89387
PlayStation3
  • 5c0rp330n
    nah látom sikerült kimászni pár xbotnak az odújából és jobb helyet nem is talált magának, mint a ps3 topic. tőlem nyugtathatjátok magatokat, hogy nem is olyan jó játék ez, ez a játék bizony odabasz minden szempontból, a legjobb és legszebb játékok egyike, amit valaha láttam. tőlem folytatódhat a fikázódás, csak közben valaki reagáljon a #56944 kommentemre, mert én közben előrendelném a játékot :)
  • nyuszmurusz
    Killzone témához: akár tetszik, akár nem, technológiailag a game a mai csúcs, a Crysis sehol nincs hozzá. A fejlesztőkkel készült interjúban prezentálták, hány fényforrást kezel a játék egyszerre, több tucatot, sőt van olyan pálya, ahol száznál is többet, van olyan game, ahol akárcsak a felét is használják? Megnyekkenne a hardware. A karakterek kidolgozottsága is nagyon ott van, nem éppen lowpoly, a használt fizika is igen kemény, a robbanások hatásai a tereptárgyakra, karakterekre.
    A demo alapján a textúrák is szépek, de ezen a téren biztos többet tud nyújtani egy PC 4-8 Gb rammal stb. A hangok frenetikusak még sztereóban hallgatva is.
    A pixelhez rendelt motion blur is frankó, tényleg a mozgás dinamikáját érzékelteti.
    Én egy 40 colos full HD Bravia-n néztem a demót és még egész közelről is kiváló a kép(720p, 2xAA).
    Másrészről nem szerencsés összevetni esztétikailag a Crysis-szal, teljesen más a környezet, van akinek a természet szép, van akinek a jövőbeli lepusztult város.
    Kiváló gém lesz, a hype-ot leszámítva is, nagyon közel van a renderminőséghez, látszik, hogy profi fejlesztőgárda van mögötte.
  • Istencsászár
    Halo Wars max 8-8.5 pont, hogy ha kampány érdekes és a történet hozza a Halo fpsekét, 1 pont mínusz alapból kis vsyncelésért és h az fps szar benne, nem akad de amikro a kamerát mozgatom nem folyamatos vagyis szar fos nagyobb csatáknál meg gondoom h szintén le fog esni az fps érezhetően.... ez szar, kedves pécés fejlesztők.
  • Laceee
    meg az szolhat a PS3 mellett, hogy nem kell fizetni az online játékért, csak bedugod a kábelt azt jóvan
  • avengir
    Halo Wars-ra is csak 7et adtak, míg mindenki más 9-et. Engem a flow 7 pontja háborít fel.
  • Ombika
    Ezt javasoltam mar PSL-en is neked ,mikor megszuletett! :)
  • Foxhound1980
    Persze, 1-et is adhattak volna rá. A tényeken nem változat.
  • Foxhound1980
    Hát én máshogy látom. Nincs jelentősége a 9 - 9.5 pontoknak. 7-nek már van, főleg egy FEAR2 8-al szemben. Ez egy vicc volt az Edge részéről, mint megannyi idiótizmus tőlük. 7 pont gyakorlatilag egy jónak mondott, semmiben nem kiemelkedő cucc amivel úgy elvan az ember de semmi extra. Azért azt szögezzük le, hogy a KZ2 nem erről szól. Kár elbagatellizálni.
  • DoNorBi
    egyáltalán nem para a 7,lehetne 5 is az se változtatna semmin,akit érdekel így is megveszi,másrészt zömében jó értékeléseket kapott,tehát ez nem befolyásolja az eladásokat...
  • Istencsászár
    lényeges ez? 7-8-9 oly mindegy... 6-5 már elgondolkoztató, csak fanoknak, alatta pedig szar
  • Foxhound1980
    Jah, azért van mindenhol 9 felett...
  • Istencsászár
    7 pontal nincs semmi baj, lehet ennyit ért tartalmilag, a Fear meg egy kellemes játék miért ne lehetne 8? a kettőnek sok köze nincs egymáshoz... mind a kettő jó lett annyit jelenet, de a demok alapján azt mindenki tudja
  • Vers
    a 60 gigás ps3-ak ugy hullanak mint a legyek, 5-röl tudok ami 1 honapon belül ment szét
  • sirpalee
    Én is ezt mondtam, hogy nem biztos hogy azért megérivenni ps3-at mert fél az elhalálozástól.

Ahogy mondod meg kell nézni az exluzívakat, az alapján kell dönteni, én is amiatt vettem ps3-at, mert az exluzív játékai jobban megfogtak.

Kufi bármi meghibásodhat, 0% nincsen. Sehol sem.
  • Kufii
    Biztos ugyvan ha te mondod.
  • Foxhound1980
    60asok is döglöttek meg bőven. Élből ismerek két delikvenst.
  • avengir
    Egy x360 elhalálozási aránya pont ugyanakkora, mint egy ps3omé Más kérdés, hogy az első széria a környezetbarát politika és a néger munkások miatt elég tré arányt mutatott. Viszont szervíz terén az MS kényelmesebb, de ne ez alapján válasz konzolt, hanem azon játékok alapján, melyek téged érdekelnek.
  • Foxhound1980
    Azt elérték, hogy az egész net rajtuk röhög. ok ezek
  • Kufii
    Ha talalsz meg 60gb-os verziot valahol azt nyugodtan megveheted.
    annak 0% eselye van a meghibasodsra.Nekem az van megjelenes ota es eddig semmi problemam nemvotl vele(ejjel nappal megy a gép).1* fagyot le meg az elso evbe az is asszem egy Demo verzional volt.
    Meg haat van egy par szép exclusive jatek is a gepen.
    LBP,Resistance2,MGS4,Killzone2,Uncharted,GT5P,Heavenyl Sword,MotorStorm stb.

