PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szergej  orosz
Eladó játékaim:
The Godfather 7K
Sega rally 5K
GT5p 5K
csere : Gta4, Grid érdekel akár 2 játékot is adok értük.

PS3 40gb - SONY KDL-32S4000

deep
Az nem kizáró ok, hogy még nem csalódtál, az bármikor bekövetkezhet😊 Én a PS1 korszakban nem tudtam más konzolra gondolni se, PS2 helyett mégis Xbox-om volt, mert számomra az nyújtott többet, jobbat. Nézd meg mindkettõt, és úgy dönts, ha nem vagy elfogult. ha igen, akkor mindegy😄
Smithie
Pl.Lesz egy teljes értékû Sony Bluray lejátszód,amiért sokan beruháznak a kicsikére!😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

predator0
Ha nem elég a 40 giga simán tudod bõvíteni 500 gigára is akár. Persze ez pénz kérdése 😊 40 gigás a 80 gigás között az árkülönbségen kívül annyi van még, hogy az utóbbihoz rezgõs kontrollert adnak. Amúgy én még játék mellett filmekhez is (DVD, HD filmek, vagy akár avi, ha máshogy nincs meg) is ezt használom.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Tibi7
Én nem bizom csak a GT-ben!😉
Tibi7
Amugy is mivel már nagyon régóta használok PS2-t, jobban húz a szívem a PS3felé. A sonyban még sosem csalódtam semmilyen téren. Akkor 40-es vinyó elég? És van valami jó tanácsotok a PS-sel kapcsolatban? Esetleg amire vigyázzak, vagy valami gyengéje? Valamint játszás mellett mire lehet még használni? Van valami "extra"? Olvastam a GT5 topicban, h azt frissiteni is kell vagy mi. Ilyen van más játéknál is? Vagy ez hogy van?
gazgoblin
GT5 nincs boxon...(esely sincs ra mert a sony a kiado)
van ra viszont PGR4 es Forza2 is autos temaban általában azokat dicserik boxon

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

NEXUS6
Akkor ez a kérdés asszem eldõlt!;D

Kb akkor lesz GT X-re amikor, Halo Ps-re.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

gazgoblin
jonehany jatek installal (van amelyik csak opcionalisan) es arra kellhet a tarhely

hasznaltan mar kapsz 70-75-ért ps3-at (40Gb vinyóval általában)

uj Ps3 ára meg 90 körül van

Tibi7
Gran Turismo5 boxon nincs ugye? És lesz egyáltalán valamikor? Mert ez pl egy olyan dolog ami eldöntheti a vásárlást. Egyébként meg kezdek én is távolodni a warezolástól, mert rájöttem a hibáira. Neten, és multiban nem akarok játszani, az nem érdekel. És ha a PS-t választom, akkor milyet érdemes? Ebben is vannak különbözõ winchester méretek? És itt mire szolgál a mentések tárolásán kivûl?
gazgoblin
nem faj ez nekunk viszont itt kb mindenki azt fogja mondani hogy jobb a ps3...

ajánlom EZT a topikot (nevevel ellentetben itt tuti kimerito valszt kapsz minden kerdesedtre...)

az a baj hogyha itt belemegyunk a temaba akkor flame lesz a vege...

deep
Ha kell hozzá vinyó majdnem ugyanott vagy, akartam volt mondani😊
Tibi7
Nem mondtam h mindenféleképpen boxot akarok venni. Ezért kérném a tapasztalatokat. Az meg szerintem nem az én bajom, h nincs arra pémzem h megvegyem a 10-15ft-os új játékokat. Nem értem miért fáj ez nektek. Én dolgom. Csak annyit akarok h mégis melyik jobb.
NEXUS6
Ha nem varezolsz, akkor is viszonylag könnyû a PS3 játékok csereberéje. A multi játékok 2/3-ánál lehet azt mondani, hogy jobb az X verzió grafikailag. A maradékban egál, vagy inkább a PS3 a jobb.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

deep
Hangyafasznyit tényleg szebb a box képe, bár ez sokban múlik a használt kábelen, és a megjelenítõn. Az arcede kiszerelésû box úgy kb egy huszassal olcsóbb, ha kell hozzá vinyó(kell a demókhoz, miegymáshoz), viszont ha online is akarsz játszani, kifizeted a különbözeted a netes játékért. Szóval árban ugyanott vagy nagyjából. Tanácsom: fogd a gamerankings.com-ot, rendezd be mindkét gép játékait, melyikre milyenek vannak, hogyan értékelték õket, melyikek tetszenek jobban és dönts. Egyik géppel sem jársz rosszul, de mindkettõnek vannak hátrányai is.
gazgoblin
ja akkor nincs mirol beszelni....

jo box vasarlast <#wave>

gazgoblin
multi cimek hangyaf*sznyival szebbek boxon...ha csak jatekra kell (és multiplayer se fontos (mert az fizetos boxon)) akkor tuti boxot vennek.

