PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
a jáékok dobozainka a hátuljára mindnél csak Dolby digital jel van téve...DTS nem.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NEXUS6
Van itt egy cikk, akit érdekel.

A Sony Eu-s fõnöke nyilatkozik, hogy a kiadokkal kötött exkluzív szerzõdések a multé, a jövõ viszont a fejlesztõkkel kötött exkluzív szerzõdésé!!!
Hát itt van az eb elhantolva!
Hát ilyen szerzõdése van/volt a M$-nek a Halo-ra, a PGR-re, de ugyan ilyen van a Sony-nak is a Heavy Rain-re.
A nagy kiadók meg szépen átviszik az eddigi exkluzívjaikat multiplatformossá. Nyilvánvaló dolgok ezek, csak eddig mindenki a kiadókkal veszekedett, hogy miért nem és miért igen lesz valami exkluzív/multiplatformos???!!!
Viszont ha a konzoltulajcég a fejlesztõkkel köt szerzõdést, akkor töredék költségben kijön, sokkal jobban tudja kontrollálni a végtermék minõségét, esetleg jobban tud is nekik segíteni, nem 10 szinten kell macerálni a cég vezetését ha esetleg csúsznak. És a termék marad az õ szellemi tulajdonuk annak minden elõnyével.
A kis cég pedig egy ilyen referencia munkával nagyon sokat tud elõre lépni a szakmai ranglétrán, vagy ne adj isten nagy cég is vállhat belõle.

Eddig mondjuk a Halo-t, vagy a PGR-t nem tartottam ennek a dolognak, mint pozitív példáját a progik sikerei ellenére, de a HR nekem ebben is fordulópont.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ombika
Usa-ra vagyok csak reggelve !!! 😞

predator0
UK-n is fent van.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ombika
Ok huznam,ha usa store felengedne! 😊

Hát sajnos ez a te hülyeséged! Mindig csinálni kell másolatot mielõtt ilyenbe belefogsz
Nincs a hangnál kiszedve a pipa a DTS-nél?
Én már játszottam DTS hanggal.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

szergej  orosz
azért már játszok vele egy jo ideje de igy most a régi mentésen is elveszett

PS3 40gb - SONY KDL-32S4000

fsgh
Miért van az hogy minden ps3-as játéknál a hang csak Dolby Digital és nem DTS?

Ez most tünt csak fel, mikor az FU-al játszottam, mert az DTS.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nem szép dolgot csinálsz.

Természetesen van full mentés és nem kell elölrõl kezdeni. Rossz filet szedtél le. De a legjobb, ha te küzdesz meg érte. Jó játék az! 😉

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sziasztok! Nem tudjátok megjelenik e egyáltalán szeptemberben a Silent Hill 5? Nézegettem a konzolstúdió közeljövõben megjelenõ listáját és nincs benne! Tiszta szemétség ha nem lesz!
szergej  orosz
Létezik Gt5p-hoz teljes mentés?Mert amit letötöltöttem és felmásoltam a gépre elejétöl kezdi velem a játékot.

PS3 40gb - SONY KDL-32S4000

predator0
Star Wars Force Unleashed <#eljen>

Force Unleashed

Ombika
Melyek azok a demok amik emlitesre meltoak mostansag?!
Lust guy,bionic commando epp jon mar le now!

Oké köszi,úgyis csak este 22 után leszek.
Szép napot mindenkinek!<#wave>

brodix

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

EmThor
este átküldöm

EmThor
FW 2.5

úgy olvasom lesz benne screenshot készítési lehetõség!! (+ ugye a singstar 2-es dalok áthozatala\teljes lejátszása bármely ps3-on!)

Ha tudunk segítünk<#wink>

Sipee
köszöntem Uraim! 😊

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Ja igaz,ezt benéztem,csak gyorsan írni akartam😄D.Kane & Lynch se az😉

predator0
Time Crisis 4 és a Dynasty Warriors 6 nem FPS 😊

Co-op fps-ek:Army of Two, Conflict: Denied Ops, Haze, Rainbow Six: Vegas 1-2, Time Crisis 4, Dynasty Warriors 6, Kane & Lynch: Dead Men.
Predator-é az érdem!!<#worship>

HAF Rigel
Úgy tudom a ps3 még nem zárjegyes termék , de lehet hogy tévedek 😊 😊.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

greyfox
Szép!