• Vers
    biztos hogy nem jo ötlet, mert a m$ 3 évig saját futárral viszi a gépet ha elromlik
    ha a sony romlik el akkor meg megtudod hogy mi az a szopás
  • 0ckH4M
    Én a minőség miatt vettem ps3-t. Exkluzív játékok terén mindkettő gép jól áll, talán egyenlő a mérleg. Ami a ps3-ban nem tetszik, az az irányítő r2 és l2 gombja, de ezen kívül más negatívumot nem tudok mondani.
  • sirpalee
    Az 5% meghibásodás az úgynevezett sárga led-es hiba. Nekem pl azzal halott a gépem. De még mindig jóval kisebb mint egy x360 elhalálozási aránya.

De nem biztos hogy jó ötlet azért venni ps3-at mert félsz a meghibásodástól.
  • vixo
    Hi all!

most készülök venni egy PS3ast,ugyanis most még xbox360om van,de sok kritikát olvastam a 3ledes meghibásodásokkal kapcsolatban,az én gépem elég új és nem akarom megvárni,h 3ledes legyen,így inkább túladok rajta meg a ps2emen is és beruháznék egy PS3ra.Olvastam,h az Xboxok meghibásodása elérte a 30%ot míg a PS3é csak 5% alatti,ezért is csábít a PS3,hisz elvileg több,mint 5évet bír,míg az xboxot 2-3év múlva vehetnék újat,meg a ps2esem is naon jól bírja,lassan 3éves és semmi baj nem volt vele és elvileg 10évet pír,szóval a ps mégis csak minőségibb,mint a microsoft terméke,sajnos bolond voltam,h mégis boxot vettem ps helyett és ezt a hibámat orvosolnám most,szóval akinek van PS3 gépe az írna róla egy kis kritikát,pl a PS3nál mi ez az 5%os meghibásodás? meg úgy az egész gépről egy kis tapasztalati leírást szeretnék hallani. Előre is kösz a helpet!
  • Kufii
    Ja es az Eurogamer meg a Gametrailer miota gaystation odlalak?
    Nyugodtan visszamehetsz a masik topikba.
  • Jimanszky
  • Vers
    7-8 reális, a gaystation oldalnak nem kell bedölni azok azért kapnak pénzt hogy felpontozzanak
  • Jimanszky
    Direkt színes lesz:DDD
  • Alien!
    btw kiváncsi vagyok ez a túl szürke,komor koncepció mint negatív tényező mondjuk az Aliens: CM-nál mennyire lesz lehúzó tényező....gyanítom,meg sem lesz említve,mert miért is lenne?!?!
  • Foxhound1980
    Hát így a joyt kell asszem mozgatni és a szél repíti a virágbort meg a szirmokat és a többi virágot kell beporozni. Relax cucc a Flow készítőitől. GT-n vannak róla faszányos videjók.
  • Foxhound1980
    LOOOL Nehogy kötekedj, IGAZUK VAN!!! Szar és kész!
  • Alien!
    egy idegen bolygón?!?!? ez egy koncepció ,ha jobban megnézed Ripley-ék sem szedtek ibolyát az LV-426-on.
  • Alien!
    Edge pontszámok

KZ2: 7/10
    FEAR 2 :8/10

ezdeérdekes,debiztosígyvan.
  • jocco
    A kátyánál csak ki kellett választni a tipust, megani a kártyaszámot, meg a biztonsági kódot. Utánna nekem már csak számlázási adatokat kérte, aminél nem kellett megadni semmilyen hiteles adatot, én gyakorlatilag ki se töltöttem (bemásolja a psn reges adatokat, de nekem ott is csak hülyeség volt beira), ahova irtam is oda is csak "wewqddsad" blablat.
  • sirpalee
    Az engem is nagyon érdekel, hogy mivel lehet fizetni, úgyis most csináltatok új bankkártyát magamnak. És akkor nem kellene ez a verzió szenvedés.
  • HAF Rigel
    Akartam kérdezni , hogy volt valaki aki írta hogy a American Expressel Blue kártyával tudott fizetni eu storban ? Leírná hogy a cím ellenörzésnél milyen adatokat adott meg . úgy néz ki 3 hét mulva lesz ilyen kártyám azért kérdezem .
  • Forrest Gump
    Az is előfordulhat, hogy vkinek pusztán a helyszínek miatt nem jön be a játék.
    Nagyjából én is így vagyok vele.
    A BC sehol nincs a KZ2-höz képest grafikailag ( meg sok másba se), de a pályái sokkal jobban bejönnek nekem például. Egy természetben játszodó játék nekem sokkal nagyobb élményt ad, mint az ilyen, mindenhol vas, rom, stb...
    Persze a KZ2-ből még csak a demot és a PSL-es videótesztet láttam, de gyanítom, hogy ilyen dzsungeles, erdős, vízes pálya nem lesz benne( ne legyen igazam).
    Ezért is várok például egy vietnamban játszodó CoDot, egyszer talán lesz, ha már mindent kiveséztek teljesen.:)
    A KZ2-t természetesen megveszem, kíváncsi vagyok a multijára, singlebe is 1X tuti végigtolom.
  • Jimanszky
    .Mit kell benne majd csinálni?
  • Foxhound1980
    Flower
  • Foxhound1980
    thx
  • Jimanszky
    Milyen virágos?Virágkötő szeretnél lenni, mint Hightower?:D