PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ha rendesen törölted nem maradhat rajta semmi, amúgy a játékok feletti mappákban van, PS3 data, meg ilyenek...kis mappa ikonok.

12GB -bõl 9GB amit tisztán felhasználhatsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez engem is érdekelne 😊

Vadnokedli
Dehát ez augusztus 20.-án jelenik meg nem? PC-n van egyedül preorder- digitálisan STEAM rõl ha le szeded egy nappal elõtte játszható

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Muttley
ezt tolja már vki?
milyen lett?

Just do it :)

A fölösleges file-okat hol tudom törölni a PS-n? Ugye még flash 12GB-osom van és volt még 7GB szabad helyem, töltöttem egy demot, amit le is töröltem, de már csak 4GB-t ír szabadnak. Hol vannak ezek a törölhetõ dolgok?

The Protector
Köszönöm a játékot,a mai napon megérkezett😊Csodás állapotban van,szerintem gépet sem látott még.A csomagolás stb......a legigényesebb amit valaha láttam.
Nagyon nagyon szépen köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84
én monitoron nyomom, jobb szeretem mint tv-n az túl messze van😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vadnokedli
Olyan monitort nézz ami tudja a HDCP-t Lehetõleg 1080 ast szerintem 23 col környékén minimum. És a válasz idõ se utolsó szempont

AntiHero
Na igen. Köszi azért 😊

Esetleg Monitort tudtok ajánlani PS3-hoz? (tudom TV-n a legszebb, de tvt-t nehéz utaztatni 😄 )

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Vadnokedli
LG TV-knél nme kizárt nem akarok ilyet mondani hogy ritka szarok de ritka szarok- amúgy a Display optionsnál ha tudod automatikusan állíttasd be a PS-el és csak a 720 legyen kipipálva, hátha

AntiHero
Ps3-nál mire kell figyelni Display Beállításnál, hogy kapom a legjobb képet? (LG HD tv (720p) )

Mert nekem nagyon "recés" sajnos vagy ez a tv hibája lenne?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bil Ur Sag
Ne is mond 😊)

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

arty
szerintem maestro nem lesz jo 😊

vegyél feltöltõkártyát, az a legegyszerûbb - és még olcsóbban is jössz ki!

Forza.

nem tudom nem vagyok ebben még jártas....
az UK hoz hogy biztosan mûködjön az a dlc amit le akartam volna tölteni
amúgy Maestro kártyám van

arty
már amikor hozzá akarod adni a magyar profilodhoz? milyen kártya ez?

adatokat tuti jól adod meg?

Forza.

nem még sehova
de ezt írja hogy the credit card information is not valid. (vásárlásnál)

arty
kártyádat a magyar profilod alá élesítetted be? (bár állítólag UK-val is megoldható)

Forza.

The Protector
Szerintem majd csak hétfõn érkezik meg.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84
mi baja van vele?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

sziasztok próbálok bankkártyával vásárolni a store-ban de egyszerûen mindig a credit card-al van neki baja...
van egy magyar profilom meg egy UK
köszönöm a segítséget!

DarkSector
Elbaszod a pénzt szó szerint?? 😄DDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
tipikus hdmi kábel hiba 😊

Forza.

LeventeV
Szerintem a HDMI kábellel lesz a baj, de azért nézd meg, hogy más játéknál is fennáll a probléma, vagy ha mondjuk csak simán TV-zel, vagy ha az USB lejátszóját használod a TV-nek.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

bazza
Sziasztok! Tegnap vettem észre egy furcsa jelenséget: GT5-ben amikor sötét a háttér jól látható, hogy apró fehér pontok "villódzanak" össze vissza a képernyõn. Eddig ezt nem vettem észre, mi okozhatja? Egy Samsung 40EH6030 TV és PS3 Slim az érintett delikvens. Jah, és Pioneer AV erõsítõvel vannak összekötve.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

arty
igen, a dlc sokszor régiókorlátos

usa/uk acc ajánlott 1-1 db 😊

Forza.

Hali. NTSC-s játékhoz a letölthetõ tartalom végett kizárólag usa account kell? Milyet célszerû regisztrálni?

Bil Ur Sag
Hát sajnos nekem csak ilyen gyûjtögetõs dologból lesz meg a nextgen. 😊) De igen arra próbálok most egy kis pénzt félretenni. Persze ehhez fontos lenne az is, hohgy ne vigyünk el pinákat éjszakai wellness fürdõkre mint ahogyan most is tettük. Jól be iis rúgtam 😊 úgyhogy most megyek és döglök egyet.

