PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hk-i store--ral még bepróbálkozok, holnap lesz pénz rajta... de az 1$-t visszautalják elvileg nem?
Aztán ráleltem a DE store-ra, ott simán eszi most már a dombornyomott kártyámat, valamint a Hong Kong-i store is eszi. Usa az új kártyámat se eszi. Igaz ott a címmel nem szórakoztam. Lehet vónem is valós cím van megadva, majd meglesem. 😊
www.digimomentsvideography.com
na most lejárt a bankkártyám, megjött a cserekártya, felviszem adatait, nem fogadja el. töröltem mindent, 10x próbáltam felvinni újra régi adatokat, újakat, mindezt keverve, nem ment 😞 le is tiltott 24 órára a rendszer, holnap próbálkozok valós usa címmel, valós usa személlyel, és itthoni visa electronnal.
the card is not valid, 10x próba után meg h nem tudja az adatokat update-elni 😞
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
pax-on ha Ubiéknál leborotváltattad a hajadat és a tarkódra fújattad, hogy HELL, ingyen küldenek egy Hell's Higway-t 😄
amúgy valamelyik konzolbolt importálhatna majd psn kártyát, nevetséges, hogy amazonon 20$-os kártya 40$-ért megy...
lesz 20 meg 50$-os. ja és ha már itt tartunk itthon 100$ átszámolva egy játék, usa-ban meg 60$;
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
pc-n meg proxy és usa-nak behazudva se megy a pc store. holnap letelik a 24 órás lock, újra próbálozok.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Én eddig az angol ebayról rendeltem. Nem is volt semmi bajom, de 2 filmre várok már cirka 1,5 hónapja. Kicsit idegesít.
Mert úgy nem merek rendelni, hogy nem vagyok benne biztos.
Ha valaki tud, akkor segítsen. Köszi.
-> állítólag pc-n megadva az adatokat elfogadhatja a bankkártyát (10x próba után 24 órára letilt), de itthonról nem elérhetõ pc-n a store. sebaj, ezért van a hidemyass.com, egy darabig bejön a video store is (!!) de böngészõ hibát jelez (javascript pedig minden ok) valamint bejelentkezni sem sikerült 😞
-> megoldás 1.: rokonom címe + õ neve + saját kártya adataim
-> megoldás 2.: entropay, csak online nem tudok rá utalni :\
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Elérkezett az idõ,hogy érdeklõdjek a kompozit kábelrõl,mert mindkét HDMI hely foglalt a tv-n😊.Van olyan szép a képe kompozittal,mint HDMI-vel?Mert csak abban az esetben veszek😊<#help>#help>
psnid HaTeBeKa