PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps3nál rá lehet dugni vmilyen fülest a gépre,hogy más ne hallja csak én?úgy mint a boxnál?
Milyen büntetésed volt??<#wow1>#wow1>A béta azt jelenti,hogy mindenképp kapsz lehetõséget kipróbálni bétában a gémet vagy itt is sorsolnak?Nem szeretném,ha elhagynád a topikot,meghatározó tagja vagy<#whatever>#whatever>
thx, ma írt Fox, ami érintett, gondoltam beugrok + lejárt a bünti.
25$ (kerek 4.000 ft) az elõfizu 1 évre, ezzel spórolsz egy pár számot árban + download listából fogod majd tudni elérni minden hó elsõ csütörtökén az új számot. ja és jár a 10$-os calling all cars nevû játék is.
25$ (kerek 4.000 ft) az elõfizu 1 évre, ezzel spórolsz egy pár számot árban + download listából fogod majd tudni elérni minden hó elsõ csütörtökén az új számot. ja és jár a 10$-os calling all cars nevû játék is.
és az 1 éves elõfizu mennyi?5k körül van?Na,akkor megint lemaradtam.Egyébként személy szerint örülök,hogy látogatod még a topikot,mert ha jól tudom,régebben azt írtad,hogy nem fogsz többé idejönni.Örülök,hogy meggondoltad magad<#eljen>#eljen><#puszis>#puszis><#worship>#worship>
van éves elõfizu, jár hozzá egy ingyen játék + további extrák (hamarabb mehetsz bétázni adott játékba, mint a sima mezei Qore vásárlók asszem)
botrány már megvolt egyébként .)
botrány már megvolt egyébként .)
Még azt is el tudom képzelni,hogy botrány is lehet ebbõl.
Ez már valóban egy másik generáció!!Nagyon komoly ötlet a Sony-tól!!<#eljen>#eljen>Ha jól tudom ez Sony találmány ugye?
Nekem kb ma löncskor lejött 15 perc alatt 20megás nettel.Pedig azt gondoltam nehezen fog jönni,mert mindenki azt szedi<#zavart1>#zavart1>.Qcore-ra nincs 1 éves elõfizu?Lehet kérek egy ilyet szülinapomra<#rolleyes>#rolleyes>
resident evil 5 fejlesztõi játék-interjú 1.
itt a 2. rész
elvégre mégis csak feka zombikat kell lõni, elképzelem mekkora fajvédõ játék lesz ebbõl bizonyos redneck körökben 😄
itt a 2. rész
elvégre mégis csak feka zombikat kell lõni, elképzelem mekkora fajvédõ játék lesz ebbõl bizonyos redneck körökben 😄
www.digimomentsvideography.com
hát egy rész 3$ azaz 480 ft egy gyros ára 😊 volt tavaly 😄
apropó, 10 mbit-es nettel, 1.5 óra alatt router mögül, a sw demóból lejött 44% azaz kb 460mb... mos hova anyázzak? router drága asus, elõzõvel is ilyen volt, közvetlenül modemre kötve is szar. fibernet? 😄
apropó, 10 mbit-es nettel, 1.5 óra alatt router mögül, a sw demóból lejött 44% azaz kb 460mb... mos hova anyázzak? router drága asus, elõzõvel is ilyen volt, közvetlenül modemre kötve is szar. fibernet? 😄
THX!Mennyi is ez forintban?
3-4 játékot mutatnak be benne, ez általában egy videointerjú a fejlesztõkkel + ingame jelenetek + néha van egy kb. 10 képbõl álló galéria.
a bétakulcsok miatt megéri.
a bétakulcsok miatt megéri.
Amerikai store is frissült, Ratchet 14.99 dolcsi + Last Guy demo (+ SW:SU de ezt már mindenki végigjátszotta 5x legalább) 😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Milyen a Qcore kolléga?Úgy elõfizetném<#buck>#buck>
SC4 biztos nem mert ez még viszonylag régi.
EmThor!!Akkor meghívhatnál majd hozzád😄
EmThor!!Akkor meghívhatnál majd hozzád😄
nem rossz... De ujjíthatnának már a játékok terén... pl fifa08 mehetne simán... Vagy verekedõs gém is lehetne más😊 pl Soul Calibur 4 :p😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
MS 2 videó új, és nagyon odafak...
