PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Az egyetlen mentséged, ha SDTV-n nézed. Azon tényleg nem lehet észrevenni dolgokat.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Valaki tudna segíteni? Eathernet cable connection error üzenet jelenik meg néha, vagy inkább gyakran. Bevan állítva a fix ip a dns-ek meg minden. Egy pár óráig jó, aztán nincs, van amikor ha kicserélem a kábelt akkor megjavul, van hogy nem. Amikor átraktam automata beállításra és volt egy olyan fül ahol kérte h dugjam be a kábelt, ott nem tudtam tovább menni, hiába húzom ki, dugom be. Van amikor meg jó. Mi lehet a gond? Volt egy leírás az alapján állítottam be az ipket, de az a gyanúm hogy nem az baj, hanem az h egyszerûen egy idõ után nem érzékeli hogy be van dugva. Kábel net, motorola modem, meg egy tp link router. Légyszi valaki segítsen.
Szabi84
én a legvégén akadtam el, a bossnál, bevallom csaltam😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Nem a látványról beszélek hanem hogy egy cérnaszál egybeolvad a háttérrel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
UC és szar a pályadesign egy mondatba?

Megártott a nap? :-)

Egyszerû, látványos, adrenalifröccs a cucc, elakadni meg nem tudom, hogy lehet benne :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Bekaphatod.
Nemtehetek róla hogy szar a pályadizájn.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
DarkSector még a COD-ban is elakadna. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Van csak pont azt nem mutatta, eddig nem volt gond...csak itt nem láttam a 2 madzagot. 😄

Tinman
De várgyá' látom youtube-on végigjátszások vannak ehhez a játékhoz!!!

<#taps><#ijedt><#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

n000rbi
Hogyne akadt volna el, hisz' nincs feltérképezve... 😉))

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Anubys
😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tinman
"Elakadtam most rendesen a Uncharted-ben"

Nyilván félreolvastam... miben akadtál el? <#wow2>

n000rbi
<#taps>

DarkSector
Na megvan télleg 2 vékony kötél volt, de annyira vékony meg barna hogy szembõl nézve észre sem vettem.
Köcce. 😄

n000rbi
Az is lehet rosszul emlékszem, de nem lehet bonyolult, ha a walkthroughban meg se "említik" 😉

DarkSector
oks megnézem mégegyszer, de nem értem, elsõre végigböngésztem mindent, egy kötél feltûnt volna...:S

n000rbi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hmm, ha jól emlékszem itt az egyik katona egy kötélen ereszkedett le valahonnan, azt a kötelet keresd.

DarkSector
Uh

Elakadtam most rendesen a Uncharted-ben, beértem egy helyre, totál semmit nem tudok csinálni, már mindenhol megprobáltam felugrani, vagy továbbmenni, de semmi.

Mondom fellépek youtube-ra, de a srác PONT azt a részt nem mutatja ahol elakadtam.

Ennek a videónak a végén vagyok, és a következõ 44-es-ben nem mutatja hogy jut el oda arra a területre...mondom lol

Beállítottam a ps3 at és a routert egy leírás szerint. Minden oké is volt, ment a nsf meg a gt5 is, de egyszer csak kiírta h "ethernet cable not connected". Újraindítottam a routert, gépet, de ugyan ezt írja. Mi lehet a baj?
The Protector
Nem rossz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector

Kongy
God of War Ascension tulajoknak volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SpeedXHUN
Értem,de kár😞

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

DarkSector
Privát dem.-

SpeedXHUN
Van demo?Eddig nem láttam,merre fele?

n000rbi
Igen.

DarkSector
The Last of Us -nál csak egy esõs pálya van a demo-ban?

Bil Ur Sag
Hazatérve a nyaralásból (bár inkább májgyilok túrából) így rögtön meg is hirdetek egy játékot, melyet igencsak méltányos áron lehet tõlem elkapkodni.
Nos ez a játék, a Dead Island - Riptide (promo!!)
Ha valakit érdekel keressen privátban.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

sziasztok!