Steam: greyfox

Reggelt!
Nekem is küldd át lécci!!!
Alien:KZ2 mindenképp must have nálam!!!

HUNMarcus
le akarom adni garis javításra a gépet de a a számlára ez van írva: továbbértékesítés esetén a számla a jövedéki termék származásának igazolására nem alkalmas..

én pedig 2. tulaj vagyok, kamuzzak h kaptam?? vagy igy is elfogadják?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

predator0
Backup mindent lement eddigi tapasztalatom alapján.

Sipee
vagyisinkább melyiket ajánlja?

Sipee
egykicsit más témákban is lenne kérdésem
hha cserélnék vinyót,mondjuk egy szebb,nagyobb 500gigásra,és a gt5p-s mentés(esetemben nfs:carbon) is az install fileben van,mert a carbonost sem lehet másolni a save data mappából,akkor az install filet másoljam pndrivre?vagy lehet backupot is csinálni?
más:coop fps-t valaki ajánl?

Alien!
persze,de ez nem elég ahhoz,hogy 6 barátomból akár 3 is megvegye...egyedül a KZ2 esélyes.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sipee
egyetértek.deazért agyatlan lövöldözés is kell egy-egy rosszab nap utáán<#idiota><#idiota>

Alien!
kell már vmi,mert multiban a BF:BC eléggé el van baszva/nincs befejezve,a COD4 már kezd unalmas lenni,talán a resistance 2 lesz még,de az meg inkább agyatlan lövölde,mint realitás....szal tényleg messiás lehet.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Okés. Megnézem ha hazaérek, thx,.

EmThor
reggelt, este küldtem képeket PSN-en, PS Eye-al készültek

Sipee
születõben az uj Messiás <#idiota><#idiota><#puszis>

siralsag. alig varom kz2 <#finom>

PS3 ID: iib

Alien!
há persze.<#wink>

Sipee
ez kz2?<#idiota><#idiota>

NEXUS6
De a 10-et már igen!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!

az a baj,hogy a multi részében nagyon le van butítva a graf.....pppppfffff.....<#worship><#worship><#worship>

Final Fantasy 7-t sem a grafikája miatt szerettük :-)

predator0
Ehhh... Az ingyen slotot, a Konami ID-d alapján kapod meg, amivel bejelentkezel MGO-ra. Semmi köze nincs ahhoz, hogy honnan szedted a játékot 😊

NEXUS6
Most mit mondjak nem estem hasra ezektõl a képektõl.
Na most, mióta tudom, hogy multi az egyik, egyszer. Másodszor mióta láttam a HR videót, vagy a KZ2-t, de csak az Unchartedet is, akkor ilyen pofalemezekkel, meg környezettel mit akarnak?

Nem rosszak, csak épp az elõzõleg már évekkel ezelõtt bemutatott videókkal köszönõviszonyban sincsenek. Remélem csak valami nagyon korai verzióból vannak.

Thx😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Oksa,ez volt a lényeg,csak féltem,mert MGS4 ha már használt lett volna nem adja az 1 ingyen slotot....

PS3Fun
Nem értettelek félre...
nyugodtan vedd meg használtan mert menni fog minden zökkenõmentesen!csak majd az update ami kell onlinehez az egy kicsit lassan jön és sokszor megszakad letöltés alatt..

PSN: hun_tigoo

Picit félreértettél,nem szériaszámra vagy cdkulcsra gondoltam mint pl Cod4 pc multi...
Hanem MGS4-ben újonnan vettem,online kiírta hogy kapok 1 ingyen slotot a játékhoz emberkreálásra...Ebbõl azt szûrtem le,ha használtan vettem volna,akkor nemkaptam volna ezt a slotot csak pénzért. Ezért kérdezem hogy GT5Prologue nyugodtan megvehetõ használtban,vagy abban is van vmi extra amit csak 1szer lehet igénybe venni?