89387
PlayStation3
  • Sippie
    neked ajánlom a socom-ot ;) (bár ahhoz ps3 is kő) ma jött meg, az offisöl hedszettel együtt, cs fíling megvan ;)
    Úgyhogy jelezném, akik tolják a socom-ot, legyenek szívesek már megdobni egy felhasználó névvel, mert azért mégiscsak jobb magyarokkal tolni-e ^^ Ja én így húzom ki KZ2-ig :D
    De biztos van hasonló típusú játék boxra is... öhm... neveket esetleg mondassz? :D

Halo3 videóhoz: így lehet irányítani box kontrollerrel? :O húdeodabaxósan jóas, máris veszek egyet! sőt kettőt, egyet multira :D
  • NEXUS6
    Kegyetlen vagy!
  • jocco
    Mondjuk azt el kell ismernem hogy a halo 3 -nak sokkal hangulatosabb meg taktikusabb multija van, nem hiába vannak annyian oda érte XD
  • NEXUS6
    Vazze, milyen nagy már ez a pálya!!!

Ezt most tölti folyamatosan, vagy hogy a faxomban fér ez be fél GB memóriába cakumpúder!!!???
    Ilyen nincs!
  • Foxhound1980
    Itt a nagy KZ2 őrületben halkan megjegyezném, hogy a Store-okra felkerült a Motorstorm 2 2.0-ás demója. Más pálya meg multi lehetőség.
  • jocco
    Hát ja, a taktikázás elég ritka manapság a mutikban, inkább csak az eszetlen hent meg :( Persze klánban már jobban lehet a taktikára is gyurni, de annyi idöm meg nem nagyon van játékra, igy marad az eszetelen hent :)
  • SD456
    A whammy-t még nem sikerült beállítanom. Valahogy asszem az egér re kellet állítani a JoytoKey-ben és akkor úgy működött.
  • Prince of Máté
    A Whammy hogy működik PC-n?
    Egy gombként, vagy úgy mint konzolon?
  • SD456
    Én gombra állítottam a star powert. A GHWT-s gitáron kényelmesebb úgy.
  • Prince of Máté
    Ha jól tudom Sixaxis driver is kell, hogy tudd aktiválni a star powert.
    Neked enélkül működött?
  • jocco
    Na ha a Re5 hozza a 4 változatosságát, biztos befutó cim lesz nállam is. Co-op is hozzátsz majd kicsit a hangulthoz...az irányitás meg majd megszokjuk :)
  • SD456
    Hi!

Hát úgy ahogy megy. Kell egy JoytoKey nevű program és abban be kell állítani a gitár gombjait, a billentyűzet gombjaira. Egy kicsit állítgatsz még a latency-n és akkor már játszható. Csak az az érdekes, hogy a FoF felismeri egyből a GH-val meg így kell babrálni.
  • Istencsászár
    miben más mint a többi hent játék multija? egy nagy pálya sok pléjer és megy a hent... Cod5 multija is 0a számomra mert van egy bazi nagy pálya rengeteg játékos és semmi lényege csak a hent hent... hol van ez egy Csé vagy Cod1 pályától? azok átgondolt, taktikázásra lehetőséget adó kiváló mapok voltak, de manapság ez már nem szempont és innentől kezdve értelmetlen az egész:(
  • 5c0rp330n
    a resi 5 nálam ott vérzett el, hogy nem lehet egyszerre menni is lőni. hát ez mégis milyen dolog már? :) számomra felfoghatatlan. meg amikor jött a láncfűrészes zombi a demóban és elvágta a torkomat, miközben rezgett vadul a kontroller, az sem volt egy kellemes élmény :D
  • Prince of Máté
    :OOO
    Ezt most komolyan mondod? :D
    Tehát ha veszek egy PS3-as wireless les paul gityót géphez, akkor az majd megy az ottani GH-val?
  • jocco
    Huuu azért ahogy látom nem lesz semmi a KZ2 multija se, még botokkal is brutális...video

• SD456
    Hi!

