PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁÁÁ bazz eltûnt egy csomó hsz.ÁÁÁ!!Ilyen volt már ,ásik topikban is.Szemééész orvos!!😄

Így van!!Szombaton lesz a szülinapom és eszembe nem jut,hogy játékot kérjek vagy vegyek!!!Vannak fontosabb dolgok is.Mondjuk egy szép nyaklánc vagy öv😊

4-5k a premier játékok...

Megmondom õszintén,sajnálok ennyi pénzt kiadni játékokra.Még talán külföldrõl,de a reális ár amit én elképzelek a gémeknek az 4-5k.Lehet nevetni.

Már bele sem megyek a témába, auto ugrom át az ilyen postokat. Semmivel nem jut elõrébb a topik.

Alien!
pedig nem lesz....remélem.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Lehet megkövezel,de örülnék már egy ps3...annak.Nem írhatom ki,mert bannolnak.Bazz,majdnem kiírtam<#wow3>

tarti19
Arról meg ne beszéljünk, hogy további lehetõségek nyílnak meg a ps3 userek elõtt midna 360-as tulajok elõtt...
CLoverfield 720p-be kell nekem, ed sehonan nem lehet lekapni normál speedben😞
ideges leszek...
Jym neked pedig csak annyit szeretnék kívánni, hogy a leszakadt jobb zacseszt a száddal mûtsd vissza a helyére😛

Probléma megoldva. Tévé, ps áramtalanítva, reset és minden tuti.
Alien!
örülünk a választásodnak.....az hogy nem az elcseszettebb verziót választottad...háááát......ezt hagyjuk....nemrég beszélgettük itt az õszi termést kb 16db játék ami must have.....erre se idõ se pénz....ergo játékra ez is megfelel,és egyre több másra is....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Szakadjon le a jobb heréd és verje péppé a bal<#hehe><#eplus2>

Tarti komám meg kapja be,hogy van X-e<#mf2><#action>-irigy-<#duma>

Én abszolút nem szidom azt,aki Boxra warezol.Õk teszik jól<#hehe>

tarti19
<#vigyor2><#vigyor><#circling><#bee1><#nevetes1><#awink><#taps>
Jól beszélsz

Ha lenne boxom,egy eredeti játékom nem lenne.Mondjuk nem is nagyon támogatnám MS-t,másik meg,hogy maradna egy csomó pénzem,így se vagyok vmi jó anyagi helyzetben.

tarti19
akkor te bizony kivétel lehetsz... jah persze minden boxos vagány ezt álíltja , a normálisabb fajta meg elismeri, hogy az 360 gyengeségeit kihasználva jól kinevetiaz MS-t

#48381-ra valami válasz?😉

Evogordon
Pár régi kép csak hogy ne hidd azt hogy a warez pistik mellé tartozom.

link1
link2

predator0
Akkor bontatlanul el tudod adni többért 😄😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
Holnap átböngészema 360 és a ps3-as verzát is szépen lassan😊 X-re csak 905 mega volt a demo... és igen AT-ST volt ott is😛 Bár szerintem srcipt mûveletbe volt beleágyazva

Evogordon
Mióta konzolom van eredetibe veszem a játékokat még fel se volt bontva a box-om.

predator0
FU megint: Legnehezebb fokozaton azért van benne kihívás rendesen, a végén az AT-ST nem volt könnyû kettészelni.
Ha a játékban megnyomjátok a selectet, akkor elõjön egy Player menu, itt mondjuk még minden menüpont ki van szürkítve. A szemem azért megakadt a Lightsabre menüponton. Remélem itt majd választható lesz a dupla fénykard, vagy két fénykard <#nyes>

HUNMarcus
van egy cserélhetõ megvehetõ gta4-em 10000pénz, alkura esetleg hajlamos vagyok

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Oké értem,csakhogy nekem egy komplett média centerre volt szükségen konzolgéppel együtt😉

tarti19
Haver, mikori is a boxod? Gondolom a modding és az okosítás ott figyel... szóval köszi a megnyílvánulást

Csere is érdekel láttam😊5.1-es Sharkoon X-Tatic fejhallgató?Nagyon fasza,csak megkaptam a nagyszobai házimozit😄.Hibátlan garanciával,ÜK-s

Evogordon
Szeretem olvasgatni attól még a konkurens konzolról amiket irkáltok meg érdekel ez a konzol is technikaileg stb de közbe örülök hogy én nem az elcseszettebb verziót választottam akkoriban mert én játékra akartam venni konzolt nem filmezésre meg zene hallgatásra.

tarti19
lebegetetõ varázslat pedig így szól... Víí Gárdium LEvi Ósza😄

tarti19
Nekem 9 ebbõl 9 egy az egyben eladó😛

Már dobnád el harry Potteres módszerrel mi?😄D.Mint a kaput.Dirrr-durr😊

Egy igazi fanatikus így tesz<#eljen><#taps>.Most 4 játékom van😊

predator0
Gépet.... áááááá a bekapcsoló gombot 😄 Megkavart a túl sok Erõ.

predator0
Dugd rá a HDMI kábelt. Kikapcsolt állapotban nyomd 5 másodpercig a gépet, ez visszaállítja a képbeállításokat, és remélhetõleg lesz képed.

Hány HDMI bemeneted van?

Én már végigvittem vagy 1 órája a demót😄.

Mit lehet csinálni?
HAF Rigel
A jó házigazdák csak engem tudott "moderálni" ezúton is gratulálok neki. Ezért nem írogatok ide.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Most kapok agyvérzést!!!! Nincs kép HDMI kábellel, csak a sima AV kábellel. Volt már valakinek hasonló tünete??? Segítség!!!!
HUNMarcus
oh 50% a star wars, lassan de biztosan

Smuge
Amugy nekem is sõt.. Jelenleg 2 db játékom van a gépre, Uncharted meg GT5 prologue. Sok minden tetszik de nem veszem meg mert feleslegesnek tartom..
Mondhatom ugy is hogy már akkor elkezdtem spórolni erre a sw játékra mikor még csak bejelentették.

Nekem lejátsza a PHC. Érdekes viszont, hogy az mkv2vob could not parse-t nyomja nekem is. Hogy miért? Nemtom.
Esetleg rakd fel a legújabb 080808 firmwaret. De hamarosan jön a full relase is!
Nagyon meg kell válogatnom a játékokat amiket veszek majd.Sajnos nem állok úgy anyagilag,hogy minden nekem tetszõt megvegyek.Ez van..

Smuge
Ez az én pontozásom a demo után , azért vagyok ennyire biztos magamban 😊 Amugy osztom a véleményed , csak amit láttam..

Smuge
Ott kezdödik velem a probléma hogy nagyon szeretem star warst , fõleg az ilyen jellegü játékokat. Ez a kettõ már elég nekem ahoz hogy azt mondjam , ez igen 😊
Inkább ilyet veszek meg mint pl. Little Big Planetet. Igen, ennyire 😊 ... pedig az is übernek igérkezik.

HUNMarcus
te dolgod, de én sosem a pontozás alapján vásárolok<#bee1> ha tetszik meg ugy gondolom demó alapján h megérdemel enegm akkor jöhet<#nyes>

Nagyon jó a demo alapján de tizenezret nem adnék érte.Ilyenkor kicsit irigylem a túloldalt😊)

tarti19
letöltöm a polcról😛

Smuge
Force Unleashed 9,5/10 , többet nem is írok. Tuti vétel! 😊

Mit érdemes még feltétlen leszednem a Store-ról?