PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt is megvenném majd,de olcsóbbért😊

Dead Space cam gameplay 1. (PS3)
Dead Space cam gameplay 2. (PS3)

Egyre jobb, a karakteranimáció sokat fejlõdött és remeknek tûnik az optimalizálás is, vajsima az engine.

Majdnem ugyan azt a sémát követi mint az elõzõ projektjük. Sony ezzel nagyon jó járt.

NEXUS6
Érdekes dolog, úgy tûnik a játék gyak az amit a 90-es években az interaktív múvival próbáltak megcsinálni, csak ez valszeg mûködik is.😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ja. Csak a lényeg nem volt benne.

Papesz

predator0
Amúgy igazat írtál <#wave>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Én is ezt akartam írni, csak nekem nem sikerült. <#szomoru1>

Papesz

predator0
Benne van.

A Sixaxis okosságot Sixaxis-nak hívják, a rezgõs kontrollert meg DualShock 3-nak.

Papesz

Ámátõr kérdés:
A dualshock 3-ba is bennevan a mozgásérzékelõs ketyere vagy az csak sixaxis okosság?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

predator0
Nem merem elképzelni mi lenne vele, ha valaki lehúzná a zippzárját 😄

Itt vagy Fox,csak kicsibe😊

Sajátfejlesztésû szvsz. Mindenesetre nem szálltam el tõle, sõt továbbra is harmatgyengének hat. Tigon studiónak egy komoly projektje volt a Riddick, ez már semmi ahhoz képest. Pár megoldás tettszik azért mint pl az üldözés kellõs közepében egyszer csak bevált a kamera belsõ nézetbe és úgy kell lekaszálni az ellent. De az egésznek mind grafikai mind a fizikai részét tekintve rettentõ olcsó hatása van nem beszélve a képszétesésrõl ami szinte folyamatosan jelen volt.

Azt a rohadt élet!!!Sok helyen durván életszerû<#wow1>.Stranglehold+GTA-t összegyúrták meg talán e régi Driverbõl is van kicsi,elég szép grafikával!!Ez milyen engine lehet?

Reggelt!Fizessük elõ bratyó!!Egyre jobban akarom😊

Az lesz, már kiírtam azokat a kincseket amik nincsenek meg.

tarti19
PC-n nézem és PS download menüben is, ott meg ugye látod, hogy mikor kezdi mkor fejezi be😊 ebbõl ki lehet számolni a sebességet

Amúgyis megszûnõfélben volt jóideje,de asszem mostmár kijelenthetõ: A mortal KOmbat megszünt létezni....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

fsgh
:o 😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gazgoblin
ejj derossz...<#idiota>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

predator0
Ha valamelyik reward végképp nem megy, akkor keress rá a nevére youtube-on csomóról van videó 😊

aabelus
hol irja,hogy mennyivel szed?

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

ÁÁ 😄

gazgoblin
"3-4 játékot mutatnak be benne, ez általában egy videointerjú a fejlesztõkkel + ingame jelenetek + néha van egy kb. 10 képbõl álló galéria.

a bétakulcsok miatt megéri."

meg szokott lenni meg valami demo is (hamarabb mint PSN-en)

képek a quore-ból

tarti19
Nekem PSN-rõl 1200k-val karcolta reggel a sw demot😞 (10 megás netem van)
Viszont eza Qoore érdekel engem is😛 Mesélj róla még Mester

Tibor
5 gépre leszedhetõ a Qore tartalma egy elõfizetéssel?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

HUNMarcus
ezek mikor jönnek???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

tarti19
letöltöm a polcról😊

gazgoblin
nm

amugy nem vagyok naruto fan (aztsetudom eszik-e vagy isszak)

de EZ a "verekedõs" játék kezd érdekelni:
"This new trailer is more revealing than ever, showcasing the game's free roaming adventure mode. Players will be able to partake in 100 unique missions through the single player adventure as they go through the early parts of Naruto's ninja career. "

tarti19
köszke , eddig eljutottam persze elemet, akksit mindent próbáltam, csak nem nyomkodtam egyszerre mindent😛

gazgoblin
Itt egy video review róla kb 4.percnél van a felismertetés

pont tegnap vettem egyet en is es kurvajo

gazgoblin
elinditod a felismertetest az accessories->add bd Remote controller alól
és
folyamatosan nyomod a startot meg az entert egyszerre(!) amig meg nem találja

(elemet tegyél ele LOL ----elfut)

tarti19
Hali
PS3-as bd távirányítót, hogy tudom beizzítani ?
Hiába nyomkodok mindent semmit se csinál...

SW Force Unlashed demója nagyon gördülékeny ráaádsul itt van egy átvezetõ kis ingame filmrészlet is a végén😛
Talán picit dinamikusabb is mint a 360-as verzió és mintha kicsit több élet is lenne benne, grafikailag közel egyforma, nagyon jól néz ki, sok apróság szépen összeáll egy látványos világgá. Hangok parádésak😛 emelgessétek a levegõbe a katonákat és akkor áhh😊 Extra pozitívum VAder hangja😄😄😄😄
Szeptember 19-én érkezik meg Európa polcaira

Oks, azok nem kellenek, fosok voltak még.

gazgoblin
igen

az elso parat meg kell venni kulon ha kell (de szerintem nem fontos mar)

Ha mondjuk most fizetek elõ a magazinra akkor innentõl számítva 1 évig kapom?

Köszi. Gránátos logós dolgot sztem nem gondolták komolyan 😄

EmThor
kb 3 de azt mondják nagyon megéri!

EmThor
következõ qore: bioshock, littlebig planet és MOTORSTORM 2 DEMO!

gazgoblin
"ölj meg egymás után 5 ellenfelet egyetlen ütéssel miután meggyengitetted õket pár lövéssel"
"ölj meg tiz ellenfeleg miközben valaminek a szélérõl lógsz (vagy kapaszkodsz) és úgy célzol"
"ölj meg tiz ellenfelet gránáttal miközben valaminek a szélérõl lógsz (vagy kapaszkodsz) és úgy célzol"

utolsót jól érted...hatulról közelharcban ölés

Unchartedben ezek mik???

"Kill 5 enemies in a row with a single punch after weakening them with gunfire"
"Kill 10 enemies by aiming while hanging from a ledge"
"Kill 10 enemies with grenades by aiming while hanging from a ledge"
Stealth Attacker "Kill 20 enemies melee-attacking from behind" -> ez meg a nyakkitörés?

Na, mekkora méretileg a Recska DLC és hány óra gémpléjt tartalmaz?

Attól függ milyen fülest!Sima mezeit úgy,hogy veszel egy RCA-jack kábelt,mindhárom vége anya legyen.De optikain is lehet,ha van a fülesedhez olyan dekóder.Sima headphone kimenet,mint pl a hifiken,olyan nincs rajta.

Ez jól hangzik,mondjuk más géprõl nem is használnám,nincs kirõl😄.Lehet kérek egy elõfizut szülinapomra😊.Azért 1 év hosszúidõ,fõleg úgy,hogy most indul be igazán a gépezet😉

EmThor
már nem számít 😊

a Qore -on belül van egy letöltés szekció (azzal az acc-oddal kell futtatnod a qore-t, amivel vetted, csak így tudod letölteni a cuccokat belõle, de a többi accoddal is olvashatod) itt lehet majd elérni adott játék bétaváltozatát, simán letöltheted. a béták biztos helyet jelentenek, nem kell sorban állni. a naruto demója pl. 2 héttel korábban letölthetõ volt a qore-ból, mint amúgy a store-ból. szóval van ilyen is.