Adam Jonas
Hali!

Lehetséges-e olyat csinálni, hogy egy jack kimenetû hangfalat használjak a PS3-hoz egy jack-USB átalakítóval?

DarkSector
Amúgy még nem ért ide a posta mert ugye hétvége van de elõre köszönöm a vásárlást, és a 2 szuper játékot.
A pénz felhasználására meg sok sikert. 😊 (gyûjtesz gondolom nextgenre )

LeventeV
Szerintem megéri beszerezni egy PS3-at. Már nagyon jó árban találsz konzolt és hozzá játékokat is. A The Last of Us egy nagyon jó játék, de még rengeteg más cím is van ami miatt megéri beruházni egy masinára.

igen azt már megcsináltam kreáltam egy saját usert (engedéllyel persze) de sajna nem találtam meg azt amit kerestem demo terén
Bil Ur Sag
Továbbá tudom, hogy nem ide tartozik, de többen is vannak akiknek van minden gépbõl szinte otthon. Van egy bontatlan Alan Wake (box) játékom. Kinek mit ér meg?

Bil Ur Sag
Akiknek közben megérkeznének a cuccaik kérem jelezzék vissza felén.

Közben pár akció.
Motorstorm
Motorstorm - pacifict Rift
Motorstorm - Apocalypse
egyben 5000 ft. Benne van a posta is!

MLB 12 The Show - teljesen új szinte! 3500 ft!

Infamous - elsõ kiadás, gyönyörû állapot 2000 ft.

LeventeV
Az csak akkor megy, ha teljesen új User-t csinálsz, amivel regisztrálsz PSN-re. A jelenlegi user az a barátodé, amihez õ már hozzákapcsolta a saját e-mail címét, így nyílván te hiába írod oda a tiéd.

ok sikerült belépni de demo sehol errõl ennyit...
próbáltam csinálni a címemre egy psn accot de ezt irja rá a gép:
you cannot sign in using another user sign-in id (email address)
Vadnokedli
Nem lesz semmi baj ha frissítesz- <#nemtudom>

ezt most nem vágom most akkor tilos vagy kénytelen leszek mert ez olyan igen is meg nem is válasz... és igen jól látjátok 2 órája használok ps3at és nem értek hozzá semmit ezért a sok számotokra talán egyértelmû kérdés
Vadnokedli
Nem nem lehet- tilos- SZIGORÚAN- Amúgy ha nem frissíted nem használhatod az Online dolgokat, szóval kénytelen leszel.

de a PSN frissiteni akar azt lehet ? nem szeretném tönkrevágni a gépet (nem gányolt géprõl van szó)
The Protector
Két lehetõség.
Beteszed a GOW élemezt majd a menüben asszem négyzettel be lehet lépni a Last of US letöltéshez.A lényeg h van a fõmenüben egy Last of Us menüpont,ott letöltheted.
A második lehetõséged az,hogy belépsz a psn-be és ha haverod valaha leszdte a demo-t csak letörölte akkor a download history-ban vagy ilyesmiben bent lesz a demo és onnan újra tudod tölteni a demo-t.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

igen de csak szerdáig van nálam a gép... viszont azt mondja a srác hogy menjek fel PSN -re hátha fent van ott is de ott pedig frissiteni akar a gép...
TDC Geronimo
Szerintem már sehogy, de ahhoz nem kell demo. Meg kell venni. Nincs a földön ember, akinek ne tetszene szerintem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

sziasztok pár napra kaptam egy PS3 gépet havertól próbára és adott mellé többek közett egy GOW Ascentsion-t ami elméletileg van egy Last of US demó... mivel én a LoU miatt vennék saját gépet jó lenne kipróbálni hogy lehet azt letölteni...?
LeventeV
Tud segíteni valaki a Dirt 3 trófea ügyében?

Kongy
Lenne egy elado Shadows of the Damned em ha erdekel valakit😊 2000plusz posta

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
ICO-SOTC elkelt 😊

DarkSector
Jaja arra értem, az nekem kedves lenne. 😄

Bil Ur Sag
Blue ray lemezen van. Vagy hogy érted?

DarkSector
ICO az DVD-s?