89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    lámpát be lehet kapcsolni vmelik fegyveren?
  • Jimanszky
    Komolyan kibaszom a tv-met:@:@1 dolog nálam zizeg, a legelején amikor fent van 3 katona, megyünk a "völgyben" és ott van egy csatornaszerű valami, ráccsal elkerítve.Nem zavar, csak megjegyeztem.Ma én vagyok a public enemy:)
  • Győri Devi
    rohadt jó lett a kz2 grafika meg a hang is fasza (15/100n volt a tv hangerő és anyám rámszólt hogy halkítsam le mert bezárt ajtó mellett lehet hallani az egész lakásban XD)
  • Foxhound1980
    Élsimításra sem mondanám azt, hogy szar...
  • Alien!
    :)
  • Jimanszky
    Az összkép pedig nagyon pazar!!!Frankó az A.I., hang nagyon durva még ál 5.1-ben is, animációk is jók, nálam néhol zizeg 1-2 dolog, de valószínű szar a tv-m
  • Foxhound1980
    Brutális az AI. Nekem meg is felel (egyelőre) ezen a 2. szinten amire a demó be van állítva.
  • Foxhound1980
    Nem vitatkoztam veled össze, de nem fogom kijelenteni egy még a saját fülemmel nem hallott hangról és OST-ről, hogy odabasz. :D Ja, amúgy odabasz.
  • Alien!
    ja és a felskálázott 1080p és a 720p között nemsok különbség van..nálam legalábbis,maradok a 720-nál...az AI pedig tényleg király,élvezet velük harcolni,hátrálnak,menekülnek,kellően g*cik...
  • Alien!
    fox-al összevitatkoztunk a hang miatt,pedig ez egyértelmű volt.....egyébként a másik gondolatom is beigazolódott,miszerint a gyorsba kidobott review copy a marketing része,a demó végén ez bebizonyosodott...

a demo valszeg már minimum a review build,amit az ign comparison formájában le is közölt,ebben, a raktárban látszik hogy a 2 katona beszélget egymással,ez a koraibbiakból hiányzott...video

• Jimanszky
    Akkor bocs mindenkitől!!
  • Foxhound1980
    Aha, hát én spec nem nagyon látok különbséget. Tele van effektezve ez is. Nem hiszem, hogy a retail verzió másabb lenne. Nekem ez abszolút teljesnek tűnik.
  • predator0
    Leírta már, hogy a GT review :D
  • Jimanszky
    GT-s review
  • Kratos86
    A hangok fenomenálisak lettek! Egyszerűen hihetetlen hogy mennyire jo hangzása van az egész játéknak meg mindennek!
  • Foxhound1980
    De hallod. Most engem kajak kíváncsivá tettél. Mi ennél szebb?
  • Foxhound1980
    Na! Végeztem a demóval. huhh... őőő.... hát bassza meg a SONY, hogy még 3 hét van rilízig. :D ÍÍÍÍÍSZONYAT!!!!!! Egyelőre egyszer vittem végig, gyorsba. Látványban, fizikában, összhatásban ilyet még nem nagyon láttam. Teljesen filmszerű az egész,. 1 dolog nem tettszik: a fegyvereknek nincs (vagy én nem jöttem rá) másodlagos tüzelési funkciója. Több negatívumot a demó!!! alapján én nem tudok megemlíteni jelenleg. Fantasztikus lett, egészen elképesztő munkát végeztek a gerilláék. Na megyek még kicsit tolom meg jobban szétnézek a pályákon. Szerk: még annyit, hogy a töltőképernyő alatt a DS3 mozgatására a kép is mozog, érdekes 3D-s hatást kölcsönözve. jópofa.
  • Jimanszky
    Na akkor ezentúl én se írok már semmit
    A 2 szaki megírta a frankót ennyi.Majd tanulok tőlük még.Nem állok készen:DD
  • Kratos86
    Én úgy vagyok vele hogy egy demo alapján nem tudok igazán véleményt alkotni egy játékról,mert a fene sem tudja hogy most ezt a demo-t is honnan töltötték fel meg hogy a játék melyik stádiumából való!Észrevettem egy-két dolgot ami arra enged következtetni hogy a full verzióba jobb lesz mert láttam róla a videókat és ott már jobb volt! Nem tudom milyen a multi se mert azt ugye nem lehetett itt kipróbálni! majd ha kijön a teljes és végigtolom + még multizok is vele órákat/napokat akkor tudok igazán véleményt alkotni a játékról hogy valóban azt kaptam-e amit vártam!
  • predator0
    Min lepődsz meg? Azon, hogy egy 10 perces demotól valaki nem esik hanyatt? :D
  • Alien!
    huhh...basssz....ez nagyon kemény...nekem már a menüben volt némi komoly flashem,mert a nagyzenekari zene,az vmi egészen frenetikus....