Segítséged szeretnék kérni, hogy hol és milyen "verzió" számú ps3-t érdemes venni. Elõre is köszi.

Hy all. Tudna e valaki valamilyen oldalt ahol összesítve vannak az eddig megjelent magyar nyelvü ps3 játékok? Sejtem hogy nem sok van de nem akarok feleslegesen szenvedni az angolommal ha már megjelent magyarul az adott játék.
DarkSector
Jah sejtettem hogy nem fog menni, mindegy ha támogat 4 btüt az már jo. 😄

arty
DVI bemenet nem feltétlenül tud HDCP-t ! ha tud, akkor 1:1 "ugyanaz", mint a hdmi - ha nem HDCP-s, akkor nem lesz képe a ps3-nak

olyan monitort vegyél, amire a pécéd és a konzolod is rá tudod dugni, egyszerre, digitálisan (pl 1 HDMI, 1 DVI bemenetes)

Forza.

davidka003
HDCP
Gyakorlatilag 1 betût azért sikerült eltalálni. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Eleve a monitoron szar képet kapsz legszebb a tv-n.

"Pl olvastam hogy nem kapcsol be a monitor, nem érzékeli hogy a ps3 rávan kötve, ilyenek."
Igen ilyen gondok is lehetnek. HTPC-t kell támogatnia a monitornak, (remélem jól írtam le a rövidítést.)

Ps3 ra hoz ha egy olyan monitort veszek aminek nincs HDMI, csak dvi csatlakozója, akkor is ugyan olyan szép lesz a kép mintha HDMI lenne? Valami probléma van e ezzel a módszerrel? Pl olvastam hogy nem kapcsol be a monitor, nem érzékeli hogy a ps3 rávan kötve, ilyenek.
Vadnokedli
egymás után lefuttatom 20 szor. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
Moby dobta be a linket

ne csináljátok ezt a tisztítást, ez csak fan teszt, plusz minden maxon megy és leéghet tõle a cpu/gpu is!

Forza.

Vadnokedli
Nekem 2 év távlatból nem ad ki semmit a PS3- 😄 lehet bele égett már a por. 😄

Szabi84
nem is tudtam hogy ilyen is van rajta

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SpeedXHUN
Megcsináltam,köszi fasza lett😊

dave9004
jah ezt csináltam. jött is belõle ki por szemmel láthatóan.
megmaradt minden ami maradt. annyit csináltam még, hogy mikor kész lett utána is ki-be dugtam és azóta csendes.
SpeedXHUN
Ez az autoclean nem resetel semmit? csak maxon nyomja ventit,és elvileg kimegy a por?
eject gomb+ tápkábel visszadug ugye?

SpeedXHUN
Persze,de ha bejelez,hogy forró akkor próbáld kiszívnia port😊

dave9004
csináltam egy autocleant és elcsendesült 😊
Vadnokedli
Persze, fõleg ha már elegendõ port magába szívott

dave9004
elképzelhetõ ebben a nagy melegben, hogy hangosabb lesz a ps3-am?
320gb-s slim-em van. 3-4 órája megy idebent 33fok van. és hangosabb lett elõbb
SpeedXHUN
van 1-2 játékom,hátha valakit érdekel,érdeklõdni pü-ben!

-Gran Turismo 5 Academy edition(kódok nélkül) 5.000Ft
-Dirt 3 4.000Ft
-Naruto Ultimate Ninja storm 3(kódokkal) 8.000Ft
-Motorstorm 2.000Ft

arty
(ha meglepetés lett volna, vszeg nekem is még jobban bejön - sajnos mire én toltam, már kissé túl volt hájpolva, így az elvárásaim is kissé túlzóak voltak, rossznak vagy kihagyandónak semmiképp nem mondanám, ha valaki egyébként szeret lövöldözni!)

Forza.

The Protector
Számomra az volt az év egyik meglepetése.Hangok,atmoszfére,sztori,döntések.Egy felnõtt történet.Nekem hatalmas fav.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
+1

én jól elvoltam vele tavaly nyáron.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson