89387
PlayStation3
  • cloud.strife
    Fogalmam sincs. Monnyuk a GT5p-t annó 3-4 nappal kaptuk meg a többiek előtt... :D
  • Foxhound1980
    India.
    Na kb, jövő héten már csak az nem nyomja aki nem akarja szvsz. 25-27? LOL
  • Foxhound1980
    Átlag minden kisker a napokban kapja ameg a cuccost vagy kivétezettek vagytok? :)
  • Sippie
    ja hogy ja... Mondjuk játéktesztekhez igazán hozzájárulhatnának a kiadók is, ha már egyszer az ő játékukról írnak, és reklámozzák gyakorlatilag.
  • predator0
    Persze, hogy támogatják őket. Játékokkal a tesztekhez, a nyereményjátékhoz, store-ra apróbb promóajándékok (ehhez viszont nekik kell rohangálniuk és intézkedniük, szóval nem a szeretetszolgálat havi adománya kerül fel). Anyagi támogatás szerintem nincsen (különben vígan menne abból a pénzből az oldal). Ha valaki többet tud, akkor javítson ki :)
  • zsolt1983
    Sziasztok. A chatre johenetek. meg van 3/4 0ram a meloban. jo lenne egyet rohogni. HEHE
  • Sippie
    USÁS jöhet :D
  • Sippie
    vannak az oldalon reklámok (oké, "csak" konzol reklámok, de) remélem nem csak úgy poénból rakták ki, hanem azért valamivel támogatják az oldal működését.
  • predator0
    Előtte teszteld nincs-e benne valami szomáli ének, nehogy visszahívják emiatt :D
  • cloud.strife
    Nagy volt az adatforgalom (ugye a 720p-s videók pl.) és a régi szolgáltató nem engedte, csak sokezerééér. :D
  • cloud.strife
    Na.....

nagy valószínüséggel holnapután megkapjuk az első EU-s Killzone 2 szállítmányunkat. Tiltást nem kaptunk, így amint kézhez kapjuk, azonnal postázzuk az előrendelőinknek.

Aki még nem tette meg ezt és érdekli a dolog:

DigiCenter
  • Amse
    szerintem nem, de osztrákoknak is van store-ja szóval onnan tudsz az eu-s gamekhez venni cuccokat.
  • HUNMarcus
    uk-ról lehet vásárolni osztrák kártyával?
  • Amse
    A borító és, hogy az USA-hoz tusz magyarországról DLC-ket venni az EU-hoz meg csak kinti kártyával lehet.
  • Johnny23
    Mi a különbség a Killzone2 EUs és USA verziója között? (megjelenési dátumon kívűl)
  • Amse
    Van német Store szóval, ha csinálsz egy német psn id-t akkor tudsz azon vásárolni.
  • Jimanszky
    Ez se lesz több 7 pontnál:DDD
  • Csibe001
    http://forums.gametrailers.com/thread/729614 - mondjuk majd mozgásban kiderül. :)
  • Jimanszky
    Meglátjuk mi lesz...
  • predator0
    Pontosan, de ez is szigorúan a szerver kapacitásaihoz mérve. Nézd meg az SG-t. 40x (csak mondtam egy számot) annyi tartalom van rajta és fut normálisan (mondjuk a fizetős cuccból van is tőke, amiből ez tartható). PSL-t pedig játékokon kívül nem hinném, hogy bármivel is támogatnák. Sőt...
  • Jimanszky
    A valódi ok meg szerintem hála az égnek a sok tag, blogok, hsz-ek:)
  • predator0
    Ezt tudom, de mivel már a teszt előtt is voltak gondok (nagyobbak is, gye-ugye), ezért ez "KZ2 kikerült a hype miatt külföldre" maximum a kegyelemdöfés lehetett, nem pedig a valódi ok.
  • Jimanszky
    Tényleg ez a helyzet.Kicsi volt a szerver, azért a psl csapata se gazdag, hogy nagyobb szervert szerzett volna.
  • predator0
    Ehh... kihagytad a végéről a smiley-t. Vagy ezt komolyan írtad??? Mert akkor Sony marketinges duma.
  • Jimanszky
    Nem bírja a szerver, amióta kikerült külföldre a KZ2 videoteszt.Annyian töltik meg nézik, hogy nem bírja, ezért kell a nagyobb szerver.Ergo a régi se tud menni.
  • greyfox
    Német bankkártyát elfogad az angol store?
  • predator0
    Engem nem érdekelnek a fizetős DLC-k (vagy csak eddig nem láttam olyat, amiért érdemes lett volna az alapjáték árán túl plusz összeget kiadni). Ingyenesnél pedig nem számít :)
  • greyfox
    Látom sokan a shopto-rol rendeltek killzone2-t.
    Nem gond, hogy eu verzió?
    Addonokkal mi lesz? :(
  • Amse
    A módszer minden esetre érdekes, mert más oldal megoldja 5perc alatt a költözést. (legalábbis a felhasználónak ennyi esik ki) Amíg az új server nem üzemel addig mehetne az oldal a régi helyéről aztán ha minden rendben az újjal leállna addig amíg a változásokat felfrissítik és utána már mehetne is az újról. Ez máshol működik, de itt nem...
  • predator0
    Passz. Senki sem tájékoztat(ott) érdemben a fejleményekről. Csak annyit tudok/tudunk, amennyi az oldalra ki van írva. Amúgy volt már ennél hosszabb leállás is :)
  • Jimanszky
    Semmi gond nincs az oldallal, sőőőt;))
  • zozo2001hu
    Mi van már napok óta a pslive oldallal? Ez nekem nagyon sok időnek tűnik költözés szempontjából, lehet valami technikai problémák merültek fel? Annyira szépen fejlődött eddig az oldal.
  • Shenlong
    A WT gitár nyakán már vannak plussz gombok, touch pad.
  • predator0
    Ilyenkor sajnálom, hogy nem arab vagyok :(((( :D
  • Amse
    Milyen plussz gomb? Szerintem a GH III gitárja ugyan olyan mint a WT-é Vagy az Aerosmith-é... (5gomb, pengető, torzító, select, start, ps irányok)
  • Alien!
    "I think there, with the attention to detail and the way we do lighting, the motion blur, and those sorts of things, I think that’s a new benchmark. I’ve heard that any time we’ve released a new trailer or footage, other developers analyzed the new videos and showed them to their programmers and said “How the fuck can these guys do this and you can’t?” And that’s cool" Arjan Brussee/Guerrilla Games

kemény,dehátezvan....:)
  • 5c0rp330n
    ez nem vicc :o
  • Foxhound1980
    KZ2 már raktráron van ezek szerint.
    youtube link
    kép
  • kicccsavo
    a vezeték nilküli gitár jó az aerosmith-hez a world tuor-hoz is,de abban game-ben vannak már plusz gombok de ettöl függgetlenül jól játszható
  • mikuc
    A következőket kérdezném a Guitar Hero fanoktól:
    -most elég jó árban lehet kapni bizonyos áruházakban a Legends....., a gitár vezeték nélküli? ennek a gitárja mennyire támogatja az újabb részeket, ha vennék aerosmith csak játékot akkor a gitár működne vele vagy sem? továbbiakban megjelenő kiegeket támogatja e? mennyire lehetséges hozzá extra dalok letöltése?
    előre is köszönöm a válaszokat! :-)