Ami az összképet illeti,mellbevágó,szenzációs....Itt igazi kemény harc van,nem szaroznak,dropshipek repkednek,katonák ordibálnak,üvöltöznek,néha semmit nem látsz egyegy robbanástól......pfejjj....elsőre az irányítás mintha lassú lenne,aztán igazából így van súlya az egésznek,a mozgásodon érződik,hogy nehézkes,és valóban vhogy ilyen ez igazából is...Egy nehéz fegyverrel nemtudsz olyan gyorsan célozni,minden valódi fizikai érzetet kelt...egyszerűen lehengerlő,és a grafika is,netudom ki mit várt,de itt soxor annyi minden történik a képernyőm,és olyan effektparádéval,amire nincs válasz perpill...stabil 30frame,sehol egy recc,vagy vsync...a motion blur pedig nagyon jól működik,ráhúzva a landoló dropshipre....vagy amikor futsz,ugrasz, elmossa az egész látványt...áhh...végre nem steril az egész, hanem hihető...

Ami a hangot illeti,nem tudtam rendesen kihajtani,de amit hallottam az az egyik,ha nem a legjobb jelenleg,tömött, kibaszott tiszta,és a zenei betét óriás pluszt ad hozzá...ja és nagyon jól pozicionált 5.1...simán körbevesz,már a landolás előtt is...

egyszerűen ultrakemény.
  • Jimanszky
  • jaszy
    Nem estem hanyat a KZ2-től. Nem rossz de........ Inkább a COD !
  • 5c0rp330n
    hát nemtom, én semmiképpen nem mondanám rondábbnak, mint a videókon.. nagyon sokat várttam tőle, és mégis minden elvárásomat felülmúlta a cucc. 40"-es fullos bravian nyomom btw, ezen pedig szépen ki szokott jönni, ha egy játék recés vagy ronda :)
  • item
    upsz egy kicsit nagy lett sorry..
  • Jimanszky
    Az enyém egy baby jaguar paneles, nem a legalja, de szép képe van.Erős középkategória.Nekem 32-nél nagyobb már nagy lenne ide:)
  • item
    Én most cseréltem le a régit (LG26lc2r) vettem egy Samsung LE40A656A1F et, blu-ray mozizáshoz, na meg nem panaszkodom,a ps3 is jó rajta...

• Jimanszky
    Köszi, már kezdtem félni, hogy ezzel van a baj
    Csibe:Ennyi;)
  • Csibe001
    Ha jobb lesz akkor csak nyerek vele, nekem így is tökéletesen megfelel. :D
  • Kratos86
    Jó ez! Nekem is ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkező TV-m van csak Samsung-ba!
  • Jimanszky
    Hadd nézelődjön mán na:)
  • predator0
    Ehh... ne mond, hogy még nem nyomtad végig :D
  • Jimanszky
  • Jimanszky
    Ez a tv-m.Aztán lehet, hogy nem a legjobb, de nekem megfelel.
  • Foxhound1980
    indul
  • Foxhound1980
    Install
  • Jimanszky
    Na majd aztán jöttök, hogy Jim te hülye vaksi állat, miért lenne szebb, blabla...:DD
  • Jimanszky
    hehehe, jóvanmár..
  • Alien!
    install megy éppen,aztán vélemény 20perc múlva..
  • 5c0rp330n
    szerintem kibaszottul qrvamódon jó ez a KZ2. még csak nem is recés, pedig nem fullhd. a grafika valami olyan, amit még soha nem láttam. talán a legdurvább 20 perc volt eddig, amit egy játék adni tudott valaha.