PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés, drukkolok hogy menjen.

EmThor
még passz, mert a régi kártyát se fogadta vissza, holnap lesz lóvé s kiderül

Akkor szerintem megvan a válasz, az ideiglenes kártyával van a baj szvsz. Jó lenne, ha a német store menne, mert akkor le lehetne tölteni a PAL kiegészítõket. De ha lokalizálva vannak, akkor nem mûködnének lehet :S

EmThor
nem hiszem, hogy azért írta ki, hogy not valid a kártyám mert nem volt rajta pénz... címem most lesz tényleg igazi, kártyanevet meg bekamuzok

EmThor
DE azaz német store?

hk-i store--ral még bepróbálkozok, holnap lesz pénz rajta... de az 1$-t visszautalják elvileg nem?

cloud.strife
Én is cseszekedtem a nem dombornyomott kártyámmal Usa accal, nem ment, pontosabban próbálkozásonként 1 $-t leszedett, arra bezzeg jó volt. LOL
Aztán ráleltem a DE store-ra, ott simán eszi most már a dombornyomott kártyámat, valamint a Hong Kong-i store is eszi. Usa az új kártyámat se eszi. Igaz ott a címmel nem szórakoztam. Lehet vónem is valós cím van megadva, majd meglesem. 😊

www.digimomentsvideography.com

EmThor
úgy csere visa electron, hogy a régi lejár (09/08) az új pedig a következõ 3 évben fog szolgálni és most egy hónapig még párhuzamosan él még a 2 kártya

Nekem Visa Classicom van, azzal elméletileg jó lesz akkor. Amúgy nem lehet hogy csere electron kártya van most nálad, vagy valami ideiglenes? Mert akkor nem csodálkoznék, hgoy azért nem menne.

EmThor
ott kezdõdött az egész, hogy visa electronnal, kamu usa címmel és névvel vásárolgattam több mint 200$-ért az utóbbi évben az USA store-on.

na most lejárt a bankkártyám, megjött a cserekártya, felviszem adatait, nem fogadja el. töröltem mindent, 10x próbáltam felvinni újra régi adatokat, újakat, mindezt keverve, nem ment 😞 le is tiltott 24 órára a rendszer, holnap próbálkozok valós usa címmel, valós usa személlyel, és itthoni visa electronnal.

the card is not valid, 10x próba után meg h nem tudja az adatokat update-elni 😞

EmThor
GTA kiégés után (kedvenc kajádból eszel egy hónapig, utána másik kettõig rá se tudsz nézni) újult erõvel vetettem magam vissza Liberty City mocskába, 43 óra után 47.5% O_o

Sikerült valamit összehozni?

<#nevetes1>

predator0
Akkor öcsém ma nyitott szemmel fog aludni 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
LOL

pax-on ha Ubiéknál leborotváltattad a hajadat és a tarkódra fújattad, hogy HELL, ingyen küldenek egy Hell's Higway-t 😄

EmThor
no offense, de utolsó 6 másodperc egyszerûen eldönti a kérdést

EmThor
most ott tartunk, hogy a 24 órás lock lejárta után létezõ usa címet, létezõ usa személlyel, visa-nak behazudott magyar visa electronnal megpróbálom.

amúgy valamelyik konzolbolt importálhatna majd psn kártyát, nevetséges, hogy amazonon 20$-os kártya 40$-ért megy...

lesz 20 meg 50$-os. ja és ha már itt tartunk itthon 100$ átszámolva egy játék, usa-ban meg 60$;

tarti19
Fox naprakészen linkelt egyet tegnap😊

sziasztok láttátok már az új ps3 dobozt? adnak hozzá little big planetet, olyan mintha valami babának a doboza lenne 😄DD
Ami nekem van az tökéletes müködik, csak kicsit gagyin néz ki.(mint valami mûanyag doboz amin 4 gomb van és 500Ft-ért vetted a kínain.
Van. Probáltam mindkét módon és romlást nem vettem észre se játék se film esetében. Pedig rá van kötve a Ps a Bluray lejátszó és a Dvd.
zozo2001hu
Nos ez a mercenaries 2 nem az én világom sorry... 😊 Egyébként szebb PS3-on, fõleg a textúrák. 😄

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

predator0
Hirtelen ötlettõl vezérelve elkezdtem keresgélni hol lehet kapni USA Store-hoz Playstation Network Card-ot. Majdnemhogy sehol. Viszont wikipedia azt írja, hogy "Also, due sometime in September, PlayStation Network Cards will be available at Blockbuster, Rite-Aid, and 7-Eleven stores across the country." Talán lesz majd valaki, aki importálja idehaza 😊

Akkor már nem mûködik úgy az USA store, hogy megadok amcsi címet, meg magyar VISA kártya?