Alien!
btw ha warezérzékeny vagy,akkor minek tetted fel a kérdést??????

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tibi7
Igazából a legfontosabb a játék. Mit tud még a PS3, amit az XBox nem? És ahogy nézem, mintha az Xnek szebb lenne a képi megjelenítése. Ez tényleg így van? Meg aztán az is baj, h a ps sokkal drágább, nekem ez sem utolsó szempont, mivel még diák vagyok, tehát nincs sok félretett pénzem. Csak jó lenne már lecserélni a ps2-t.
NEXUS6
Szerintem is alapvetõen az exkluzív játékokat nézdd, meg.

Viszont ha másra is akarod használni mint játék, akkor a PS3-nak utcahossznyi elõnye van.

NEXUS6
Hát valami shadert rárakhattak volna még az objektekre, vagy post-effektet, de szerintem OK.
A fostalicska kicsit túlzás, mozgás közben jól néz ki.

gazgoblin
megnézed mondjuk ITT a megjelent/megjelenõ játékokat és amelyikre több olyan van ami érdekel azt vedd...

Talán a saját szemszögedbõl kellene döntened, hogy mire kell a gép és legfõképp mik azok a címek amikkel játszani szeretnél.

predator0
Milyen igényeid vannak? Csak ettõl függ.

Tibi7
Hali. Megkérdem a ti szemzögetekbõl is a dolgot. Mindent öszevetve, XBox360 vagy PS3??? Indokoljatok is lécci. Fontos lenne! Kösz
predator0
Nem ismerem ezt a "boltot", de a weboldaluk alapján tuti, hogy messze elkerülöm 😊

Golemkonzolnál meg 87ezer az új 80 gigás. Szerintem én ott fogom megvenni. Vagy annyira nem megbízhatóak?

Jó bizony. Lehet már tudni mikor jön emberi nyelven?

Ha már eladás.

Mire kell vigyázni használt gép eladásakor/vásárlásakor? A backup az Acc-okat nem tartalmazza igaz? Azokat simán csak töröljük és kész? Esetleg még egy vinyó formázás? Így gyakorlatilag egy tiszta gépünk lesz? Van még valami?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Grat

Tegnap vettem. 😊

gazgoblin
gameplay video:
Mozgásban nem olyar rossz ez...nekem bejon

Überben 90k az új 80GB, a régi 40-es 82k. (ha venne vki)

Én is tudtam vásárolni onnan American Express hitelkártyával, ami otp-s ha jól tudom. Egy jó barátomé kinézetere átlátszó plasztik kártya és zöld csík van benne<#idiota>

PSN ID: Zottyantas

Rigel barátunk nyomja veszettül, a kis megszállott Ferrari-fan😉)

Nexxuss

mekkora fostalicska lett ez az Afrika:S

Más. Ferrári Cselendzset tolja valaki? Milyen? Ha valakinek tetszett a Grid és szerinte ez is jó azt felejtsük el 😊 ellenben aki rühellte a Gridet de ez tetszik az már pozitív😄😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

gazgoblin
GT5p POD

külön szoba kéne neki!

HAF Rigel
Te most mirõl is beszélsz ? Usa Storon is van ingyenes és fizetõs cucc .
JA és hogy tudtál a UK storon vásárolni ? Mert ez nagyon érdekelne .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Nexxuss
szaar eeeezzz x360 powaaaa'''' :-) Be fog ez büntetni bassza meg!!!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Uniqum ez az animáció.

Sippie
azé a legalsó elég vicces... mint valami balerina <#vigyor>
Alien!
Na ezen meglepõdtem/kiakadtam:

Mirror's Edge:

"Elsõ körben itt van a platformmegjelölés, a borítón a PS3 mellett ott az Xbox 360 logó is, vagyis a DICE és az EA továbbra is multiplatform megjelenésben gondolkodik. Nem is akármilyenben, az Electronic Arts Magyarország továbbra is különösen nagy odafigyeléssel gondoskodik a magyar vásárlókról, a feliratok szintjén lokalizálva a PC-s kiadást." 576

Most ez komoly?!?!? ekkora potenciál van itthon a Pc-s szoftvereladásban?!?!? kb akkor fog belõle fogyni pár ezer darab,ha leárazzák 1000ft-ra és a tescoban kiguberálják azokból a nagy gyûjtõkosarakból....pfffff.......

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!

Több mint 600MB a Lost Guy <#ijedt> Tényleg, trophy support van benne?

NEXUS6
Ilyenkor szoktam megkérdezni: heló srác, mi történt az arcoddal?
😉

oks thx!😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

predator0
Külföldi fórumról: Nézz bele a PS3 dátum és idõ beállításaiba, kapcsold be a daylight saving opciót, aztán állítsd be az idõt internetrõl, ne manuálisan. Ha nem mûködik, akkor passz 😊

Daylight saving legyen benyomva.