89387
PlayStation3
-
#86260 nem én p+ vagyok és megjelent a listába -
#86259 email-ben adnak kodot?
mert jelentkeztem én is mégsem adtak belépőt. -
#86258 darksoul 2 beta leszedte valaki? engem nem enged be a szerver -
TomStorm #86257 PSN multiplayer játékot lehet pendrive-ra telepíteni?
Gta5 online miatt nem fér rá már semmi a HDD-re.Ha igen,hogy lehet? -
#86256 aha ez gamestar-os kod...14 napos. -
SlickAdam #86255 vagy nem ervenyes mar, vagy nem jo acc-hoz hasznalod. pl UK only kod nem jo a nemethez. -
nayrobi #86254 A Starter Packhez jár egy demo lemez is, de ezeket le lehet tölteni psnről, szóval semmi lényeges. -
#86253 ja vágom :D oké csak ezzel se voltam tisztában. Igen, arra a kis, kézbe simán beleférő karra gondoltam, de azt kiváltja a DS3 is. Így már értem, köszi. -
#86252 A starter pack az kamera+fagyi. A "normál move" alatt meg nemtudom mit értesz. A motion kontroller egyikhez sem jár, az külön kieg. Az nem szükséges semmihez, csak kényelmesebb használni, mint 1 kézzel a ds3-at. -
#86251 Valaki nem tudja megmondani véletlen, hogy a Move Starter Pack meg a normál Move között mi a lényegi különbség? Már azon kívül, hogy az egyikhez nincs egy analóg stickes kar. Nekem a starter is jó lenne, csak nemtom azzal lehet-e Heavy Rain-ezni :D -
#86250 Ugyan ilyet vettem,2kontrollerrel sg-ről 45.000ért szal teljesen korrekt ár. -
Fidolorous #86249 lófaszt lcd-n gyönyörű lesz tőle a ps2 játék,nagyobb felbontásban fut.
amúgy ps3mat vennék... -
#86248 Aha vagyis egyforma. :D -
#86247 Nincs olyan hogy kevésbé szar. :D Ugyanaz mindkettő. És aláírom neked mindkettő verzió ocsmány, és szaggat is. -
#86246 Jó de melyiken kevésbé szar? -
#86245 Inkább azt kérdezd melyiken szarabb :D Mindkettőn szar. -
#86244 Jah fasza, és akkor kiteszi 16:9-be és elmaszatolja vagy mi? :D -
#86243 ps2 játékokhoz van az. -
#86242 Jah és a gép menüjében mi ez a 2 beállítás:
PS - Upscaler
PS - Smothing? -
#86241 PH-n egy tag adna cserébe egy Gamestar-os kódot, 14 napos PSN+.
Beirtam, de ezt írta nekem ki a rendszer:
"The Code You Entered May Not Be Correct Or May No Longer Be Valid.
......"
Sürgős lenne a válasz ha valakinek lenne tipp-je.
(régebben volt már 1 havi promo előfizetésem, ha netn az számítana) -
#86240 Nem müködik a dolog. :)
Amy ps3-on jobb vagy x360-on? -
Evoluti0N #86239 Közben rájöttem. A gugli csodákra képes. -
Evoluti0N #86238 Lámának (nekem) segítség kell. A kontroller töltéséhez be kell kapcsolni a PS-t, vagy csak elég ha áram alatt van? Világít rajta vmi lámpa, miközben töltődik? -
#86237 teszt.
Eladó PS meg Játékok.
