most megyek és leszopok randomra egy japántXD
  • Vadnokedli
    Nem olyan nehéz az. Kb olyan nehéz mint megjegyezni merre van az előre-jobbra-hátra-balra - vagy hogy kell biciklizni, vagy melyik a bal vagy ajobb kezed. :D
  • Evoluti0N
    Annyira be vagyok már sózva ááááááá. Ilyenkor olyan vagyok, mint egy nagy gyerek. :D
    Egyfolytában ez a hülye PS jár a fejemben. :D
    Kontrollert kivi vagyok, hogy mennyire lesz nehéz megszoknom. Mondjuk nem vagyok kontrollerszűz, mivel sok PC játékot box kontrollerrel játszok, de azért mégis kicsit más a kialakítása a PS-nél. Na, meg azt is meg kell majd tanulnom fejből, hogy hol van a háromszög, kereszt, kör, négyzet. :D
  • Kongy
  • Seth
    Entering PS Plus:

23rd October: Metal Gear Rising: Revengeance -PS3
    23rd October: Remember Me - PS3
    23rd October: Oddworld Strangers Wrath -PSVita
    23rd October: MotorStorm RC - PSVita

nice
  • The Protector
    Mekkora poén lenne ha a Last of Us-t is árulnádXD
    Amúgy hogy tetszik a játék?
  • DarkSector
    :D
  • DarkSector
    Eladó:

Dead Space (x360) (2000Ft)
    Assassins Creed 2 (x360) (2500Ft)
    The Darkness (x360) (2000Ft)
    Castlevania LoS (x360) (4000 Ft)
    Metal Gear Solid 4 (PS3) (3000 Ft)
    Tekken 6 (X360) (2000 Ft)
    Azura's Wrath (x360) (2000 Ft)
    Shadow of Damned (PS3) (2000 Ft)
    Beszámítható játékok:

Forza 4 (x360)
    Silnet Hill Collection (x360)
    Neverdead (x360)
    The Last of Us (PS3)
    Prince of Persia Trilogy (PS3)
    ***************************I
  • Vadnokedli
    Ritkaság és az olcsóság? Akkor egy MATRIX HD7970 112 ezer csak most. Nem sokat faragtunk. (Igaz ez se ritka, de tuti nem fordul elő annyiszor gépekben mint egy GTX660 vagy HD7870)
  • DarkSector
    No ennyire ne legyünk realisták, most ne egy átlagos karit nézzünk, hanem egy ritkább olcsóbb karinak az árát. :D
  • Vadnokedli
    Azért egy Rendes Videókártya 130 kb Abból kettőt is lehet venni.
  • Kongy
    Jaja, és hiába veszel bivaly VGA-t, attól a God of War vagy az Uncharted nem fog a PC-den futni! :)
  • DarkSector
    " Nem rég költöttem annyit grafikus kártyára, amennyiért vígan vehettem volna egy használt PS3-at, meg még pár játékot is."

Te szerencsés vagy.
    Te legalább felismerted a hibát. :D
  • Evoluti0N
    Nem hagytam el. :D Vajdasági vagyok. :)

Más: Elkezdtem összegyűjtögetni azokat a PS3/konzol exkluzív címeket, amik érdekelnek. Azt hiszem, hogy a PS5 megjelenéséig elleszek velük. :D Akkor meg majd veszek egy 4-et.
    Nem is tudom, hogy eddig miért nem vettem. Nem rég költöttem annyit grafikus kártyára, amennyiért vígan vehettem volna egy használt PS3-at, meg még pár játékot is.
  • Kongy
    Jól döntöttél!