PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Sony Eu-s fõnöke nyilatkozik, hogy a kiadokkal kötött exkluzív szerzõdések a multé, a jövõ viszont a fejlesztõkkel kötött exkluzív szerzõdésé!!!
Hát itt van az eb elhantolva!
Hát ilyen szerzõdése van/volt a M$-nek a Halo-ra, a PGR-re, de ugyan ilyen van a Sony-nak is a Heavy Rain-re.
A nagy kiadók meg szépen átviszik az eddigi exkluzívjaikat multiplatformossá. Nyilvánvaló dolgok ezek, csak eddig mindenki a kiadókkal veszekedett, hogy miért nem és miért igen lesz valami exkluzív/multiplatformos???!!!
Viszont ha a konzoltulajcég a fejlesztõkkel köt szerzõdést, akkor töredék költségben kijön, sokkal jobban tudja kontrollálni a végtermék minõségét, esetleg jobban tud is nekik segíteni, nem 10 szinten kell macerálni a cég vezetését ha esetleg csúsznak. És a termék marad az õ szellemi tulajdonuk annak minden elõnyével.
A kis cég pedig egy ilyen referencia munkával nagyon sokat tud elõre lépni a szakmai ranglétrán, vagy ne adj isten nagy cég is vállhat belõle.
Eddig mondjuk a Halo-t, vagy a PGR-t nem tartottam ennek a dolognak, mint pozitív példáját a progik sikerei ellenére, de a HR nekem ebben is fordulópont.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én már játszottam DTS hanggal.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
PS3 40gb - SONY KDL-32S4000
Ez most tünt csak fel, mikor az FU-al játszottam, mert az DTS.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Természetesen van full mentés és nem kell elölrõl kezdeni. Rossz filet szedtél le. De a legjobb, ha te küzdesz meg érte. Jó játék az! 😉
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
PS3 40gb - SONY KDL-32S4000
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Lust guy,bionic commando epp jon mar le now!
Szép napot mindenkinek!<#wave>#wave>
MGS rajongóknak
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
úgy olvasom lesz benne screenshot készítési lehetõség!! (+ ugye a singstar 2-es dalok áthozatala\teljes lejátszása bármely ps3-on!)
Predator-é az érdem!!<#worship>#worship>
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Nekem is küldd át lécci!!!
Alien:KZ2 mindenképp must have nálam!!!
én pedig 2. tulaj vagyok, kamuzzak h kaptam?? vagy igy is elfogadják?
PS3 ID: marcogi zsírkutya
hha cserélnék vinyót,mondjuk egy szebb,nagyobb 500gigásra,és a gt5p-s mentés(esetemben nfs:carbon) is az install fileben van,mert a carbonost sem lehet másolni a save data mappából,akkor az install filet másoljam pndrivre?vagy lehet backupot is csinálni?
más:coop fps-t valaki ajánl?
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: iib
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
az a baj,hogy a multi részében nagyon le van butítva a graf.....pppppfffff.....<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Na most, mióta tudom, hogy multi az egyik, egyszer. Másodszor mióta láttam a HR videót, vagy a KZ2-t, de csak az Unchartedet is, akkor ilyen pofalemezekkel, meg környezettel mit akarnak?
Nem rosszak, csak épp az elõzõleg már évekkel ezelõtt bemutatott videókkal köszönõviszonyban sincsenek. Remélem csak valami nagyon korai verzióból vannak.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
nyugodtan vedd meg használtan mert menni fog minden zökkenõmentesen!csak majd az update ami kell onlinehez az egy kicsit lassan jön és sokszor megszakad letöltés alatt..
PSN: hun_tigoo
Hanem MGS4-ben újonnan vettem,online kiírta hogy kapok 1 ingyen slotot a játékhoz emberkreálásra...Ebbõl azt szûrtem le,ha használtan vettem volna,akkor nemkaptam volna ezt a slotot csak pénzért. Ezért kérdezem hogy GT5Prologue nyugodtan megvehetõ használtban,vagy abban is van vmi extra amit csak 1szer lehet igénybe venni?