PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
nem tud valaki collectors editionróól vagy valami figurás kiadásról valamit?
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- treasures: végigjátszás, van egy külön.. várj megnézem... itt is van.
képekkel együtt, meg minden. egyszeri végigvitel után, külön chaptert játszva is behozhatók az ereklyék, szûrd ki mi hiányzik (sorba rakja a játék, nem lesz nehéz), írd fel papírra, és 1-1 fejezetet easy-ben újrajátszva menni fog! viszont külön mentés kell neki a végén, úgy tapasztaltam. tehát megvan a fejezetbõl a cucc, lépnél ki fõmenübe, ments egy újat! lehet max 10 mentés van, ebbõl 3 a normal-hard-crushing, a többi mehet treasurre.
ha csalást használsz a menübõl hiába tolod végig, nem adja meg a trófeát!
Szerk: plusz kb lesz vagy 15 ereklye aminek gõzöm sincs hol a helye.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
sok trófea így lett meg, hogy lefarmoltam:
- hátulról gyilkolás: demóbeli chapter 4, mikor megvan a gránát elõször, elintézel 3 embert és ott le kell ugrani a romokhoz. az ott lévõ 3 emberbõl 2-õt biztos, 3.at néha el lehet kapni hátulról (mögélopódzol és négyzet). ha meghalsz kezded elõrõl.
- és mindezt minden új fegyvernél, rögtön: sok csapdás résznél, van egy gránátvetõs egy emelvényen, felveszed a fegyverét és jön csomó ellenfél a rengeteg csapda között -> odapörkölsz 3 lõszert, meghalsz, kezded elõrõl amíg meg nem van a trófea és csak akkor menj tovább.
így toltam le elõször normalban, végén easy + normal trófeát együtt megadta, utána hard, utána charged