89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #56684 Még 100MB -
Foxhound1980 #56683 LOL -
#56682 Nem tudom, de azért lehetett volna benne :D:D -
Jimanszky #56681
Csibe:Jobb lesz, hidd el:).Alternate 2 gombkiosztás a legjobb!!!Tiszta COD4!!!!.Az alap az szörnyű.. -
#56680 Van egy olyan rész benne ami egyből feltűnt nekem amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lezuhannak és Rico mondja az utasítást de hang nem jön ki a szájából olyan mintha tátogna csak és ez egy hiba,mert a videókból amikor láttam ezt a részt akkor ott nem volt gond szoval bugos a demo sztem és ez a véglegesben már kivan javítva ugyhogy egyetértek veled -
Foxhound1980 #56679 Na még 190Mb... -
#56678 Ok, benne vagyok!!! :D
Viszont karakteranimáció nagyon tetszik, meg pl ha gombot kell nyomni akkor tényleg megnyomja, nem csak láthatatlanul. :D
Amikor felhúzod a társad a lifthez az nagyon pazar!! -
Jimanszky #56677 Ja igen.Csak mér nem lehet a véglegesből kiadni egy demot, érted..meggyőződésem, hogy ez nem az SZVSZ! -
#56676 Én nem vártam semmit, ennél többet kaptam. GTA4 óta nem hiszek a világmegváltásban :D Mondjuk ezt ma már írtam. -
Jimanszky #56675 Gyere igyunk meg valami édeset -
Jimanszky #56674 Grafika?Ugye, hogy nem baszott földhöz?Szépnek tényleg szép, de többet vártam videok alapján. -
#56673 Igen, igaz, nem is bántásból írom, csak általában ha adnak valakinek a véleményére, akkor legtöbb emberben tudatosul.S lásd rajtam kívül mindenki szerint ez nem a végleges...
De hagyjuk is,inkább nem szóltam semmit, elnézést. :D
Nincs értelme ezen vitázni. -
#56672 Én is leírom: Jobb lett volna a demo, ha nem majdnem minden második video erről szólt volna, amit láttam (szóval kívülről tudtam merre kell menni, mi fog történni). Szerintem ehelyett rágyúrhattak volna a CE kiadásra, amúgy is szarrá van hypeolva már :) -
Foxhound1980 #56671 Nem akar ő elhitetni semmit, leírta a véleményét. Nem b@szta földhöz a demó, ennyi. -
Jimanszky #56670 Leírtam a véleményemet.Ennyi. -
#56669 Már rég megtörtént, de akkor legyen megnézem újra.
De látod, máris elhintetted, erre mindenkinek csúnyább...hihetetlen komolyan mondom. :)
Nem szebb mint a crysis, ez is igen. :D -
#56668 Kiswech tolta már a teljes tesztverziot? -
Jimanszky #56667 Nézd meg a GT-s review-t!;) -
KADARKA #56666 Na kitoltam én is a demot :) grafikailag nem szebb mint a (Crysis)....talán a végleges -
#56665 Igen ez csak egy pre-pre alpha...hagyjuk már.Ne kezd terjeszteni hogy majd ég és föld lesz a végleges és a demo közötti különbség.Komolyan mondom nektek semmi sem elég jó.
A véglegesnél meg az lesz, hogy majd a 3. rész mekkora király lesz... -
Jimanszky #56664 Halihó
Szedd, nagyon jó lett, de sztem közel nem a végleges.Majd Kiswech mingyá megírja, hogy ilyen e a teljes. -
Jimanszky #56663 Így van!!Nem azt mondtam h nem szép!!2.-ra még jobb volt;) -
#56662 Nya asszem én is leszedem ezt a KZ2 demót :) -
#56661 Na végigtoltam én is a demot! Nekem nagyon is bejött az egész ahogy van még most is zúg a fejem! Jim-nek igazat adok abban hogy egy kicsit tényleg más mint a GT-s videók de szerintem ez csak azért van mert demo és a végleges biztos hogy sokkal jobb lesz! Király játék! -
#56660 Hi all!
Nagyon üt ez a demo csak nagyon rövid sajnos :( Mindegy a full nagyon ott lesz a szeren :D Lesz valami csapat féleség vagy klán a teljes játékban ? -
#56659 Ez alapján?Mi hogy valaki csinált fényképezővel pár képet? :D
Ugyan már, majd mindenki leteszteli s elmondják, sztem ez végleges verzió... :) -
#56658 bazki,mire lejön,már nem tekerhetem fel,mer a szomszédok agyonvágnak....egyébként külföldi fórumokon szemlátomást agyelhagyás van,szal nemtom jim mit nézett be,van DTS support is.... -
Foxhound1980 #56657 legalább megy. lehet 20h fele már totál meghal. -
#56656 másfél óra alatt szedtem le 50%-ot.....bazki ez beszarás,máskor ahány mb annyi másodperc... -
#56655 élőben kell látnom a saját tv-men!!! de ez a köcsög upc sz*pat. -
Jimanszky #56654 Hát igen..Ez alapján mit mondasz?
Nézz meg egy GT-s review-t. -
#56653 sztem van optikáról koax-ra fordító adapter,média markt-ban lehet találsz... -
Foxhound1980 #56652 50%-on vagyok. na majd próba után jól megmondom, hogy bejött-e vagy sem. -
#56651 Képek a demóból
kicsit lefelé kell görgetni... -
Jimanszky #56650 Szerintem sajnos nem lehet. -
#56649 Igen láttam utána, bocsi.
Szerintem ugyanígy nézett ki a videókon is, de én mondjuk nem vagyok fanatikus, csupán tetszik. -
Dave0092 #56648 Sziasztok!
A házimozirendszeremen csak koax csatlakozo van. Összelehet kötni a PS3-al? Ha netán nincs a PS3-on koax csatlakozo, akkor esetleg létezik valami olyan, hogy az Analóg átalakitja koaxra? -
Jimanszky #56647 Nem azt mondtam, hogy nem szép!!!Hanem, hogy a végleges nem így fog kinézni, meg, hogy a videokon szebb! -
#56646 Nekem is UPC ! lehet nem kellene közben neteznem... -
#56645 Nem tudom miért mondod hogy nem szép..sztem eszméletlen szép s nagyon hangulatos, de nekem még maxra húzva az érzékenységet is lassúnak tűnt a fordulás.
Nekem 16 perc volt a demo, tetszett, ma még párszor kipörgetem az tuti.
Szokom az irányítást.