PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12GB -bõl 9GB amit tisztán felhasználhatsz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nagyon nagyon szépen köszönöm.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Esetleg Monitort tudtok ajánlani PS3-hoz? (tudom TV-n a legszebb, de tvt-t nehéz utaztatni 😄 )
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mert nekem nagyon "recés" sajnos vagy ez a tv hibája lenne?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
vegyél feltöltõkártyát, az a legegyszerûbb - és még olcsóbban is jössz ki!
Forza.
az UK hoz hogy biztosan mûködjön az a dlc amit le akartam volna tölteni
amúgy Maestro kártyám van
adatokat tuti jól adod meg?
Forza.
de ezt írja hogy the credit card information is not valid. (vásárlásnál)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
van egy magyar profilom meg egy UK
köszönöm a segítséget!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Lehetséges-e olyat csinálni, hogy egy jack kimenetû hangfalat használjak a PS3-hoz egy jack-USB átalakítóval?
A pénz felhasználására meg sok sikert. 😊 (gyûjtesz gondolom nextgenre )
Közben pár akció.
Motorstorm
Motorstorm - pacifict Rift
Motorstorm - Apocalypse
egyben 5000 ft. Benne van a posta is!
MLB 12 The Show - teljesen új szinte! 3500 ft!
Infamous - elsõ kiadás, gyönyörû állapot 2000 ft.
you cannot sign in using another user sign-in id (email address)
Beteszed a GOW élemezt majd a menüben asszem négyzettel be lehet lépni a Last of US letöltéshez.A lényeg h van a fõmenüben egy Last of Us menüpont,ott letöltheted.
A második lehetõséged az,hogy belépsz a psn-be és ha haverod valaha leszdte a demo-t csak letörölte akkor a download history-ban vagy ilyesmiben bent lesz a demo és onnan újra tudod tölteni a demo-t.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson