PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó mégse olyan nehéz😊.Viszont szerintem még ez se 720p-s😞

Nekem nehéz ez a gém

predator0
Megnéztem a Heavy Rain videót is, és pont úgy néz ki benne a csaj, mint a képen, szóval nem Photoshop.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

HUNMarcus
LittleBigPlanet új trailer haláli

nem tud valaki collectors editionróól vagy valami figurás kiadásról valamit?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

predator0
Nekem is tetszett, kicsit meglepõdtem, amikor a "kezemben" maradt egy TIE fighter, de gyorsan feltaláltam magam 😄 Ez a DMM engine marha jó, tényleg hajlik a fém stb. Az átvezetõ animáció az elején az nem ingame volt szerintem. Én R2-re beállítottam a toogle-t, így nem kellett folyamatosan nyomva tartani.

Állat ez a harry Potteres tárgylebegtetés😄DD

SW demó elsõ benyomások:Jó az elején a mimika meg a kidolgozás,fõleg Darth Wader mimikája a legjobb😄DDRecés a kép!!!Mondom leveszem 0-ra az élességet és lám,kurvajó lett!!!Mozgások nagyon jók,kard suhanó hangja tökéletes,akár a filmekben.Kameramozgás nekem így elsõre lassú,aztán majd meglátjuk.a Kaput benyomjuk az erõvel,ötletes😊.Vágások nyoma a "falon".szinte mindent szét lehet vágni a folyosón.Szegény R2 is kapott😄D.Na nyomom tovább😉

Ombika
Privi ment!

Na mivan gyerekek?Ti mi jókat szedtek?Segítsetek miket érdemes😉<#help>

Az Erõ Veled van!!!nyomjaad😄D

Hi all, szokott még játszani valaki a Gta 4 multijával? Csak mert én multiznék aztán nem nagyon vannak fent sokan a népek<#beka2><#crazya><#buck> Ha valaki még nyomja esetleg, akkor vegyen fel ps-en. Wild_hun Üdv!!!

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Srácok hogyan kell behozni ps-en a play tv-t?Írtatok nem rég egy linket,mely csak Ps3-ról jön be.

Jah kemény 4%-on áll 😄

Nyomjátok már az erõvel??😄

predator0
Hongkongi store

A Last Guy demo melyik Store-on is van fent?

Betoltam vagy 2.5 gigát töltésbe.

predator0
Tényleg rohadt sok mindent felraktak, alig találtam meg azt, amit le akarok tölteni 😊

Na kemény update-et kapott a UK store most. Everybody Golf extra DLC karakter Kratos 😄

OMG megyek 😄

Köszi neked is. Most vagyok a legvégén, QTE rész jön.

predator0
Na azt frémenként kielemzem, hogy tényleg olyan szar-e mint a képeken 😄😄

EmThor
meg heavy rain 1080p + stb. 😊

EmThor
1355 mb a sw demo

Ohh big thx.

<#wow3>

predator0
Téééényleeeeeeeeeg? Akinek van 360-a az a megfelelõ topicból már régen tudja, hogy le lehet tölteni. Hülyeségeket beszélsz szokás szerint 😄

Istencsászár
Mostmé... lehet van 360a és akkor le tudja szedni hamarabb mivel ott dél óta fent van, Psnre késõ délután ( az most van ) vagy este jön.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Egyiken sincs még, õ csak egy Xbot, aki belepofázik mindenbe.

Természetesen magyar csapatokkal,válogatottal

HUNMarcus
melyik store-on van???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

predator0
Nekem megadta (All in)! Hardon pl. elõszeretettel használtam a Super Slow Motiont.

Nem lenne rossz😉

EmThor
- verekedõs kombók: van ez a gyengítsd meg az ellenfelet fegyverrel és egy ütéssel öld meg. csak hát nem tudni, hogy 2 vagy 3 golyó kell neki és egy ütés. ebbõl kell 5db + kell olyan, is hogy row azaz egymás után, de utóbbi úgy lett meg asszem (szintén az idézett chapter 4 romos részen, ott kifarmoltam normalban sokat) hogy közben egyszer meghaltam!

- treasures: végigjátszás, van egy külön.. várj megnézem... itt is van.

képekkel együtt, meg minden. egyszeri végigvitel után, külön chaptert játszva is behozhatók az ereklyék, szûrd ki mi hiányzik (sorba rakja a játék, nem lesz nehéz), írd fel papírra, és 1-1 fejezetet easy-ben újrajátszva menni fog! viszont külön mentés kell neki a végén, úgy tapasztaltam. tehát megvan a fejezetbõl a cucc, lépnél ki fõmenübe, ments egy újat! lehet max 10 mentés van, ebbõl 3 a normal-hard-crushing, a többi mehet treasurre.

ha csalást használsz a menübõl hiába tolod végig, nem adja meg a trófeát!

predator0
A kincseket én leírás alapján keresgéltem meg 😊 Néhány tényleg elég genyó helyen van. Melyik reward nem megy?

ki szeretne ps3ra vizilabdás vagy kézilabdás játékot???
LOL

Értem köszi! Nagyjából képe vagyok csak vannak ilyen verekedõs feladatok azt nem igazán vágom. Brutal kombókat megcsináltam, tudom kell hátulról nyakkitörést is csinálni párat de van ezek mellett asszem vagy 3 bunyós feladat amit nem igazán értek.

Szerk: plusz kb lesz vagy 15 ereklye aminek gõzöm sincs hol a helye.

NEXUS6
Akkor jó, mert az italtól hánynom kell. Egyik haver mesélte, hogy valami híresebb borászat pincéjében futott össze a Zwackkal. Megy az iszogatás Cvakné kér egy unikumot, megissza, mire fanyar képpel megjegyzi: Te Péter, mi ebbõl élünk?😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mindenesetre

Mindenestere unikum szaga van a játéknak és most nem a piára gondolok😄D

EmThor
Uncharted

sok trófea így lett meg, hogy lefarmoltam:

- hátulról gyilkolás: demóbeli chapter 4, mikor megvan a gránát elõször, elintézel 3 embert és ott le kell ugrani a romokhoz. az ott lévõ 3 emberbõl 2-õt biztos, 3.at néha el lehet kapni hátulról (mögélopódzol és négyzet). ha meghalsz kezded elõrõl.

- és mindezt minden új fegyvernél, rögtön: sok csapdás résznél, van egy gránátvetõs egy emelvényen, felveszed a fegyverét és jön csomó ellenfél a rengeteg csapda között -> odapörkölsz 3 lõszert, meghalsz, kezded elõrõl amíg meg nem van a trófea és csak akkor menj tovább.

így toltam le elõször normalban, végén easy + normal trófeát együtt megadta, utána hard, utána charged

predator0
Én nem akarok már semmit sem úgy várni, mert akkor megint beszívom 😞

Na én megmondom õszintén ezzel kis tegnapi HR videóval elérték azt, hogy úgy várom mint a GTA4-et 😄

predator0
Kár, hogy max. szánalmat... 😊

Tényleg, félreütöttem. 😄 thx de az is fos kamerás.

Vagy azt hiszik,hogy megutáltatják velünk a gépet,vagy legalább rossz érzést keltenek bennünk😄

Én sajnos nem.Majd biztos lesz,de te úgyis elõbb rábukkansz,te nethuszár<#hehe>

predator0
Tegezhetsz 😊 Gametrailers-en mintha lenne flash formátumban, persze az sem jó minõség.

predator0
Azért mert azt hiszik, ha sokat csinálják, akkor "valamilyük" 5 centit nõ. Nincs más logikus megoldás.