Jah biztos. Én ilyen coop-ot tolnék leginkább, ezek a vs multi fps-ek nem az én világom. 😊

Megnézem. Köszi

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

A multija is fasza. Jókat lehet benne sniperkedni!!

EmThor
thx

Na beletoltam olyan 2 órát a Haze-be. Kb az amire számítottam illetve van pár olyan dolog ami újdonságnak hatott a demóhoz képest. Simán élvezhetõ a cucc nagyon kemények a megõrülési effektek, a helyszínek is elég változatosak és a játszhatósággal sincs semmi probléma. Ami sajna lehúzza az az engine és annak a jellegtelensége, mondhatni teljesen prevgen, de legalább gyors. Úgy érzem mintha nem lett volna designere vagy még inkább mûvészeti vezetõje a projektnek. Egyébként simán 6.5 pont környéke az anyag. Aki fps kedvelõ simán beszerezheti szvsz, potom áron megy a cucc.

EmThor
EmThor
thx az király.

pc-n meg proxy és usa-nak behazudva se megy a pc store. holnap letelik a 24 órás lock, újra próbálozok.

Van HDMI közösítõd??Mesélj róla.Sima HDMI-vel is összekötötted a gépet és utána közösítõvel se lett rosszabb a kép?

Én próbáltam az entropayt USA store-n és az angolon is. Egyiknél sem müködött.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Nekem van és tökéletesen müködik, képromlást nem vettem észre.
EmThor
webcímet avx fórumából -> a te blu ray gyûjteményed; találtam de a szlovák oldalból egy mukkot nem értettem

predator0
Nem hinném. Egyszerre úgyis csak az egyik mûködik.

Na jó,megnéztem,komponens kábelt csak SD tv-hez ajánlanak.Viszont akkor vennem kell egy HDMI közösítõt😊.Valakinek van errõl tapasztalata?Veszít a kép a minõségébõl ha elosztón van?

Borítót lesz*rom. Film a lényeg.

Webcímet tudsz??
Én eddig az angol ebayról rendeltem. Nem is volt semmi bajom, de 2 filmre várok már cirka 1,5 hónapja. Kicsit idegesít.

EmThor
ilyet én is keresek... avx-en a szlovákoktól rendelnek (szlovák borítós) de olcsó BR lemezeket magyar felirattal...

Nem tudtok egy olyan helyet, ahol le van írva a bluray lemezek speckója, hogy van-e magyar felirat vagy sem??
Mert úgy nem merek rendelni, hogy nem vagyok benne biztos.
Ha valaki tud, akkor segítsen. Köszi.

predator0
entropay-el én is pont így voltam... pedig az tök jó lenne, valami hülye adatokat kér, hogy scanneljem be neki és küldjem el faxon, addig nem utalhatok rá... 😄

EmThor
usa store kártya:

-> állítólag pc-n megadva az adatokat elfogadhatja a bankkártyát (10x próba után 24 órára letilt), de itthonról nem elérhetõ pc-n a store. sebaj, ezért van a hidemyass.com, egy darabig bejön a video store is (!!) de böngészõ hibát jelez (javascript pedig minden ok) valamint bejelentkezni sem sikerült 😞

-> megoldás 1.: rokonom címe + õ neve + saját kártya adataim
-> megoldás 2.: entropay, csak online nem tudok rá utalni :\

EmThor
azt hallottam egész nap akkor a hungaroring felõl 😊

HAF Rigel
Vasárnap voltam Ferrari Challengen . Nagyon jó volt . Sok festés és csapat visszaköszönt a játékból 😊 . És mikor áll az ember 10cmre egy Ferrari F2004hez miközben motor probát csinálnak rajta a szerelõk nyitott burkolattal ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Beszarás jó a Forma1 kormánnyal!!!Már toltam 2 versenyt a bajnokságból,persze easy-n.Azért ha hard-ra rakja az ember eléggé szimulátor szaga van😊.Egyenesekben 300 felett meg szétrázza az ember kezét.Komoly.
Elérkezett az idõ,hogy érdeklõdjek a kompozit kábelrõl,mert mindkét HDMI hely foglalt a tv-n😊.Van olyan szép a képe kompozittal,mint HDMI-vel?Mert csak abban az esetben veszek😊<#help>

én szerdán ha minden jól megy

psnid HaTeBeKa

predator0
Oksi, én valszeg holnap megyek érte 😊

Szerencsére vannak alacsony pinges amcsi szerverek :-) Akkor majd én is benevezek egy Warhawkra. És köszi a választ!