Benne játékok; lejjebb vittem az árakat is valamennyire. Hátha valakinek valami kell. Postázok is. -
Evoluti0N #86229 Amennyiben tökéletes állapotban van, akkor több, mint jó. -
#86228 jelenlegi PSN akciók
Akciós az a hígfos AMY is, amit én anno 900 tetves Forintért vettem... most 200 Ft.. DE AZ MÉG ENNYIT SE ÉR. -
#86227 Én amúgy eladom, csak most az itt fórumozóknak a 320GBos (3004B) PS3 Slim-emet 2 kontrollerrel + HDMI kábellel 47.5k ért. (nem tudom jó ár ez e) -
#86226 Direkt mondtam, hogy kamu. Mit nem lehet azon felfogni? -
#86225 Tényleg nem kellett volna elhinni... :D -
Fidolorous #86224 Kurva jó áron vannak amúgy PS-ek, nem is hittem volna hogy 30ért már lehet venni. -
#86223 lol kész ez a fészbuk oldal, megtaláltam egy másik hirdetést is amit kinéztem magamnak, és az eredeti hirdetés egy külföldi oldalról van, onnan szedték a képet az övékhez.
remélem olcsóért adják majd a kék bogyókat. :) -
#86222 Nyilván 14 játék van hozzá és 30 ezer... lól :D -
#86221 Kb használtan veszel 45 ezerért 320 as-t 1 kontrollerrel.
Ha kicsit szemfüles vagy látható hogy a dobozon 120GO/GB van. És nem 250GB-os
+ a leírás és tartalmaz némi kivetni valót. Szerintem nyugtázhatod a viagrás spammokat. :D -
#86220 Ajánlom a Svindlerek listája facebook oldalt.
Apród.hu erről szól, hogy sok fasz előreutal és jól át is basszák őket- -
#86219 Ha annyira fain ajánlat, lehet, hogy már eladta (azért egy rövid válasz "Szia, már eladva" beférhetne), vagy nem néz órénként emailt a hirdető (tegnapi este 8-kor adta fel a hirdetést).
Ha innentől kezdve megszaporodnak a Viagrás emailek a postaládádban, akkor email címekre vadásznak... -
#86218 "mert a" nélkül :) -
#86217 Ahoj, off téma, de szeretnék használt ps3-at venni és nem értem ezeket a hirdetéseket pld az apród.hu-n. Feltesznek egy nagyon fain ajánlatot de nem válaszolnak az email-re, mert ugye más elérhetőséget nem adnak meg. Email címekre vadásznak? Ugyis személyesen mennék el megnézni és nem hoznám el próba nélkül.
PS3 eladó 30k
Tök érdekes mert ez a hirdető tegnap regelt és a másik hirdetése egy 7970-es kártya 35k-ért, ami 100k újonnan. Nem értem miféle új scam ez megint.
mert a
-
#86216 Persze next genre gondolok, a mostani genben nem várok ilyet, 7év alatt nem is lett. a másik két játékot amit említettél azokat szintén próbáltam és a körülményekhez képest jól megvoltak csinálva. A talaj deformáció igenis számítana még ha 1x is mennél végig rajta a törés meg egyértelmű hogy kell. Na majd várunk 1-2évet kíváncsi leszek, mert ezek egy Rally programban sokat dobnának és érdemi fejlődés is lenne. -
#86215 és gondolom teljesen véletlen, hogy mindkettő fícsör más-más produkcióban, nem-játék-csak-techdemo kategoriában létezik :)
egyébként én veled vagyok: ez mind-mind tök jó lenne, csak nem látom h erre képes lenne BÁRKI(!) a jelenben - talán nextgenen lesz továbblépés a törést tekintve, de a talajdeformációra én sok esélyt nem látok (pláne nem érzem, hogy rallyn ennek jelentősége lenne - ahol egy részen egyszer mérsz - de más játékmódban bírnám!)
(anno a sega rally revoban volt talajdef, ill még az mx vs atv legutóbbi részében is, de ez a járműre emlékeim szerint nem hatott) -
#86214 Dinamikus talaj
http://www.youtube.com/watch?v=pTRzOxeOgxg
Dinamikus ütközés!törés
http://www.youtube.com/watch?v=LY74MhYdFvk
Ezeket alkalmazva kifinomultan, maga az autók fizikáját nem is említem hozzá.