Fifa,DOA4,CS,PGR3,de lehet most más lesz.Nem tudom,csak 1x láttam,de élvezetes!
de mivel?
Srácok!!!Ma 23:15-kor Videójáték bajnokság az Eurosport 2-n!!!!X-en nyomják a gémeket/hiába,USA😄/,érdemes nézni,engem nagyon ki tud kapcsolni<#eljen>#eljen>
Los Angeles
Csapatok:Chicago Chimera vs. Birmingham Salvo
Szóval USA vs. UK(Europe)<#vigyor>#vigyor>
Los Angeles
Csapatok:Chicago Chimera vs. Birmingham Salvo
Szóval USA vs. UK(Europe)<#vigyor>#vigyor>
hmm finom kis GOW hangulat
Ksi SpartAAAAAAa beütéssel😄
Ksi SpartAAAAAAa beütéssel😄
nem rossz a star wars, nekem az erõvel felemelõs kardot eldobós kivégzõs figura tetszik a legjobban, dinamikus játékmenet, star wars.....
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Bioshock milyen az X-eshez képest?
Csak tippelek,de biztos új lehet.Mondjuk valami GC-s video
Van fent egy 280MB-os MS2 video. Ez új trailer?
Annak örülnék,ha a jövõben nem lenne olyan h lead platform,hanem fejlesztenék párhuzamosan minden konzolra<#eljen>#eljen>Na jó,nem kell,de akkor a Ps3 legyen a fõ konzol😄
Ez megint olyan stuff, hogy mivel lead platform volt nem szarabb, leheletnyit jobb mint a konkurens masinán.
Nagyon kezdenek jók lenne a Ps3 gémek!!Elkezdõdik az igazi Erõ bemutatása😄
Na, SW demó letudva. Baromi kellemes hack n slash gémnek tûnik. Tecnikailag is rendben van, semmi vsync vagy képtöredezési hiba nincs, Látszik, hogy nem port. Megveszem majd, de nem löncskor.
<#mf2>#mf2><#vigyor>#vigyor><#bee1>#bee1>
Prince of Persiás bemutató nagyon jó lett, igaz, hogy majdnem ugyanezt már láttuk, de mégis így annyira más... 😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ja tagoknak...azt hittem a kövi kört mindenkinek,aki jön😊
Bammeg akkor ne legyetek sokan😄DViccet félre téve,örülnék nektek😊Sajna úgy is mondhatom,hogy nincs semmi pénzem szó szerint.Ezért keresek most fejvesztve melót😞Majd lesz valahogy..
jajj ne viccelõdj már😊Elég ha elhozzátok MAGATOKAT.Annak is nagyon örülnék és buzdítanátok a zenekart.Remélem nem nagyon off<#szomoru1>#szomoru1>.Csak tudjátok ez a 2. otthonom és szeretlek titeket<#law>#law>Igazán jóarcok vannak eme topikban és örülök,hogy itt vagytok<#worship>#worship>Bocs,ez most így nagyon kijött:S
Lesz, de csak adott FW-hez.
Jim én is várom ps3-ra azt a bizonyos dolgot, mer én is sajnálom rá 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
na én is kiprobáltam a sw játékot és tényleg nagyon jó lett😊 jedi ellen harcolni milyen jó lehet már benne😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Srácok egy kis közérdekû közlemény!!Augusztus 23-án,szombaton játszok vendégzenészként a volt bandámmal Szigetszentmiklóson az Árpád vezér Pubban a Roxiget tehetségkutató verseny középdöntõjében!Bekerült a THE LIGHTNING BAND a 10-es középdöntõbe és aki szeretne minket/engem😄/látni,hallani élõben és szereti a dallamos rockzenét,számítok rá 23-án.Gyertek és ünnepeljük meg a szülinapomat!!Szerezzetek nekem egy feledhetetlen napot,legyen ez amolyan topik találkozó kicsiben😉.Szóval nagyon örülnék mindenkinek!!!
Gyertek el és érezzük jól magunkat!!
Gyertek el és érezzük jól magunkat!!
Hát már nem tudom mi na ugye,mert nem látom a hsz-emet😄D
Na megy fel a SW.
Köszi!Nem is vagy te annyira láma😊😉