Én szoktam vele néha FoF-ozni gépen, USB-n megy.
  • Prince of Máté
    Sziasztok!
    Csak egy kérdés erejéig tértem be.
    Aki Guitar Herozik, az megnézné, hogy a vevőegységet rá lehet-e kötni PC-re, és hogy működik-e?
    Ha jól tudom USB-n csatlakozik, az X-es gitár működik is.
  • tarti19
    adakozz a rászorulóknak!!
    ...:P
  • cloud.strife
    Imádom a PS3-at...... tegnap este vettem meg a Flower-t, a LBP MGS kieget, a MagicBall-t..... itt a KZ2, most akkor mivel játszak? :D
  • HUNMarcus
    persze nem akkor tölt mikor a legnagyobb csata folyik, pl folyosókon csata után mikor nincs semmi ütközet, a multi pályák kegyetlen nagyok, a fullos botok meg terminátorok
  • Jimanszky
    Mindenki bekaphatja, aki KZ2-zik
  • Alien!
    nemtudom,kezd bedurvulni,a multiban a botok nagyon pengék,csak benézegettem,de hát kegyetlen.....tényleg ez lesz az új mérce ez 100%...
  • Jimanszky
    Aztán holnap reggelre kitold nekem:DDD
  • Tibor
    GH3 és GH4 guitárja között mi a különbség?
  • Jimanszky
    De gondolom nem egy csata közepén tölt, vagyis akkor nincs senki..
  • Alien!
    a demóban nem látni semmit igazából...mondjuk úgy,hogy az az eleje,és fokozatosan vadul be,vannak olyan részek amit ép ésszel fel sem lehet fogni,és ami a legbrutálisabb,hogy a multiban hozzák a single minőségét,széllel,füsttel.mindennel,mindezt kifejezetten hatalmas pályákon.

mi ehhez képest egy cod4?!? a maga kis pályáival,max 18 emberével?!?
  • HUNMarcus
    aztahűha.... hát nem semmi a játék, kib..ott szép, experten kezdtem el, demo résznél vagy 5x újrakezdtem mert mindig leszedtek :D , az az egy baja h ha menti magát és tölt pár pillanatra megáll, ez megszakitja a dinamikus játékmeetet
  • jaszy
    Szaggat, most nyomtam vagy 30 percig. Biztos lesz frissítés valamikor .
    A grafika olyan mint a demó!
    A multi szerver sem megy még szerintem....
  • Sippie
    és jobb mint a demo, vagy nem? :D
  • marcinger
    Akkor most szagatt vagy nem?:D
  • jaszy
    Háááát szaggat a Kz2 kicsit játék közben. Már az is furi hogy nem telepít fel semmit!
  • Alien!
    bazz,az Insomniac a csaták nagyságára volt büszke az R2-ben,erre a Guerrilla meg annyi mindent pakol a képernyőre,hogy az vmi eszméletlen,a legnagyobb füstös mocskos sötét csata közben amikor kb 30-40-en gyilkolják egymást,egyszercsak beszáll egy baszomnagy helghan dropship,és ledobál még egy raklap katonát....pffffff.........kész...és meg sem reccen a motor.
  • marcinger
    A Resi 4 nagyon nagy! Ma is toltam a 60-as gépen:D Amúgy Killzoneozoknak jó játékot estére! Én várhatok márciusig:(
  • predator0
    Nálatok sem szokott bableves lenni, te ősmagyar :D:D
  • tarti19
    Nincs vége zombiknak leáldozott.... mai szelek már nem hordanak rothadó, félholt s épp csak vánszorgó zombik illatát:)
  • Foxhound1980
    Kb. :D
  • predator0
    Az nem a negyedik része volt?
  • tarti19
    csinosabb:P
  • tarti19
    a 12 éves csoda mely most új alakot ölt:)
    Így remélem elnyeri tetszésed:D