PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bil Ur Sag
Killzone3
Resistance3
Siren Blood Curse
Heavenly Sword
elkelt...

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Tinman
Ment p.ü.!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bil Ur Sag
A tiéd!

Kongy
Hû akkor azt jegelhetnéd nekem, viszont most nem leszek itthon vasárnapig, úgyhogy majd azután kellene megbeszélnünk 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
Minden játék elsõ kiadás! Vagy második... De nem platina meg essentials egyik sem.

Bil Ur Sag
Igen! 😊

Kongy
Heavenly Sword-od elsõ kiadású mester ? 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
A listára nem karcoltam fel egy játékot.
ICO - Shadow Of The Colossus HD

DarkSector
Bocs a megtévesztésért. 😄
Oksa privátba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Most nézem, hogy ki vagy. Fura ez az új logó 😊)
Nos Sector koma. Neked 2000 + 500

Bil Ur Sag
Szia!

2500 + 500 posta! Gyönyörû állapotban van!
Egyik kedvencem volt.

De ha van érdeklõdõ inkább privátban, mert lehet a többieket nem érdekli, hogy mi itt intézzük az üzleteinket 😊

DarkSector
Mester, a Siren-t drágán adnád?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LeventeV
Join the Party trófeáról lenne szó, de ha jól számoltam akkor csak a Transporter módban kell nyerjek egy meccset.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Vadnokedli
Én nagy ritkán- Mi féle trófea? De rég PS3aztam..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Bil Ur Sag
Mivel lassan (jó lassan) itt a ps4 és elõrendeltem a kicsikét így nem ártana majd valamibõl ki is fizetnem azt. Több régi játékom eladóvá vált, és szinte egytõl egyig gyûjteményi állapotban vannak. Nagyon vigyáztam rájuk! Még a tok is teljesen karc mentes.
Itt egy nem teljes lista:
Infamous
Infamous2
R&C-Tools of Destruction
Killzone 3
Heavenly Sword
Motorstorm
Motorstorm - Pacific Rift
Motorstorm - Apocalypse
Uncharted - Among Thieves
Uncharted - Drake's Fortune
Siren Blood Curse
MLB The Show 12
Resistance - Fall Of Man
Resistance 2
Resistance 3
GOW HD Collection
...

Ha valakit érdekel valami belõle, privátban tudunk egyeztetni.

LeventeV
Játszik valaki közületek a Dirt 3-al? Kéne egy kis segítség az egyik trófeához.

DarkSector
😄DDDDDD

a.carkey
Igen. Filóztam, hogy melyiket, aztán elfogyott. Igazából amit szerettem volna, azt itthon nem lehetett kapni. 😞

De a Beyond: Two Soulsnál már odafigyeltem, és idõben megrendeltem a speckót.

A medve nem játék.

a.carkey
Láttad te a Joeles posztert? Mint a Kulka, csak szakállban. 😄

A medve nem játék.

LeventeV
Elvileg ugyanannyiba kerülnek, mint a PS3-as játékok (60$), csak mire hozzánk is elérnek, valahogy mindíg rápakolnak egy pár ezrest, így most jelenleg a PS4-es játékok ára meghaladja a PS3-as játékokét.

Vadnokedli
Wut? PS4re még drágábbak lesznek a játékok úgy alapvetõen- Elvileg?

Totti5
Használtan már van 7500ért. Novemberre 5-6ért jöhet. Szigorúan használtan. Ezt a elfogadhatatlan és indokolatlan magas árpolitikát amit a Sony mûvelt ezzel a játékkal nem vagyok hajlandó támogatni. ( meg másnál sem ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
A szemembe felét, mint egy bontatlan Varta ledlámpa, de vannak õrültek... 35k-ért is látni már ilyen edisönöket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Akkor a kicseszett vicces méretû tlou elemlámpám keciesokat ér?
Mondjuk bármikor tudom igazolni, egyszer csak ezzel tudtam kiszedni a gyerek matchboxát a szekrény alól.
Pótolhatatlan exkluzív gift!!!!<#eljen>

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Szerintem se a legjobb, de ezesetben elnéztem.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
Elég gyorsan elkapkodták ezeket a spec kiadásokat, azért van már egekbe az áruk.

Zavvin már ALAP TLoU sincs ^^

Kongy
Csak szerintem undorító ez a 4 nyelven írjuk fel, hogy "csak PS3-on" stílus?

davidka003
Rendeltem volna ha érdekelt volna. Ma már lehet, hogy sehol nincs.
De falra mászok az ilyen lengyel/román feliratoktól.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Honnan is rendeled? ;-)

n000rbi
Akkor rendeld 😉

davidka003
Ellie Sürümü xd
hát csodálatos. (NOT!)

Bár ha olcsó volt akkor oké. Inkább rendelném Zavviról az legalább angol.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

n000rbi
Elvileg a multi kevésbé erõszakos, a single ugyanolyan minden régióban.

LeventeV
Igen, a multi részét cenzúrázták kicsit.

DarkSector
Egy kis felfújható ellie. 😄

Szabi84
mi van benne?

tényleg cenzúrázva van az európai verzió?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Úristen, Ellie-set vettél ez géáz. 😄

Tinman
Hmmm... a kép alapján ezek szerint Joel a lány ugye? <#bohoc>

arty
/me irigy

Forza.

n000rbi
Ma érkezett.

SpeedXHUN
Igen lehet akitválni még egy gépet az accountodra.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

dave9004
haverom ps3-ára az én accommal leszedegetheti az én plusos játékaimat?
Kongy
Ebben az esetben kurvára igazad van! Ugyanitt akadtam el és szarakodtam 20percig, mert nem láttam meg azt a kurva kötelet, kb elvész a falban, és még mikor bejött a hint se jöttem rá, hogy a kötélre kell felmászni.

LeventeV
Ha jól emlékszem akkor Start után megkeresed azt a menüpontot ahol lehet menteni, és a Save Game alatt van a New Game is. De már nem mernék megesküdni rá, mert régen játszottam vele.

The Protector
Ez igaz.Én 1000ft ért vettem így Infamous2-õt.Nekem mármegérte,azóta is megy.
Kérnék akkor már egy kis segítséget.Infamous2 ben hogyan lehet új játékot kezdeni?Végigvinném full gonoszan de nem tudok újat indítani.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Akkor nem érted mit írtam.

Anubys
Nem kell megsértõdni. 😊
De az UC tényleg olyan csõlövölde, ahol képtelenség elakadni.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Vadnokedli
- viszont ha õ(eladó) gondol egyet és a SEN accountárol törli az összes "Párosított" PS-t akkor baszhatja. <#zavart1><#zavart1>

DarkSector
Jó akkor többet nem kérdezek semmit.

The Protector
Megosztja a prrofilját.Én már vettem így játékot.
Kapsz egy felh név jelszó kombót,belépve az accra letöltheted a játékot és amíg bent van az acc a gépeden addig játszhatsz vele.A játékkal játzshatsz a sajátodon is,de a vásárolt accnak is maradnia kell.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A vaterán úgy árulnak PS3-as játékot, hogy ha megvesszük le lehet tölteni a PSN-rõl. Ez hogy zajlik? Megad egy letöltõkódot? A Last of Us-t árulja.